Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kjøpte et strandteppe som i reklamen på nettsiden loves å være sandfritt, vannavledende, ha store sidelommer for å ha sand/stein i og en ekstra glidelåslomme til personlige eiendeler. Strandteppet jeg... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Selv om varene jeg kjøpte ikke fungerte, fikk jeg veldig flott service👌rask tilbakemelding på mailen min, rask respons ifht avklaring på saken og enda raskere refusjon for varene. Grunnen til 4 stj... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg gir én stjerne fordi det ikke går an å gi null. Useriøst firma som driver med svindel. Bestilte en vare fra anerkjent merke som skulle være nedsatt fra 1499 til 549 kr. Fikk noe ukjent Kina-dritt,... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Skriver nå en ny anmeldelse av dere i Tek shop, så da holder jeg det jeg lover. Tusen takk for forståelse, for at det har vært en forvirrende og en frustrerende situasjon, men setter stor pris på den... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektriciteitsbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Send en E-post til support@tekshop.no Så løser vi det sammen.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,3

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan absolut ikke anbefale at handle…

Jeg kan absolut ikke anbefale at handle hos Tekshop, har lige efter næsten en måned modtaget min pakke, men indholdet er absolut ikke det jeg har bestilt, så nu ved jeg faktisk ikke hvad jeg skal foretage mig
Jette Madsen Ringe

6 december 2021

Hei Jette Madsen Ringe.

Du vil motta ledskoene før jul og de er sendt til deg til Danmark.

Vi sende den som brev post, for litt over 7-9 dager siden.

Har du sjekket postkassen din for hentelapp?

Hvis du trenger mer hjelp så kan du svare oss på samme E-post samtale, til support@tekshop.no

Takker på forhånd

Stian Halvorsen

Umulig å få kontakt

Bestilte en vare for nesten 2 uker siden, Fått bekreftelse, men varen er ikke sendt. Svarer ikke på henvendlese på telefon, mail, sms eller chat.

2 december 2021

Hei Gro Anette.

Vi har svar deg på E-post

Dårlig kundebehanding

Bestilte 2 par led blinkesko til barnebarnet. Et par sort og et par hvit. Det kom 2 par hvit. Ved kontakt fikk jeg beskjed om at sorte ikke kunne produseres pga. Covid19. Nå har den ene skoen delvis sluttet å blinke. har meldt dette inn, men ingen svar på mail, SMS eler telefon, Dette er dårlig kundebehandling.

30 november 2021

Hei Terje.

Vi jobber med å løse problemet ditt, husk å svar oss på E-post til support@tekshop.no

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen svar, ingen produkt. Veldig dårlig!!!

Skrev 27 eposter (siste tre eposter uten svar) til Stian Halvorsel/Tekshop support bare for å få fikset produktet på garanti. Prøvde også å ringe flere ganger. Fortsatt sitter uten svar. Har veldig dårlig opplevelse og er skikkelig irritert. Kan dere svare på mine eposter???

Kommentar til svar fra Tekshop:
Veldig seriøse og konstruktive tilbakemelding.

Melding til Tekshop - Hvis jeg får ikke fikset batteriet på massasjepistolen min snart jeg skal sende en klage til Forbrukerrådet.

22 november 2021
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Poor sevice

Tekshop har levert et produkt som fungerer ikke og det er umulig og kontakte dem. Jeg får ikke svar på telefon, email eller chat.

Tekshop har siden jeg skrev anmeldelsen, tatt kontakt og det ser ut som det kan være en løsning.

De har nå levert et nyt produkt som fungerer som det skal.

Jeg har forståelse for at det kan være travle tider før jul som grunn for utsatt svar, men føler at det har vært for my dialog frem og tilbake til å få rettet opp saken.

22 november 2021

Antwoord van Tekshop

ingen behov for å klage her, det raskeste er alltid å sende oss en e-post til support@tekshop.no så hjelper vi alle sammen ☺️

Styr unna

Styr unna. Useiøs bedrift, svarer ikke på mail. Selger kopivarer

19 november 2021

Hei Kunde.

kan du identifisere deg seg ved å sende oss en E-post til support@tekshop.no?

Nå er det nok!!!

Nok er nok. Skikkelig lei av plagiat, lurendreieri, unnasluntring og elendig kundebehandling. Jeg får ikke respons på mine henvendelser på e-post så da får vi ta det her. Tekshop - kan dere ta ansvar? Jeg venter på at dere tar ansvar for restbeløpet i Klarna og dere må hente ut pakken når den sendes til dere i retur! Nå er den kommet tilbake til meg den plagiatvaren jeg ALDRI har bestilt. Selv om dere mener emballasjen er skadd er det deres problem når varen er plagiat. Nå sender jeg den på nytt (for deres regning) igjen. Denne anmeldelsen er svært moderert til deres favør, så takk for at dere tar tak i min sak og ordner opp etter dere NÅ!

13 november 2021

Antwoord van Tekshop

Beklager Annette, men her har en underleverandør jukset litt med deg og oss. Vi jobber fortsatt med å finne et nytt og originalt produkt til deg men siden det er litt hektisk før jul så tar dette litt lengre tid enn ventet.

Husk å svar oss på E-post, til suppor@tekshop.no for videre oppfølgning.

Svindel !

Ren svindel !
Jeg vil advare på det sterkeste mot å handle fra Tekshop.no
Utrolig useriøs kundeservice med korte autogenererte svar tilbake som ikke svarer på det du sier.

Jeg er nå i kontakt med forbrukerrådet for å få stoppet dette svindelselskapet.

Jeg har returnert en vare til 1000kr. Uåpnet og ubrukt.
Tekshop hevder å aldri mottatt noen retur fra meg, selv om jeg har sendt sporingsnummer 5 ganger pr mail.
Pakken ble sendt med Posten og hentet ut i Bergen.
Det ble lagt med lapp med all nødvendig info, navn,ordrenummer, adresse osv.

Etter 20 mailer frem og tilbake klaget jeg saken inn for Klarna. Da hevder plutselig Tekshop at varen var skadet ved levering..
Jeg har kopi av alt sammen som vil bli levert til forbrukerrådet.

Jeg kommer også til å levere inn en anmeldelse til Politiet for svindelvirksomhet.

Hold deg langt unna Tekshop.no!
Det finnes mange seriøse butikker som du kan handle fra.

13 oktober 2021

Hei Simen L.

Det er ikke svindel at du bruker produktene og leverer dem tilbake til oss. Du vet like godt som oss at vi tar ikke imot varer som er brukt i retur!

Vi må være strenge og står fast vår ved vår besluttning..

Dårlig kundebehandling

Dårlig kundebehandling. Informerer om at varen er innlevert til posten samme dag som betaling ble gjennomført, noe den ikke var, dette fikk jeg bekreftet 7 dager etter betaling. Etter gjentagende meldinger til firmaet, så ble det ordnet opp, og varen levert(etter 10 dager). At man må utøve press for at det skal løse seg, det er IKKE greit. Første og siste bestilling fra oss.

30 september 2021

Hei Vegard.

Veldig kjedleig at varen din er forsinket og den skal være levert i postkassen din idag☺️

Se under for siste status

SISTE HENDELSE
Sendingen er utlevert i dein postaksse
30. september kl. 10.19

Sendingen er innlevert til terminal og videresendt.
28. september kl. 03.40 - 1470 LØRENSKOG

Se sporingsnummeret under for bekreftelse

Jonathan Bjørland

Useriøst og svindel!

Bestilte vare og prøvde å betale med Klarna. Da dette ikke lot seg gjennomføre betalte jeg med kort ved bestilling. Dette angrer jeg på da firmaet har vist seg særdeles useriøst! Jeg fikk en billig kopi av skoene jeg bestilte. Disse lignet ingenting på de jeg hadde bestilt, og jeg fikk i tillegg feil størrelse. Da jeg skrev til dem fikk jeg dette svaret:
"Ja, beklager men vi hadde ikke den modellen og leveringstiden er 2 måneder

Går det fint med den modellen:)?"

Jeg svarte at det gjør det ikke, og at jeg ønsker info om hvordan jeg kan returnere varen og få tilbakebetalt. Ikke no svar.

Jeg kommer til å anmelde dem om dette ikke løses opp i, da jeg ser at dette er slik de har behandlet flere kunder.

Tonje Haukebø

Svar på kommentaren til Tekshop her:
Etter å ha lest svaret dere skrev her ble jeg helt sikker på at dette er svindel, og jeg kommer til å anmelde saken. Jeg har alle mailene fra dere hvor dere gir de svarene jeg har delt her. Jeg sitter her med noen grusomt stygge sko som ikke er i nærheten av å ligne på de jeg bestilte, og dere har korrespondert med meg om min bestilling. Jeg ser at dere svarer andre kunder frekt også, så la dette være en advarsel til alle som vurderer å bestille noe fra Tekshop!

9 september 2021

Antwoord van Tekshop

Fint forsøk på en dårlig eventyrfortelling. men ingenting av dette stemmer.

1) På vår nettside, kan du betale bpde med kort og Klanra.
2) Ja, 85% ledsko som selges i verden er produsert Kina. Men ingen av våre kunder ha ventet 2 måneder for å få dem.
3) Vi har ingen bestillinger fra Tonje Haukebø

Game over!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har veldig dårlig erfaring med Tekshop

Har veldig dårlig erfaring med Tekshop. Sendte varer i retur som jeg ikke var fornøyd med. Disse ble hentet ut av Tekshop i Bergen. De påsto at de ikke hadde fått varene. Tapte ca 1000 kr på dette. Så folkens , hold dere langt unna detta Møkkafirma 👎👎👎👎

31 augustus 2021

Antwoord van Tekshop

Fint at du har en egen unormal historie. Saken er at varen ble aldri retunere til oss.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Styr unna, Selger billig pirat produkt som ekte

Kjøpte det som skulle være Google Chromecast gen 3. på tilbud. Pakken kom ikke like fort som de reklamerer. Det som kom i posten var en billig pirat kopi av Google Chromecast generasjon 2. Jeg reklamert på dette. og etter mange mailer med bilder etc. så gikk de med på at det var sendt feil produkt. Det jeg da fikk tilsendt var en ny piratkopi. nå av Google Chromecast generasjon 3. klaget på nytt men ny bevis runde. Men de påstår at dette er riktig produkt. De selger da piratkopier av Google Chromecast som ekte vare .Full pris hos tekshop er lik det alle andre selger den for, så det var ingenting som skulle til at det er en piratkopi.
Det følger heller ikke med angreskjema eller pakkseddel i forsendelse dere. Det oser lang vei at dette ikke er et seriøst firma. Styr unna. Skulle bare ønske at jeg leste anmeldelsen før jeg kjøpte.
Jeg kan bekreft at jeg er kunde av tekshop. ser at de påstår at mange anmeldelser er falsk. Det er ikke denne.
Per-Atle Larsen

Oppdatering etter svar fra tekshop.no

Ser nå at tekshop kjører samme opplegg som di har gjort med andre henvendelser. Nekter alt, og juger så til di grader.
Jeg har kun prøvd å få levert riktig produkt levert 2 ganger. Det har de ikke klart å gjøre. Har også sakt at jeg ønsker å heve kjøpet, men det har ikke vært mulig.
Vær obs på at useriøse leverandører kan legge ut falske anmeldes på trustpilot. Og slettet negative omtaler. Dette var en problemstilling jeg ikke viste om. Men det er vel et marked for dette , på lik linje med at man kan kjøpe følgere. Sjekk det ut på Google.
Ser de nå har anmeldt meg, det er helt grei. Jeg har alle bevisene på at jeg har blitt solgt et ekte produkt, men kun fått pirat produkt.
De er utrolig uprofossjonell i sin håndtering av henvendelser. Dette er den verst kundebehandlingen jeg noen gang har opplevd. Siste mail jeg fikk sier alt om kundebehandlingen. I den sto det bare "dust!", som tilsvarer på at jeg ønsket å heve kjøpet.
Per-Atle Larsen

24 augustus 2021

Ekstremt dårlig service!

Ekstremt dårlig service. Forventet pakke innen 1-4 dager slik det står på hjemmesiden. En uke gikk uten at det hadde kommet noen oppdatering og pakke. Tok kontakt og fikk en ufyselig oppførsel tilbake. Umulig å komme i kontakt med, de svarer kun via melding på Messenger.
Jeg spør om oppdatering, og vedkommende som sitter bak skjermen ber meg om å vente og ler om at jeg må vente mer. De skyldte også på at det var feil adresse og prøvde å spille dum under disse meldingene, virkelig idiotisk! Styr unna, bare useriøse. Skriver også veldig useriøst! Fortjener ikke en stjerne engang.

10 augustus 2021

Antwoord van Tekshop

Hei Natasha Emilie Bjørndalen.

Dette stemmer ikke helt, for forsinkelsen lå hos Bring/Posten.
Håper du ser dette selv og trekker utsagnene tilbake.

Hvis du svarer oss på samme E-post samtale. Så skal vi gi deg et hyggelig gavekort til neste kjøp hos oss❤️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Not impressed said was going to be sent…

Not impressed said was going to be sent within 4 working days had to wait for a month after chasing it up finally got it an IPL but it gets hot in 2 minutes

19 juli 2021

Hei Louise Carter Isnes.

Vi beklager for dette og kan ikke du sende oss en kort video på e-post til support@tekshop.no av feilen. Så skal vi sende eg en ny, hvis dette er tilfellet.

* In English
We apologize for this and if you send us a short video on e-mail to support@tekshop.no of the error./problem. Then we'll send a new one, if this is the case.

Best Regards,
Jonathan B.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke kjøp noe fra Tekshop som du forventer skal vare lengre enn 6 mnd!!! Og kreativ manipulering av anmeldelser og stjerner

Alt er ok ved kjøp av vare fra Tekshop.
MEN dersom du må reklamere pga defekt vare er Tekshop håpløse og med ulovlig elendige argumenter!
Min erfaring og opplevelse:
Etter under 1 års normal bruk sluttet massasjepistolen jeg hadde kjøpt fra dem å ta lading.
Jeg reklamerte og returnerte den, og fikk en rekke påstander som at de ikke kunne godkjenne reklamasjonen fordi de ikke kunne selge den videre... (de påstod bla at den hadde ytre skader. Heldigvis dokumenterte jeg med video - på Tekshops oppfordring - som viste at den var 100% fysisk uskadd, men at den ikke tok lading, før jeg returnerte den).
Etter MANGE purringer fikk jeg til slutt beskjed om at Tekshop var enige i at batteriet var defekt, MEN at de ikke kunne godkjenne reklamasjonen pga at batteriet kun hadde 6 mnd garanti!?!
Jeg gav da - etter mange mange mailer - opp, og skrev en saklig og tydelig anmeldelse her på Trustpilot. DA kom Tekshop imidlertid på banen. De ville akseptere min reklamasjon dersom jeg slettet den negative anmeldelsen. Jeg aksepterte dette mot at jeg da fikk levert en massasjepistol som virket, og jeg slettet anmeldelsen som avtalt.
Jeg fikk så levert erstatningspistolen, MEN nå med defekt (proprietær) lader...!! Jeg henvendte meg igjen til dem for å få en lader slik at pistolen kunne brukes. Etter mange mange henvendelser/eposter (de gjør seg igjen utilgjengelige), så har jeg verken fått tilbakemelding eller lader - og jeg har en strømløs erstatningspistol som jeg ikke kan bruke! Så etter 3 måneder fra første henvendelse har jeg nå gitt opp - og jeg har bestilt meg ny pistol fra en av deres mange konkurrenter!
SÅ - konklusjonen er klar. Tekshop forstår ikke forskjell på garanti og reklamasjon, de er ubehøvlede og frekke når de mangler saklige argumenter, de gjør seg bortimot totalt utilgjengelige i håp om at kunden gir opp og de er ekstremt og nærmest legendarisk dårlige på kundeservice når varene deres ikke holder mål.
SÅ - tenker du å kjøpe noe fra dem som du håper skal vare lengre enn noen måneder, så velg heller en av deres mange konkurrenter!

OPPDATERING: Kun minutter etter publisering av denne anmeldelsen tok Tekshop v/Stian plutselig kontakt, med "ser du har vært aktiv på Trustpilot - hvordan kan vi løse denne saken...". Sist foreslo de å "løse saken" mot at jeg slettet min anmeldelse (noe jeg gjorde - den ene gangen), men den elendige kundebehandlingen fortsatte. Nå ønsker de igjen å "løse saken" når fakta blir publisert. En effektiv måte å få ned antall negative anmeldelser, men da må det følges opp gjennom å holde det de lover. Jeg avslo derfor den arrogante henvendelsen - noe som resulterte i en svært lite saklig reaksjon fra dem - og jeg har tapt pengene jeg gav for en defekt vare, men satser heller på at seriøse konkurrenter leverer!

14 juli 2021

Antwoord van Tekshop

Vi beklager for dette Ronny.

Men er her er det du som har skadet massasjepistolen og dette dekkes ikke av garantien. Denne saken har vært tydelig fra vår side fra starten.

Jonathan B.

AVOID AT ALL COSTS

AVOID AT ALL COSTS! Make sure you are spending some money you don't mind loosing, in case you have problems with the products.

Long story short: after issues with a product, i contacted them, they did not help, posted a review on their website which got blocked, posted a review on trustpilot (see original review below), got a phone call within 2 minutes and got threatened, agreed to delete the review and that they will solve the problem, that on May 21, nothing fixed ever since, only useless email exchange.

UPDATE: 20 minutes after i postred the review on TrustPilot and Google, i received this email from the customer service:

"This will also come up on Google when people search uo your name on Goole or linkidin.
En av de verste forsøkene på juks og utpressing, jeg har sett Livia Pitorac!
Dette er ikke sant, kunden (Livia Pitorac) har tatt ut batteriet på massasje pistolen også sier hun at massasje pistolen ikke fungerer."

original review: Changed warranty terms when problem occured
Bought a massage pistol. Charging does not work anymore after 7 months, contacted them and the answer is that the battery only has 6 months warranty (nowhere written before, only specified 12 months in the warranty certificate), and that if i want i can buy another one for a reduced price. Should have done my research about Tekshop better before buying anything from them.

29 juni 2021

Antwoord van Tekshop

En av de verste forsøkene på juks og utpressing, jeg har sett Livia Pitorac!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke bestill noe herfra hvis det f

Ikke bestill noe herfra hvis det f. eks er en gave, og du trenger orginal emballasje til produktet. De sender uten noen ekstra beskyttelse rundt, og sendelappen klistret rett på. Frekk og spydig kundeservice.

21 juni 2021

Hei Nina Holum.

Du fikk et direkte svar på; Hvordan du kunne pakke gaven på nytt med gave papir.

Beklager for dårlig svar, men vi opplever en hektisk sommer og hvis du svarer oss på e-post samtale. Så skal vi gi deg et hyggelig gavekort til neste kjøp hos oss❤️

LEDstrip søppel fra Kina

LEDstrip ble dropshippet fra Kina (via shopify). Sluttet å fungere etter to dager.

14 juni 2021

Hei Bahagga Fagga.

Jeg finner ingen bestillinger fra Bahagga Fagga.

Fint om du sender en E-post til support@tekshop.no

Så skal skal vi hjelpe deg med denne henvendelsen. Samt gi deg et hyggelig gavekort☺️

Kan ikke du sende oss en E-post til support@tekshop.no?? Så skal vi helpe deg og få en løsninen på denne saken? akkurat nå er dette veldig vanskelig for jeg finner ingen bestilling fra deg.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Feil på produkt, de mailer om og om igjen for å hale ut tiden og slite ut tålmodigheten til kundene i stedet for å fikse problemet. Om du tør kjøpe noe her, håp at alt er perfekt og du ikke trenger kontakte kundeservice for å få fikset noe...

7 juni 2021

Hei Kim S.

Vi kan dessverre ikke se noe E-poster fra en med Kim S, som har mottatt feil vare fra oss. Er du sikker på at du har handlet hos oss?

Kan du evt svare på siste E-posten sendt til oss, så skal vi undersøke saken litt bedre.

Eller send en ny E-post til support@tekshop.no??

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.