Ik heb op 24-12-2025 een bestelling geplaatst bij The North Face ter waarde van €350,- Ordernummer #N6886009. De bestelling is door mij binnen de retourtermijn geretourneerd. Het pakket is o... Toon meer
Quest jacket (kelp tan) gekocht in 2022. Nu is de witte coating aan de binnenkant helemaal kapot. Helaas kan ik geen foto uploaden. Vier jaar is te kort als levensduur. Spaarzaam gewassen met Nikwax t... Toon meer
Ergste ervaring ooit, maanden moeten wachten op terugbetaling. Klantenservice zit in duitsland. Nederlandse mails worden met duits antwoord terug gestuurd. Je moet je compleet kapot schamen over deze... Toon meer
Klacht over vermiste bestelling en slechte klantenservice Ik heb twee jassen besteld, maar deze zijn zoek. Ondanks dat ik al drie dagen contact probeer te krijgen met UPS, blijft uw medewerker bewe... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Waardeloze klantenservice
Waardeloze klantenservice! Na een jas besteld te hebben krijg ik een mail dat hij de volgende dag geleverd gaat worden. Na 5 dagen wachten nog steeds niks. Klantenservice gebeld, onduidelijk verhaal maar nooit aangekomen bij UPC. Geld wordt teruggestuurd maar kan ook zomaar een paar dagen duren. Als ik de jas opnieuw wil bestellen kan dit niet met korting maar moet ik een mail sturen om die korting terug te krijgen!! Geloof je toch niet..
De slechte klantenservice ooit
Werkelijk de slechte klantenservice ooit. Ik heb een bestelling gedaan van een jas en handschoenen, 4 dagen later staat in de App dat de bestelling nog "in verwerking" is. Na telefonisch contact krijg ik in eerste instantie een superaardige meneer aan de telefoon (Tiago), die belooft me het 1 en ander uit te gaan zoeken. Na het gesprek ontvang ik ook nog een mail van 'm met de boodschap de bestelling ineens onderweg is. Tegelijkertijd krijg ik een email van UPS dat het pakket vandaag geleverd. Even later krijg ik een email dat het pakket geleverd is, terwijl ik niet eens thuis was. Vervolgens neem ik wederom contact op met de klantenservice, krijg ik een totaal onvriendelijke dame met een overduidelijk Oost-Europees accent aan de telefoon, die ik voor geen meter versta (ik moest na elke zin meerdere keren vragen of ze haar vraag of opmerking kon herhalen. Bizar dat een zo'n naam als The North Face zich laat vertegenwoordigen door zoiets.
mijn pakket is nooit binnen gekomen na…
mijn pakket is nooit binnen gekomen na 4 weken. Ik heb gebeld naar de klantenservice en er is niets aan gedaan ik heb mijn geld niet als retour op gestuurd gekregen ik vind dit heel jammer!!
The North Face zwaar belabberd
The North Face is zwaar overrated. De kwaliteit is dramatisch achteruitgegaan – dure jassen die na een paar maanden al kapotgaan, ritsen die blijven haken en materialen die helemaal niet zo duurzaam zijn als ze beweren. De klantenservice? Onbereikbaar en totaal niet behulpzaam. En dan de verzending… belachelijk traag! Weken wachten op een bestelling die uiteindelijk verkeerd wordt geleverd of helemaal niet aankomt. Voor deze prijzen verwacht je topkwaliteit, maar je krijgt troep en ellende. Nooit meer!
Jullie moeder mijn pakketje is al 3…
Jullie moeder mijn pakketje is al 3 weken onderweg als ik bel word ik opgevangen
Heel onprofessioneel
Heel onprofessioneel - bestel hier niet! Nadat ik mijn bestelling retour had gestuurd en een bevestigingsmail daarvan had ontvangen, had ik na een week nog steeds het geld niet terug. 3x gebeld en elke keer een ander verhaal en dat het geld er binnen twee dagen op zou staan. Niet gebeurd wederom.
Het komt op mij over alsof de klantenservice heel laagdrempelig is - mensen hebben zelf geen flauw idee wat ze überhaupt zeggen, zo leek het. Bizar. Ik ga ervan uit dat ik m’n geld niet meer terugkrijg. Het was gelukkig maar 20, maar be aware! Zou zeker niet bestellen.
Kapotte koffer als nieuw
Mijn koffer wat kapot en dit hebben ze kosteloos voor mij gerepareerd. Zeer goede en vriendelijke service. Aanrader wat mij betreft.
Zeer teleurstellende ervaring met The North Face klantenservice
Op 18 november 2024 plaatste ik een bestelling bij The North Face en ontving deze de volgende dag, 19 november 2024. Diezelfde dag heb ik het pakketje echter geretourneerd. De retour werd diezelfde dag aangemaakt. Na zeven dagen had ik nog geen terugbetaling ontvangen, dus besloot ik contact op te nemen met de klantenservice. Ze gaven me een excuus en legden uit dat het druk was. Helaas was na twee weken het geld nog steeds niet teruggestort, dus belde ik opnieuw. Dit keer werd me verteld dat het pakket verloren was gegaan en dat er een onderzoek zou worden gestart.
Na die oproep heb ik elke dag gebeld, maar telkens kreeg ik iemand anders aan de lijn. Het was telkens hetzelfde verhaal: ik moest mijn situatie opnieuw uitleggen en kreeg steeds dezelfde excuses te horen, met de belofte dat mijn geld snel zou worden terugbetaald. Echter, er gebeurde helemaal niets. Sinds een paar dagen krijg ik helemaal niemand meer aan de lijn, en ik ben nog steeds geen stap verder.
Het is frustrerend en teleurstellend om zo behandeld te worden door een bedrijf als The North Face. Ik ben echt ontevreden over de klantenservice en de manier waarop mijn retour en terugbetaling zijn aangepakt nog steeds heb ik mijn geld niet na de retour geplaatst te hebben 2 maanden geleden
Een flauwe grap, geen bedrijf
Op 17 december heb ik een pakket besteld. Het is nu 8 januari. Het is geregistreerd in het systeem, maar nog steeds niet opgehaald. Ik heb geprobeerd contact op te nemen via e-mail, maar ik krijg geen concrete antwoorden en word genegeerd.
Daarnaast kan ik mijn bestelling op dit moment niet annuleren, omdat het "in behandeling" is, en totdat ik het ontvang, kunnen ze er niets aan doen. Goed, maar waarom is het dan nog steeds niet verzonden?
Ik blijf proberen, maar na wat ik heb meegemaakt, zou ik een 0 geven als dat mogelijk was, maar dat kan niet. Dus een 1.
Ik raad het niet aan, vermijd ze als de pest.
Bijna zelden zo'n slechte service meegemaakt
Bijna zelden zo'n slechte klantenservice meegemaakt. Ze hebben mij de verkeerde maat opgestuurd en dat lijkt ze niks uit te maken. Uiteraard contract opgenomen met de klantenservice, waarop het antwoord was dat ik de schoenen moest retourneren (wat logisch is) en dan zelf de juiste maat weer moet bestellen. Hun maken een fout en de klant moet het zelf allemaal oplossen. Elk ander bedrijf zou gelijk de juiste maat opsturen. En je raadt het al. De maat die ik besteld heb is uiteraard niet meer voorradig. Dus uiteindelijk moet ik energie steken in hun fout en blijf met lege handen zitten!
Slechte service
6 december gekochte jas (bijna 400 Euro) teruggestuurd. Weken geen bericht. Nu (ruim 3 weken later) nog steeds geen retourbetaling ontvangen. Al 2x gemaild maar vaag antwoord terug. Ik zou een aankoop bij dit bedrijf zeker niet aanraden.
Wat een drama
Wat een drama. Onze dochter had 2 jassen besteld. 1 terug gestuurd conform de voorwaarde. Jas kwam net zo hard weer terug naar ons adres. Weer opgestuurd met nieuwe label. Geen bericht dat jas goed was aangekomen. Gebeld. Jas was inderdaad goed aangekomen. Nu al weken wachten op ons geld. Diverse keren gebeld. Nee we maken het nu direct over… ja ja … nog steeds niets gezien. Dit was onze eerste ervaring met online bestellen met dit bedrijf. Maar u begrijpt ook de laatste. Dit bedrijf heeft haar administratie niet op orde!
Retourneren heel moeilijk
Het kost me heel veel moeite om een pakket te retourneren, de website werkt niet want je krijgt je bestelgeschiedenis niet te zien. De klantenservice ios slecht bereikbaar, en vervolgens sturen ze me een retourcode op waarmee ik naar een UPS punt moet, er zijn hier alleen UPS automaten, en die accepteren de code niet die ik van thenorthface heb gekregen. Hoe krijg ik nu een pakketje naar ze. Als ik UPS bel hebben ze nog nooit van zo'n code gehoord. -update de klantenservice heeft me nu snel aaneen label geholpen bedankt!
Wat een ongelofelijke oplichters
Wat een ongelofelijke oplichters wacht al een maand op mijn terugbetaling €510 retour is bevestigd altijd smoezen mijn advies nooit kopen zijn aantoonbare graaiers met alleen een callcenter die je weken bezighouden dat hele Zaakje stinkt nooit kopen dus nu maar via mijn creditcard terug halen ik wens ze alle slechts toe die je kan bedenken tuig is het
Klacht over vermiste bestelling en…
Klacht over vermiste bestelling en slechte klantenservice
Ik heb twee jassen besteld, maar deze zijn zoek. Ondanks dat ik al drie dagen contact probeer te krijgen met UPS, blijft uw medewerker beweren dat mijn bestelling onderweg is. Tot overmaat van ramp werd ik onbeschoft behandeld. De medewerker begon zelfs in een andere taal met een derde partij te praten tijdens ons gesprek. Dit is absoluut onacceptabel. Ik verwacht een snelle oplossing en een betere behandeling van uw klanten.
Snelle, keurige levering
Op woensdag een softshell besteld bij Northface, die in die kleur niet te krijgen was in een fysieke winkel in Nederland. De jas is vrijdag keurig met track & trace bezorgd door UPS. Prima ervaring dus.
Niet bereikbaar
Niet bereikbaar, niet via de chat, per mail of telefonisch. Terwijl het een simpele vraag is, die niet bij de algemene vragen staat.
18 minuten gewacht telefonisch. Na 18 miinuten krijg je te horen dat er een storing is. De livechat werkt überhaupt niet. En als je een mail stuurt, dan krijg je een standaard antwoord terug die mijn vraag niet beantwoord. Voor zo'n bekend merk, echt heel slechte service.
Koop nooit iets van North face
Logo op jas was aan het loskomen, ik ontvang bevestiging dat het helaas niet kan gemaakt worden maar een terugbetaling mag ontvangen. Terugbetaling zou op 9 september gestort worden tot op heden nog steeds geen betaling . Ik bel en ben in contact met klantenservice komt steeds het is druk en van hoger uit wachten ze op bevestiging om betaling te laten doorgaan. Vandaag terug gebeld de persoon die de case behandeld is in verlof !
Een vriendelijke collega neemt mijn dossier over en gaat nogmaals een terugbetaling aanvragen.
Ik blijf ondertussen wachten op 207 EURO.
Nog nooit meegemaakt !
Echt super onbereikbaar
Echt super onbereikbaar. We hebben twee North Face jassen gekocht (1 voor mij en 1 voor mijn man). De binnenvoering van mijn man is helemaal kapot, terwijl de jas normaal gedragen is. Mijn binnenvoering is wel nog goed. Al meerdere malen geprobeerd om met ze in contact te komen voor een oplossing, maar ze zijn echt onbereikbaar. Reageren niet op mails of andere berichten. Dit was dus onze laatste North Face product. Als de service daarna zo ontzettend slecht is, dan kunnen ze ons ook niet meer als klant verwachten. Dit is de laatste kans voor hen om nog te reageren, zodat we het kunnen oplossen. Anders zou ons advies zijn ga voor een ander merk die je wel serieus neemt als klant.
krijg geld niet retour
Retour met bewijs van ontvangst niet binnen twee weken terug betaald.
>Ik wacht nog steeds op mijn terugbetaling
Meermaals met de klantenservice gesproken. Deze geeft iedere keer aan dat het verzoek bij de juiste afdeling is en dat het vandaag of morgen gedaan wordt. Dat zeggen ze inmiddels al 1.5week.
Ook na het versturen van een officiële betaal herinnering geen reactie.
Ik zie hier veel meldingen van mensen die heel lang op hun terugbetaling moeten wachten of hun geld tot op de dag van de melding (soms maanden later) niet terug hebben. Ik moedig deze mensen aan dit in ieder geval te melden bij.consuwijzer.nl zij zijn een onderdeel van de toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM).
>update 11-10-2024 toch maar weer bellen. Ook al zeggen ze steeds hetzelfde. Dit keer iemand die niet zei dat ik moest wachten en het bij de juiste afdeling uitstaat, maar aangaf dat het niet uitstaat en het meteen zelf zou gaan regelen. Volgende dag geld teruggestort gekregen. Ik vraag mij wel af wat er was gebeurd als ik het had opgegeven. Maar ok, na veel bellen en mailen ruim een maand later gelukkig wel mijn terug.