Boeking niet zelf geannuleerd
Een boeking geplaatst bij een hotel via sembo. Deze boeking was zonder annuleren, maar dat willen we ook niet we willen naar de kerstmarkt. Toen ik de bevestigingsmail kreeg gelijk gaan kijken of alles er in stond en toen ik weer op de sembo site kwam stond er dat de boeking geannuleerd is. Alleen niet door mij???
Via de mail contact opgenomen en kreeg vriendelijk mail terug dat ze in het systeem gezien hadden dat het direct geannuleerd was en dat ik mijn geld binnen een paar dagen terug zou krijgen. Na een week weer contact opgenomen via de mail, omdat ik mijn geld nog niet terug had. Kreeg toen als antwoord dat ik geboekt had zonder annuleren en dat ik mijn geld dus niet terug krijg. Alleen heb ik niks geannuleerd, maar is dit door een fout van sembo gedaan. Waarschijnlijk waren er geen kamers meer beschikbaar bij dit hotel en is het daarom door hun geannuleerd. Alleen willen zij hun fout niet inzien en gooien zij het erop dat ik geboekt heb zonder annuleren en het zelf geannuleerd hebt (wat niet zo is) en dus nu mijn geld kwijt ben.
Een super slecht bedrijf dus daar niet boeken!!!!

Antwoord van Sembo.se