Hele leuke kleding van goede kwaliteit. Vooral voor mensen met een maatje meer/grotere boezem zoals mijzelf. Fijne webshop, bestellen werkt super. Wat lastiger om te retourneren ivm het systeem die z... Toon meer
Leuke en kwalitatief goede kleding voor een redelijke prijs. Leveren altijd, soms duurt t wat langer maar alles komt aan. Zeer tevreden.
Ze positioneren zich op social media als een Franse webshop met eerlijke kleding maar in het echt is het gewoon een Chinese webshop zonder transparantie. Het kan een nichtje van Shein zijn. Je weet ni... Toon meer
Ik heb al verschillende keren besteld bij Halara (zeker 8 keer) en elke keer heel erg tevreden! De spijkerbroeken en rokken zijn top, mooie kwaliteit stof en goede pasvorm. En ik heb ook sportkleding... Toon meer
Halara, meaning "stress free" in Greek, reinvents athleisure, where all communities are celebrated. Halara’s design philosophy centers around high-performance fabrics and flattering silhouettes that cater to all body types. By leveraging crowd-sourced feedback and trusted manufacturers, the brand offers a vast selection of affordable, yet premium-quality activewear for a diverse population. Halara strives to minimize environmental impact through conscious sourcing practices, with sustainability at its core. To ensure a seamless customer experience, the company offers 24/7 support and obsesses over consumer feedback. Embracing inclusivity, Halara empowers women to look and feel their best, whether working out or just enjoying their day.
Verenigde Staten
- service@cs.halara.com
- thehalara.com
Vraagt klanten om een review
Vieze ongezonde geur
Met de levering en de pasvorm niks mis, maar de broeken stinken ontzettend en verdwijnt ook niet na het wassen. Ruikt niet gezond. Besloten ze daarom ook niet te dragen.

Vreselijke retourpolicy
Vreselijke retourpolicy. Na veel moeite een adres in Duitsland ontvangen waar ik de bestelling kon retourneren. Daarna niets meer vernomen, na navraag werd me verzocht een foto van het geretourneerde pakketje te sturen omdat ze het niet konden vinden. Ik bestel nooit meer bij Halara.
Ik heb 1 item gehouden rest retour…
Ik heb 1 item gehouden rest retour gestuurd maar Halara blijft beweren dat ik niets heb terug gestuurd. Slechte communicatie reageren niet op mijn mails en geen overleg. Sturen geld niet retour en houden het geld en mijn retour. Slecht bedrijf slechte klantenservice

Fijne broeken
Fijne broeken. Helaas hebben ze wel een geurtje als je ze net krijgt, maar na een paar keer wassen is die eruit.
Nooit meer Halara..
Nooit meer Halara..
In het verleden (toen ze net startten) een paar keer besteld, toen was ik heel tevreden. Daarom keek ik enorm uit naar mijn bestelling. Allereerst is er een flinke wachttijd, zowel voor de bezorging maar nóg meer voor de retour. Na een maand moest ik zelf achter Halara aan, terwijl de tracking aangaf dat ze het twee dagen nadat ik het op de bus had gedaan al in hun bezit hadden. Helaas moest ik meerdere artikelen retourneren (en hier zelf €20 voor betalen!!!), want de stoffen die ze gebruiken zijn van slechte kwaliteit en de pasvormen om te huilen. De broek die ik dan maar heb gehouden was het geld ook zeker niet waard en na een keer wassen eigenlijk al niet meer mooi.. Ik kan helaas niks positiefs aan de ervaring noemen. Voor mij nooit meer Halara.

Antwoord van Halara
klantenservice onbereikbaar, emails onbestelbaar terug
Ik heb twee high wasted medium broeken besteld die voor mij toch te kort waren. Jammer, want de kwaliteit van de broeken is wel echt goed. Ik wilde in eerste instantie best wel de tall broeken bestellen, maar...
Het terugsturen is DRAMA. . In mails die ze sturen over het retourneren kan ik reageren of ik geld terugwil door broeken retour te sturen of een giftcard. omdat ik vi Klarna wil betalen, konden ze niet met zekerheid zeggen of de betaling daar verevend zou worden. om problemen met klanra te voor komen , heb ik toen maar besloten om de broeken te retourneren. Mijn keuze kan ik niet kenbaar maken want reply op hun email komt onbestelbaar terug.
Tot 8 keer!!!!! toe geprobeerd en 8 keer onbestelbaar terug. . Wanneer ik het email adres van de site overneem en mails stuur komen ze ook niet aan. Wat een verschrikkelijke klantenservice. Ik wil alleen maar een retourlabel!!!
Ik heb 2 broeken geretourneerd maar nog…
Ik heb 2 broeken geretourneerd maar nog steeds geen geld ontvangen! Toen ik probeerde te mailen, werd de mail automatisch teruggestuurd en stond er dat de email niet meer bestond

Tweede bestelling geplaatst.
Tweede bestelling geplaatst.
De broeken zitten echt super lekker. Ben echt blij ermee. Eindelijk kan ik broeken aandoen zonder ze in te korten (petite maten).
China troep
Op 17 sept bestelling gedaan en nog niks binnen want het komt schijnbaar uit China een kennis had het zelfde verhaal toen dacht ik nog kan gebeuren maar goed als de kwaliteit het zelfde is als dat van haar is het on te janken de zelfde broeken staat ook op shein voor een stuk goedkoper retour heeft geen zin kost je 30 euro het is verschikkelijk zulke bedrijven hoop dat ze goed slapen en contact is er al geweest er is geen oplossing gewoon afwachtend op ontvangst lekker makkelijk dus

1 broek wilde ik retour sturen
1 broek wilde ik retour sturen. Moest per mail. Kreeg 1x antwoord. Daarna bestond het mailadres niet meer...laatste x dat ik besteld heb.

geen levering helaas
bestelling ging vlot, maar dan het probleem van leveren...bestelling is niet te traceren en website geeft een een error en kan dus niet meer geopend worden!

Antwoord van Halara
Ik heb op 5 september besteld en mijn…
Ik heb op 5 september besteld en mijn bestelling heb ik nog steeds niet ontvangen. Meerdere mails gestuurd ik krijg geen reactie. Als ik het track and trace nummer invul krijg ik een melding dat het nummer niet bestaat. 2 dagen later hebben de website verwijderd waar ik de bestelling op heb besteld.

Toppers
Gelukkig contact kunnen maken ivm order, halara heeft mij goed geholpen. Bedankt en de broeken zitten heerlijk.

Antwoord van Halara
Wat is er aan de hand met Halara?
Wat is er aan de hand met Halara?
Ik heb in het verleden heel veel besteld bij Halara. En was heel erg tevreden met de kleding en de service.
Goede kwaliteit en pasvorm en ook toen ik een keer een klacht had kreeg ik het bedrag teruggestort.
Nu wacht ik echter al sinds 10 september (!) op een broek met jasje.
Verschillende keren gemaild en dan kreeg ik ook een standaardbericht terug. De laatste: Als het voor 10 oktober niet binnen was kreeg ik mijn geld ( €60) terug. En een cadeaubon van € 10.
Vandaag weer ‘s gemaild en ze kwamen nu allemaal onbestelbaar retour! Zijn ze failliet of zo?
Ik hoop dat het nog goed komt maar vrees van niet. Echt jammer!
Na het onderstaande antwoord van Halara weer een mail gestuurd naar het daarin vermelde adres, maar deze kwam meteen weer onbestelbaar retour! WAT NU??
Nogmaals een update met goed nieuws: mijn laatste mail kwam WEL aan en werd ook nog beantwoord.
En mijn bestelde pak kwam na weer 10 dagen dan toch nog binnen. En is weer prima van pasvorm, kwaliteit en maat.
Toch bestel ik niks meer bij Halara. Heb de indruk dat sinds kort alles op pre-order is en uit China moet komen.

Slecht service
Returning items here is a total nightmare! 😤 Nothing works, no clear communication, and everything takes forever. Honestly, don’t order from them if you ever plan to return something — it’s a complete mess.
Retour sturen bij jullie is echt een drama! 😤 Niets werkt, geen duidelijke communicatie en alles duurt eeuwig. Zou hier niet bestellen als je ooit iets moet retourneren — echt waardeloos geregeld.
Website uit de lucht. Klantenservice niet bereikbaar
Eerdere bestelling ging goed. Nu een grote order gedaan. Track en trace werkt niet. In de app staan geen bestellingen vermeld. Website is uit de lucht. En mailtjes naar klantenservice komen onbestelbaar retour. Toch opgelicht denk ik deze keer
Retourneren is een drama
Ik heb twee high wasted tall broeken besteld die voor mij toch te kort waren. Jammer, want de kwaliteit van de broeken is wel echt goed.
Het terugsturen is DRAMA. De app geeft alleen maar network error aan sinds ik mijn retouren heb geupload. In mails die ze sturen over het retourneren kan ik reageren of ik geld terugwil of een giftcard. Deze reacties komen onbestelbaar terug. Wanneer ik het email adres van de site overneem en mails stuur komen ze ook niet aan. Wat een verschrikkelijke klantenservice. Ik bestel hier nooit meer.
Mails komen retour!
Meerdere malen geprobeerd contact te leggen maar niet opgelost.
Ik heb een pantalon retour gestuurd. Vervolgens wordt ik gebombardeerd om een review te schrijven.
Wanneer krijg ik bericht dat mijn retour verwerkt is?
Mails die ik verstuur komen terug!
Ook zie ik nu geen mail op mijn reactie.
@Halara hoe lossen jullie dit op?

Teleurgesteld
Eerste broek zit als gegoten. Maat M
Tweede broek, ook in M besteld, lijkt wel een maat S!
Retourbeleid; op eigen kosten terug sturen !?
Teleurgesteld...
Heerlijk en uitstekend zittende broek
Ik had een broek besteld en kwam er daarna achter dat het een Chinees bedrijf was dus hield mijn hart vast maar ik ontving de broek in ong. een week en wauw wat een heerlijk stof, zat echt als gegoten ! Ik ben 1.60 en heb de korte maat besteld, de lengte was perfect. Bestel hier zeker weer