Vaag bedrijf. Ik werd totaal onverwacht gebeld door een mevrouw van de administratie via haar privénummer met de mededeling dat er een factuur open zou staan die betaald moest worden. Volgens... Toon meer
Deurrubbers aangeschaft, maar dermate slechte kwaliteit dat deze al na paar dagen loslaten Dit gemeld in mail, maar krijg niet eens een reactie laat staan compensatie of iets dergelijks. Dezelfde... Toon meer
Ik had snel een nieuwe 12V batterij nodig voor mijn 2017 Model S. Bij Tesla (niet te bereiken) onduidelijk of deze op voorraad was. Bij Tesland kon ik gewoon bellen en kreeg ik te horen dat de batte... Toon meer
Op zoek naar reparaties, onderhoud en aftermarket accessories voor je Tesla Model 3, Y, S of Model X? Dit is juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment extras om je Tesla aan te passen.
Kweekgrasstraat 36, 1313BX, Almere, Nederland
- 0853033403
- info@tesland.com
- tesland.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snel en correct geleverd !
Weinig op aan te merken
Weinig op aan te merken, artikel was vlot binnen. Helaas voldeed het niet aan mijn verwachting, maar dat ligt niet aan Tesland.
Ik ga binnenkort weer wat kopen bij Tesland.
GOED GEREGELD
Prima service
Ben telefonisch en op locatie goed geholpen. Blij dat jullie het item op voorraad hadden.
Noise reduction bij Model 3
Ik wilde maatwerk geluidisolatie in kofferbak. Dit is netjes uitgevoerd. De wielkastbekleding bij voorwielen wilde ik ook laten vervangen. Deze was niet op tijd voor de montageplanning binnengekomen bij Tesland. Daarom heb ik een nieuwe afspraak gemaakt bij Tesland, om dit laatste nog te laten monteren.
Perfecte opvolging en snelle levering…
Perfecte opvolging en snelle levering van het product ✔️👍
Snel en behulpzaam
Keurig geholpen
Snelle levering en service aankoop trekhaakbox
Snelle levering, zeer goede service en klantgerichtheid.
Goed product, snelle levering
Snelle levering van het gewenste product. En het product bevalt prima.
Service gericht vriendelijk personeel
Service gericht vriendelijk personeel, dat netjes tewerk is gegaan. Op verzoek hoe de trekhaak gemonteerd was, lieten ze me een kijkje nemen in de werkplaats en gaven goeie uitleg.
Prima ervaring bij Tesland
Vooraf een montageafspraak gemaakt om een aantal zaken te laten monteren op de Tesla Model Y. Prettige ontvangst. Ter plaatse nog besloten om een display te laten monteren, na overleg of dit binnen de geplande tijd te monteren was. Geen probleem. Duidelijke uitleg en niet onbelangrijk prima montage.
goede feedback
na een mail gestuurd te hebben werd er netjes gebeld met een goed voorstel voor een deel wat niet meer te leveren was.
Goede communicatie, maar langdurige reparatieperiode voor drive unit revisie P85
Over het algemeen was ik tevreden over de communicatie en de inspanningen van het bedrijf om mijn probleem op te lossen. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam, en ik waardeerde het dat ik mijn geld terug heb gekregen nadat de reparatie niet succesvol was.
Helaas duurde het een hele maand voordat Tesland besloot dat de klus beter niet had kunnen worden aangenomen.
Gedurende deze periode zat ik zonder auto, wat behoorlijk ongemakkelijk was. Het zou beter zijn geweest als Tesland eerder had kunnen vaststellen dat de reparatie niet haalbaar was, zodat ik eerder naar alternatieve oplossingen had kunnen zoeken.
Uiteindelijk heb ik zelf een berger geregeld om de auto naar Greenaid electric engineering te transporteren, waar het probleem binnen twee dagen werd opgelost.
Dit benadrukt het contrast tussen de lange duur van het reparatieproces bij Tesland en de snelle en effectieve service die ik bij Greenaid heb ervaren.
Al met al, hoewel de communicatie goed was en ik mijn geld terug heb gekregen, ben ik teleurgesteld over de lange duur van het reparatieproces bij Tesland. Ik hoop dat Tesland hun processen kan verbeteren om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
Het is 4 ster wand ik heb gisteren E…
Het is 4 ster wand ik heb gisteren E Mail gestuurd pas vandaag gereageerd

Antwoord van Tesland