Ticket Privatresor Reviews 52

TrustScore 1.5 uit 5

1,5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi bokar flyg via dom där flygbolaget ändrar både avgångarna både dit och hem. Till andra dagar vilket inte funkar för oss då vi ska se ett evenemang ett speciellt datum. Vi får återbetalning,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau
  2. Vluchtboekingswebsite
  3. Reiszoekmachine

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Billiga resor hos Ticket - här kan du boka flyg & hotell, charter, sista minuten, hyrbil, kryssningar och andra typer av resor.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Poor experience

Poor experience. Unwilling to resolve a simple matter. Be careful about booking with these scam artists.

4 april 2026

VARNING

Min resa avbokades trots att bokningen fortfarande stod som bekräftad på deras hemsida. När jag kontaktade kundtjänst fick jag besked om att resan hade avbokats utan någon som helst förvarning. Jag erbjöds varken rabatt eller någon form av ersättning, trots att problemet verkar bero på brister i deras datasystem.

30 september 2025

Bokade biljetter med ombokningstillägg

Bokade biljetter med ombokningstillägg. Har försökt boka om men får svaret att det inte finns biljetter de datum jag önskat, när jag återkom med att jag sett att det finns lediga platser de datum jag önskat så blev ombokningskostnaden dyrare än att köpa helt nya biljetter på flygbolagets sida. Nu har jag försökt nå dem under två dagar men inte fått något svar. Känner mig lurad tyvärr.

5 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Flygbolag ställer in flyg, medför avgifter för kunder.

Bokade flyg via denna resebyrå. Flygbolaget gjorde senare en väsentlig ändring av resan – restiden ökade från ca 3–4 timmar till över 8 timmar per väg, med fler mellanlandningar och långa väntetider.

Jag valde därför att inte acceptera ändringen, vilket jag har rätt till enligt EU-förordning 261/2004. Trots detta krävde resebyrån höga administrationsavgifter för återbetalning eller ombokning och satte en tidsfrist på 3 dygn.

Försökte även lösa ärendet per telefon, men kundtjänsten är svår att nå, man kopplas till olika handläggare varje gång, och samtal har avslutats efter att jag ombetts vänta, utan återkoppling.

Jag har skriftligen bestridit avgifterna och hänvisat till gällande lagstiftning men har ännu inte fått ett korrekt svar.
Upplever hanteringen som mycket bristfällig, konsumentfientlig och juridiskt tveksam.

19 december 2025

Bokad resa via ticket.se

Bokad resa via ticket.se. Fly och Hotell. Checkade in de 15/9 och den 22/9 checkade vi ut från ett hotell i New York.
Gällande depositon var allt klart. Vi skulle få tillbaka våra pengar. Rummet lämnades som vi fick den. Hotellet var nöjd. De sa att pengarna skulle vi ha om någon dag.
Vi har varit i kontakt med Ticket 4 gånger och fortfarande är ärendet på behandling/reserverat. Det är 15/10, det är nöstan en månad sedan. Ska det verkligen ta så här lång tid? Ticket ger besked om att de har i sin tur bokat via booking.com och det är de som är de skyldiga. Vi anser att eftersom vi bokat resa via Ticket, så är de skyldiga att hjälpa oss. Aldrig mer Ticket.

22 september 2025

Jag köpte biljet men råkade göra fel

Jag köpte biljet men råkade göra fel
köpt Tkcket garanti vilket är ville inte ringer direkt efter betalningen( väntar tel kö 47 min) och säger att var snäll vill inte ticket garanti detta är nånting som ticket som tar ibte flygbolaget kan inte vara svårt att makulera och betala tilbaka men fick svar att nej" ditt biljet är låst) men vill om man vill tilläga nånting då kan dem öppna 😃😃värdelöst
Var noga när ni köper från ticket tänk bara att du kommer inte få nån hjälp

4 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bokar ett flyg och får en bekräftelse…

Bokar ett flyg och får en bekräftelse för att dagen efter höra att ordern misslyckades och att jag ska få pengarna tillbaka. Nu kostar flygen de dubbla att boka och tickets enda grej är att ta på sig offerkoftan och skylla på flygbolaget medan andra som boka exakt samma lyckades få igenom sitt köp… skönt att kunna undgå allt ansvar. Aldrig mer ticket!!!!

1 augustus 2025

Ängelholm - Ticket

Ängelholm, uselt bemötande av Ticket.

Första gången någonsin jag skriver en negativ recension, men denna gången känner jag mig tvungen för det här är under all kritik och värdig nivå.

Jag och min sambo bokade en paketresa för en weekend i London. Vi skulle åka tidigt på fredagen, och komma fram till runt lunchtid. Då skulle vi ha nästan hela fredagen i London.
Sedan skulle vi efter en heldag resa hem på måndag kväll. Nästan fyra dagar på resande fot helt enkelt.

Sedan fick vi besked om att flyget blivit ombokat, och att vi istället skulle landa vid midnatt i London. Där rök alltså hela fredagen, och vi hade antagligen inte kommit till hotellet förrän runt småtimmarna natten till lördag. Samtidigt fick vi besked om att måndagens flyg också blivit flyttat från kvällen till tidigt måndag morgon. Där rök alltså även hela måndagen. Nästan 4 dagar blev istället 2.
Shit happens, tänkte vi lite besviket. Detta var ju inte alls det vi hade betalat för och därför ville vi avboka resan. Därför gick min sambo in på Tickets kontor i Ängelholm.

Det som då händer är att personalen informerar min sambo om att det tillkommer en kostnad för avbokningen på 3100 kr och att de planerar att skicka en faktura för detta. Jag ringer upp Ticket någon timme senare och behöver nog inte ens förklara här vad jag tyckte var problematiskt kring situationen. Vi betalade för en produkt och fick en helt annan. 2 dagar istället för nästan 4.

Personen på Ticket i Ängelholm förstod inte överhuvudtaget vad problemet var. "Det blir ju lika många nätter?". Jo förvisso, men vi åker ju inte till London för att sova. Hon var mer intresserad av att ge snabba svar på tal än att lyssna på min besvikelse.

Nu ska Ticket skicka en faktura för avbokningen, och jag kommer att bestrida den. Ärendet blir nog en fråga för ARN så småningom, men jag vill å det starkaste avråda från att köpa resor från Ticket överlag, och framförallt från Ticket Resebyrå i Ängelholm, då detta är fruktansvärt oseriöst.

Vi har handlat av Ticket (på nätet) förr, men kommer söka oss till andra byråer framöver. Många av våra bekanta kommer att göra likadant.

En kreditfaktura och en ursäkt för bemötandet är det absolut minsta vi kan begära.

19 maart 2025

Oförstående och obrydda - Boka INTE via de

Vi bokade en resa via Ticket och skrev ett litet fel i namnet, för att göra ändringen skulle de ta 895SEK!! Helt förståeligt att de tar en avgift för ändring men det där visar bara på att de tar vad och när de kan! När man sedan pratar med de är den enda förklaringen att det är manuellt. Det här är sista gången vi bokar via Ticket, vi reser ofta och bokar mycket från olika byråer och flygbolag men har ALDRIG varit med om en så dålig service. Skulle ALDRIG rekommendera ticket till någon

19 februari 2025

Undvik

Vi får återbetalning, dock tar Ticket en administrativ avgift på 300kr/p.p. Så oavsett vad trots att det är flygbolagets fel så får vi betala, för att få tillbaka våra pengar.

Rimligtvis bör ju flygbolaget få den avgiften av sin samarbetspartner Ticket då!

12 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så länge man inte har problem så är de…

Så länge man inte har problem så är de bra. När man får problem så får man inget hjälp och man blir dumförklarad och när jag ringde så stängde hon som jag pratade med telefonen i öronen, väldigt otrevligt. Skulle absolut inte rekommendera och förväntar mig inte nåt pengar från de heller. Oseriösa företag, tur att det finns andra. Dyra är de också. Aldrig mer ticket och Qatar airways. Har varit kund hos ticket och brukade köpa mina biljetter från de men från och med nu aldrig aldrig mer.

5 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skulle åka hem från Thailand den 9/3…

Skulle åka hem från Thailand den 9/3 -24 men pga strejk av Lufthansa så blev resan inställd.
Hörde av mig till ticket, dom varken hjälpte oss omboka resan eller fixa ett intyg till Folksam.
Fick lösa allt själv.
Kommer inte boka med ticket fler gånger.

9 maart 2024

Charterresa datum 2 feb

Charterresa datum 2 feb. till den 16 feb.
Bokade Vings charterresa till Egypten via Tickets hemsida och betalade 650kr för transfer fram och tillbaka till flygplatsen men när vi anlände i Hurghada då var det ingen fr. transfer företaget som anlitades av Ticket väntade där och tog emot oss på flygplatsen, då fick vi hjälp av Vings personal på plats som då tyckte synd om oss dem ringde 2 gånger till Travel Trend Egypt företaget samarbetspartner till Ticket och påminna dem om hämtningen fr. flygplatsen, samma sak vid utresan då fick hotellets personal ringa 4 gånger.. mycket dåligt av Ticket som anlitar ett företag som inte går och lita på.

2 februari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Can’t pass my credit-cards validation

I tried despite your low trust/ rating

They declined both my commonly used (Master and Amex) credit-cards, before the usual card issuer’s usual steps of first taking you to the SMS validation site….

So suspect tiket.com has been blacklisted by credit-card’s security filter

15 december 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.