Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog min vibrationstræner i går og brugte den med det samme. Den gjorde underværker for mine ben og hofter allerede 1. Gang jeg brugte den. Let at bestille og lynhurtig levering.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har købt en vibrationstræner, og er yderst tilfreds med den, samt fik jeg den ret hurtig👌🏼 Grunden til i kun får 4 ⭐️ er fordi der er elastik håndtag træner med, MEN der er ingen steder jeg k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hos Testudstyr, selvom jeg var lidt skeptisk i starten. Produktet var som beskrevet, hurtig levering og forsvarlig indpakning, af afsendte pakke. Super god s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen sn... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meetinstrumenten leverancier

Geschreven door het bedrijf

Hvorfor www.testudstyr.dk? Vi kan tilbyde billige alternativer! Fri fragt ved køb over 499kr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer hele tiden at varerne lever op til vores strenge krav til funktionalitet. Vores priser er lavere end andre shops og det ved vi! Gør derfor et kup ved at handle hos os.

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det har intet nogle værdi

Det har intet nogle værdi, det total fup.

30 mei 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Vi ved ikke hvad du mener med fup ? Vi har intet hørt fra dig. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et par indlæg til saunatæppe

Købte et par indlæg til saunatæppe. Fungerer godt, god pris, og hurtig levering 👍🏼

27 mei 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner Kirsten.
Dejligt du er tilfreds med dine indertæpper til saunatæppe - vi synes også det er et dejligt produkt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I er hurtige til at levere

I er hurtige til at levere. Det er dejligt.😉

27 mei 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tuind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Mona.
Vi elsker bare glade kunder :)

Lad være😵‍💫

Købte 2 co2 målere.Uanset hvor man placerer dem, viser de det samme, skidtet virker ikke. Sendte dem retur, men de vil ikke betale pengene tilbage, da de ikke var i original emballage. Man regner selvfølgelig med deres varer virker, så æskerne var smidt ud.

30 januari 2025

Co2 måler defekt

Co2 måler defekt. Jeg fik i gave en co2 med mere Co2 måleren kunne kun svinge mellem 400-500 ppm, selv i forurenede zoner som f.eks. lille et soveværelse med mange mennesker der sover. Vi lavede derfor en reklamation 15 dage efter køb. Her skriver de så at det er normalt da det udendørs niveau er cirka 380 og den derfor er lidt højere indendørs. Jeg skriver så igen efter nogle test både indendørs og udendørs og fremsender lidt info omkring hvad Co2 er. Det svarer de ikke på. Så skriver jeg igen et par uger efter og spørger om jeg skal sende det på værksted eller retur til dem eller om de er igang med at teste andre af deres produkter, uden svar. Så går der et par måneder igen, hvor jeg spørger om det samme igen, her svarer de at de ikke ønsker produkterne testet men jeg kan sende dem retur. Jeg skriver så igen til dem at de bør teste produktet men at jeg gerne vil sende dem retur. De sender en returlabel, jeg pakker dem i en kasse og sender dem retur. De skriver så at de har modtaget målerne, men de vil ikke give pengene retur, da de ikke er sendt retur i original emballage som er uden skrammer. De har derfor ikke nogen værdi for dem. Det tolker jeg som at de ellers ville sælge de defekte produkter igen.

Så hvis i køber et produkt så dem, så læs deres betingelser og husk at gemme emballage.

Review zonder uitnodiging

Helt uproblematisk.

Helt uproblematisk.

29 april 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Sidsel.
Vi elsker glade kunder :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hurtig levering - billigt udstyr - kvalitet svarende til prisen

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for anmeldelsen Jørgen. Vi er da kede af, at du vælger kun at give 3 stjerner - men sådan er det.
Vi lægger os i selen for at have glade og tilfredse kunder - så er der noget vi kan gøre bedre, så må du da gerne skrive en mail til os.

fandt hvad jeg manglede

fandt hvad jeg manglede, temperatur logger, fair pris og hurtig levering.

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner.
Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi er bare vilde med tilfredse og glade kunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og pakken var hel og…

Hurtig levering og pakken var hel og fin. Og tak for den søde hilsen.😎👍

8 mei 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den super flotte anmeldelse Gitte - og de skønne 5 stjerner.
Og velbekommen for hilsnen - vi elsker at det er lidt personligt at handle hos os :)

Hurtigt ekpedering og levering

Hurtigt ekpedering og levering

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse Michael og de altid dejlige 5 stjerner - vi elsker når vores kunder er glade og tilfredse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og alt som forventet!

Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen snart!

Antwoord van Testudstyr.dk

Tuind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Benny.
Super dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi glæder os til at betjene dig igen.

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse Peter og de skønne 5 stjerner.
Dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bestilling og levering var fint

Bestilling og levering var fint. Infrarød tæppe virker også, men jeg undrer mig over, at apparatet er tilsluttet i fodenden
Jeg har prøvet andre, hvor du kunne betjene, mens du lå i tæppet
Der er fjernbetjening, men ingen mulighed for at se, hvor højt der skrues op

25 april 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for anmeldelsen og de dejlige 4 stjerner Birgitte.
Vi bruger selv saunatæppet daglige - og har ingen problemer med, at tæppet er tilsluttet i forenden. Jeg sætter apparatet lidt på skrå, så kan jeg sagtens holde øje med det og ændre temperaturen med fjernbetjeningen.
Vi er kede af, at du ikke er helt tilfreds - men håber du finder en løsning der passer dig.

Hurtig levering 🚚

Hurtig levering 🚚
Fin vare 👍🏻
Håndskrevet hilsen ✔️

13 april 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner.
Dejigt du er tilfreds og lægger mærke til vores lille hilsen - vi kan godt lide det føles lidt personligt..

God vare og hurtig levering

God vare og hurtig levering

1 april 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 4 stjerner - hvad skulle vi have gjort for at gøre os fortjent til den sidste stjerne, Nina ??

Alt spillede som det skulle

Alt spillede som det skulle

29 maart 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for din anmeldelse og de skønne 5 stjerner Robert - dejligt du er tilfreds, vi elsker nemlig glade kunder :)

Sikker butik

Meget let at bruge
God hjemmeside
Man stoler på den

28 maart 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for de flotte ord og de skønne 5 stjerner Torsten ..
Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi gør hvad vi kan for at have glade kunder :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte et saunatæppe hos firmaet…

Bestilte et saunatæppe hos firmaet efter anbefaling fra gode venner. Fik en god betjening, er meget tilfreds med varen.
Kan anbefale firmaet til andre.

26 maart 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Jenny.
Super dejligt at du er blevet anbefalet vores firma fra gode venner - det betyder meget for os.
Vi elsker glade kunder.
Team Testudstyr.

God pris

God pris, kvalitet god, ikke forventet så god kvalitet til den lave pris og sidst men ikke mindst hurtig levering med god trackingsmulighed

25 maart 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for den flotte anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner Gunnar.
Dejligt du er tilfreds med vores Bluetoth, in ear, hovedtelefon samt leveringen.
Vi elsker glade kunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

super nem at bestil på websiden

super nem at bestil på websiden. alt kom og var i ny tilstand som forvente.

4 maart 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner, Bjarke.
Super dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi elsker glade kunder.
Team Testudstyr

Lees meer over geverifieerde reviews.