Vacuum machine besteld , deze was echter na de eerste maal gebruik stuk. Heb toen een mail gestuurd dat deze stuk was en heb direct een mail terug gekregen dat ze mij een ander gingen opsturen. na e... Toon meer
Vacumeer apparaat besteld, volgende dag geleverd. Prima ding, Triton. Let wel op vocht bij vacumeren! Dank voor jullie reactie, Thuistools!!
Een TNTON{IFF TL298 bij U gekocht, echter de zakjes worden niet meer vacuum getrokken, graag uitleg wat er verkeerd is gegaan. Bedankt voor uw mededeling, graag in het Nederlands.
Wat een topervaring heb ik hier meegemaakt. Binnen de afgesproken levertijd werd mijn machine al geleverd en ik ben er echt supertevreden over. Ik ga zeker nog terugkomen bij thuistools:)
Wij van team thuistools zijn constant opzoek naar de beste combinatie vacuümmachines voor u (incl. eventuele toebehoren)!
Nederland
Vacuum machine besteld , deze was echter na de eerste maal gebruik stuk.
na een week heb ik deze toegestuurd gekregen en deze werkt perfect; zeer tervreden van !!

Antwoord van Thuistools
het is een fijn apparaat om me te werken
service is zeer goed

Antwoord van Thuistools
Spijtig werd de track en trace code alsook de distributie firma niet door gegeven en kwam mijn pakket pas 4dagen na de aangegeven datum van de distributeur bij mijn buren terecht .

Antwoord van Thuistools
Dikke pluim voor verwerking en levering.alles is naar wens

Antwoord van Thuistools
Ik heb een mail gestuurd waarin ik heb gevraagd om een uitleg hoe ik het apparaat moet gebruiken want het lukt mij niet om mijn spullen te vacuummeren ik heb het apparaat maar opgeruimd want ik heb er niets aan zolang ik geen antwoord en uitleg krijg

Antwoord van Thuistools
thuistools jullie hebben goed geholpen.
en die vacuummachine apparaat doet het perfect.
ben er heel blij mee.
kan hem iedereen aanraden.

Antwoord van Thuistools
Het product is geleverd zoals beschreven, het werkt perfect en we zijn super tevreden.