Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis jeg kunne give minus stjerner til Trivago, så var der ikke plads nok!!!😡 Jeg bookede en måneds ophold på hotel Easy planet i Patong Thailand i januar måned 2025 Under mit ophold på... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kom hit og fikk en oppgradering av rommet vårt for 40 euro pr dag, rommet sto ikke til forventningene. Det var maur overalt til og med hundrevis i sengen, anbefaler ikke andre å dra hit. Kommunikasjon... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trivago sørget for at vi booket et hotell i Roma gjennom et svindel-selskap. Vi ville aldri kommet over dette selskapet om det ikke var for Trivago. Man burde kunne regne med at Trivago har utført en... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Eledig vejleding da de trak penge men fik ikke opholdet.. de kan ikke kontaktes. Og man får bare autosvar. Bruger dem aldrig igen.

Bedrijfsgegevens

1. Reizen en vakantie

Geschreven door het bedrijf

Rejsende finder det ideelle hotel til den bedste pris på trivago.dk. Som verdens største online hotelsøgemaskine, sammenligner trivago priser fra mere end 700.000 hoteller på over 200 bookingsider over hele verden. Med mere end 82 millioner hotelanmeldelser og 14 millioner billeder, har det aldrig været lettere at finde det ideelle hotel! Hjemmesiden bliver hver måned besøgt af mere end 45 millioner brugere, som benytter trivagos avancerede filtrer til at finde præcis det tilbud som passer bedst for dem. Brugerne på trivago sparer i gennemsnit 35% per booking. trivago blev grundlagt i 2005 i Düsseldorf, Tyskland, og opererer i øjeblikket på 47 internationale landeplatforme på 28 sprog.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sover hellere på en bænk i parken

Hvis jeg står i en situation og akut mangler et hotel, vælger jeg hellere at sove på en bænk i parken, end at benytte den service Trivago påstår at have. Grunden er at jeg konstant bliver bombarderet med reklamer for Trivago. Trivago er helt klart på førstepladsen som det mest irriterende reklameindslag i TV. Der går ikke 3 sekunder før ordet Trivago er blevet sagt første gang af en "mors dreng"- passer lige med den tid jeg er om at tage fjernbetjeningen og skifte program. Jeg får så for sent slået tilbage til programmet, hvorved jeg mister en del af det jeg rent faktisk er i gang med at se i TV.

26 augustus 2018

Hej Andres,

Jeg er ked af at høre, at vores reklamer forårsager en så stor ulempe for dig.

Jeg har besvaret denne anmeldelse før, og alt jeg kan sige er, at det ikke er vores hensigt. Vi er her som trivago team for at hjælpe folk med at søge og finde indkvartering tilbud, der matcher deres behov og præferencer.

Din feedback er vigtig for os, så tak fordi du tager dig tid til at dele det.

Vores marketing team overvåger al feedback om vores tv-annonce og vil naturligvis tage hensyn til fremtidige annoncekampagner.

Med venlig hilsen.

Eva Woods @ trivago Support team

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

What is the point of this site

What is the point of this site, yes it compares some minor stuff. But. You can do much more on other sites and get straight to the point without trying to save a couple of quid. Prices are all over the shop and if you are a comparison site they should and need to be accurate or again... pointless time waster.

22 augustus 2018

Hi Rob,

Thank you for sharing your feedback and raising this question; so what is the point of trivago really?

All of us at trivago work with dedication to help users search and compare accommodation deals from luxury hotels to relaxed B&B or serviced apartments.

Our filters are customized to help users find exactly what they need in an accommodation, making it easier to match their preferences compared to using one booking site.

When you compare deals on trivago you can actually see how much money you'll be saving when you go for that best deal offer, whether it includes free cancellation, free breakfast, etc. so it's not about the cheapest price.

We also check and monitor the performance of the booking sites featuring deals on trivago and we offer dedicated support for our users in their native languages if they face booking difficulties or have inquiries.

I hope this answers your inquiry. Please feel free to share further comments/ feedback by contacting our Help Center: https://support.trivago.com/hc/da/requests/new

Best wishes from trivago support team :)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Total håbløs og forvirrende oplevelse

Har netop benyttet Trivago for første gang, og det bliver formentlig også for sidste gang.
Det går ok med at finde hotellet på hjemmesiden, men herefter går det galt. Vi valgte et dansk hotel i Århus, men havde svært ved at finde ud af om vi nu havde betalt. Det viste sig at vi handlede med et tysk firma, og ikke som forventet et dansk. Vi fik en ordrebekræftelse på spansk, og da spansk ikke lige er vores stærkeste side, var den ikke til meget gavn. For nu at finde ud af om vi havde reserveret og betalt for vores ophold, skulle vi oprettes som kunde i det tyske selskab!
Da pengene blev trukket fra vores konto, blev der trukket 17 DKK mere end der skulle have været (sikkert grundet valutakursen - skønt vi handlede i DKK). For øvrigt blev pengene trukket af et cypriotisk firma. Totalt forivrende. Det er heldigvis ikke vanskeligt at finde alternativer til Trivago.

19 augustus 2018

God morgen,

Jeg er ked af at høre, at du har problemer med at bruge vores hjemmeside.

Vi sammenligner deals modtaget fra 250+ online rejsebureauer globalt, derfor er indkvarteringstilbudene vist på trivago ikke nødvendigvis kun tilgængelige hos lokale bookingsider.

Da trivago er en hotelsøgemaskine og pris sammenlignings-hjemmeside, foregår booking og betalingsprocessen direkte på bookingside.

Du kan stole trygt på, at de virksomheder vi arbejder med, gennemgår en baggrundskontrol og regelmæssig præstationsovervågning for at sikre pålideligheden for vores brugere.

Vi støtter også vores brugere med enhver form for assistance, der kræves, hvis de har en forespørgsel vedrørende booking eller de har en klage, hvor de har brug for at vi træder ind og følge op med bookingsiden.

De fleste bookingsider tilbyder flere sprogindstillinger (herunder engelsk) for at lave bookinger, og derfor vil bookingbekræftelsen blive modtaget på det ønskede sprog.

Endvidere er valuta-omregningsgebyrer noget, som vi kan hjælpe dig med ved at følge op med bookingsiden for at se, hvorfor dette beløb blev opkrævet.

Jeg har kontrolleret, men jeg fandt ud af, at du ikke har kontaktet vores support team vedrørende dette problem endnu. Jeg vil gerne hjælpe dig med dette problem, hvis du kan sende bookingbekræftelsen/ fakturaen til os ved at kontakte vores Hjælp til danske brugere på: https://support.trivago.com/hc/da/requests/new?ticket_form_id=821548

Ser frem til at modtage en e-mail fra dig.

Hav en god dag!

Eva @ trivago Support

Ubrugelig hjemmeside.

Alle priser står på trivago er fuldstændig forkerte - ergo kan man ikke bruge hjemmesiden til noget som helst.

8 augustus 2018

Bruttopriser pr overnatning • TAK

Det er yders svært som kunde gennem Trivago at sammenligne priser og kalkulere omkostningerne hoteller imellem.

Al sund fornuft siger at det vil være mest korrekt at vise en bruttopris pr værelse pr. overnatning. Med andre ord vis den totale pris kunden alt i alt skal betale for værelset.

Så er man også fri for at de forskellige bookingsider præsenterer andre priser end de priser bookingrobotten har vist.

Som det fungere nu med nettopris hos Trivago og bruttopris hos bookingfirmaerne, sammenligner man faktisk prisen på æbler og pærer!

Kære Trivago fastsæt nu de samme priser, altså den pris kunden alt i alt skal betale for værelsesophold pr. nat som bookinhøgselskaverne også gør.

Lyt nu til Jeres kunder Trivago? Hvor svært kan det være?

4 augustus 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bruger aldrig trivago igen

Jeg bruger aldrig trivago igen. Det er ikke fordi jeg ikke bryder mig om hjemmesiden, jeg har faktisk brugt den flere gange med fin tilfredshed. Men efter den aggressive reklamekampagne trivago har optrappet over de sidste par måneder i dansk tv kan det være nok. Det er simpelthen til at blive sindssyg af at høre på jeres åndssvage reklame der kun har til formål at banke "hotel trivago" hymnen ind i knoppen på folk. Jeg kunne skrive i lange baner om hvor åndssvagt ringe selve reklamen er. Men det er simpelthen for meget at byde folk at skulle høre på det samme igen igen og igen. Skru ned for jeres reklame intensitet. Dette her kan i ikke byde folk!

30 juli 2018

Hej Asbjørn,

Tak fordi du deler din feedback om annoncekampagnen.

Denne anmeldelse er blevet rejst af andre brugere, og jeg har reageret på det før.

Selvfølgelig er det vigtigt for os at få brugerfeedback, så vi kan finde ud af, hvordan vores service- og annoncekampagne klarer sig. Som forklaret før, er højfrekvensen ikke ment til at have nogen negativ indvirkning.

Vi er virkelig kede af ulejligheden. Alle tilbagemeldinger modtaget vedrørende dette problem kanaliseres til marketingsholdet og vil blive overvejet til planlægning af den næste annoncekampagne.

Du er velkommen til at dele dine tanker, feedback eller endda klager ved at kontakte vores Hjælp: https://support.trivago.com/hc/da/requests/new

Fra hele Trivago familien ønsker vi dig en dejlig dag :)

Cheers, Eva @ trivago Support

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget dårlige til geografi i reklamerne…

Meget dårlige til geografi i reklamerne ligger Barcelona nord for de andre feriesteder de anmelder, totalt forkert de andre destinationer de viser på kortet på TV ligger nord for Barcelona, de kan ikke deres geografi, prøv selv at lægge mærke til det

Føj for den

Bjarne Iversen

19 juli 2018

Hej Bjarne,

Tak fordi du har set vores annonce og har valgt at dele din feedback med os.

Faktisk går Trivago-fyren på et fiktivt kort med langt større afstande end i virkeligheden.

Barcelona er den sidste destination hvor Trivago fyren går, så det er blot en repræsentation den spanske sydlige lang kyst ;)

Det er kun til visuelle demonstrationsformål. Jeg håber dette præciserer :) Tøv ikke med at dele dine tanker yderligere.

Ha' en dejlig dag!

Virkelig dårlig

Virkelig dårlig, priserne passer overhovedet ikke med den pris du får frem, når du kommer til booking siden. Mange steder er beskrivelsen af hotellets bellighed helt forkert. Burde lukkes !!!

19 juli 2018

Hej Bente,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Jeg er ked af at høre, at du har haft problemer med at bruge vores webside.

Alle priser vises på Trivago pr. nat pr. værelse, mens den samlede pris inklusive alle skatter og afgifter vises på bookingsiden. Vi har gjort det således, så priserne er let sammenlignelige.

Du kan finde flere oplysninger i vores helpcenter: https://support.trivago.com/hc/da/articles/115015742067-Er-priserne-p%C3%A5-trivago-angivet-pr-overnatning-

Hvis du stadig tror, der er et problem med prisdataen eller hotellet, bedes du kontakte os https://support.trivago.com/hc/da/requests/new

Skål,

Forbandede reklamer

Trivagos brutale reklamekampagne lader aldrig til at stoppe, og den bøvede sleske stodder og hans utallige, komplet uforståelige beskrivelser af Trivagos "banebrydende" teknologi i en bedrevidende tone, lader til at være flyttet permanent ind i mit TV, og jeg får maden op i munden hver gang jeg hører ordet Trivago. Aldrig nogen sinde har en reklamekampane været så stupid og så intensiv på samme tid.

Kampagnens eneste formål er at banke ordparret "HOTEL TRIVAGO" ind i hovedet på dig med en så høj frekvens og varighed at det praktisk talt udgør hjernevask.

Jeg håber hver dag jeg tænder mit TV at der bare kunne være et par dages pause fra TRIVAGO TRIVAGO TRIVAGO TRIVAGO TRIVAGO, og sværger at jeg aldrig vil støtte denne her elendige biks.

17 juli 2018

Kære Jesper,

Tak fordi du deler din feedback.

Vi beklager, at du føler dig irriteret af vores annoncekampagne, og vi beklager ulejligheden.

Det er absolut ikke vores hensigt. Vi har kun til formål at give et godt indtryk gennem vores annoncer, mens vi hjælper vores brugere med at finde deres ideelle hotel.

Jeg har sendt din feedback til vores marketingteam, så de kan optimere fremtidige Trivagoannoncer.

Vi sætter stor pris på, at du har taget tid til at fortælle din mening.

Venligst,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Golfhotellet Vilcon i Slagelse.

Golfhotellet Vilcon i Slagelse.
Vi havde en rigtig dårlig oplevelse, da vi bookede 16 værelser på hotellet i forbindelse med en fest. Det tog os, værtsparret en time at få et værelse, der ikke var booked i forvejen og var rent.
I 7 af værelser var der: Værelser der var optaqet. Værelser der ikke var rengjorte.
Gæsterne havde, på et tidspunkt, flere koder til flere værelser. (kommunikation mellem reception og hotelansvarlig.)
Om natten fik 3 af værelserne besøg af fremmede mennesker, som også havde kode til værelset.
Bad om en reduktion og jeg kunne få kr. 100,- pr. værelse, hvilket jeg afslog. Deres svar var, at jeg jo havde fået værelserne 200,- billigere.
Jeg kan ikke se, at ovenstående kan have noget med prisen at gøre.
Det ødelagde starten af vores store fest (2x70 års fødselsdag.)
helen Jensen
Finlandsvej 18
4293 Dianalund
Tlf. 30111629

15 juli 2018

Hej!

Tak, fordi du har kontaktet trivago.

Jeg er ked af at høre, at du havde en dårlig oplevelse på hotellet.

Jeg vil anbefale, at du tager kontakt til hotellet direkte og giver dem besked om dine bekymringer. Du kan også skrive en anmeldelse af hotellet på den bookingside, du bookede igennem. Derudover findes der også forskellige anmeldelsessider online, såsom Google, Trustpilot eller TripAdvisor.

trivago modtager alle sine anmeldelser direkte gennem bookingsiden. Efter du har skrevet din anmeldelse på bookingsiden, modtager vi den og inkorporerer den på vores side.

Jeg skal endnu en gang undskylde for den uheldige oplevelse. Hvis du har brug for yderligere afklaring, er du velkommen til at henvende dig.

Med venlig hilsen,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Irriterende reklamer og manglende…

Irriterende reklamer og manglende overblik er kendetegnet ved trivago.dk
I bestemmer jo selv hvem og hvordan jeres reklamer skal være, men han er så irriterende at se på hele tiden i TV ;-(

Hjemmesiden forsøgte jeg med da jeg skulle booke 6 hoteller rundt omkring i Europa. Jeg synes ikke "rigtig det fungerer"
Brugte i stedet igen booking.com skal virkelig lever op til forventningerne.

13 juli 2018

Kære René,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din feedback.

Vi beklager, at vores annoncekampagne har forårsaget dig sådanne ulejligheder. Det er naturligvis ikke vores hensigt, da vi kun har til formål at hjælpe vores brugere med at søge efter deres ideelle hotel og sammenligne priser på tværs af forskellige bookingsider. Dette er den besked, vi sigter mod at formidle gennem vores annoncer, og hvad vi alle på trivago arbejder så hårdt for på daglig basis :)

Jeg kan stadig se din pointe omkring annoncefrekvensen, og jeg vil videresende din feedback til marketingteamet, så de kan tage højde for den.

Da du nævnte, at du forsøgte at bruge trivago, men ikke rigtig synes at det virker for dig, vil jeg gerne bede dig kontakt os via vores Hjælp: FAQ side: https://support.trivago.com/hc/da med flere detaljer om, hvilke vanskeligheder du står overfor, så vi bedre kan hjælpe dig.

Ideen bag trivago er, at du kan tilpasse din hotelsøgning ved at bruge forskellige filtre til at finde det hotel, der passer til dine præferencer og budget. Fra overdådige femstjernede hotels til intime ferieboliger, mulighederne er uendelige! Vi sammenligner priser, der tilbydes af +180 bookingsider over hele verden, som alle skal gå gennem baggrundskontrol for at sikre pålidelighed. Desuden kan du, når du bruger trivago, være sikker på, at vi altid vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, hvis du står overfor eventuelle problemer med bookingside.

Vores mål er at bemyndige trivago brugere og sætte dem i stand til at træffe velinformerede beslutninger, når de søger et hotel.

Jeg håber dette præciserer eventuelle bekymringer du har. Du er velkommen til at kontakte os og dele yderligere bemærkninger.

Tak.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hhhhhhhhuundredvis af Hhhhhhoteller ……..

Hhhhhhhhuundredvis af Hhhhhhoteller ……..
I laver de mest pisseirriterende reklamer.
Jeres valgte skuespiller er sgu heller ikke for kvik at høre på.
De kører konstant, og det er faktisk sjældent at jeg har behov for at finde et hotel.

9 juli 2018

Kære Peter,

Tak for at dele din feedback!

Vi er meget ked af at ​​vores annoncer popper op så tit. Vores hensigt er ikke at irritere dig. Vi har kun til formål at give et godt indtryk gennem vores annoncer, mens vi hjælper vores brugere med at finde deres ideelle hotel.

Jeg har sendt din feedback til vores marketingsteam, så de kan optimere fremtidige trivago annoncer.

Hvis du gerne vil sende os mere feedback, er du velkommen til at kontakte os via vores helpcenter: https://support.trivago.com/hc/da

Vi er altid glade for at høre din feedback!

Med Venlig Hilsen

Dit trivago Support Team

trivago med pris 30% dyrere

Hej
Jeg bookede i går en hotel gennem trivago fordi jeg troede at det vil være billigere men så kan jeg lige se at hvis man søge efter den samme hotel på google så får man en tilbud med ca. 30-31 % billigere .
Jeg synes ikke det her er i orden.

29 juni 2018

Hej Georgi,

Vi sætter stor pris på denne feedback.

Du har ret, nogen gange kan booking direkte med hotellet være billigere, hvis de har særlige priser.

Men for det meste svinger deres salgspriser ikke så meget som dem, der sælges igennem bookingsider.

Vores hovedmål er at hjælpe folk med at finde det ideelle hotel, der passer til deres behov.

Vi tilbyder også Direct Connect, en mulighed, som du måske kan få nytte af. Det er en tjeneste, hvor hoteller direkte kan vise deres egne priser på trivago. :-)

Skulle du have yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at spørge.

Varme hilsner,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Syns den er blevet sååå dårlig

Syns den er blevet sååå dårlig, mht at søge blandt andet med søgning på strand😬

18 juni 2018

Hej Helle,

Tak for at du deler din feedback.

Det er meget vigtigt for os at få feedback fra brugerne, så vi hele tiden kan forbedre vores webside

Så vidt jeg forstod, har du brug for hjælp til at søge efter hoteller nær stranden :) Jeg vil med glæde hjælpe dig! Send venligst en e-mail til: info@trivago.dk

Ser frem til at modtage din e-mail.

Venlig hilsen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har aldrig oplevet noget ligene

Har aldrig oplevet noget ligene, betalte 2000 for færgebilletter, vi skulle ankomme til vores hotel ved midnatstid. Det lå 2 timers kørsel ude på landet i Sverige. Da vi ankom havde hotellet lukket, helt lukket. Vi måtte sidde op i vores bil og sove hele natten, så en kæmpe advarsel benyt aldrig trivago

11 juni 2018

Fuldstændig håbløs søgemaskine!!

Fuldstændig håbløs søgemaskine!!! Giver priser der på ingen måde stemmer overens med de reelle priser. Ren "click-baite" for at lede dig ind på hotellernes side. Kommer aldrig til at bruge Trivago eller anbefale til andre.

17 mei 2018

Hej Simon,

Tak, fordi du delte din feedback.

Da trivago er en prissammenligningsside, vises nettopris pr. nat, pr. værelse eksklusive skatter og gebyrer. På denne måde er det nemmere at sammenligne priser.

Vi kan hjælpe dig med at undersøge problemet, hvis du sender en e-mail til info@trivago.dk med skærmbilleder af prisen på trivagos hjemmeside og prisen på bookingsiden samt følgende:
- Navnet på hotellet
- Værelsestypen
- Afrejse-/ankomstdatoer
- Pris og valuta

Vi ser frem til at høre fra dig.

trivago User Support Team

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hmm vil gerne bestille gennem jer

Hmm vil gerne bestille gennem jer, men kan da se priserne er er højere end booking.com & hotels.com så hvordan kan i matche priserne? gir i prisgaranti eller hvordan?

14 mei 2018

Hej!

Tak, fordi du delte din feedback.

Vi fastsætter ikke priser på hoteller, men sammenligner blot priser, som vi modtager fra forskellige bookingsider.
Ønsker du flere oplysninger på dansk, bedes du gå til: info@trivago.dk

- Navnet på hotellet
- Værelsestypen
- Afrejse-/ankomstdatoer
- Pris og valuta

Vi ser frem til at høre fra dig.

Your trivago User Support Team

Hmmmmmmmmmm

Kan se i jeres reklame på tv, at i blot vidergiver hotellets pris for en overnatning.... jeg har lige overnattet på Hotel Plaza Duce i Kroasien. Prisen er 118 kr. pr nat - hvorfor er prisen så 728 på Trivago.

8 mei 2018

Hel Steen,

Tak for at du har givet dig tid til at dele din feedback.

Som prissammenligningsside sammenligner trivago priser, der modtages fra +180 bookingsider. Men det er ikke os, der bestemmer priserne.

Som svar på dit spørgsmål kan vi sige, at priserne varierer af udbud, sæson, værelsestype, tidspunkt for booking, tilbudsdetaljer som (gratis morgenmad, gratis afbestilling, all-inclusive) m.m.

Alle disse faktorer kan få bookingsidens pris til at stige eller falde.

Hvis du gerne vil undersøge sagen yderligere, så send os venligst en e-mail:
info@trivago.dk

Med venlig hilsen.

trivago User Support Team

Lees meer over geverifieerde reviews.