Halara Reviews 439.970

TrustScore 4 uit 5

4,0

Hele leuke kleding van goede kwaliteit. Vooral voor mensen met een maatje meer/grotere boezem zoals mijzelf. Fijne webshop, bestellen werkt super. Wat lastiger om te retourneren ivm het systeem die z... Toon meer

Leuke en kwalitatief goede kleding voor een redelijke prijs. Leveren altijd, soms duurt t wat langer maar alles komt aan. Zeer tevreden.

Ze positioneren zich op social media als een Franse webshop met eerlijke kleding maar in het echt is het gewoon een Chinese webshop zonder transparantie. Het kan een nichtje van Shein zijn. Je weet ni... Toon meer

Ik heb al verschillende keren besteld bij Halara (zeker 8 keer) en elke keer heel erg tevreden! De spijkerbroeken en rokken zijn top, mooie kwaliteit stof en goede pasvorm. En ik heb ook sportkleding... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Halara, meaning "stress free" in Greek, reinvents athleisure, where all communities are celebrated. Halara’s design philosophy centers around high-performance fabrics and flattering silhouettes that cater to all body types. By leveraging crowd-sourced feedback and trusted manufacturers, the brand offers a vast selection of affordable, yet premium-quality activewear for a diverse population. Halara strives to minimize environmental impact through conscious sourcing practices, with sustainability at its core. To ensure a seamless customer experience, the company offers 24/7 support and obsesses over consumer feedback. Embracing inclusivity, Halara empowers women to look and feel their best, whether working out or just enjoying their day.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

440K reviews

Vraagt klanten om een review

Retourneren is bijna onmogelijk

Retourneren is bijna onmogelijk, uiteindelijk een adres in Duitsland maar je betaald zelf voor zowel de oorspronkelijke verzendkosten als de retourkosten. Min. 20 euro dus

12 februari 2026

Hallo,
Onze oprechte excuses voor de problemen die u heeft ondervonden bij het retourneren. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het kan zijn als retourneren ingewikkeld of duur is.
Om u verder te helpen, vragen we u uw bestelnummer door te geven. U kunt ook uw gedetailleerde bestelgegevens rechtstreeks naar ons e-mailadres service@cs.halara.com sturen. Ons team zal u dan stap voor stap begeleiden bij het retourneren.
Wij stellen uw geduld zeer op prijs en staan klaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Slechte kwaliteit

Als ik jullie was zou ik hier nooit iets kopen,wat een slechte kwaliteit,heb een legging die de billen lift,heb hem denk ik 4x gedragen,nu laat dat spul wat de billen lift helemaal los,krult op,dus kan hem niet meer dragen. Ja zeggen ze;hier kunnen wij niks aan doen. WT een slechte service.

14 februari 2026

Hallo,
Onze excuses voor het ongemak. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn. We hebben een servicespecialist aangewezen om het probleem op te lossen en de details per e-mail verstuurd. Controleer uw inbox, inclusief de spam- of junkfolder, voor ons antwoord. Als u het nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met service@cs.halara.com. Wij helpen u graag verder.

Geen retourbeleid

Ik heb drie broeken besteld die alle drie heel groot uitvielen. Ik wilde deze retour sturen en drie kleinere maten bestellen. Blijkbaar diende ik te betalen voor de volledige retour. Ik bestel hier dus nooit nog iets

9 februari 2026

Hallo,
Onze excuses voor het ongemak. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn. We hebben een servicespecialist aangewezen om het probleem op te lossen en de details per e-mail verstuurd. Controleer uw inbox, inclusief de spam- of junkfolder, voor ons antwoord. Als u dit nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met service@cs.halara.com. Wij helpen u graag verder.

Internetoplichting…

Internetoplichting…

Kreeg niet eens een bevestiging van de order, maar wel het geld afschrijven…
Gelukkig via Paypal dus krijg het wel weer terug…
Kreeg 2 x een standaard mail terug en via de chat schoot ook niks op omdat er geen ordernummer is 😑
Oplichting eerste klas !!!!

1 februari 2026

Hallo,
Onze oprechte excuses voor de verwarring en frustratie die u heeft ondervonden met uw bestelling. We begrijpen volledig hoe verontrustend het moet zijn geweest om kosten in rekening te krijgen zonder een orderbevestiging of ordernummer te hebben ontvangen.
We willen u laten weten dat we uw e-mail hebben ontvangen en dat ons team uw zaak al in behandeling heeft genomen.
We stellen uw geduld en begrip zeer op prijs.

Nog nooit zo'n slechte klantenservice gehad…

Nog nooit zo'n slechte klantenservice gekregen. Je moet meerdere mails sturen voordat je de giftcard ontvangt van je geretourneerde artikelen. Elke keer dat je contact opneemt moet je opnieuw uitleggen wat er scheelt en waarom je die retour juist doet. Met verschillende personen gesproken en de ene al onbeleefder dan de andere, nog nooit meegemaakt dit. Zo is geld verdienen wel heel makkelijk natuurlijk.

2 januari 2026

OPLICHTERS ALERT

Sinds 5 januari ben ik bezig met het retourproces bij Halara en ik ben er nu volledig klaar mee.

Ik heb de producten netjes geretourneerd en moest hiervoor €22 aan retourkosten zelf betalen, wat op zichzelf al onacceptabel is. Daarnaast kreeg ik met grote moeite een retouradres. Het hele retourproces is onnodig ingewikkeld gemaakt.

Na contact met de klantenservice heeft Halara zelf bevestigd dat de retour in goede orde is ontvangen en dat ik mijn geld terug zou krijgen.

Nu krijg ik echter via Klarna te horen dat ik alles alsnog moet betalen. Dit is opnieuw een fout aan de kant van Halara. De retour is wel degelijk correct uitgevoerd en ontvangen.

Sindsdien:
• Geen reactie meer van de klantenservice
• Geen oplossing
• Geen terugbetaling

Dit is onprofessioneel, klantonvriendelijk en onacceptabel.
Ik beschik over bewijs van verzending én schriftelijke bevestiging van ontvangst door Halara.

Ordernummer: ORDER:251201230653678072

Ik verwacht dat dit per direct wordt rechtgezet en dat er onmiddellijk correctie richting Klarna plaatsvindt.

@halara @klarna
#halara #retourprobleem #slechteklantenservice #onbetrouwbaar

5 januari 2026

Hallo,

Nog steeds niets ontvangen.

Ik heb op 9-1-2026 2 shirts besteld maar heb nog steeds niets binnen en krijg ook geen up-date.

9 januari 2026

Hello,
Onze excuses voor het ongemak. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn. We hebben een servicemedewerker ingeschakeld om het probleem op te lossen en u de details per e-mail toegestuurd. Controleer uw inbox, inclusief de spam- of ongewenste e-mailmap, voor ons antwoord. Mocht u het nog niet ontvangen hebben, neem dan contact op met service@cs.halara.com. We helpen u graag verder.

Slechte kwaliteit

KOOP HIER NIET! Na toch best lang wachten op de sport leggings zie ik vanavond na 2 keer dragen van de paarse legging dat de legging al pillig is en er al draadjes los zijn.

12 januari 2026

Hallo,
Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring met de leggings. Om u beter van dienst te kunnen zijn, kunt u ons uw bestelnummer doorgeven?
Zodra we dit hebben, zal ons team uw geval zo snel mogelijk bekijken en aan een oplossing werken.

Veel pilling erg lelijk en te kort

De cargo fleece pants gaan na dragen en 1 was al pillen en na 3x wassen , binnenstebuiten, zijn ze echt heel lelijk. Mag verwachten dat een broek langer dan drie maanden te dragen is. Klantenservice wil me nu niet meer tegemoet komen maar ik vind dit echt oplichting! Kan er niks meer mee behalve een schilderbroek van maken!

Ook zou ik qua lengte in M vallen met mijn 1,67cm maar de flare broeken zijn echt wel te kort.

13 januari 2026

Lieber Kunde,
Es tut uns sehr leid, dass Sie Probleme mit der Cargo-Fleecehose hatten.
Wir haben Ihre E-Mail erhalten und verstehen Ihren Ärger über die Knötchenbildung nach nur wenigen Wäschen sowie über die Passform und Länge der Schlaghose. Wir entschuldigen uns aufrichtig für die entstandenen Unannehmlichkeiten und die Enttäuschung.

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. Contact klantenservice verliep uiterst moeizaam. Ik kreeg steeds te horen dat ik nog 1 of 2 dagen moest wachten. Maar er verschenen geen updates over de levering. Inmiddels ben ik 3 weken verder na de laatste update over waar mijn pakket blijft. Klantenservice slecht bereikbaar, geven geen antwoord en biedt geen oplossing

12 januari 2026

Lieber Kunde,
Het spijt ons te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen en dat contact met onze klantenservice zo moeizaam verliep.
Helaas kunnen we order 6422649 niet terugvinden in ons systeem. Zou je kunnen bevestigen dat de bestelling is geplaatst via onze officiële website?
We helpen je graag verder zodra we dit kunnen verifiëren.

Terugsturen of ruilen is een ramp

Terugsturen of ruilen is een ramp. Lukt via de de site niet. Na paar mailtjes te hebben gestuurd nog niet opgelost. Heel erg jammer want was erg tevreden met de broeken. Heb er 6 besteld waarvan ik 3 een kleinere maat wil. Zo demotiveert je dus klanten om vaker te bestellen terwijl ze wel tevreden zijn met het product. Had anders ook vaker willen bestellen

10 januari 2026

Lieber Kunde,
Het spijt ons zeer te horen dat het retourneren of ruilen van uw bestelling zo moeilijk was en dat onze website hiervoor niet goed functioneerde. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn, vooral omdat u tevreden bent met de broeken.
We willen u laten weten dat wij uw e-mail hebben ontvangen en dat ons betrokken team uw zaak inmiddels heeft verwerkt.

Kopen zonder te kunnen retourneren

Een jumpsuit besteld. Goede kwaliteit. Echter geen goede pasvorm en getracht te retourneren. Een regelrechte drama wat nog steeds loopt. Geen retourticket en de post blijft aangeven dat retouradres niet klopt. Vlgs Halara speelt dit probleem alleen in Nederland. En bij sommigen lukt het? Koop ik niets voor maar ondertussen mijn probleem en ze werken verder niet mee. Dus hoezo goede service? Wil pakket gewoon retour! Waarom nog bij Halara kopen als retourneren een hoofdpijn dossier is.

20 december 2025

Hallo,
Het spijt ons dat u ongemak heeft ervaren met het retourproces.
Na controle in ons systeem kunnen wij order #251204 momenteel niet terugvinden. Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen, verzoeken wij u vriendelijk om het juiste ordernummer te bevestigen en naar service@cs.halara.com te sturen. Zodra wij dit hebben ontvangen, kijken wij het graag verder voor u na en ondersteunen wij u bij de retourzending.
Dank u voor uw begrip. Wij kijken ernaar uit u verder te helpen.

Retouren wat ingewikkeld

Het retouren bij Halara is ingewikkeld. Een hele zoektocht. De kwaliteit van de kleding is prima.
Mijn pakket retour gestuurd en geen bericht gehad dat het pakket binnen is gekomen. Uiteindelijk heeft Halara dit opgepakt, ben ik tevreden over.

3 januari 2026

Hallo,
Onze excuses voor het ongemak. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn. We hebben een servicemedewerker ingeschakeld om het probleem op te lossen en u de details per e-mail toegestuurd (floddertje@msn.com). Controleer uw inbox, inclusief de spam- of ongewenste e-mailmap, voor ons antwoord. Mocht u het nog niet ontvangen hebben, neem dan contact op met service@cs.halara.com (mailto:service@cs.halara.com). We helpen u graag verder.

Al jaren fan!

Al jaren fan van de broeken van Halara! Pasvorm en afwerking goed, en ze blijven ook na tig keer wassen mooi.
En het zijn niet van die broeken waar na een dag dragen 'knieën' in staan of andere vervormingen.
Bezorging en service ook prima in orde.

29 december 2025

Wat een vreselijk bedrijf

Wat een vreselijk bedrijf! Broeken begin november al retour gedaan en weten zo opeens van niks. Retour proces is vreselijk! Duurt dagen voordat je wat hoort. Nu het geld nog terug.. dan is ook niemand te bereiken. Oplichters zijn het! Koop hier niet mensen

14 november 2025