Toyota Nederland Reviews 10

1. Autodealer
  2. Automaterialenwinkel
  3. Auto-accessoire winkel
  4. Verkoper van tweedehands auto's

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dit is de officiële Toyota dealerwebsite van Zonneveld Almere B.V. met o.a. de (hybride) Toyota modellen, Occasions, Acties en Nieuws.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Zonneveld APK keuring niet voor uw veiligheid.

Zonneveld/keurmeester/receptionist vind het heel normaal om een aankomend veiligheids defekt bij de APK keuring niet te vermelden bij de notities, deze misachting leverde een veiligheids issue op vanwege een breuk van een 3/4 doorgeroeste schroefveer RV binnen de APK periode van 2025-26. Eerder in 2020 is de dealer ook al van mijn bevindingen op de hoogte gesteld (ontbrekende bouten van bumperschild achter bij APK keuring). Zonneveld houdt ervan om een confronterend beleid te voeren waarbij u als klant tegen de muur wordt gezet. Beide schroefveren hadden in 2025 gewoon vervangen kunnen worden, zonder discussies. Het betreft hier een Yaris 2010.
Op de RDW site wordt, deze maand,voor verroeste dragende delen ook al aandacht gevraagd.

26 februari 2026

Bij de net aangekochte Yaris

Bij de net aangekochte Yaris, voor ruim € 23.000,00 waren er 2 dingen die mij niet echt bevielen bij deze auto. Dus ..... een beroep gedaan op de omruilgarantie.
Geen probleem voor mij om bij te betalen, wat ik ook heb laten weten.
Bij de aankoop veel service, maar het beroep op de omruilgarantie gaf alleen maar een compleet negeren.
De vorige Yaris hadden wij geen problemen mee. Een prima dealer.
Nu het iets anders ligt met deze Yaris, wat mijn vertrouwen in Toyota niet schaad, het zijn en blijven geweldige auto's, is mijn vertrouwen in deze dealer wel degelijk geschaad.

Tja, blijkbaar ben je een onderdeel van het verdienmodel, links of rechtsom.

25 juli 2025

Door nalatigheid elders wel geslaagd

In november heb ik een mail gestuurd met algemene vragen over de garantie en om aan te geven dat ik opzoek was naar een Aygo X en me te informeren als er een Aygo X aangeboden zou worden.Hoeveel moeite is het om op z'n minst een bevestiging van ontvangst te geven. Ik ben meerdere jaren met een Aygo type 1 en een Avensis vaste klant geweest. Had ik zelfs vermeld in mijn mail. Men kon dus weten dat ze naast de verkoop ook een klant voor onderhoud binnen zou halen. Een andere Toyota dealer reageerde wel en kwam proactief met aanbiedingen en belde zelfs na. Sinds 2 weken ben ik de eigenaar van een Aygo-X uit 2023 maar niet bij Zonneveld. Erg slordig zaken gaan vast te goed? Overigens tot op vandaag geen reactie van Zonneveld ontvangen.

3 januari 2025

Wat een onbeschoft bedrijf had een…

Wat een onbeschoft bedrijf had een afspraak blijkt degene ziek te zijn kom je voor niks niet eens even netjes afbellen dan kom je op je afspraak totaal geen interesse moet je maar op een andere dag terug komen zodra de collega weer beter is totaal geen interesse om een auto te verkopen alstublieft ga niet naat deze dealer zeer onbeschoft en geen zin om hun werk te doen

19 februari 2024

Toryota Corolla Cross opgehaald…

We hebben onze Corolla Cross opgehaald bij Zonneveld in Almere. Nette, fijne en transparante communicatie met Barry van Poelgeest, verkoopadviseur. Neemt de tijd voor je en geeft goede adviezen. Ook Ingrid van de Verkoopadministratie reageert altijd prompt en geeft goede tips.

28 juni 2023

Vandaag mijn Toyota yaris cross hybrid…

Vandaag mijn Toyota yaris cross hybrid afgeleverd door Zonneveld Almere.
Een duidelijke en vriendelijke en geduldige uitleg over de auto gekregen van Barry van Poelgeest.
De auto was bij aankomst als een cadeautje ingepakt.
Zeer aangenaam verrast door de aangename behandeling, kunnen menige dealers een voorbeeld aan nemen.

9 januari 2023

Na telefonisch contact over een rubber…

Na telefonisch contact over een rubber knopje van een al wat verouderde autosleutel kreeg ik te horen kom gerust langs, die rubbertjes hebben we los liggen. Alleen doordeweeks dus ik kon gelukkig later in de maand een moment vinden om langs te gaan. Eenmaal daar en geholpen + celbatterij vervangen mocht ik €38 euro afrekenen.
Ik kom er achteraf achter dat het niet het originele knopje is en dat deze op internet voor €2,26 te koop zijn incl. verzenden.
Batterij €6 euro begrijp ik, duur maar prima.
Service gericht zeker niet en dit zijn juist details waarmee ze vertrouwen kunnen winnen.. Sales gericht maar 0,0 service gericht.
Waren ook al zeer creatief met onderhoudsrekeningen voor de auto van mijn oma. Alsof ze ruiken wanneer ze makkelijk kunnen cashen! Wijze les.
In dit geval hadden ze het best mogen opsturen voor t geld ipv mij perse te willen ontvangen.

21 november 2022

Al bijna 25 jaar wordt ik keer op keer…

Al bijna 25 jaar wordt ik keer op keer zeer correct en netjes behandeld.
Door toedoen van deze dealer rijd ik met veel plezier Toyota. Ik begon met een Starlet en nu inmiddels in een CHR en alles wat er tussen lag qua model net zoveel plezier aan beleeft.
Ik blijf dan ook trouw Toyota rijden.
Bij Toyota Zonneveld heeft men klantgerichte service hoog in het vaandel.

11 november 2022
Reviews in alle talen tonen. (10 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken