Het product dat werd aangekocht beantwoorde niet aan de beschrijving en dus contact opgenomen om dit te melden maar enkel te contacteren via WhatsApp. Ze bevestigden het probleem maar kreeg geen react... Toon meer
Supervriendelijk, duidelijke website, snelle verzending. Ook dienst na verkoop helemaal top (had iets foutief besteld en dat is vlot opgevolgd met een goede oplossing). Niks dan lof dus! Update: ui... Toon meer
Ik vond het product dat ik zocht (slimme radiatorknoppen van Tado) snel en het was veel goedkoper dan op andere sites. Door de reviews te lezen, maakte ik me eerst wat zorgen, maar mijn chauffagist ga... Toon meer
Als het goed is, mag het ook gezegd worden. Wij bestelden een deurbel van Ring, maar toen deze aankwam bleek het niet te zijn wat we wilden (onze fout, wij hadden verkeerd gekeken...). Deze dan re... Toon meer
tink.be - Home of Connected Home tink is het eerste verkoop- en vergelijkingsplatform gespecialiseerd in smart home producten. Met een team van ruim 100 enthousiaste professionals maken we slimme technologie toegankelijk voor een breed publiek. Bij tink laten we klanten zien hoe ze alles uit hun smart home kunnen halen en zijn alle producten die je huis slimmer maken uitvoerig getest door onze experts. We verkopen daarom alleen producten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding die makkelijk te installeren zijn en een toegevoegde waarde bieden. Het productportfolio bestaat uit producten van meer merken zoals Google Nest, Sonos en Philips Hue, die een oplossing bieden omtrent beveiliging, verwarming, entertainment, verlichting en meer. Mochten de productbeschrijvingen, foto’s en video’s nog niet voldoende zijn, dan staat ons ervaren serviceteam klanten graag te woord. Wij hechten veel waarde aan klantentevredenheid en staan altijd open voor feedback om onze service nog beter te maken.
Gipsstraße 15, 10119, Berlin, Duitsland
- noreply@tink.be
- tink.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
pakje niet aangekomen - moeizaam verloop bij klantendienst
Zie onderstaande reactie van de service-dienst na niet leveren pakje. Ondertussen zijn we >5 werkdagen verder maar blijft het nog stil. Tink. be ik zie dit graag opgelost!
Er is zojuist een onderzoekje gestart bij DHL. Zo een onderzoekje kan maximaal 5 werkdagen duren. DHL zal dus gaan uitzoeken wat er met je bestelling is gebeurd. Zodra we hiervan meer weten, brengen we je verder op de hoogte. Mocht het onderzoekje langer duren dan 5 dagen, dan zullen wij een nieuwe bestelling aanmaken voor je. We houden je hiervan natuurlijk op de hoogte. Mocht het zo zijn dat het pakketje uiteindelijk toch terecht is gekomen, dan horen we dat natuurlijk graag. We zullen dan direct het onderzoekje stopzetten.