Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog min vibrationstræner i går og brugte den med det samme. Den gjorde underværker for mine ben og hofter allerede 1. Gang jeg brugte den. Let at bestille og lynhurtig levering.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har købt en vibrationstræner, og er yderst tilfreds med den, samt fik jeg den ret hurtig👌🏼 Grunden til i kun får 4 ⭐️ er fordi der er elastik håndtag træner med, MEN der er ingen steder jeg k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hos Testudstyr, selvom jeg var lidt skeptisk i starten. Produktet var som beskrevet, hurtig levering og forsvarlig indpakning, af afsendte pakke. Super god s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen sn... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meetinstrumenten leverancier

Geschreven door het bedrijf

Hvorfor www.testudstyr.dk? Vi kan tilbyde billige alternativer! Fri fragt ved køb over 499kr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer hele tiden at varerne lever op til vores strenge krav til funktionalitet. Vores priser er lavere end andre shops og det ved vi! Gør derfor et kup ved at handle hos os.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt.
Hurtig levering. Smart, handy produkt,der lever op til forventningerne.

28 februari 2026

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner, Mette.
Super dejligt du er tilfreds - vi elsker bare når kunderne er glade og tilfredse ..
Team Testydstyr

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Den bestilte vare blev leveret uden…

Den bestilte vare blev leveret uden problemer

22 februari 2026

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 4 skønne stjerner.
Som led i vores konstante optimering af siden, vil vi gerne vide,om der er noget vi kunne gøre anderledes - så vi kunne gøre os fortjente til den 5. stjerne ?

God service!

Jeg bestilte en vare, hvori der manglede nogle elastikker. Jeg skrev til testudstyr.dk og gjorde opmærksom på manglen, og de sendte straks en ny pakke med de manglende elastikker. God service!

18 februari 2026

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de altid dejligt 5 stjerner, Irene.
Ja selvom vi laver stikprøver på vores varer, så risikerer vi desværre, at der kan mangle noget. Selvfølgelig skal tingene være iorden.
Team Testudstyr.

hurtig levering

hurtig levering

25 januari 2026

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner, Birgit.
Dejligt du er tilfreds - vi gør alt hvad vi kan for, at ordrene bliver pakket hurtigt og kommer afsted til kunderne.
Team Testudstyr.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har bestilt en ph måler fra deres…

Jeg har bestilt en ph måler fra deres side.og nu finder jeg selvfølgelig ud af at den er fra temu 😅 til kun det halve af prisen , lidt skuffende at finde ud af !!

5 februari 2026

Hej XXX
Da du har valgt at være anonym, kan vi desværre ikke se hvilket produkt du har købt!
Vi kan forsikre dig at ingen af vores produkter er købt via Temu men direkte ved producenter/leverandører i udlandet - primært Kina. Produkterne er på lager i og sendes fra Danmark og vi betaler dansk moms og skat.
At Temu sælger de samme eller lignende produkter til en lavere pris er jo noget alle danske webshops er udfordret af. De går bare ikke så meget op i garanti, forbrugerrettigheder m.m. hvilket EU også fokuserer på !
Vi går ud fra, at du har valgt at handle hos os fordi du syntes at produktet, prisen, leveringshastigheden matchede dine ønsker og kan derfor ikke helt forstå din ene stjerne.
Mvh Team Testudstyr

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering og varen levede…

Super hurtig levering og varen levede op til beskrivelsen🤩
Jeg handler helt sikkert her igen

25 januari 2026

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den super flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner, Mette.
Skønt du er tilfreds hele vejehn rundt - og vi ser frem til, at skulle betjene dig igen :)

Meget tilfreds

Super effektive med levering og meget informative. Produktet levet fuldf op til mine forventninger. Meget tilfreds.

4 januari 2026

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Jesper.
Dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder. Håber at kunne betjene dig en anden gang.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig afsendelse af det bestilte på…

Hurtig afsendelse af det bestilte på trods af Juledagene.
Fine varer.

29 december 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de flotte 4 stjerner, Axel.
Som led i vores konstante optimering - vil vi lige høre, hvad vi skal gøre anderledes for at gøre os fortjent til 5 stjerner ??

Handler ikke der igen

Købte en vare, og det var ikke den vare jeg havde set på billedet
Det viser sig der er flere billeder af varen og med forskellig fod til at den kan stå
Den jeg har fået leveret er lille og ustabil og kan ikke bruges til det jeg havde tænkt mig nemlig i min dagpleje
Forsøgte mig med et skriv til Testudstyr og fik retur at det kunne de ikke gøre noget ved for jeg kunne jo bare have set alle billeder
Nu kan jeg kun bruge den liggende og ikke stående
Prisen var dog billig i forhold til andre steder
Kundeservice var dog dårlig og tænker de kunne have sendt en ny med den ønskede fod som jeg har billede af

12 december 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for din anmeldelse, selvom vi godt kunne have tænkt os nogle flere stjerner!
3 ud af 4 billeder viser den fod du har fået, og som tidligere skrevet til dig får vi varen leveret med enten den ene eller den anden fod afhængig af leverancen. Vi har ikke begge muligheder liggende på lager og kan derfor ikke bare sende en ny.
Vi kan dog godt se, at det måske kan virke forvirrende, så fremadrettet vil vi skifte billederne afhængig af hvilken model fod det er.
Mvh Team Testudstyr.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt fra køb til til levering var perfekt

Købte en Vinkøler.- Alt fra køb til levering gik perfekt. 5 Stjerner fra mig.-

28 november 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skøøøønne 5 stjerner, Claus
Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi elsker bare når vores kunder er glade.
Rigtig god jul.

Dårlig service

Jeg har bestilt varer hos denne leverandør, som med PostNord er leveret 65 km væk fra ønskede pakkeshop. Jeg er med på at PostNord har lavet en fejl, men butikken har også et ansvar i min optik, men det eneste svar jeg har fået er “bliver pakken ikke afhentet, påløber der returfragt”.
Jeg kender andre firmaer, som for god kundeservice (som er beskrevet som en kerneværdi på hjemmesiden), tilbyder at sende en ny pakke og lade den anden gå retur, men man bliver mødt af en mur!

29 november 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Det er desværre ude af vores hænder når PostNord vælger at levere et andet sted og man skal som modtager selv rette henvendelse til PostNord. Vi vil dog, efter weekenden, også rette henvendelse til PostNord.
Som det fremgår af vores handelsbetingelser påløber der omkostninger til returfragt hvis ikke pakken afhentes.
Vores mål er at have så lave og konkurrence dygtige priser som muligt, og det gør vi bl.a. ved at holde omkostningerne nede. Derfor har vi ikke gratis retur - hverken frivillig retur eller på grund af manglende afhentning. Vi mener ikke, at det er rimeligt at alle andre kunder skal betale for de pakker der gårretur.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

For besværligt at returnere varerne!

For besværligt at returnere varerne!
Jeg har læst Testudstyr s svar!
Jeg må fastholde, at det er alt for besværligt at returnere varer, man ikke er tilfreds med!
Det er selvfølgelig helt ok, at jeg skal betale returportoen, som jeg har gjort.
Varen var lidt leddeløs i det, så jeg valgte at returnere dem. I kunne lave en returblanket med et link, jeg kunne trykke på, så jeg let kunne udfylde skemaet og sende det videre til jer. Vh Anne

31 oktober 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Kære Anne. Du har valgt at returnere dit køb til os - uden besked, blot "retur".
Som i enhver anden shop har man ret til at fortryde sit køb/returnere en vare - men man skal ligesom begrunde hvorfor varen sendes retur.
Ifølge vores handelsbetingelser, som du godkendte ved købet, skal du udfylde en fortrydelses blanket som du finder i handelsbetingelserne ( https://testudstyr.dk/content/3-handelsbetingelser ) før vi kan behandle din retur.
**Redigeret:
Da vi gør alt for at holde priserne nede i shoppen, syntes vi ikke at det er rimmeligt at alle andre kunder skal betale for at nogen vil sende retur. Derfor tilbyder vi ikke gratis retur og har selvfølgelig nogle procedurer som skal overholdes.
Vi afventer stadig at høre fra dig.

Alt er godt.

30 oktober 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for anmeldelsen og de dejlige 5 stjerner, Camilla.
Hvor er vi glade for, at du er tilfreds - vi elsker bare glade kunder :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering. Produktet levede op til det bedkrevne

3 november 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for den fine anmeldelse og de 4 stjerner, Charlotte.
Som led i vores konstante optimering, vil vi lige høre, hvad vi eventuelt kunne gøre anderledes - hvis vi skulle gøre os fortjent til den sidste stjerne...

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de lige så flotte 5 stjerner, Claus.
Dejligt du er tilfreds med dit køb - vi elsker glade kunder :)
Team Testudstyr

Lees meer over geverifieerde reviews.