Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kjøpte et strandteppe som i reklamen på nettsiden loves å være sandfritt, vannavledende, ha store sidelommer for å ha sand/stein i og en ekstra glidelåslomme til personlige eiendeler. Strandteppet jeg... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Selv om varene jeg kjøpte ikke fungerte, fikk jeg veldig flott service👌rask tilbakemelding på mailen min, rask respons ifht avklaring på saken og enda raskere refusjon for varene. Grunnen til 4 stj... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg gir én stjerne fordi det ikke går an å gi null. Useriøst firma som driver med svindel. Bestilte en vare fra anerkjent merke som skulle være nedsatt fra 1499 til 549 kr. Fikk noe ukjent Kina-dritt,... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Skriver nå en ny anmeldelse av dere i Tek shop, så da holder jeg det jeg lover. Tusen takk for forståelse, for at det har vært en forvirrende og en frustrerende situasjon, men setter stor pris på den... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektriciteitsbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Send en E-post til support@tekshop.no Så løser vi det sammen.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,3

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mottok feil vare

Mottok feil vare, prøvde ta kontakt med kundeservice fikk aldri noe svar..

20 juni 2023

Hei Beate.

Beklager for dette, ser at du har tatt kontakt med oss via Chat funksjonen vår.

Har du muligheten til å sende meg bilde av produktet du har mottatt feil? ved å svare oss på den E-posten jeg sendte til deg nå fra support@tekshop.no?

Så skal vi rette opp i dette med engang:)?

Takker på forhånd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Topp kundeservice!

Hadde problemer med installasjon av produkt pga uklar instruksjonsveiledning. God kommunikasjon med kundeservice og problemet løste seg.
Seriøs nettbutikk, som anbefales!

31 mei 2023
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Produkt ble ødelagt første kveld

Produktet ble ødelagt første kveld og holdt dårlig kvalitet. Gjentatte forsøk på å nå kundeservice via Mail og chat, blir bare ignorert. Tar tapet, ikke en dyr vare. Skjema for angrerett følger ikke varen. Styr unna!

25 april 2023

Hei Anne,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din – og vi beklager oppriktig at du har hatt en slik erfaring hos oss. Dette er selvsagt ikke slik det skal være, verken når det gjelder produktkvalitet, leveringstid eller oppfølging.

Vi ønsker å løse dette på en rettferdig og ryddig måte, og tilbyr deg derfor full refusjon dersom du ønsker det.

Vennligst ta kontakt med oss på support@tekshop.no

så sørger vi for at saken blir ordnet raskt og enkelt.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å gi tilbakemelding, og lover å bruke dette til å forbedre både informasjonen i produktbeskrivelsene og oppfølgingen fra vårt kundeserviceteam.

Vennlig hilsen
Tekshop.no Kundeservice

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Behjelpelig kundeservice

Jeg fikk først tilsendt feil produkt (annen modell/merke), men her var kundeservice veldig behjelpelige og jeg mottok korrekt produkt en liten stund etterpå. Som plaster på såret fikk jeg også beholde produktet som var feilsendt. Med litt raskere levering hadde det blitt en ekstra stjerne, men tar i betraktning at jeg bor i distriktet noe som sikkert kan medføre forsinkelse i postgang. Alt i alt en grei opplevelse å handle herfra!

15 maart 2023
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min vare ble flere uker forsinket

Min vare ble flere uker forsinket. Tekshop skyller på produsenten og at man ikke «følt med»…, men ville likevel ha full betaling.
Vanskelig at få kontakt med kundeservice. Først når jeg ønskede att annulere kjøpet fikk jeg svar, men da var «plutselig» det jeg bestilt på vei. Og ikke et ord om min ønske at heve kjøpet….

20 februari 2023

Hei Hans-Christian Green,

Vennligst ta kontakt med oss på support@tekshop.no

så sørger vi for at saken blir ordnet raskt og enkelt.

Vennlig hilsen
Tekshop.no Kundeservice

Brudd på personvernopplysninger

Jeg har lagt varer i handlekurven men bestilte ikke - fikk masse mail i etterkant om å fullføre bestillingen.
Jeg har IKKE godtatt reklame eller sagt ja til at de kan ta vare på mine opplysninger. Dette er klart brudd på både markedsføringsloven og GDPR.
Mine opplysninger er fortsatt tatt vare på hos firmaet

22 februari 2023

Dit is Trustpilot