Modtog min vibrationstræner i går og brugte den med det samme. Den gjorde underværker for mine ben og hofter allerede 1. Gang jeg brugte den. Let at bestille og lynhurtig levering.
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har købt en vibrationstræner, og er yderst tilfreds med den, samt fik jeg den ret hurtig👌🏼 Grunden til i kun får 4 ⭐️ er fordi der er elastik håndtag træner med, MEN der er ingen steder jeg k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hos Testudstyr, selvom jeg var lidt skeptisk i starten. Produktet var som beskrevet, hurtig levering og forsvarlig indpakning, af afsendte pakke. Super god s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen sn... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hvorfor www.testudstyr.dk? Vi kan tilbyde billige alternativer! Fri fragt ved køb over 499kr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer hele tiden at varerne lever op til vores strenge krav til funktionalitet. Vores priser er lavere end andre shops og det ved vi! Gør derfor et kup ved at handle hos os.
Denemarken
Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hurtig respons på ordre og levering, og alt fungerer som det skal.

Orden afgivet kl 8.44
Pakke registreret kl 8.49
Pakke afsendt kl 9.24
SÅDAN✨️✨️✨️✨️✨️

Antwoord van Testudstyr.dk
Billig og god kvalitet, fik pakken dagen efter bestilling, var ikke sikker på at kvaliteten ville være SÅ god, til den pris. Overraskende godt. Kan varmt anbefales 👍

Antwoord van Testudstyr.dk
Du kan roligt handle her :-)
Købte en fodfil der desværre kun virkede een gang. Skrev om problemet på support og der blev øjeblikkelig sendt en ny helt uden beregning og diskutioner - den ankom hurtigt med posten OG den virkede. Det kalder jeg for super service og kundepleje.
Mvh Ernst

Antwoord van Testudstyr.dk
Der var god service, varen kom hurtigt frem.
God dag.
V . H.
Jane kelfast

Antwoord van Testudstyr.dk
Hurtig og præcis levering, godt produkt og kan slet ikke klage, tværtimod.

Antwoord van Testudstyr.dk
For det første var levering lynhurtig. Fik problem med varen efter en måned. Selvfølgelig ikke deres skyld. Sendte en mail om problemet. Kort korrespondance og en ny vare er på vej. Kanon service. Handler helt sikkert der igen.

Meget fin service her.
Produktet jeg modtog, virkede desværre ikke efter hensigten. Jeg skrev en reklamation sen eftermiddag, næste formiddag modtog jeg en beklagelse og beløbet sat ind på min konto.

Antwoord van Testudstyr.dk
I skal ikke bestille vare herfra for det første deres vare er billigt kvalitet og det kan ses tydligt, som om det kommer fra Kina og så virker varen ikke ligesom den elektriske fodfil som de ikke vil tage retur eller hjælpe mig med ☹️ min de stjæler penge fra en og derefter så tror de ikke på deres kunder og men beder om bevis via deres mail ved sende en video optagelse. Efter de ikke svar min mail så vælger jeg og skriver en anmelde herinden og chokerende skriver de en mail lang om længe med et svar hvorfor jeg skriver en løgner historie og anmelder dem på Trustpilot såden skriver de til mig 😳😱: Folk der ikke kan finde ud af at skrive pænt og som på Tustpilot om os at vi ikke svarer pænt gider vi simpelthen ikke bruge tid eller kræfter på - vi vil meget helelr bruge tiden på alle vores gode og tilfredse kunder ! Omg jeg fik chok de vil ikke hjælpe mig eller tage deres vare retur medmindre jeg kan send en video og selvom jeg sender det flere gang via mail så påstå de at de får den tilsendt 😳😱 dermed orker jeg ikke bruge mere tid på dem og desværre smidt jeg den i skraldespanden de kan kun kontaktes via mail de svar kun dem de har åbenbart lyst til og slet ikke dem som skriver en anmeldes om dem. Så folkens ikke bestil herfra de tager nas på en og snyder en med deres billige vare! Nu har I fået advarsel. Jeg fik desværre smidt deres billig vare ud og skal ALDRIG bestille herfra og anbefale det ik!

Antwoord van Testudstyr.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.