Fantastische app! Helder en makkelijk van bestellen tot aan betaling. Ophalen is easy...zelfs als ik voor mijn werk in een andere stad ben. Aanbod blijft zich uitbreiden en je hebt de kans iets nieu... Toon meer
Vandaag..zondag 16 aug. .. heel fijn en liefdevol geholpen door To Good To Go, na een vervelende ervaring met een verrassingspaket bij een bakker afgelopen vrijdag. Dank je wel nogmaals . Ook voo... Toon meer
Voor het bedrag wat ik moetst betalen vond ik het weinig. Ik had 's ochtends gereservering gedaan van € 5,99 en 's middags stond er op de Good to Go app een bedrag van €4,59 voor hetzelfde als waar i... Toon meer
Our mission? To make sure good food gets eaten, not wasted. Every day, delicious, fresh food goes to waste at cafés, restaurants, hotels, shops and manufacturers - just because it hasn’t sold in time. The Too Good To Go app lets customers buy and collect Surprise Bags of food - at a great price - directly from businesses.
Copenhagen, Denemarken
- toogoodtogo.com
Vraagt klanten om een review
Kwaliteit van hun brood producten
Kwaliteit van hun brood producten , echter is het de vraag of 3 hele brood en 6 broodjes de waarde hebben van wat wordt aangegeven bij to good to go.

Antwoord van Too Good To Go
Was heerlijk eten,goed verrassend…
Was heerlijk eten,goed verrassend pakket,echt leuk om eens te doen
Slecht, lauw, geen aandacht …
Als je bij dit zeer bekende visrestaurant en half uur moet wachten voor het eten klaar is, er 2 tafeltjes bezet zijn, binnen, buiten, en je krijgt 2 betaalde pakketjes mee met slappe patat, een oud broodje , inktvis ringen in 1 pakketje waar het kruim eraf ligt, lauw en smakeloos, de sla in 1 lepel past. In het andere pakketje 3 kleine stukjes spareribs, vast aan het bot, lauw zonder saus. Terwijl het 3 jaar geleden perfect was, is dit restaurant zo slecht dat we dit niemand wensen. Het was nog geen 3 euro waard en 4 betaald.

Voor herhaling vatbaar
Alles was nog superlekker en we hebben er echt van genoten! Alleen de gemengde, verse meloenstukjes hebben we niet meer opgegeten want die waren een beetje gegist. Maar dit is zeker voor herhaling vatbaar, er zat ook echt veel in de box en dat voor Maar Euro 3,99
Verrassing!
Leuk om mee te doen want je weet niet wat je krijgt en je hoeft niet na te denken over wat je gaat eten!
Kant en klaren kip spitsjes 400 gram 2…
Kant en klaren kip spitsjes 400 gram 2 x a 7.27 en kippen maagjes voor 1.60 dus bijna €16 euro betaald 12.49 jullie begrijpen nooit meer dus!!!

Antwoord van Too Good To Go
Ik kreeg 4 dessert yoghurts waarvan de…
Ik kreeg 4 dessert yoghurts waarvan de houdbaarheidsdatum dezelfde dag waren als dat ik mijn bestelling ging ophalen en 1 mini croissant. Ik ben in mijn eentje, hoe verwachten ze dat ik 4 yoghurtjes op 1 avond op eet? Waardeloos dit. Ik had ook wat gebakjes/muffins etc verwacht

Antwoord van Too Good To Go
Snelle service en waardig product
We hebben een minitaartje gekregen echt…
We hebben een minitaartje gekregen echt ondermaats voor 5.99 echt niet tevreden in de weverstraat ga ik noontime meer naartoe sorry

Antwoord van Too Good To Go
Mijn zakken stonden klaar....
Mijn zakken stonden klaar..... er zaten vele lekkere dingen in. Ik maakt er heerlijke soep mee!
De kwaliteit van het eten en de…
De kwaliteit van het eten en de vriendelijkheid van de winkelbediende.
Kwaliteit minder dan normaal
Ik heb 2 keer pakket besteld bij Fata morgana in hogegraven (utrecht) was niet blij mee,

Antwoord van Too Good To Go
Nou vetder altijd goed ye hulp…
Nou vetder altijd goed ye hulp geschoten aleen waneer er een aito peg of zieken huis opname tussen door kwam en ok niet kon haleb ofcte laat kwam hier door was ik mijn geld kweit
Een goede app die voedsel verspilling…
Een goede app die voedsel verspilling tegen gaat.
Wat was dit slecht bij Delicious
Dit pakket was echt een " we moeten van wat oude rommel af". Zwarte Kerstthee en Adventsthee, en dat in juli.

Florado bloemen
Het was geen eten, maar prachtige bossen bloemen van Florado Bloem en Plant, de Enk 35 in Ermelo!
De bloemen zijn nog prachtig en dan 8(!) bossen voor € 12,= is echt fantastisch!!!
Het helpt mensen een beter leven te…
Het helpt mensen een beter leven te krijgen en gelijk ga je voedsel verspilling tegen .
Voedsel wat ik zelf niet gebruik deel ik met andere mensen in mijn buurt . Als ik van deze app geweten had was ik eerder gestart !!
Bij Bakker Bart is het brood altijd vers…
Bij Bakker Bart is het brood altijd vers en als je een pakketje op gaat halen is gewoon fantastisch!!
Blijf zo door gaan dan heb ik voor 5 euro de hele week brood en soms wat andere lekkernijen ❤️