Hele leuke kleding van goede kwaliteit. Vooral voor mensen met een maatje meer/grotere boezem zoals mijzelf. Fijne webshop, bestellen werkt super. Wat lastiger om te retourneren ivm het systeem die z... Toon meer
Leuke en kwalitatief goede kleding voor een redelijke prijs. Leveren altijd, soms duurt t wat langer maar alles komt aan. Zeer tevreden.
Ze positioneren zich op social media als een Franse webshop met eerlijke kleding maar in het echt is het gewoon een Chinese webshop zonder transparantie. Het kan een nichtje van Shein zijn. Je weet ni... Toon meer
Ik heb al verschillende keren besteld bij Halara (zeker 8 keer) en elke keer heel erg tevreden! De spijkerbroeken en rokken zijn top, mooie kwaliteit stof en goede pasvorm. En ik heb ook sportkleding... Toon meer
Halara, meaning "stress free" in Greek, reinvents athleisure, where all communities are celebrated. Halara’s design philosophy centers around high-performance fabrics and flattering silhouettes that cater to all body types. By leveraging crowd-sourced feedback and trusted manufacturers, the brand offers a vast selection of affordable, yet premium-quality activewear for a diverse population. Halara strives to minimize environmental impact through conscious sourcing practices, with sustainability at its core. To ensure a seamless customer experience, the company offers 24/7 support and obsesses over consumer feedback. Embracing inclusivity, Halara empowers women to look and feel their best, whether working out or just enjoying their day.
Verenigde Staten
- service@cs.halara.com
- thehalara.com
Vraagt klanten om een review
Erg slecht retour beleid en slechte kwaliteit
Erg slecht retour beleid. Website die zo ingericht is om jou het retour sturen zo moeilijk mogelijk maken. Bovendien zijn de retour kosten echt absurd omdat bedrijf in Duitsland gemeld is. Retour pakket al boven de 19 Euro.
Ik heb retour gestuurd omdat ik de kwalitwit erg slecht vond. Dat had ik bij de prijs wellicht kunnen verwachten. Maar het voelde allemaal nuet lekker en zeker niet fijn op de huid.
Levering en comunicate waardeloos
2 broeken besteld. Na 5 weken nog niet aangekomen. Pas na 2 weken heen en weer emailen kwamen ze to de conclusie dat pakket kwijt was en kreeg ik mijn geld terug. Dus 7 weken bij elkaar.
KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF! Misleiding!
Update review 13 november.
Halara maakt zich schuldig aan misleiding en oplichting!
Ze zijn namelijk wettelijk verplicht om het retouradres op hun website te vermelden bij het retourbeleid. Deze bevindt zich namelijk in Duitsland waardoor de retourkosten vele malen hoger zijn. Het startbedrag voor retouren is euro 11.60.
Onderstaand het retouradres van Halara zodat toekomstige klanten dit weten en de regelgeving hieromtrent.
Retouradres:
Postleitzahl:59192
Land: Deutschland
Telefon: 15800459144
Regelgeving:
Een bedrijf dat zich richt op Nederland moet duidelijke retourinformatie verstrekken, maar hoeft niet per se een Nederlands retouradres te hebben als het buitenland is gevestigd. De webshop moet het buitenlandse retouradres echter wel duidelijk en vóór de aankoop op de website vermelden. Dit geldt met name als de webshop Nederlandse taalkeuze of een .nl-domein gebruikt, omdat dit kan duiden op een focus op de Nederlandse markt.
Wat betekent dit voor consumenten?
Informeer vooraf: Controleer voordat u een aankoop doet waar u producten naartoe kunt sturen voor een retourzending. Dit moet duidelijk op de website staan!!!
Aangezien ze mijn retourkosten niet willen terugstorten, heb ik aangifte gedaan wegens misleiding.
Erg blij met mijn nieuwe broeken en…
Erg blij met mijn nieuwe broeken en jas! Ik heb de lengte tall gekozen want ben 1.73 en zit uitstekend kwaliteit is goed en ik zou zo weer bestellen bij jullie !
Retour problemen
Twee items probeer ik al een aantal weken contact over te krijgen zodat ik ze kan retourneren maar ik krijg steeds geen antwoord! Klarna betaling gaat gewoon door want Halara kan kennelijk wel een retour daar weigeren zodat ze het volle bedrag ontvangen. Echt super frustrerend en voor mij de eerste maar ook de laatste x.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Retour sturen is echt een crime
Retour sturen is echt een crime. Je krijgt elke keer een knop 'give up' te zien. Alles om het retour sturen zo moeilijk mogelijk te maken. Daarbij kost het je veel geld (een return fee en de verzendkosten), zodat je nauwelijks nog geld terugkrijgt. Ik koop hier nooit meer.

Antwoord van Halara
je krijgt precies wat je bestelde mooi…
je krijgt precies wat je bestelde mooi ingepakt. op tijd..
Dure retourkosten
Mooie spullen, maten kloppen niet altijd en retourneren (13,00) moet je zelf betalen

Nooit meer!!
Nooit meer!!!
Eerder iets besteld een sportbroek die heel mooi was en goede kwaliteit.
Van de laatste bestelling kan ik dat helaas niet zeggen ( slechte kwaliteit).
Probeer het terug te sturen maar er is geen doorkomen aan via de link die je eindelijk na 3 uur krijgt van de klantenservice kom ik niet bij mijn bestelling omdat ik zonder account heb besteld.
Heb nu een mail gestuurd maar ben bang als ik onderstaande reacties lees dat dat ook weinig zin heeft.
En blijkbaar moet je veel betalen voor het terug sturen !
Hele slechte service!!!!
Koop hier niks
retourneren is drama
Kleding is prima maar iets retourneren als je met een guestaccount hebt besteld is een drama! Ik kan die reservering niet terugvinden online, ik zou met iemand kunnen livechatten maar na een half uur wachten maar opgegeven. En nu? Ik weet het niet meer, en emailen werkt ook niet, althans krijg een standaard reply
Top service!
Leuke kleding en een super goede en coulante servicedienst. Ik had een paar artikelen die te groot waren en bij retourneren wist ik dat de retourkosten voor eigen rekening waren. Ze boden mij aan ze te retourneren of de kleding te houden en een tegoedbon voor die kleding te ontvangen om de juiste maat te bestellen. Een zeer schappelijke tegemoetkoming als je het mij vraagt. Ik heb inmiddels nieuwe artikelen kunnen bestellen 🤗.
Kleding stinkt enorm en je krijgt geen geld terug bij retoursturen
Kleding stinkt enorm, dus retour. Retour sturen was een heel gedoe, zelf hoge kosten betalen naar Duitsland (€15,-)en vervolgens krijg je ook nog niet terugbetaald. Nu ben ik de kosten voor de artikelen en retourkosten kwijt en heb ik niks.
Slijtageplek binnen 6 weken na aankoop
Update: Halara gaf na aanleiding van mijn review aan in gesprek te willen gaan, echter heb ik van hen niks meer vernomen.
Ik heb eerder broeken bij Halara gekocht en was super tevreden!
Nu kocht ik echter een broek waar binnen 6 weken na aankoop een slijtageplek in het kruis ontstond, dat lijkt mij niet de bedoeling.
Op mijn vraag hierover kreeg ik als respons dat de ruiltermijn van 30 dagen voorbij was .. en daar bleef het bij. Ik vind dat geen beste service eerlijk gezegd.

Antwoord van Halara
Heb bij deze oplichters gebruik gemaakt…
Heb bij deze oplichters gebruik gemaakt van een actie die ze hadden, 1 broek kopen en de 2de gratis.
Nu zat er bij 1 van deze allemaal halen in de broek enn waren zo zichtbaar dat deze niet te dragen was.
Ik heb contact met Halara opgenomen en het probleem voor gelegd en foto's toe gestuurd.
Nu willen ze mij een tegoed bon toe sturen van de helft van wat ik betaald heb ik heb ze gezegd dat dat niet klopt en dit is wat ze zeggen "We bieden onze oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak dat u heeft ondervonden.
Houd er rekening mee dat de getoonde prijs voor twee broeken was, niet slechts één.
Dit maakt deel uit van een speciale aanbieding waarbij je twee artikelen krijgt voor de prijs van één, waarbij het totale bedrag over beide artikelen wordt verdeeld"
Ik heb ze gezegd dat ik geen nieuwe broek kan kopen met de helft van het geld.
Ze doen er dus verder niets aan......
Mensen kijk dus uit voor je iets koop via een actie.

Antwoord van Halara
Mooie broek helaas niet passend
Mooie broek helaas niet passend, als je dan je artikel wil terug sturen ben je vaak nog meer kwijt t.a.v. verzendkosten dan het gekost heeft. Een beetje jammer. Ik zal hier niet gauw meer iets kopen.
Comfortabel
Ontzettend comfortabele fit (alleen broeken besteld). Goed naar de maat gekeken omdat ik bij de reviews hier zag dat retourneren moeilijk was. Ik heb niks hoeven retourneren. 4 sterren omdat de verzending erg lang duurt.
Let op retourkosten
Doodgespamd op Insta dus maar eens geprobeerd. Goed spul maar te klein.
Terugsturen pakketje moet naar Duitsland dus 12 euro!
En ze maken het je veel te moeilijk door eerst te pushen op een tegoedbon en daarna niet duidelijk te zijn over retourkosten.
Jammer, het idee is leuk maar dit doe ik niet meer.

Antwoord van Halara
Super mooie broeken al twee keer…
Super mooie broeken al twee keer besteld .
Nooit ontvangen!
Op 11 september 2025 een bestelling geplaatst en betaalde voor €170, bevestiging en updates over bestelling gekregen via e-mail, maar nog steeds niets ontvangen. Ik heb al verschillende keren contact opgenomen via de website en via e-mail, geen antwoord...
Ik vraag me al niet meer af of ik de bestelling ooit nog ga zien en vrees ook dat ik mijn geld nooit terug zal zien...
Zware ontgoocheling!