Mångårig erfarenhet av att beställa härifrån och inte haft några problem med leveranser eller produkter utöver att jag lyckats spela sönder ett par högtalare, men det var sannolikt kopplat till handha... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skulle läst på andra recensioner att Thomanns paketinslagning kanske behöver förbättras. Som andra påpekar är dåligt inslagna varor i kombination med DHL en garanterat trasig produkt. Beställd... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag hade velat vara snäll mot detta företaget men att de använder sig av UPS och att UPS var mitt ånda alternativ är vidrigt. Det är den absolut sämsta leverantören som arbetar i detta landet och har... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Que dire , un sav qui parle dans le vide. Ne respecte pas ses clients , car n’assume pas la casse de ses colis à cause d’un transporteur peu ou mal attentionné Thomann c’est peut être bien quand on n’... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Musikhaus Thomann is a German-based retailer of musical instruments, studio, lighting, and pro-audio equipment.
Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord
Beställde en synth och upptäckte genast fabrikationsfel. Kontaktade dem och blev ombedd att filma och visa problemet vilket jag genast gjorde. Flera dagar gick utan återkoppling och först efter flera mail om mitt missnöje över deras hantering blev jag erbjuden att skicka tillbaka produkten för att få en ny. Beställde från början med expressfrakt men fick en returfraktsedel för långsam frakt och de ville dessutom inte skicka den nya synthen förrän de tagit emot den trasiga. När de sedan skickar en ny så är även det med långsam frakt och jag kommer behöva hämta ut paketet på serviceställe istället för att få leverans hem. Beställde för tre veckor sen med expressfrakt och har alltså fortfarande inte en fungerande produkt. Otroligt dålig hantering och bristfällig kommunikation. Rekommenderar ingen att handla av det här företaget för är det något som är fel lyfter de knappt ett finger för att kunden ska få vad de betalar för så snabbt som möjligt.
Har nu handlat från Thomann i över 10 år och kan bara säga att allt från försäljning till support, service och kundbemötande är outstanding!
Har under åren haft alla typer av ärenden, garantier, felbeställningar, transportskador, ångrat mig osv, och inget är något problem!
Fantastiskt välskött företag!
Köpte en skivspelare som var B-stock. Har ofta köpt fyndvaror och visnings exemplar från andra butiker utan problem. Men skivspelaren från Thomann var i så dåligt skick att den hörde hemma på soptippen. Den låg packad i en låda helt utan fyllnadsmaterial, tonarmen var inte fastspänd, motvikten till tonarmen låg lös inuti, och Skivtalriken låg lös. Locket var helt fullt med repor invändigt på grund av detta, att den ens fungerande är fantastiskt. Skrev till Thomann att den hade blivit skadad under frakten och hur dåligt packad den var. Sa att jag kunde behålla den om dom skickade ett nytt lock men dom svarade att det var B-stock och då får man räkna med lite repor. Enda anledningen till att dom får en stjärna är att jag fick returnera skivspelaren med full återbetalning.
Kommer inte handla från Thomann igen. Riktigt dåligt att ett företag som säljer instrument och musikutrustning inte vet hur man packar en skivspelare.
Bra sortiment och oslagbara priser. Mångårig nöjd kund.
Köpt under flera år och flera produkter. Inga problem med leverans, produkter och reklamationer. När det blivit problem har de löst det.
Riktigt besviken! Beställde ett keyboard och det stod att den skulle levereras nästa vecka! Två dagar senare fick jag ett meddelande om att varan inte fanns i lagret och att det skulle ta ytterligare EN MÅNAD tills paketet skulle kunna levereras till mig.
Bra priser, bra support, fantastiskt sortiment, jag älskar att utforska deras hemsida.
Bästa priserna och snabb kundkontakt. Svarar i telefon så man slipper ta allt via mejl, mycket bra!
Har handlat av Thomann i många år och har aldrig varit besviken. Att tänka på med Thomann. Dom är en enormt stor affär så dom kan oftast inte svara på alla frågor som inte står på deras hemsida om olika produkter. Jag har i de fall jag inte fått all info beställt varan med fri frakt och sedan testat varan och skickat tillbaka den kostnadsfritt inom två veckor om jag inte gillade den. Detta har alltid funkat bra. Thomann har alltid återkommit när jag har haft kontakt med dom. Ibland kan det ta tid men dom har alltid återkommit. Kan verkligen rekommendera denna affär.
The worst support I had in my life. I will never buy anything more from Thomann and will never ever recommend you. 🤯💩
The nightmare began when I placed the order. 😱1600euro was reserved from the payment card. But when I logged in to my account I could not find the product in my overview. So I had to contact Thomann support and clear this. They help me with this by forcing me to send cards numbers. After a while they fix the issue.
At the moment I feel fooled into buying something that was not even in your stock, when I tripple checked with support and was told the speaker is in stock and order will be sent on Monday if I would buy the speaker on a Friday. The order was sent on Wednesday .I was very clear about when I contacted support before I buy the 1600 euro speaker that I really need this before friday because I have DJ gigs. Support told me all was fine.. A total lie..
Support dont understand customer service and was rude to me. Support wants to give me back the post delivery cost and cancel the order? whats the point? what will this help me?
If support would tell me the correct information when I tripple checked this would not happen and I would had bought the speaker from other store..
Undermålig service och försenad leverans fullständigt hopplös betalningslösning som bara inte fungerade - helt ointresserade av att hjälpa till samt svarar inte på mail. Vid telefonkontakt får man till slut svar men Thomann saknar intresse av att vara behjälplig! Mycket svagt - finns andra leverantörer/butiker som med marginal är att föredra! Välj inte Thomann
Köpte delar till scenbygge.
Bland annat Dj bord, dock var det inte fullständigt när det kom. Vilket satte rejält med käppar i hjulen för kommande event.
Tog kontakt med Thomanns support där jag fick ett super bemötande, och de skulle ordna fram de delar som saknades, dock tyvärr inte i tid för då grejerna behövde vara på plats så den gången fick vi lösa det på annat vis.
Men vad gäller produkterna och supporten är jag supernöjd och fascinerad så bra den är!
Vi har beställt massor härifrån igenom åren.
Grymt företag med solid kundtjänst.
Mycket prisvärt, snabb frakt och massivt utbud.
Bara haft problem med en produkt därifrån och de skickade en ny direkt. Starkt rekommenderat!
Har vid ett flertal tillfällen handlat hos Thomann, och varje gång är det utmärkt service och snabba leveranser.
Bästa musikaffären i Europa!
Jag har alltid fått mina leveranser snabbt och bra. Priserna har varit mycket prisvärda. Jag har till största delen valt att handla Manfrottos olika stativ och liknande. Så jag har inte råkat ut för massa garantisaker på elektronik.
Mycket seriös företag .
2 gånger beställde jag varor som är värld flera tusen .
Jag skickade båda 2 gånger och det var rätt snabba att skicka pengar till konto , när de fick sina varor .
Även jag kontaktade firman 2 gånger och personalen var trevliga och hjälpte till , mycket bra bemötande .
Jag beställde nya slutsteg till subbasar till skolan jag jobbar på. Jag fotade delen som jag var ute efter och skickade med. Jag fick efter ett tag ett kostnadsförslag på två lösa delar som jag tog för givet var de två slutstegen. Leveransen tar 5 månader så delarna dyker upp under sommarlovet. Då är det knappast två slutsteg utan ett kretskort till ena subben och nåt annat till den andra??? Eftersom jag inte jobbat under sommarlovet så gick det lite mer än 30 dagar vilket var öppet köps tiden. Men det var ju för att dom var svinsega med frakten!!! Jag har förklarat att jag fått fel delar och hänvisat till bild men de menar att eftersom jag godtagit kostnadsförslag så går det inte att byta. Vilseleda och sedan utnyttja sin egen långa leveranstid. Sista gången thomann.
Beställde en vara och fick den skickad samma dag! Supersnabb service, bra produkter och bra priser 👍🤩
Bra grejer, skapliga priser.
Dock saknas kompetens på highendprodukter med hänvisning till att själv söka och jämföra på internet och/eller kontakta tillverkare.
Produktspecialister saknas på flera områden
Lees meer over geverifieerde reviews.