Thuisbatterij Team Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Zonne-energiebedrijf

Thuisbatterij Team is een gespecialiseerd Nederlands bedrijf dat zich volledig richt op energieopslag voor woningen. Wij helpen huishoudens om slimmer om te gaan met hun opgewekte en verbruikte stroom door middel van thuisbatterijen, vaak in combinatie met zonnepanelen en dynamische energiecontracten. De energiemarkt verandert snel. Salderen wordt afgebouwd, terugleververgoedingen staan onder druk en stroomprijzen schommelen steeds vaker per uur. Wij geloven dat energieopslag de sleutel is tot meer controle, lagere energiekosten en een toekomstbestendige woning. Daarom begeleiden wij klanten van eerste advies tot en met installatie en nazorg. Onze aanpak is persoonlijk en transparant. Geen standaardoplossingen, maar een eerlijk advies op basis van het daadwerkelijke energieverbruik, het type woning en de wensen van de klant. We werken met betrouwbare merken en gecertificeerde installateurs en leggen altijd duidelijk uit wat wel en niet haalbaar is. Zo weten klanten vooraf waar ze aan toe zijn. Thuisbatterij Team staat voor duidelijkheid, vakmanschap en vertrouwen. We nemen de tijd om vragen te beantwoorden, denken mee over slimme toepassingen zoals dynamisch laden en ontladen, en blijven ook na installatie bereikbaar voor ondersteuning. Of het nu gaat om het verlagen van energiekosten, het verhogen van eigen verbruik of het voorbereiden op de toekomst van energie: Thuisbatterij Team helpt je om de juiste keuzes te maken.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Werken netjes en afspraak is afspraak.

Duidelijke voorlichting. Scherpe prijs, betalen pas als alles gereed is. Werken netjes en zoals is afgesproken.

5 augustus 2026

Beste Bas,

Hartelijk dank voor je mooie vijfsterrenreview. Fijn om te horen dat je onze voorlichting als duidelijk hebt ervaren en tevreden bent over de prijs, de afspraken en de nette uitvoering.

Afspraak is afspraak, en het is goed om te lezen dat je dit ook zo hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen in Thuisbatterij Team!

Thuisbatterij Team

goed geholpen

goed geholpen . fijn bedrijf

5 augustus 2026

Beste Albert,

Hartelijk dank voor je mooie vijfsterrenreview! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en onze dienstverlening als prettig hebt ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen in Thuisbatterij Team.

Thuisbatterij Team

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.
Bij de installatie waren er 2 verkeerde aansluitsnoer geleverd maar de volgende dag werden de juiste snoeren keurig geleverd.
Hele goede ondersteuning van Nino bij het inregelen van de omvormer.
Nogmaals dank daarvoor

3 augustus 2026

Beste Ruud,

Hartelijk dank voor je mooie en eerlijke review. Excuses nogmaals voor de twee verkeerd geleverde aansluitsnoeren. Fijn dat we dit de volgende dag snel voor je konden oplossen.

Ook goed om te horen dat Nino je zo goed heeft kunnen ondersteunen bij het inregelen van de omvormer. We geven je compliment graag aan hem door.

Veel plezier met het systeem en bedankt voor je vertrouwen in Thuisbatterij Team!

Team Thuisbatterij Team