Hele leuke kleding van goede kwaliteit. Vooral voor mensen met een maatje meer/grotere boezem zoals mijzelf. Fijne webshop, bestellen werkt super. Wat lastiger om te retourneren ivm het systeem die z... Toon meer
Leuke en kwalitatief goede kleding voor een redelijke prijs. Leveren altijd, soms duurt t wat langer maar alles komt aan. Zeer tevreden.
Ze positioneren zich op social media als een Franse webshop met eerlijke kleding maar in het echt is het gewoon een Chinese webshop zonder transparantie. Het kan een nichtje van Shein zijn. Je weet ni... Toon meer
Ik heb al verschillende keren besteld bij Halara (zeker 8 keer) en elke keer heel erg tevreden! De spijkerbroeken en rokken zijn top, mooie kwaliteit stof en goede pasvorm. En ik heb ook sportkleding... Toon meer
Halara, meaning "stress free" in Greek, reinvents athleisure, where all communities are celebrated. Halara’s design philosophy centers around high-performance fabrics and flattering silhouettes that cater to all body types. By leveraging crowd-sourced feedback and trusted manufacturers, the brand offers a vast selection of affordable, yet premium-quality activewear for a diverse population. Halara strives to minimize environmental impact through conscious sourcing practices, with sustainability at its core. To ensure a seamless customer experience, the company offers 24/7 support and obsesses over consumer feedback. Embracing inclusivity, Halara empowers women to look and feel their best, whether working out or just enjoying their day.
Verenigde Staten
- service@cs.halara.com
- thehalara.com
Vraagt klanten om een review
Ik had 3 broeken besteld maar helaas…
Ik had 3 broeken besteld maar helaas waren ze kort!
Het lukte mij eerst niet om ze terug te sturen maar uiteindelijk heeft de klantenservice mij geholpen en is alles goed gekomen!
Let wel op dat het terug naar Duitsland gestuurd moet worden en de extra kosten vanuit Nijmegen waren 11 euro!
Verder erg tevreden
Goedkope kwaliteit, slechte voorwaarden
Goedkope kwaliteit
Als je besteld en dezelfde dag besluit te annuleren kan dat niet. Retour verzendkosten zijn hoog, naar Duitsland.
En als je je hele bestelling terug stuurt moet je uiteindelijk de verzendkosten a €7,90 alsnog zelf betalen. In mijn geval was ik hier dus €18 voor kwijt. Slecht te bereiken en alles in het Engels. Echt een waardeloos bedrijf!!!!
Geduld…..😏
5 december een broek besteld, zie nu de estimated delivery in de app op 24 december staan. Mijn hemel … duurt wel heel erg lang… zo jammer…😔
Hoogwaardige producten en goede service…
Hoogwaardige producten en goede service voor een goede prijs.
Drama!!!!!!!
Ongelovelihk dramatisch!! Eigenlijk verdienen ze deze 1 ster nog niet eens!
Wil iets terug sturen, ben al een week bezig heel veel chat contact, maar een label sturen ho maar.
Dir was de eerste maar ook direct de laatste keer dat ik hier besteld heb. Hele slechte service!!
Krijgt amper normaal antwoord en hulp is ver te zoeken.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Slechte retour service.
Pakketje was binnen een week binnen zoals ze zeggen. Artikelen waren niet goed en matige kwaliteit. En dan wil je terug sturen. Wat een drama. Eerst allerlei formulieren invullen. Vervolgens kreeg ik een link naar het "return center". Link werkte niet. Na een negatieve review op FB (die overigens alweer weggehaald is) komt er via messenger een bericht. Eerst in Engels, daarna Duits. Krijg uiteindelijk een adres om te retourneren. Kosten..bijna €14 euro. Ik zou hier nooit weer bestellen. Alleen de positieve reviews blijven staan op Halara op FB. Gelukkig via Klarna bestelt dus hopelijk wordt het verrekend.
Bestelnummer 251120204548272782

Antwoord van Halara
Ik heb diverse artikelen besteld maar…
Ik heb diverse artikelen besteld maar ook een en ander geretourneerd omdat ik het materiaal niet fijn vond.
Na meer dan een half jaar heb ik nog steeds geen geld retour ontvangen en beweren ze dat ze het geld aan Klarna betaald hebben. Maar Klarna zegt niets ontvangen te hebben omdat ik niet via hun betaald heb. En dat klopt want ik heb via PayPal betaald.
Waardeloos bedrijf dit.
Retour zenden en geld terug bijna onmogelijk
Bestellen gaat goed
Retourneren is een drama.
Je wordt enorm misleid en via verschillende mails steeds weer opnieuw in het retour proces terug gestuurd met keuzes. Ze ontmoedigen het retourneren hiermee.
Je krijgt een keuze voor gift card en items behouden of geld terug. Ik wilde geld terug maar kreeg toch een gift card. Bedrijf waar ik nooit meer iets zal gaan bestellen.

Antwoord van Halara
Ik wil mij broek retourneren
Ik wil mij broek retourneren; krijg ik wel een email met "return center" alleen deze werkt niet; "pagina bestaat niet".

Een zeer negatieve ervaring
Ik had een aantal producten besteld. Die werden snel en vlot geleverd, een topje en een broek vielen helaas erg tegen. De top is te kort in het lijfje en de broek is veel te wijd, kan gebeuren Dan vraag ik een retour aan, binnen 48 uur zou ik een mail krijgen nee dus. Nog een keer, 48 uur later geen reactie. Dan een mail naar de klantenservice twee dagen later nog geen reactie nog een keer een retour aanvraag weer geen reactie. Koop nooit iets bij dit bedrijf. De bestelprocedure is helder. De retourprocedure is vaag en retour sturen lijkt onmogelijk. Halara Wat gaan jullie hieraan doen? Ik ben benieuwd of jullie wel kunnen reageren op deze review.
Retourneren kan beter.
Ik had een jurkje besteld. Het bestellen ging makkelijk en de levering was ook prima. Duurde iets langer, maar logisch want elke bestelling wordt speciaal gemaakt en dan ook nog uit Duitsland verzonden.
Echter viel het jurkje heel klein en veel korter uit. Wel een mooi jurkje verder. Maar moest dus helaas retour...
Nou, dat vond ik wel een gedoe.
Je moet een mailtje sturen, dag later krijg je dan antwoord.. ik kreeg nog de vraag of ik een cadeaubon wilde ontvangen of mijn geld terug? Dus ik weer antwoord gegeven en weer een dag wachten...
Je moet een retourblad bijvoegen. Dus moet ook een printer hebben.
Vervolgens moet je het adres zelf opschrijven en er op plakken.. heel ouderwets.
En uiteindelijk kostte het mij ook nog 11 euro om te verzenden:(
Dus 11 euro kwijt voor iets waar ik niks aan heb gehad ... helaas.
Ik heb een bestelling gedaan bij Halara…
Ik heb een bestelling gedaan bij Halara en moest constateren dat de broeken te kort waren. Na contact over mogelijkheden retour kreeg ik een fantastisch aanbod. Ik kreeg een cadeaubon voor een nieuwe zending en ik hoefde niks retour te zenden. Dikke pluim voor de service van Halara
2 rokken teruggestuurd heeft me 18€…
2 rokken teruggestuurd heeft me 18€ gekost om dan te weten te komen dat ze die niet terug betalen vraag mij af waarom
Laatste keer dat ik bij dit bedrijf heb besteld

Antwoord van Halara
Valt me toch een beetje tegen het model…
Valt me toch een beetje tegen het model zakt anel af
Eerste 2 broeken zaten erg raar aan de…
251027092427958609 Eerste 2 broeken zaten erg raar aan de achterkant een ondersteuning voor mijn lichaam waren ze zeker niet. Enigste pluspunt was de hoge taille.
Me laten ompraten om niet te retourneren maar met een tegoedbon nog iets te bestellen dit maal iets van jeans, ORDER:251122101232770609 het stonk onwijs zelfs na wassen.. Met gevolg een geur die overal hangt ook in machine..
Zeker geen aanrader.. zonde nu maar duur terugsturen en hopelijk nog iets van geld terug.. wordt vervolgd..
Zeer tevreden
Ik kreeg het op mijn tijdlijn en was op zoek naar een nette broek die lekker zit en betaalbaar is. Na de wisselende reviews was ik, na mijn bestelling, wel bang dat ik achteraf spijt zou krijgen. Bestelling vandaag binnengekomen en ben heel blij! Nadeel is dat er veel stapelkorting is waardoor je meer gaat bestellen dan nodig. Ook word ik sinds mijn bestelling overladen met Halara berichten op mijn tijdlijn.
Ik wist dat één van mijn producten een pre-order was en dat werd duidelijk gecommuniceerd. Bestelling op zaterdag geplaatst, donderdag verzonden en woensdag geleverd (totaal dus 1 en 1/2 week). Via de site kon ik wel zien wat de verzendstatus was, geen track & trace. Ik heb 4 broeken besteld en 1 sportbroek gratis gekregen. Voor mij zitten ze perfect op maat, ben 1.65 en heb lengte regular besteld. De broeken vallen mooi (niet tekenend) en zit lekkere stretch in. Er was ook veel keuze in kleuren. Mooie broek voor casual en werk. Nu hopen dat ze ook mooi blijven.
Super fijne artikelen
Super fijne artikelen, zitten ook erg mooi. Warme kwaliteit en ziet er niet goedkoop uit, terwijl de prijs top is. Sommige stofjes rafelen helaas wel redelijk snel ondanks voorzichtig wassen en dergelijke. Ook duurt het erg lang voordat de producten binnen komen
prima
klantenservice nadat een pakket niet was geleverd heel vriendelijk en een goede oplossing.
sommige maten wijken af waardoor de ene broek groter valt dan andere modellen. dus lastig de juiste maat te bepalen.
donker skinny jeans model gescheurd naar aantal x dragen bij de naad helaas.
de broeken zitten heerlijk.

Minder dan een 1
Minder dan een 1, aub bestel hier niets!!!!! Echt kijk uit. Een frauduleuze bende. Als je iets bestelt is het onmogelijk om terug te sturen. Ik ben een week mee bezig geweest. Dan moet je betalen voor het return pakket, 13 euro en dan krijg je ooit na 3 weken bericht dat het ontvangen is en klopt het niet waardoor je toch moet betalen....waarom al deze stress, niet te doen . Nog nooit zo slecht behandeld. Wees gewaarschuwd