Supervriendelijk, duidelijke website, snelle verzending. Ook dienst na verkoop helemaal top (had iets foutief besteld en dat is vlot opgevolgd met een goede oplossing). Niks dan lof dus! Update: ui... Toon meer

1. Elektrische apparatuur winkel

tink.be - Home of Connected Home tink is het eerste verkoop- en vergelijkingsplatform gespecialiseerd in smart home producten. Met een team van ruim 100 enthousiaste professionals maken we slimme technologie toegankelijk voor een breed publiek. Bij tink laten we klanten zien hoe ze alles uit hun smart home kunnen halen en zijn alle producten die je huis slimmer maken uitvoerig getest door onze experts. We verkopen daarom alleen producten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding die makkelijk te installeren zijn en een toegevoegde waarde bieden. Het productportfolio bestaat uit producten van meer merken zoals Google Nest, Sonos en Philips Hue, die een oplossing bieden omtrent beveiliging, verwarming, entertainment, verlichting en meer. Mochten de productbeschrijvingen, foto’s en video’s nog niet voldoende zijn, dan staat ons ervaren serviceteam klanten graag te woord. Wij hechten veel waarde aan klantentevredenheid en staan altijd open voor feedback om onze service nog beter te maken.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ontevreden

Het product dat werd aangekocht beantwoorde niet aan de beschrijving en dus contact opgenomen om dit te melden maar enkel te contacteren via WhatsApp. Ze bevestigden het probleem maar kreeg geen reactie ivm eventueel alternatief. Ondertussen ook retour niet meer mogelijk. Dus service beneden alle peil !

6 januari 2026

Goede support, ook bij oudere systemen

Ik wou mijn oude systeem (een Satchwell-thermostaat uit 1959, weliswaar al met thermostatische kranen) vervangen door een slimme thermostaat met slimme radiatorknoppen.

Aangezien mijn appartement is aangesloten op blokverwarming met een even oude Satchwell-klep die de watertoevoer regelt, was dit geen standaardvervanging zoals je die online terugvindt.

Ik heb hierover een mailtje gestuurd naar Tink en binnen de twee dagen kreeg ik een correct en behulpzaam antwoord.

In de app had men zelfs een begeleiding voor mijn oude thermostaat (al is dit eerder een tado verdienste).

19 december 2025

Top!

Gebruiksvriendelijke site, snel geleverd!

9 december 2025

Supervriendelijk & behulpzaam

Update: uiteindelijk dankzij heel veel hulp van het support team alles geinstalleerd gekregen, terwijl het achteraf gezien mijn petje te boven ging (thermostaten in relais, ketel met meerdere zones, ... phew). Top support dus! En de levering was er ook snel, dus eigenlijk niks dan lof. 5 sterren dus!

4 december 2025

Volgende dag al geleverd

Ik vond het product dat ik zocht (slimme radiatorknoppen van Tado) snel en het was veel goedkoper dan op andere sites. Door de reviews te lezen, maakte ik me eerst wat zorgen, maar mijn chauffagist gaf aan dat hij vaak bij Tink bestelde en dat dat altijd heel vlot liep. En de dag nadien was mijn bestelling al thuis afgeleverd.

3 december 2025

Koop hier nooit

Koop hier nooit! Ondank dat de leverancier bevestigd na maanden onderzoek, dit niet werkt en nooit zal werken. Is het enige wat Tink hanteert en herhaalt tot vervelens toe dat de 14d return garantie voorbij is.
Dus pech voor de klant.

6 maart 2025

Compleet verkeerde product geleverd

Compleet verkeerde product geleverd. Ik bestel de juiste smart Belgische stekker maar ze leveren een compleet andere Nederlandse stekker. 8 dagen na datum. Ik denk dat alleen hun domeinnaam Belgisch is en je kan ze niet eens telefonisch contacteren. Pure oplichting

14 januari 2025

Zeer slechte ervaring met Tink.

Een van de slechtste webshops waar ik ooit mee in contact kwam. Product besteld dat binnen de drie werkdagen ging geleverd worden. Vertraging kan gebeuren. Heb ik alle respect voor. Maar na 5 werkdagen had ik zelf nog geen verzend info ontvangen. Wanneer ik de klantenservice wou contacteren was deze traag, vaag en onduidelijk. Ze gingen navragen wat er mis was met mijn bestelling. Nog eens enkele dagen later nog steeds 0 info. Ik werd dan nog dagen aan het lijntje gehouden. Echt slechte service om mij dan nog een week later te melden dat mijn besteld product nooit zal geleverd worden… ze waren goedkoper als de concurrentie… maar met valse reclames is dat natuurlijk niet moeilijk. Koop hier niet…

20 december 2024

Positieve ervaring m.b.t. retourbeleid

Als het goed is, mag het ook gezegd worden. Wij bestelden een deurbel van Ring, maar toen deze aankwam bleek het niet te zijn wat we wilden (onze fout, wij hadden verkeerd gekeken...). Deze dan retour gestuurd, en de dag na verzending kreeg ik van Paypal al een bevestiging dat het retourbedrag eraan kwam. Dus ik mag zeker niet klagen!

Het duurde wel redelijk lang voor de bestelling er was, maar dat stond ook aangegeven bij het product (6-9 werkdagen), dus dat was geen verrassing.

Maar dus zeker geen klachten van ons uit.

28 november 2024

Slechts een deel van de bestelling geleverd :(

Ik ging in op een aanbieding bij Tink om een robotmaaier te kopen met gratis garage. De robotmaaier werd uiteindelijk na een maand geleverd (bestelling werd gedaan op 23 juli en robotmaaier werd geleverd op 21 augustus) maar de garage werd niet geleverd. Inmiddels zijn we half oktober. Ik ben enorm ontgoocheld want uiteindelijk koos ik wel voor Tink omwille van deze promo. Ik heb al verschillende mails gestuurd maar krijg hier jammer genoeg geen reactie op. Via telefoon niet te bereiken. Ik wilde Tink een kans geven maar volgende keer kies ik toch opnieuw voor het vertrouwde Bol of Coolblue.

15 oktober 2024

Opgelet! Niet betrouwbaar

Opgelet! Tink.be is in Duitsland gevestigd!
Ik kocht hier een toestel van 2600 euro dat bij aankomst defect bleek te zijn. Toen bleek dat ik het moest terugzenden naar Duitsland. Ik had bang dat het toestel beschadigd of kwijt zou geraken dus stelde voor om
Het toestel te laten maken bij een herkende dealer in de buurt. Hier wouden ze niets van weten…..
Uiteindelijk het toestel terug gestuurd en onderweg is dit ernstig beschadigd geraakt.
Zij trekken nu hun handen terug en wijten dit aan MIJ.
Ze zijn verzekerend bij de verzender + indien het toestel niet defect was moest ik dit niet terugsturen.
Resultaat ze sturen mijn toestel enkel
Terug na betaling van 400 euro!!!!!!
OPLICHTERS

21 augustus 2024

Geen communicatie, geen levering binnen termijn

Wij hebben al onze tuinverlichting besteld, er stond op 1-3 dagen levering, dag 3 nog steeds geen update, geen reactie. Sinds de bestelling is de status niets veranderd. Als wij hadden geweten dat dit niet binnen deze termijn ging geleverd worden, dan hadden we het wel elders besteld, dan hadden we het 1 dag later. Dit was een dringende levering omdat ze op dit ogenblik alles aan het aanleggen zijn bij ons.

Bij deze zonet dus ook een mail gestuurd om de bestelling te annuleren en ons geld terug over te schrijven zodat wij het elders bestellen.

Dit is echt geen service!

26 juni 2024

Nano besteld, nooit geleverd

1 december Nano lampen besteld, 5 december zouden deze verzonden worden, 14 december laatste update gekregen met de vermelding: bestelling verzonden. Echter, de verzender (DPD) heeft nog steeds geen pakket ontvangen. En wij geen update. Bovendien biedt dit bedrijf geen manier om gericht met hen te communiceren. Conclusie: geen Nano lampen gekregen, wel betaald.

5 december 2023

AFRADER

TINK is een echte AFRADER
Ik bestelde 2 Netatmo buitencamera's. De eerste ging defect na 4 dagen, na retour naar Respondet waar Tink mee samenwerkt, kreeg ik dezelfde camera zogezegd hersteld terug na een wachttijd van 13 dagen. Echter 3 dagen later was ze weer defect, dus weer retour en dan werd me een nieuwe opgestuurd.
Tot overmaat van ramp viel de tweede camera een paar dagen later ook uit, zelfde defect.
Na deze 3 defecten is mijn vertrouwen in deze camera compleet weg en vroeg ik mijn aankoopbedrag terug aan TINK, dit was onmogelijk zeiden ze omdat de termijn van 2 weken gepasseerd was. Logisch, ik moest al 2 weken wachten op de herstelling van de eerste camera!
Het retourlabel van de tweede camera die tink me opstuurde was ook fout, foute bestemmeling en ook mijn adres was fout. Na 5 dagen wachten op correcte label nog steeds niets ontvangen. Antwoorden op mijn mails en de vraag me telefonisch te contacteren gebeurt ook niet.
Waarschijnlijk goeie webshop als er geen problemen zijn. Echter bij problemen blijf je volledig in de kou staan.

9 september 2023

tweemaal betalen voor enkelzijdig geannuleerde bestelling

helaas is nog maar een ster teveel voor dit frauduleuze bedrijf!
reeds 2 maal geld overgemaakt voor een bestelling die eenzijdig van hun kant ontbonden werd.
na de eerste maal de klantendienst gecontacteerd die vertelde het nogmaals te proberen.
zodus tot nogtoe geen geld, geen bestellling.
hier heb ik ronduit geen goed woord voor over.

11 april 2022