Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kjøpte et strandteppe som i reklamen på nettsiden loves å være sandfritt, vannavledende, ha store sidelommer for å ha sand/stein i og en ekstra glidelåslomme til personlige eiendeler. Strandteppet jeg... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Selv om varene jeg kjøpte ikke fungerte, fikk jeg veldig flott service👌rask tilbakemelding på mailen min, rask respons ifht avklaring på saken og enda raskere refusjon for varene. Grunnen til 4 stj... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg gir én stjerne fordi det ikke går an å gi null. Useriøst firma som driver med svindel. Bestilte en vare fra anerkjent merke som skulle være nedsatt fra 1499 til 549 kr. Fikk noe ukjent Kina-dritt,... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Skriver nå en ny anmeldelse av dere i Tek shop, så da holder jeg det jeg lover. Tusen takk for forståelse, for at det har vært en forvirrende og en frustrerende situasjon, men setter stor pris på den... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektriciteitsbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Send en E-post til support@tekshop.no Så løser vi det sammen.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,3

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Excellent company with great products

Excellent company. I ordered a laptop that was advertised as new and it arrived in perfect condition. The messaging from the company was informative and prompt and the delivery perfect. I would recommend buying any tech from this company. Thanks from a very satisfied customer.

2 februari 2023

Raskt svar og service!

Jeg bestilte en vare og fikk dagen etter melding om at den var på vei. Etter fire uker uten at noe hadde skjedd, tok jeg kontakt og fikk vite at varen ikke var på lager. Irriterende, og jeg valgte å avbestille. Veldig fornøyd med at tekshop umiddelbart ordnet opp med klarna og ga meg beskjed om at det var i orden. Super service på henvendelsen!

30 januari 2023

Svært fornøyd

Hadde en projektor som ikke fungerte, sendte Mail, fikk svar med en gang og fikk tilsendt en ny projektor i løpet av kort tid:) veldig bra service og hyggelige medarbeidere!

30 januari 2023

Veldig god service

Veldig god service! Raske svar! Jeg bestilte feil vare, og spurte om det var mulig å kansellere ordren. Fikk både svar og refusjon utrolig raskt.

16 januari 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kjøpte et enkelt produkt (kantlist med…

Kjøpte et enkelt produkt (kantlist med teip). Fungerte fint til mitt bruk (beskyttelse mellom møbler og lakkert listverk). Sitter godt enn så lenge. Siden fungerte greit og fikk svar på spm. Hadde verdsatt en bra printbar pdf kvittering automatisk. Veldig mange som ikke har, og noe jeg selv bruker mye tid på å etterspørre hos online bedrifter generelt.

4 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice og godt produkt!

Fantastisk kundeservice og godt produkt! Vi kjøpte noen radiostyrte biler til ungene før jul, en i hver farge. Det viste seg å være utsolgt for den ene av fargene og vi ble kontaktet med dette via sms nå før jul, med spørsmål om vi likevel ønsket bilene, og da heller ha to i samme farge. Vi takket ja til dette, og allerede to dager senere var pakken fremme hos oss. Meget fornøyd med servicen og utrolig glad for at jeg gikk for nettop disse bilene hos Tekshop, selv om karakteren her inne var litt lav. Ufortjent dårlig rykte synes jeg. Bilene innfridde også forventningene og er flittig brukt av ungene.

18 december 2022

Bestilte vare hos dem 26.11.2022

Bestilte vare hos dem 26.11.2022
Varen er lagt til k posten som at de venter på den fra tekshop, siden 05.12.2022.
Den er enda ikke mottatt på sentralen 21.12.2022. De er nesten unulige å få svar hos og virker svært useriøse.

20 december 2022
Logo Tekshop

Antwoord van Tekshop

Hei Bjørnar.

Tusen takk for at du deler opplevelsen din – og vi beklager oppriktig at du har hatt en slik erfaring hos oss. Dette er selvsagt ikke slik det skal være, verken når det gjelder produktkvalitet, leveringstid eller oppfølging.

Vi ønsker å løse dette på en rettferdig og ryddig måte, og tilbyr deg derfor full refusjon dersom du ønsker det.

Vennligst ta kontakt med oss på support@tekshop.no

så sørger vi for at saken blir ordnet raskt og enkelt.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å gi tilbakemelding, og lover å bruke dette til å forbedre både informasjonen i produktbeskrivelsene og oppfølgingen fra vårt kundeserviceteam.

Vennlig hilsen
Tekshop.no Kundeservice

-------

Hei Bjørnar. Litt kjedelig at du føler slik men vi har svar de fleste under på e-post. Så du skal ha mottatt en E-post fra oss. Har du muligheten til å skrive inn ordre.nret ditt her i anmeldelsen eller sende oss ordrenummeret ditt på E-post til support@tekshop.no?

God service

Enkelt å bestille, fikk varen raskt. Glemte dessverre å hente den på posten, men da fikk jeg en henvendelse fra tekshop når varen kom i retur. De var greie å sendte den på nytt til en hyggelig delt pris. Varen stod til forventning.

6 november 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Feil produkte men penger tilbakke

Ordre nr 22286 med dato 16.10.2022
Led Galaxy stjernehimmel projektor.
Jeg fikk bestilt produkte i god tid. Men projektor virket ikke som den skal.Jeg og selger vi var enige om at den beste løsningen er at jeg får penger tilbakke. Etter 3 arbeidsdagger fikk jeg dem på konto. Hele prosessen tok en uke. Det var ikke noen krangling med selger. Jeg er fornøyd.

25 oktober 2022

I got the product fast

I got the product fast, even though I had the wrong postnumber, I got good service on that and they made sure I could pick it up at the nearest pickup point. The product is working as it schould and I love it! Both thumbs up!!

10 oktober 2022

Dit is Trustpilot