Halara Reviews 439.985

TrustScore 4 uit 5

4,0

Hele leuke kleding van goede kwaliteit. Vooral voor mensen met een maatje meer/grotere boezem zoals mijzelf. Fijne webshop, bestellen werkt super. Wat lastiger om te retourneren ivm het systeem die z... Toon meer

Leuke en kwalitatief goede kleding voor een redelijke prijs. Leveren altijd, soms duurt t wat langer maar alles komt aan. Zeer tevreden.

Ze positioneren zich op social media als een Franse webshop met eerlijke kleding maar in het echt is het gewoon een Chinese webshop zonder transparantie. Het kan een nichtje van Shein zijn. Je weet ni... Toon meer

Ik heb al verschillende keren besteld bij Halara (zeker 8 keer) en elke keer heel erg tevreden! De spijkerbroeken en rokken zijn top, mooie kwaliteit stof en goede pasvorm. En ik heb ook sportkleding... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Halara, meaning "stress free" in Greek, reinvents athleisure, where all communities are celebrated. Halara’s design philosophy centers around high-performance fabrics and flattering silhouettes that cater to all body types. By leveraging crowd-sourced feedback and trusted manufacturers, the brand offers a vast selection of affordable, yet premium-quality activewear for a diverse population. Halara strives to minimize environmental impact through conscious sourcing practices, with sustainability at its core. To ensure a seamless customer experience, the company offers 24/7 support and obsesses over consumer feedback. Embracing inclusivity, Halara empowers women to look and feel their best, whether working out or just enjoying their day.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

440K reviews

Vraagt klanten om een review

Onlangs 2 broeken besteld

Onlangs 2 broeken besteld. Broeken zaten niet mooi. Te kort en geen mooie kwaliteit. Dus retour ermee. Kosten werden bevestigd in een mail 7,99 euro. Maar bij het verrekenen bij Klarna werd er 15,98 euro ingehouden. Beide broeken zaten in 1 pakket!. Ik vind 7,99 al duur.En dan ga je mailen, mailen, mailen en mailen en ze houden voet bij stuk. Ik ook. Ik betaal helemaal niks.

2 april 2026

Lieber Kunde,
Wir entschuldigen uns aufrichtig für die Unannehmlichkeiten und den Ärger, den Sie hinsichtlich der Größe, der Qualität und der Rücksendekosten hatten. Wir verstehen, wie ärgerlich diese Situation sein muss, insbesondere aufgrund der von Ihnen festgestellten Diskrepanz bei den Rücksendekosten.
Wir möchten Ihnen bestätigen, dass wir Ihre E-Mail erhalten haben und unser zuständiges Team Ihre Anfrage bereits geprüft und bearbeitet hat. Ihr Rücksendevorgang wurde erfolgreich abgeschlossen.
Wir bedauern die entstandenen Unannehmlichkeiten sehr und danken Ihnen, dass Sie uns auf diese Angelegenheit aufmerksam gemacht haben. Ihr Feedback ist uns wichtig und wird an das zuständige Team weitergeleitet, damit es geprüft und zur Verbesserung berücksichtigt werden kann.
Sollten Sie weitere Unterstützung benötigen, zögern Sie bitte nicht, uns zu kontaktieren.

Ik zou niet bestellen

Ik zou niet bestellen! De producten hadden geen goede pasvorm voor mij. Ik heb niks gehouden, maar was 16 euro kwijt voor retour! Terwijl het gewoon met DHL naar Duitsland gaat..

31 maart 2026

Hallo,
Het spijt ons oprecht te horen dat de artikelen niet goed pasten en dat u teleurgesteld bent over de retourkosten.
We begrijpen heel goed hoe frustrerend het moet zijn om geen van de artikelen te houden en toch retourkosten te moeten betalen. Onze oprechte excuses voor het ongemak.
We willen bevestigen dat we je online retourverzoek hebben ontvangen en dat je retourzending al succesvol is verwerkt in ons systeem.
We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, en het spijt ons dat deze niet aan je verwachtingen voldeed. Mocht je nog verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Oplichting

Maten kloppen niet en retouren niet mogelijk doordat ze de bestelling nooit als geleverd markeren. Hierdoor lijkt het alsof jij de bestelling hebt gecanceld waardoor ze je dus ook geen geld terug hoeven te geven. Oplichting dus.

29 maart 2026

Hallo,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons zeer te horen over je ervaring en we begrijpen je bezorgdheid. We hebben je beoordeling gelezen en zijn momenteel bezig met het onderzoeken van de problemen die je hebt ondervonden met de maatvoering en het retourproces.
Vanwege het grote aantal vragen kan het even duren voordat we reageren, maar maak je geen zorgen: we doen ons best om de beste oplossing voor je te vinden. Als je sneller hulp wilt, kun je contact opnemen met ons e-mail- of livechat-team voor verdere ondersteuning.
We stellen je geduld zeer op prijs en zijn blij dat we dit kunnen rechtzetten.

Erg slecht

Erg slecht! Kan niet retouren en ben mijn geld kwijt. Hier niet kopen!

23 maart 2026

Lieber Kunde,
Het spijt ons zeer te horen wat u heeft meegemaakt en we begrijpen uw frustratie over het retourproces en uw bezorgdheid over uw terugbetaling. Onze oprechte excuses voor het ongemak.
Om fouten te voorkomen en u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we u vriendelijk om aanvullende informatie, zodat we uw bestelling kunnen terugvinden en uw zaak grondig kunnen onderzoeken.
Kunt u ons een van de volgende gegevens verstrekken:
Uw bestelnummer, of
Het e-mailadres en de volledige naam die u bij het plaatsen van de bestelling hebt gebruikt
U kunt uw gegevens ook rechtstreeks naar ons supportteam sturen via service@cs.halara.com. Wij zullen uw zaak dan met voorrang behandelen.
Zodra wij uw informatie hebben ontvangen, zullen wij ons best doen om u zo snel mogelijk te helpen.

De kwaliteit van de kleding is goed,retour sevice verschrikkelijk

De kwaliteit van de kleding is goed, daar ligt het probleem niet.
Het probleem is de klantenservice en het accountbeheer.
Mijn e-mailadres zit vast aan een oud account waar ik niet meer in kan, waardoor ik geen toegang heb tot mijn bestellingen.
Eén bestelling is nooit aangekomen en een andere bestelling bevatte de verkeerde maat.
Retourneren is praktisch onmogelijk gemaakt en de enige “oplossing” die wordt aangeboden is een cadeaubon. Na tientallen mails is er nog steeds geen echte oplossing geboden.
Kort gezegd: goede producten, maar een klantenservice waar je niets aan hebt als er iets misgaat.

20 maart 2026

Hallo,
Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring en we begrijpen uw frustratie over de toegang tot uw account, de ontbrekende bestelgegevens en de problemen die u heeft ondervonden met uw bestellingen en retourzendingen. Onze oprechte excuses voor het ongemak en het feit dat er tot nu toe nog geen oplossing is gevonden.
Om fouten te voorkomen en u beter van dienst te kunnen zijn, vragen we u vriendelijk om aanvullende informatie, zodat we uw bestellingen kunnen terugvinden en de situatie grondig kunnen onderzoeken.
Kunt u ons een van de volgende gegevens verstrekken:

• Uw bestelnummer(s), of
• Het e-mailadres en de volledige naam die u hebt gebruikt bij het plaatsen van de bestelling(en)

Zodra wij uw informatie hebben ontvangen, zullen wij ons best doen om zo snel mogelijk een passende oplossing voor u te vinden.

Slecht bedrijf en slechte service

Slecht bedrijf en slechte service. 2 broeken besteld voor 49 euro plus ruim 7 euro verzendkosten. De broeken waren van stof die erg kreukte dus moest het retour sturen wat een drama was. Ik had moeite met inloggen en app en site werkt heel slecht. Eindelijk gelukt, je moet wel betalen voor retour zenden word vermeld. Nu heb ik bericht gekregen dat ze 41, euro terugstorten. Terwijl dit grapje me over de 60 euro heeft gekost. Wat een oplichting. Niet kopen dus, je bent gewaarschuwd!

21 maart 2026

Niet betrouwbaar met refunds en slechte klantenservice.

De kleding zelf is fijn. Echter heb ik een deel van mijn bestelling teruggestuurd omdat het niet de juiste maat was. Ik ben al bijna een jaar verder en heb ik nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Al meerdere keren contact over gehad met beloftes dat ze het gaan bekijken, maar daarna hoor ik niets meer.

20 maart 2026

Lieber Kunde,
Vielen Dank für Ihr Feedback. Es tut uns aufrichtig leid, von Ihren Erfahrungen zu hören.
Wir entschuldigen uns aufrichtig dafür, dass Sie so lange auf Ihre Rückerstattung warten mussten und dass frühere Nachfragen nicht zu einer klaren Lösung geführt haben. Wir verstehen, wie frustrierend und enttäuschend dies sein muss, insbesondere nach mehreren Versuchen, uns zu kontaktieren.
Wir möchten Ihnen außerdem bestätigen, dass wir Ihre E-Mail erhalten haben und unser zuständiges Team Ihren Fall bearbeitet hat.
Vielen Dank für Ihre Geduld und Ihr Verständnis.

Ik had een optie om de bestelling te…

Ik had een optie om de bestelling te annuleren.
Dit lukte niet omdat de bestelling al in behandeling was, was het antwoord. Ik kon de bestelling terug sturen als de bestelling binnen zou komen. Pas ruim een week later werd de bestelling pas verstuurd.
De kosten om de bestelling terug te sturen was dus €12,50.
Erg slechte klantenservice.

18 maart 2026

Hallo,
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze oprechte excuses voor het ongemak en de frustratie die u heeft ondervonden.
Het spijt ons zeer te horen dat de verwerking van uw bestelling vertraging heeft opgelopen, dat u deze niet kon annuleren en dat u retourkosten heeft moeten maken. We begrijpen hoe teleurstellend dit voor u moet zijn geweest, en dit is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.
Wees gerust: we hebben uw e-mail ontvangen en ons team heeft uw verzoek in behandeling genomen. We kunnen u ook met plezier bevestigen dat uw retourprocedure is afgerond.
We stellen uw geduld en begrip zeer op prijs. Mocht u nog verder hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Retour drama

Retour drama, duur. Kwaliteit matig maar rare modellen veel te korte pijpen aan de broeken. Voor ik een retourlabel heb kunnen aanmaken een halve dag bezig. Uiteindelijk heeft mn dochter het gered om binnen 40 seconden een nieuw password aan te maken en te kopiëren. Terugbetaling binnen..... 120 dagen.....

15 maart 2026

Materiaal is goedkoop

Materiaal is goedkoop, lijkt regelrecht uit China. Retourzenden is ook drama. In Nederland is er geen retour punt dus het moet naar Duitsland. Kost extra, bij het verwerken van het retour krijg je ook niet volledig het bedrag terug. Kortom, kost alleen maar geld en ergernis.

14 maart 2026

Geachte klant,
Het spijt ons zeer te horen dat u teleurgesteld bent over de productkwaliteit en het retourproces. Wij begrijpen uw frustratie volledig en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.
Wees gerust: we hebben uw e-mail ontvangen en ons betreffende team heeft uw verzoek al in behandeling genomen.
Wij stellen uw opmerkingen over de retourlogistiek en de inhoudingen op de terugbetaling zeer op prijs. Uw feedback is erg belangrijk voor ons en zal worden gedeeld met het betreffende team voor verdere evaluatie en verbetering.
Mocht u nog ergens anders hulp bij nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen – wij staan klaar om u te helpen.

Pas op!

Pas op!! Ik heb mijn geld nooit terug gekregen en ik hoor dit ook van anderen. Je moet ook zelf de verzending betalen dus ik ben €80 kwijt. De service bestaat uit automatisch gegenereerde e-mails dus hulp kan je ook niet krijgen.

15 oktober 2025

Lieber Kunde,
Wir schätzen Ihr Feedback und würden uns über die Gelegenheit freuen, dieses Problem zu lösen. Wir haben einen Servicespezialisten mit der Bearbeitung des Problems beauftragt und Ihnen eine E-Mail mit Einzelheiten gesendet. Schauen Sie in Ihr E-Mail-Postfach. Ihre Zufriedenheit ist uns wichtig und wir hoffen, Ihr Vertrauen auch in Zukunft wiederzugewinnen. Wenn das Problem weiterhin nicht gelöst ist, machen Sie sich keine Sorgen, antworten Sie einfach auf diese E-Mail. Wir sind hier, um Ihnen zu helfen.

Mooie kwaliteit

Ik heb hier al een paar jeans gekocht. Zitten superlekker.
Verzending duurt soms wat langer, maar dat calculeer ik maar bij in. Kwaliteit is hartstikke goed en de broeken zitten heerlijk!

16 februari 2026

Fijne producten maar slijten wel snel

Super fijne producten maar slijten wel al na een paar keer dragen.
Vooral de broeken (work pants en jumpsuit) slijten snel tussen de benen en op de billen.
Ze zitten wel echt mooi en erg comfortabel.

28 februari 2026

Hallo,
Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn. We hebben een servicemedewerker aangewezen om het probleem op te lossen en hebben u de details per e-mail toegestuurd. Kijkt u alstublieft in uw inbox, inclusief de map met spam of ongewenste e-mails, of u ons bericht heeft ontvangen. Mocht u het nog niet hebben ontvangen, neem dan contact op met service@cs.halara.com. Wij helpen u graag verder.

Broeken ontvangen maten wijken af, contact niet zoals iedereen hier beweerd te hebben

Broeken ontvangen, zouden zelfde maat zijn verschillen enorm. Een broek heeft veel langere pijpen. Kwaliteit redelijk. Omdat ik als gast bestelde via FB is mijn order nergens in het systeem te vinden. Bij contact met Halara via messenger, krijg je eerst tig berichten met vragen terwijl je alle info gelijk geeft. Als ze dan weer reageren krijg je compensatie voorgesteld met vouchers. Lees ik later op trustpilot dat er verzendkosten naar Dld worden gerekend van soms wel 15 euro. Nou zal mij benieuwen. Ik word vooralsnog niet blij. Contact duurt al even en nog niets opgeschoten.

27 februari 2026

Lieber Kunde,
Es tut uns aufrichtig leid, von den Problemen zu hören, mit denen Sie zu kämpfen hatten. Wir können Ihre Frustration über die uneinheitlichen Größenangaben, die Schwierigkeiten bei der Suche nach Ihrer Bestellung und den langwierigen Kommunikationsprozess vollkommen nachvollziehen – das ist sicherlich nicht das Erlebnis, das wir unseren Kunden bieten möchten.
Bitte nehmen Sie unsere aufrichtige Entschuldigung für die entstandenen Unannehmlichkeiten entgegen. Der Längenunterschied zwischen den Hosen ist nicht vorgesehen, und wir verstehen, wie enttäuschend dies für Sie sein muss. Wir bedauern auch die Schwierigkeiten, die Sie hatten, uns zu erreichen, sowie die Verwirrung bezüglich Ihrer Bestellung, die Sie als Gast aufgegeben haben.
Wir wissen Ihre Geduld sehr zu schätzen und entschuldigen uns aufrichtig dafür, dass die Bearbeitung dieser Angelegenheit länger gedauert hat als erwartet. Seien Sie versichert, dass wir uns bemühen, diese Angelegenheit so schnell wie möglich für Sie zu klären.

Slecht kan mijn items niet retourneren

Slecht kan mijn items niet retourneren. Klantenservice reageert niet

26 februari 2026

Onvolledige bestelling…

Tijdens de bezorging kwam ik erachter dat er een item uit mijn bestelling miste. Dus ik heb meteen contact opgenomen met Halara. Ik wacht inmiddels al twee weken op een actie vanuit Halara waardoor ik mijn item alsnog ontvang. Ze willen niet meewerken. Het wordt steeds doorgeschoven naar een andere afdeling wordt er gezegd. Maar ik krijg geen meldingen/updates. Heel vervelend!

11 februari 2026

Hallo,
Onze oprechte excuses voor het ongemak en de frustratie die het ontbrekende artikel in uw bestelling heeft veroorzaakt. We begrijpen heel goed hoe vervelend het moet zijn om te moeten wachten zonder updates, en we stellen uw geduld zeer op prijs.
Om ons te helpen dit probleem snel op te lossen en verdere fouten te voorkomen, zouden we u willen vragen ons uw bestelnummer door te geven? U kunt ook uw gedetailleerde gegevens sturen naar ons e-mailadres service@cs.halara.com. Ons team zal uw zaak dan met voorrang behandelen en ervoor zorgen dat u het ontbrekende artikel zo snel mogelijk ontvangt.

Geweldige broeken.

De broeken van jullie zijn echt geweldig en blijven heel mooi. Ik heb inmiddels een stuk of 6 waarvan 3 spijkerbroeken.
En echt allemaal even mooi.

9 april 2025