Had het verkeerde hoesje besteld. A71 ipv A17. Geen probleem kreeg de volgende dag al de goede en hoefde die andere niet terug te sturen. Wat een service.
Per ongeluk het verkeerde hoesje besteld (S20 ipv S21), maar kon het terugsturen en kreeg een tegoedbon. Had het hoesje vorige keer binnen een dag binnen, dus als het nu net zo snel gaat is het proces... Toon meer
Ik kon het gewenste hoesje snel vinden, Bestelling werd vlot geleverd en het hoesje is top!!
Op trendyhoesjes.nl vind je assortiment van meer dan 10.000 unieke hoesjes, screenprotectors en andere toffe accessoires!
Spaarpot 1 A, 5667 KV, Geldrop, Nederland
- 040 218 06 11
- info@trendyhoesjes.nl
- trendyhoesjes.nl
Ik kon het gewenste hoesje snel vinden
Makkelijk te bestellen en snel…
Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Ook het hoesje is prima
Had het verkeerde hoesje besteld.
Had het verkeerde hoesje besteld.
Wat een service.
snelle levering en hoesje ziet er top…
snelle levering en hoesje ziet er top uit en werkt goed!
Mooi passende hoes en een snelle…
Mooi passende hoes en een snelle levering en leuke kleur en uitstraling.
Mooi en snel
Een prachtig hoesje in mijn favoriete kleuren. Het was er op de aangegeven bezorgdag.
Zeer correct bedrijf👍
Ik bestelde per ongeluk het verkeerde hoesje.
Meteen gebeld en kreeg heel snel menselijk contact.
Kreeg meteen mijn geld terug.
Ik had graag bij dit bedrijf een nieuw hoesje besteld maar ik kon niet slagen.
Zij verdienen echter wel een positieve review.
Zeeeeer correct bedrijf 👍👍👍👍
Geweldige service
Ik bestelde een bookcase voor mijn Samsung S21, de volgende dag was die binnen, mooi hoesje, maar hij was te klein. Contact opgenomen met trendyhoesjes en toen bleek dat ik de verkeerde had besteld. Mijn S21 had nog de toevoeging FE, dat had ik niet gezien. Medewerker ging kijken of het goede exemplaar op voorraad was en dat bleek zo te zijn. Hij zei het mij kosteloos toe te sturen, ik was even totaal verrast, wat een service. En de volgende dag had ik het goede hoesje al binnen. Heel mooi, past goed, ik ben er superblij mee. En het meest ben ik blij met de service, geweldig.
Mooi trendy hoesje gevonden via de site…
Mooi trendy hoesje gevonden via de site van jullie. Eenvoudig te bestellen en snel en netjes geleverd, top!
Snel geleverd en goed voor de geest
Snel geleverd en het was niet duidelijk dat het product niet hetzelfde was als vorige keer maar toch gehouden, verandering van smaak is "goed voor de geest".
Zeer goede ervaring
Fijne, makkelijke website. Het bestelde artikel komt precies overeen met de afbeelding op de site. En razendsnelle verzending met zeer duidelijke emailbegeleiding. Fijn dat op de site aangegeven wordt dat het Pakje in de brievenbus past. Wat mij betreft top!
En het product bevalt ook nog eens goed.
Snel bezorgd en heel blij met mijn…
Snel bezorgd en heel blij met mijn nieuwe telefoonhoesje. Goed produkt!
telefoonhoes
goede levering. keurig verpakt. heel mooi. stevig en doelmatig. past perfect.
Alles ging zoals verwacht
Alles ging zoals verwacht. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima
Voldoet aan verwachting
Snel geleverd en precies wat ik er van verwachtte. Goede kwaliteit. Scherp geprijsd.
Echt heel mooi
Echt heel mooi , mijn zus heeft hem ook gelijk besteld.
Topper
Snelle levering.
Lekker zacht hoesje met veel mogelijkheden en ook nog een goede kleur.
Snelle levering fantastisch hoesje
Snelle levering en de kleur van mijn bestelde hoesje is echt heel mooi en ik ben er heel blij mee!