Halara Reviews 440.002

TrustScore 4 uit 5

4,0

Hele leuke kleding van goede kwaliteit. Vooral voor mensen met een maatje meer/grotere boezem zoals mijzelf. Fijne webshop, bestellen werkt super. Wat lastiger om te retourneren ivm het systeem die z... Toon meer

Leuke en kwalitatief goede kleding voor een redelijke prijs. Leveren altijd, soms duurt t wat langer maar alles komt aan. Zeer tevreden.

Ze positioneren zich op social media als een Franse webshop met eerlijke kleding maar in het echt is het gewoon een Chinese webshop zonder transparantie. Het kan een nichtje van Shein zijn. Je weet ni... Toon meer

Ik heb al verschillende keren besteld bij Halara (zeker 8 keer) en elke keer heel erg tevreden! De spijkerbroeken en rokken zijn top, mooie kwaliteit stof en goede pasvorm. En ik heb ook sportkleding... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Halara, meaning "stress free" in Greek, reinvents athleisure, where all communities are celebrated. Halara’s design philosophy centers around high-performance fabrics and flattering silhouettes that cater to all body types. By leveraging crowd-sourced feedback and trusted manufacturers, the brand offers a vast selection of affordable, yet premium-quality activewear for a diverse population. Halara strives to minimize environmental impact through conscious sourcing practices, with sustainability at its core. To ensure a seamless customer experience, the company offers 24/7 support and obsesses over consumer feedback. Embracing inclusivity, Halara empowers women to look and feel their best, whether working out or just enjoying their day.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

440K reviews

Vraagt klanten om een review

Waardeloze retour

Waardeloze retour!
Klantenservice is waardeloos, en geven je geen retourbon…
Ik ben 1.58 en die broeken van ze zijn me te kort???! Waardeloze producten.teyour is nogal een uitzoek werk !! En moet je VET voor betalen Ongelooflijk. . Nooit geen bestelling meer bij Halara !!!

13 april 2026

Hallo,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring en we begrijpen uw bezorgdheid. We hebben uw beoordeling gelezen en onderzoeken momenteel de kwestie. We begrijpen uw frustratie over het retourproces, de problemen met de maatvoering en de extra kosten volledig. We willen bevestigen dat we uw retourverzoek hebben ontvangen. Ons team bekijkt het momenteel en neemt zo snel mogelijk contact met u op voor de volgende stappen.
Vanwege het grote aantal vragen kan het iets langer duren voordat we reageren, maar maakt u zich geen zorgen – we werken aan een oplossing voor u. Als u sneller geholpen wilt worden, kunt u contact opnemen met ons team via e-mail of live chat.
We waarderen uw geduld en de mogelijkheid om dit recht te zetten.

Eerste bestelling fijne broeken en dus…

Heel mooi dat jullie hier beneden schrijven dat het opgelost gaat worden. Maar dus NIET, net een mail gehad dat ze er niets aan gaan veranderen. Zeer jammer, staat mooi zeker om een review te schrijven met we lossen het op.

Eerste bestelling fijne broeken en dus bestelde ik nogmaals 3 broeken.
Echter 2 van de 3 broeken waren na een paar keer dragen al stuk. 1 in het kruis een gat en de andere helemaal versleten op het bovenbeen. Hierover een mail gestuurd met de verwachting een fatsoenlijke compensatie te krijgen. Was toch duidelijk een slechte batch geweest. Andere broeken die inmiddels een half jaar zijn, zijn nog heel fijn.
Echter vinden ze bij Halara dat hun verantwoordelijkheid vervalt na 30 dagen. Dit is toch echt tegen de Europese regelgeving in. Maar daar lijken ze schijt aan te hebben.
Jammer want bij een redelijke compensatie was ik een een tevreden klant geweest en had ik zeker nog vaker besteld. Niet alleen voor mij maar ook voor mijn dochters. Nu zal ik het iedereen afraden dankzij de waardeloze klachtverwerking en service. Broeken waren half januari gekocht en al kapot begin april. Om een beeld te schetsen.

21 april 2026

Guten Tag,
wir entschuldigen uns aufrichtig für die Unannehmlichkeiten und die Enttäuschung, die Ihnen durch die Qualitätsmängel bei Ihrem kürzlich getätigten Hosenkauf entstanden sind. Wir können Ihre Frustration vollkommen nachvollziehen, insbesondere da Sie zuvor positive Erfahrungen mit unseren Produkten gemacht haben.
Um Unklarheiten zu vermeiden und uns eine genauere Prüfung Ihres Falls zu ermöglichen, würden wir Sie bitten, uns Ihre Bestellnummer mitzuteilen. Alternativ können Sie Ihre Angaben sowie Fotos der betroffenen Artikel per E-Mail an service@cs.halara.com senden, damit unser Team den Sachverhalt genauer untersuchen kann.
Wir wissen es sehr zu schätzen, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihr Feedback mitzuteilen, und es tut uns leid, dass Ihre jüngste Erfahrung nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat.

Foute levering kost klant geld

Ik had een broek maat XL besteld, maar kreeg een XS geleverd. HUN FOUT! Na heel veel mails bleek dat ze niet aan omruilen doen, maar kreeg ik een 'gift card' t.w.v. de prijs van de broek. Deze maar opnieuw besteld, maar ik moest wél (voor de tweede keer dus) verzendkosten betalen, t.w.v. 9,90 [!], voor een broek van dunne stof die in een gewone envelop past! Schandalig!

15 april 2026

Hallo,
Wij vinden het oprecht vervelend om te horen over uw ervaring en de frustratie die is ontstaan door het ontvangen van de verkeerde maat in uw oorspronkelijke bestelling.
Wij begrijpen volledig hoe teleurstellend het moet zijn geweest om een XS te ontvangen in plaats van een XL, en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt. Wij betreuren ook de extra frustratie met betrekking tot de afhandeling, waaronder het gebruik van een cadeaubon en de verzendkosten die zijn gemaakt bij het plaatsen van een vervangende bestelling.
Wij begrijpen uw zorgen, vooral gezien de aard van het artikel en de herhaalde kosten, en het spijt ons zeer dat deze situatie niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Wij kunnen bevestigen dat wij uw e-mail hebben ontvangen en dat ons relevante team uw verzoek heeft verwerkt. U heeft het proces succesvol afgerond.
Als wij u verder ergens mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten.

Niet altijd goed

Niet altijd goed, soms gaat het verzenden fout. Wel leuke webshop en redelijk snel geleverd.

2 april 2026

Hallo,
Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons zeer te horen over je ervaring en we begrijpen je bezorgdheid. We hebben je beoordeling gelezen en zijn momenteel bezig met het onderzoeken van het probleem dat de verzending niet verloopt zoals verwacht.
Vanwege het grote aantal vragen kan het even duren voordat we reageren, maar maak je geen zorgen: we doen ons best om de beste oplossing voor je te vinden. Als je sneller hulp wilt, kun je contact opnemen met ons e-mail- of livechat-team voor verdere ondersteuning.

Wat een waardeloze site Halara

Wat een waardeloze site
Retourneren is niet te doen
Bestel hier niets

En als je contact met ze hebt is dat 1 antwoord dan laten ze niets meer horen!!

23 april 2026

Hallo,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat u een frustrerende ervaring heeft gehad en we begrijpen uw teleurstelling volledig.

Onze oprechte excuses dat u problemen heeft ondervonden bij het retourproces en dat onze reacties niet behulpzaam of consistent overkwamen. Dit is niet het serviceniveau dat we nastreven, en we begrijpen hoe vervelend het moet zijn als u het gevoel heeft dat er niet adequaat op uw zorgen wordt gereageerd.

Om ons te helpen dit nauwkeuriger op te lossen en verdere vertragingen te voorkomen, zouden we je willen vragen om je bestelnummer en relevante details door te geven? Je kunt je gegevens ook rechtstreeks naar ons supportteam sturen via service@cs.halara.com, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

We stellen je geduld zeer op prijs en zijn dankbaar voor de kans om dit verder te onderzoeken en je ervaring te verbeteren.

Retourneren lastig

Kleding prima, maar retour is moeilijk en een uiteindelijk via chat-klantenservice geregeld. Heeft me wel wat tijd gekost.

22 april 2026

Slechte service

Kleding op zich goed, broeken zitten fijn.
Maaar wat hebben ze een hele slechte customer service!!!
Je kan alleen communiceren via de app, geen mailadres, geen telefoonnummer
In de app komen ze op je vraag terug na op zijn langst. 12 min< hun woorden, maar een halve dag verder en nog steeds geen antwoord, ben oorspronkelijk begonnen met vragen een week geleden!
Shame on you Halara

17 april 2026

Pakket wordt al meer dan een maand niet verzonden

Al meer dan een maand contact met de klantenservice over een pakket wat maar niet verzonden wordt. Elke keer krijg ik te horen dat ik binnen 48-72 uur meer info krijg. In plaats van meer info krijg ik te horen om toch nog even geduld te hebben. Niemand weet waar het pakket is en ik krijg ook geen tracking info, terwijl het wel verzonden zou zijn. Inmiddels ben ik het wel goed zat.

Ondertussen zijn we weer 5 dagen verder. Via de chat word ik genegeerd en via de mail krijg ik standaard antwoorden. 'your order is perfectly on track' etc interne verzending die 2-5 werkdagen zou duren. Dit duurt nu al een maand. Ik denk niet dat ik mijn bestelling ooit nog ga ontvangen.

Hello,
Het spijt ons oprecht te horen dat uw bestelling nog steeds vertraging heeft en dat u geen duidelijke updates over de verzending ontvangt.
Wij bieden onze oprechte excuses aan voor de frustratie en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Wij begrijpen heel goed hoe vervelend het moet zijn om herhaaldelijk geschatte levertijden te krijgen zonder duidelijke trackinginformatie of een bevestigde oplossing. Dit is niet de ervaring die wij u willen bieden.
We betreuren het ook dat uw ervaring met onze chat- en e-mailondersteuning niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, en we begrijpen hoe ontmoedigend het voelt om standaardantwoorden te ontvangen zonder zichtbare vooruitgang in uw zaak.
Wees gerust: we nemen uw bezorgdheid serieus en zullen uw zaak doorgeven aan ons relevante team voor verder onderzoek naar de status van uw bestelling en de verzendgegevens.
Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak en wij waarderen uw geduld en begrip.

Ali express kleding

Ziet er allemaal leuk en mooi uit, maar als je de foto’s van de broeken door de zoekfunctie van Ali express haalt kom je ze allemaal tegen. Voor veeeel minder geld…

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk
Slechte kwaliteit
Duurde 5 weken boor 2 broeken er waren.
Kleur is suf.
retour sturen is zo onaantrekkelijk mogelijk gemaakt. En lukt mij niet eens. Te moeilijk en bij laatste stap ben ik te laat en moet ik weer opnieuw beginnen.

Het duurt erg lang

Het duurt erg lang, ruim 1 week voor de bestelling er is.
Retour zenden is onmogelijk en kost meer dan het artikel.
Nooit meer.

8 april 2026

Lieber Kunde,
Vielen Dank für Ihr Feedback. Es tut uns sehr leid, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben, und wir verstehen Ihre Bedenken. Wir haben Ihre Bewertung gelesen und untersuchen derzeit die längere Lieferzeit sowie Ihre Anliegen bezüglich des Rückgabeprozesses und der damit verbundenen Kosten. Wir entschuldigen uns aufrichtig für die entstandenen Unannehmlichkeiten.
Aufgrund des hohen Anfrageaufkommens kann unsere Antwort etwas länger dauern. Seien Sie jedoch versichert, dass wir an der besten Lösung für Sie arbeiten. Für schnellere Unterstützung kontaktieren Sie uns bitte per E-Mail unter service@cs.halara.com oder per Live-Chat.
Wir danken Ihnen für Ihre Geduld und die Möglichkeit, die Angelegenheit zu Ihrer Zufriedenheit zu klären.

2 broeken besteld

2 broeken besteld, en ze zitten super! Altijd problemen met lengte, aangezien ik erg lang ben maar deze broeken zijn er ook in lengtematen. Snel geleverd, helemaal top 👍🏻

16 april 2026

17-3 besteld en nog niet verzonden

17-3 besteld en nog niet verzonden. Wel een update gekregen dat er vertraging was. Na een tijd weer een update gekregen dat 2 van de 9 artikelen welke vertraging hadden een backorder waren. Inmiddels weer ruim een week verder en niets....
Ik begrijp dat ze een no waste policy hebben, maar dit is overdreven. De kleren zijn bestemd voor een evenement. Denk je met 6 weken op tijd te zijn, maar ik moet denk ik op zoek naar andere kleding, want als het eenmaal verzonden is, moet je ook zeker een week wachten. Ellende, want ik keek er echt naar uit.

14 april 2026

Hallo,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons zeer te horen wat u heeft meegemaakt en we begrijpen uw bezorgdheid. We hebben uw beoordeling gelezen en zijn momenteel bezig met het onderzoeken van de kwestie rondom de lange vertraging bij uw bestelling en de onzekerheid over de levertijd.
We waarderen je geduld en de kans om dit goed te maken.

Fijn contact met klantenservice

Fijn contact met klantenservice! Pakketje was “kwijt”… super goed opgelost! En mega vriendelijk!
Ik kan geen knopen verdragen ivm operaties aan mijn buik, dus deze spijkerbroeken zijn super welkom! Dragen comfortabel en zitten erg prettig!

12 april 2026

Raad het af!

Broek is oké maar te groot. Retourbeleid is verschrikkelijk en de klantenservice is vaag, onduidelijk en ontzettend traag!

Ruilen kan niet en retour kosten zijn voor eigen rekening (kosten zijn hoog). Raad het iedereen af.

10 april 2026

Hallo,
Het spijt ons oprecht te horen over uw ervaring en we begrijpen uw frustratie over de maatvoering, het retourbeleid en de klantenservice volledig. Wij bieden u onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
We betreuren het dat de broek niet paste zoals verwacht en dat het retourproces u als omslachtig en onduidelijk is overgekomen. We begrijpen ook uw bezorgdheid over het gebrek aan ruilmogelijkheden en de trage communicatie die u heeft ervaren. Dit is niet het serviceniveau dat we nastreven.

We willen u ook bevestigen dat we uw bericht hebben ontvangen en dat ons betreffende team uw verzoek heeft verwerkt. Uw retourzending is succesvol afgerond.
Uw feedback is erg belangrijk voor ons en zal worden gedeeld met ons team ter evaluatie en verbetering van ons beleid en onze klantenservice.
Mocht er nog iets zijn waarmee we u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ik heb een bestelling geplaatst en nu…

Ik heb een bestelling geplaatst en nu krijg ik een mail dat er iets mis is met de adressering? Ik moet zelf naar een bezorgdienst mailen om opheldering te vragen? Deze bezorgdienst ken ik niet en bezorgd ook niet in Nederland. Vreemde gang van zaken!

10 april 2026

Hallo,
Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons zeer te horen wat je hebt meegemaakt en we begrijpen je bezorgdheid. We hebben je beoordeling gelezen en zijn momenteel bezig met het onderzoeken van de kwestie rondom de verwarring over het afleveradres en de communicatie met de vervoerder.
We stellen je geduld zeer op prijs en zijn blij dat we dit kunnen rechtzetten.

De broeken zijn mooi maar de pijpen…

De broeken zijn mooi maar de pijpen veel te wijd heb er spijt van , had lever smalle pijpen gehad. Maar de stof en d kleur prima. Ik zou mijn geld terug willen enkel omdat de pijpen zo breed zijn

9 april 2026

Hallo,
Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons zeer te horen over je ervaring en we begrijpen je bezorgdheid. We hebben je beoordeling gelezen en zijn momenteel bezig met het onderzoeken van het probleem dat de beenwijdte niet aan je verwachtingen voldeed.
We stellen je geduld zeer op prijs en zijn blij dat we dit kunnen rechtzetten.

Geen respons klantenservice + bestelling niet ontvangen

Na een goeie ervaring van een eerste bestelling heb ik een tweede bestelling geplaatst. Hier heb ik nooit een bevestigingsmail van ontvangen, maar omdat hij wel in mijn Klarna gezet was, ging ik ervan uit dat het goed zou komen.

Mijn bestelling zou 23 maart verzonden worden stond toen ik bestelde, maar ik ontving maar geen t&t o.i.d. 31 maart heb ik de klantenservice benaderd. Het zou 10 minuten duren voordat ik reactie had en dit duurde helaas ruim 2 uur. Toen er eindelijk iemand beschikbaar was, kreeg ik niet de mogelijkheid mijn vraag te stellen en kreeg ik direct te horen dat levering zo lang duurde omdat er een product niet meer op voorraad zou komen. Ik kreeg de keuze om hem uit m’n bestelling te halen of om een andere kleur of maat te kiezen. Ik koos voor de eerste optie en vroeg erbij of mijn bestelling ook in mijn account gezet kan worden, omdat ik nooit een bevestigingsmail had ontvangen, de bestelling niet in mijn bestelgeschiedenis te vinden is, maar wel in mijn Klarna.

Ik heb reactie gekregen op mijn keuze het product uit m’n bestelling te halen, maar de vraag waarvoor ik eigenlijk contact zocht is nooit meer beantwoord.

Ondertussen zijn we ruim een week verder en heb ik meerdere malen geprobeerd contact te zoeken, maar krijg ik geen respons en heb ik ook nog niets ontvangen.

8 april 2026

Hallo,
Het spijt ons zeer te horen wat u heeft meegemaakt, en wij bieden onze oprechte excuses aan voor de verwarring rond uw tweede bestelling, de ontbrekende bevestigingsmail, de vertraging bij de verzendupdates en de problemen die u heeft ondervonden bij het bereiken van onze klantenservice. Wij begrijpen heel goed hoe frustrerend en stressvol dit voor u moet zijn geweest, vooral omdat uw bestelling wel in Klarna staat, maar niet in uw bestelgeschiedenis.
We betreuren het ook dat uw vraag niet goed is behandeld tijdens uw vorige contact en dat de vervolgreacties vertraging hebben opgelopen. Dit is niet het serviceniveau dat we nastreven en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
We willen ook bevestigen dat we je e-mail hebben ontvangen en dat ons relevante team je verzoek heeft bekeken en verwerkt.
Als je nog steeds hulp nodig hebt bij het vinden van je bestelling of het ontvangen van een update, laat ons dan je gegevens weten en we zullen dit met voorrang voor je onderzoeken.

26 maart een broek besteld

26 maart een broek besteld, achteraf betaald met Klarna! Krijg een mail dat de broek pas 16 april verzonden word. Plus de 9 dagen nog van verzending, wacht ik dan een dikke maand op 1 broek!! Plus bij Klarna mag je dan de broek ook al betalen. Normaal gaat de tijd in als de broek verzonden word. Nu heb je niet eens de kans de broek binnen de betaal tijd terug te sturen. Nooit meer hier iets bestellen. 1 maand wachten op 1 broek vreselijk.

26 maart 2026

Hallo,
Onze oprechte excuses voor het ongemak dat is ontstaan door de vertraging bij de verzending van uw broek. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is om een maand te moeten wachten op slechts één broek, vooral omdat u al moet betalen voordat u uw bestelling zelfs maar hebt ontvangen.
Om verdere problemen te voorkomen, vragen wij u vriendelijk uw bestelnummer door te geven of uw bestelgegevens te sturen naar onze klantenservice via service@cs.halara.com. Wij zullen uw zaak bekijken en u helpen dit zo snel mogelijk op te lossen.
Nogmaals onze excuses voor de vertraging en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Wij stellen uw feedback zeer op prijs en danken u voor uw begrip.