Too Good To Go Reviews

113.234

3,7

Fantastische app! Helder en makkelijk van bestellen tot aan betaling. Ophalen is easy...zelfs als ik voor mijn werk in een andere stad ben. Aanbod blijft zich uitbreiden en je hebt de kans iets nieu... Toon meer

Vandaag..zondag 16 aug. .. heel fijn en liefdevol geholpen door To Good To Go, na een vervelende ervaring met een verrassingspaket bij een bakker afgelopen vrijdag. Dank je wel nogmaals . Ook voo... Toon meer

Voor het bedrag wat ik moetst betalen vond ik het weinig. Ik had 's ochtends gereservering gedaan van € 5,99 en 's middags stond er op de Good to Go app een bedrag van €4,59 voor hetzelfde als waar i... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Our mission? To make sure good food gets eaten, not wasted. Every day, delicious, fresh food goes to waste at cafés, restaurants, hotels, shops and manufacturers - just because it hasn’t sold in time. The Too Good To Go app lets customers buy and collect Surprise Bags of food - at a great price - directly from businesses.

Gemiddeld

113K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(113.234)

22.129 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kwaliteit van hun brood producten

Kwaliteit van hun brood producten , echter is het de vraag of 3 hele brood en 6 broodjes de waarde hebben van wat wordt aangegeven bij to good to go.

30 juli 2026

Hallo,

Bedankt dat je de app gebruikt om voedsel met ons te redden en dat je deze ervaring met ons deelt.

Ik begrijp je twijfel over de waarde die je hebt ontvangen. Neem gerust contact op met ons supportteam, zodat zij dit verder voor je kunnen uitzoeken!

Heel erg bedankt dat je deel uitmaakt van onze community en ik hoop dat je voedsel met ons blijft redden.

Slecht, lauw, geen aandacht …

Als je bij dit zeer bekende visrestaurant en half uur moet wachten voor het eten klaar is, er 2 tafeltjes bezet zijn, binnen, buiten, en je krijgt 2 betaalde pakketjes mee met slappe patat, een oud broodje , inktvis ringen in 1 pakketje waar het kruim eraf ligt, lauw en smakeloos, de sla in 1 lepel past. In het andere pakketje 3 kleine stukjes spareribs, vast aan het bot, lauw zonder saus. Terwijl het 3 jaar geleden perfect was, is dit restaurant zo slecht dat we dit niemand wensen. Het was nog geen 3 euro waard en 4 betaald.

28 juli 2026

Hallo,

Hartelijk dank dat u de app gebruikt om voedsel bij ons te redden en dat u uw ervaring met ons deelt!

Het spijt me zeer te horen over de kwaliteit van het voedsel dat u deze keer heeft ontvangen. Het doel van de app is dat winkels hun overtollige voedsel verkopen dat anders zou worden verspild. Dit kan bijvoorbeeld gaan om beschadigde producten of voedsel dat niet meer vers is. Daarom kan het voorkomen dat de producten die u ontvangt, bewerkt moeten worden voordat ze geconsumeerd kunnen worden.

Neem daarom gerust contact op met onze klantenservice, zodat zij dit voor u kunnen onderzoeken.

Nogmaals hartelijk dank dat u voedsel bij ons heeft gered en ik hoop dat de volgende ophaalronde beter verloopt!

Voor herhaling vatbaar

Alles was nog superlekker en we hebben er echt van genoten! Alleen de gemengde, verse meloenstukjes hebben we niet meer opgegeten want die waren een beetje gegist. Maar dit is zeker voor herhaling vatbaar, er zat ook echt veel in de box en dat voor Maar Euro 3,99

27 juli 2026

Kant en klaren kip spitsjes 400 gram 2…

Kant en klaren kip spitsjes 400 gram 2 x a 7.27 en kippen maagjes voor 1.60 dus bijna €16 euro betaald 12.49 jullie begrijpen nooit meer dus!!!

28 juli 2026

Hallo,

Bedankt dat u de app gebruikt om voedsel bij ons te sparen en dat u deze ervaring met ons deelt.

Het spijt me zeer dat u niet het verwachte bedrag heeft ontvangen. Winkels zouden altijd de beloofde waarde moeten nakomen. Neem contact op met de klantenservice via de app als u dat nog niet heeft gedaan. Zij helpen u graag verder.

Hartelijk dank voor uw inzet om voedsel bij ons te sparen, en ik hoop dat u dat in de toekomst blijft doen!

Ik kreeg 4 dessert yoghurts waarvan de…

Ik kreeg 4 dessert yoghurts waarvan de houdbaarheidsdatum dezelfde dag waren als dat ik mijn bestelling ging ophalen en 1 mini croissant. Ik ben in mijn eentje, hoe verwachten ze dat ik 4 yoghurtjes op 1 avond op eet? Waardeloos dit. Ik had ook wat gebakjes/muffins etc verwacht

27 juli 2026

Hallo Sara,

Bedankt dat je Too Good To Go gebruikt en je ervaring met ons deelt.

Het spijt me heel erg dat je niet tevreden was met de yoghurt en andere producten die je hebt ontvangen. Neem alsjeblieft contact op met de klantenservice, zodat zij dit voor je kunnen uitzoeken!

We stellen het erg op prijs dat je voedsel bij ons bewaart en ik hoop dat de volgende ophaalronde beter verloopt!

We hebben een minitaartje gekregen echt…

We hebben een minitaartje gekregen echt ondermaats voor 5.99 echt niet tevreden in de weverstraat ga ik noontime meer naartoe sorry

26 juli 2026

Antwoord van Too Good To Go

Bedankt dat je samen met ons eten redt en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Het spijt ons ontzettend te horen dat het minitaartje van de locatie aan de Weverstraat zo tegenviel. We begrijpen heel goed dat dit erg teleurstellend is, zeker als je voor €5,99 op een fijne verrassing hoopt en het resultaat echt ondermaats aanvoelt. Onze oprechte excuses voor het ongemak, we staan klaar om je te helpen.

Mocht je hier nog hulp bij willen, neem dan gerust contact met ons op via de app. Stuur daarbij meteen je bestelnummer en het e-mailadres dat aan je account gekoppeld is mee, zodat we dit direct voor je kunnen uitzoeken.

Nogmaals hartelijk dank voor je feedback en we hopen snel van je te horen!

Kwaliteit minder dan normaal

Ik heb 2 keer pakket besteld bij Fata morgana in hogegraven (utrecht) was niet blij mee,

20 juli 2026

Antwoord van Too Good To Go

Bedankt dat je samen met ons eten helpt redden en dat je de tijd neemt om je ervaring te delen.

Het is ontzettend jammer om te horen dat je twee keer achter elkaar een pakket hebt besteld bij Fata Morgana en dat het resultaat zo tegenviel. Wij begrijpen heel goed hoe teleurstellend en vervelend het is wanneer een bestelling niet aan je verwachtingen voldoet, zeker als dit meerdere keren gebeurt.

Onze oprechte excuses voor dit ongemak. Dit is absoluut niet de ervaring die we je willen bieden, en we staan voor je klaar om dit netjes voor je uit te zoeken.

Mocht je hierover verder contact met ons willen, stuur ons dan gerust een bericht via de app. Vermeld hierbij alsjeblieft je bestelnummer en het e-mailadres dat aan je account gekoppeld is, zodat we je direct kunnen helpen.

Nogmaals bedankt voor je feedback, en we hopen snel van je te horen.

Wat was dit slecht bij Delicious

Dit pakket was echt een " we moeten van wat oude rommel af". Zwarte Kerstthee en Adventsthee, en dat in juli.

25 juli 2026

Antwoord van Too Good To Go

Bedankt dat je samen met ons eten redt en dat je de tijd neemt om je ervaring te delen!

Het is erg jammer dat de inhoud van het pakket niet helemaal was waar je op hoopte. Met onze pakketten willen we samen voedselverspilling aanpakken, en daar spelen THT-datums een grote rol bij:
- TGT (Te Gebruiken Tot): Dit staat op erg bederfelijke producten en gaat echt om veiligheid.
- THT (Ten Minste Houdbaar Tot): Dit garandeert enkel de topkwaliteit van de fabrikant. Producten zoals thee zijn ook na deze datum vaak nog heerlijk!

Onze gouden tip: gebruik je zintuigen! Kijk, ruik en proef simpelweg even. Omdat houdbaarheidsdatums zorgen voor zo'n 10% van alle verspilling, laten we partners ook producten aanbieden die de THT-datum voorbij zijn.

Onze oprechte excuses voor de teleurstelling, we staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via de app met je bestelnummer en e-mailadres als we nog iets voor je kunnen doen.

Nogmaals bedankt en we hopen snel van je te horen!

Florado bloemen

Het was geen eten, maar prachtige bossen bloemen van Florado Bloem en Plant, de Enk 35 in Ermelo!
De bloemen zijn nog prachtig en dan 8(!) bossen voor € 12,= is echt fantastisch!!!

23 juli 2026

Het helpt mensen een beter leven te…

Het helpt mensen een beter leven te krijgen en gelijk ga je voedsel verspilling tegen .
Voedsel wat ik zelf niet gebruik deel ik met andere mensen in mijn buurt . Als ik van deze app geweten had was ik eerder gestart !!

25 juli 2026