Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis jeg kunne give minus stjerner til Trivago, så var der ikke plads nok!!!😡 Jeg bookede en måneds ophold på hotel Easy planet i Patong Thailand i januar måned 2025 Under mit ophold på... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kom hit og fikk en oppgradering av rommet vårt for 40 euro pr dag, rommet sto ikke til forventningene. Det var maur overalt til og med hundrevis i sengen, anbefaler ikke andre å dra hit. Kommunikasjon... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trivago sørget for at vi booket et hotell i Roma gjennom et svindel-selskap. Vi ville aldri kommet over dette selskapet om det ikke var for Trivago. Man burde kunne regne med at Trivago har utført en... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Eledig vejleding da de trak penge men fik ikke opholdet.. de kan ikke kontaktes. Og man får bare autosvar. Bruger dem aldrig igen.

Bedrijfsgegevens

1. Reizen en vakantie

Geschreven door het bedrijf

Rejsende finder det ideelle hotel til den bedste pris på trivago.dk. Som verdens største online hotelsøgemaskine, sammenligner trivago priser fra mere end 700.000 hoteller på over 200 bookingsider over hele verden. Med mere end 82 millioner hotelanmeldelser og 14 millioner billeder, har det aldrig været lettere at finde det ideelle hotel! Hjemmesiden bliver hver måned besøgt af mere end 45 millioner brugere, som benytter trivagos avancerede filtrer til at finde præcis det tilbud som passer bedst for dem. Brugerne på trivago sparer i gennemsnit 35% per booking. trivago blev grundlagt i 2005 i Düsseldorf, Tyskland, og opererer i øjeblikket på 47 internationale landeplatforme på 28 sprog.

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hej Trivago.

Hej Trivago.
Når man søger efter hotel Sleep Whale I Krabi. kommer det fint frem, men når du så forsøger at bruge linket til f.eks. Agoda bliver du så vist det hotel der hedder Sleep Whale Express, og dette hotel er IKKE det same som Sleep Whale.
Kortet på jeres side viser placeringen af Sleep Whale rigtigt, men det hjælper jo ikke ret meget. Der er stor forskel på pris, kvalitet og placering af de 2 hoteller. Håber I kan rette op på dette.
PS. Agoda og Hotels har begge hoteller når der søges der.
Venligst
Kim

19 maart 2018

Hej Kim,

Tak, fordi du har gjort os opmærksom på dette.

Vi er kede af at høre, at du har problemer med at bruge vores hjemmeside.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig. Venligst send os en mail: info@trivago.dk

Vi ser frem til at modtage dit svar.

Overbooking af hoteller

Syntes det er uacceptabelt at det er muligt at overbooke hoteller. Det skete 2 gange igår, på aftenen hvor man skal bruge et hotel, duer det ikke at man ikke kan stole på jeres informationer. Når der står ledigt værelse, så tror man jo at der er et ledigt værelse.
Og ja, jeg ved godt at i afskriver jer alt ansvar i jeres vilkår og betingelser, men syntes egentlig også at det er for dårligt at i ikke tjekker de information der kommer ind på jeres website.

15 maart 2018

Antwoord van trivago

Tak for din anmeldelse. Bemærk, at trivago alene er en hjemmeside til sammenligning af priser og ikke en bookingside. Alle priser og tilbud på trivago opdateres flere gange i løbet af en dag i henhold til information fra bookingsiderne. I dette tilfælde vil jeg anbefale dig at kontakte den bookingside, du har problemer med. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os på info@trivago.dk, så vil vi prøve at hjælpe dig, så godt vi kan.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fint fint

Fint fint, dog en smule larm enkelte aftener

14 maart 2018

Antwoord van trivago

Tak for din anmeldelse. Er det muligt for dig at uddybe dit problem lidt mere og skrive en e-mail til info@trivago.dk? Vi sætter stor pris på enhver feedback og hjælp.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Værste "kundeservice" til dato!

Jeg surferede efter hoteller på Trivagos hjemmeside og fandt så et jeg gerne ville booke. På Trivagos hjemmeside stod der én pris, men da jeg så blev omdirigeret til Booking.com (hvor værelset skulle bookes igennem) var prisen en helt anden! Clickbait!

Jeg skriver så til Trivago som kræver at jeg booker værelset inden de kan se på sagen. Fint! Jeg booker og henvender mig så igen, men efter flere uger og flere mails, har jeg endnu ikke modtaget svar.

Heldigvis kunne jeg foretage en afbestilling og herefter bestille akkurat samme værelse hos Hotels.com - endda til en bedre pris.
Your loss... :-)

27 februari 2018

Antwoord van trivago

Vi beklager dybt, at du har haft problemer efter din booking. Kontakt os via info@trivago.dk. Vi hjælper og støtter dig gerne i denne situation.

Vi er bekymrede

Hej Trivago
Vi er bekymrede for vores booking. Vi har været på jeres hjemmeside for at booke hotel. Vi finder et lækkert hotel og bliver ført videre til galahotel.com hvor vi bestiller hotel i Malaga.

Efter at have købt vores billetter gør det os utrygge at se de meget dårlige anmeldelser på trustpilot bagefter at have betalt. Det opdager vi tilfældigt da vi skulle bestille et hotel værelse mere til et vennepar, ved at hjemmesiden (galahotel.com) var nede.

Vi har bestilt hotel på Las Palmeras hotel igår. Og da vi ringer til dem idag har de endnu ikke modtaget vores booking bekræftelse.
Vi vil germe vide hvad der foregår. Kan i hjælpe os med at finde ud af om Las palmeras hotel i Malaga har modtaget vores bookingbekræftelse gennem galahotel?
Mvh Dilek og Claus
I

26 februari 2018

Antwoord van trivago

Tak for din feedback. Vi undersøger sagen nærmere og håber at finde en løsning til dig hurtigst muligt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Priser der vises på deres search engine …

Priser der vises på deres search engine er aldrig de samme priser man få nå man så vælger linket til "tilbudet".. klick-bait!!

Til trivagos svar: Seriøst, hvad er iden med jeres search engine hvis den ikke rigtig er opdateret og kan garantere de "billigste" priser. Så heller hotels.com

20 januari 2018

Antwoord van trivago

Hvordan kan det være at jeg oplever en prisforskel imellem trivago og en bookingside?

Vi er en søgemaskine som sammenligner priser, ikke en egentlig bookingside. Når du klikker på et hoteltilbud leder vi dig videre til den bookingside som udbyder tilbuddet.

trivago samarbejder med hundredvis af bookingsider, hvor priserne og udbuddet konstant svinger. trivago opdaterer derfor priserne løbende for at sikre at den information du ser på vores side er korrekt. Det kan dog ske at der opstår en forskel i prisen fra du har klikket på tilbuddet på trivago og når du ser det på bookingsiden. Det kan der være flere grunde til, bl.a. at tilbuddet er udsolgt eller at bookingsiden har sendt os forkert information. Kontakt os venligst her https://support.trivago.com/hc/da hvis du oplever prisforskelle så vi kan få rettet op på fejlen hurtigst muligt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

No match off Shown Prices !!

Well, to be honest, when i search for number of Rooms and guests, i get one very attraktive price, list, but when going to the original provider, the prices are like NOT to be near the very good price's
THIS SITE SUCKS Big Time

15 januari 2018

Antwoord van trivago

Why is it possible that on occasion there may be a different price on the booking site than on trivago?

We are a search and price comparison site, not a booking site. When you click on a hotel offer, we transfer you to the booking site that is offering you the specific deal.

trivago works with hundreds of booking sites, and their hotel rates and availability change constantly. trivago frequently updates its site to try and ensure that the information you see on our site is correct. On occasion though, you may not find the exact same offer you clicked on when you get forwarded to the booking site. This can be for a number of reasons. Perhaps the booking site gave us inaccurate information, or maybe they have sold out of the rates they originally offered us - everyone loves a good deal! Please contact us here https://support.trivago.com/hc/da if you see such discrepancies so we can deal with these inaccuracies ASAP.

utroværdig markedsføring

Jeres fjernsyns reklamer handler udelukkende om at i skulle være det billigste og sikreste sted at finde den bedste pris på et hotel. Det er vrøvl og humbuk, en hurtig søgning på agoda.dk og det er bevist. Lad vær med at lyve i reklamer, det forstår jeg sket ikke at i må??

8 december 2017

Antwoord van trivago

Tak, fordi du har kontaktet trivago, og tak for din feedback.

Hotelværelserne på trivago sorteres som hovedregel efter popularitet. Det er let at ændre filterindstillingerne øverst i højre side til "sorter efter: kun pris" og du vil se de billigste priser. Hvis dette ikke var problemet, så kontakt os venligst via info@trivago.dk, og vi hjælper dig med glæde.

Hvis du har spørgsmål eller feedback, så send os gerne en e-mail via info@trivago.dk. Vi vil med glæde hjælpe dig.

Snyd

Har lige været inde at se på en dansk hjemmeside, som tilhører hotel Bajondillo i Torremolinos, Spanien. Priserne er lig med Trivagos priser efter rabat 60%.Det er således utroværdigt af Trivago, at oplyse en rabat på 60% på Trivagos hjemmeside.

Jeg kan få kuldegysninger ved at tænke på om Trivago benytter denne fidus ved andre hoteller, rundt omkring i verden.

Derfor sammenlign Trivagos priser med hotellernes egne priser. De fleste hoteller har hjemmesider.

29 november 2017

Antwoord van trivago

Vi fungerer som en markedsføringsportal for hoteller, og samtidig er vi en meta-søgefunktion for bookingsider, som kan få vist deres priser og derigennem få øget trafik til deres sider.
Du har ret. Nogle gange kan det være billigere at booke direkte igennem hotellet, hvis de for eksempel har specielle tilbud som pensionistrabat.

Vores formål er at hjælpe vores brugere med at finde det helt rigtige hotel, som passer til deres behov og ønsker for hvordan de vil booke deres hotel. Vi er på nuværende tidspunkt også igang med at integrere Direct Connect, som er en funktion, hvor hoteller kan få vist deres egne priser og markedsføre sig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Løgn :-) De viser at hotellet har …

Løgn :-) De viser at hotellet har gratis morgenmad og efter booking er der ingen morgenmad

Holiday Inn Zürich Messe

2 november 2017

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har reserveret hotel i London gennem …

Trivago er vendt tilbage på vores kritik af fejl på deres kortvisning med tilbud om betaling af eventuelle udgifter til "cancellation fee". Det er god service.
Dog vil vi fremover huske at checke, at kortvisning og hoteladresse er enslydende.
Det blev dog ikke nødvendigt, da både hotel og booking.com var enige i fejlen, og afbestillingen blev derfor accepteret uden ekstra betaling.

12 oktober 2017

Antwoord van trivago

Det glæder os, at vi kunne løse dit problem sammen med vores partnere fra booking.com. Vi beklager ulejligheden endnu engang.

møjside

Det er en gedign møjside. Kan ikke finde de priser jeg er ude efter. Ender søgning f.eks. med en pris, og jeg så trykker på denne, bliver resultatet altid en meget dyrere pris end der oprindelig stod. Og så gider jeg ikke sidde og skal gange op, trække fra og lægge til, for at komme til et brugbart resultat.

Det gider jeg ikke spilde to minutter mere på. Jeg holder mig til f.eks. Hotels.com, hvor man får den pris man søger - hverken mere eller mindre i stedet for det Trivago-juks.

4 februari 2017

Hej Kim

Tak for din feedback. På trivago viser vi priserne per nat. Når du klikker på et tilbud, får du vist den samlede pris. Dette kan selvfølgelig være forvirrende.

Vi sender din feedback videre til vores produktudviklingsteam, som hele tiden arbejder på at forbedre brugeroplevelsen.

Marie, trivago

Reklamerer for svindel

Reklamerne på Trivago-appen kan ikke altid skelnes fra appens egne tilbud. Kommer man til at trykke på en af dem, risikerer man at købe en falsk booking som ikke eksisterer i virkeligheden. Dette konkrette tilfælde var RoomsXXL som er en svindelside, men Trivago er tilsyneladende ligeglade med hvem de reklamerer for.

29 december 2016

Hej Niklas

Hvis du oplever problemer med en bookingside, bedes du skrive til info@trivago.dk, så vi kan hjælpe dig i din konkrete situation.

Marie Andersen, trivago

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

PAS PÅ - din booking er IKKE garanteret.

Jeg booker mange hoteller, både som privat og professionelt, og det gør jeg fortrinsvis over Trivago eller Booking com

For nogle måneder siden bookede jeg ”4dage alt inklusiv” på 4stjernet hotel i Spanien over Trivago.
For at gennemfører bookingen, skulle jeg betale omgående. Hvilket jeg gjorde, uden større bekymringer, da jeg havde læst følgende på Trivago’s hjemmeside.
>However, we always do a background check on every company to ensure that their customers really will get the deals they offer on their website<

For 14 dage siden ringede jeg så til hotellet, for at sikre mig, at bookingen var på plads, inden jeg fløj til Spanien.
Men hotellet kunne fortælle mig, at de aldrig have modtaget pengene, så jeg havde ingen booking 

Det viste sig at firmaet, der reklamerede på Trivago, var gået konkurs og aldrig havde betalt hotellet.
Jeg bad så Trivago hjælpe mig, med at kræve pengene tilbage, men fik blot af vide, at den form for service tilbyder Trivago ikke.

Hvis jeg have bestilt over booking com, ville dette ikke være sket, da booking com garantere din booking.

17 oktober 2016

Utroværdig

Jeg forstår det ikke. Uanset hvilket 'tilbud' man vælger koster det 2-600 %mere, når man bliver omdirigeret til den pågældende internet side. De siger selv, at det er deres annoncører, der ikke er troværdige... Jeg finder trivago utroværdig, når de gemmer sig bag løgnagtige tilbud...

5 september 2016

Hej Kim

Tak for din feedback.

trivago viser prisen pr. nat. Hvis du søger på et dobbeltværelse for to nætter, skal du derfor gange prisen med to, og hvis du søger på seks nætter, skal prisen ganges med seks.

Hvis du er stødt på konkrete tilbud, hvor priserne stadig ikke matcher, må du meget gerne sende et screen print til info@trivago.dk.

Marie Andersen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Priser overalt i verden - bare ikke der, hvor du skal hen

Jeg søgte efter et hotel i Ambonnay i Champagne, Frankrig - og fik anvist et i Sydafrika. Da jeg præsicerede, at det var i Frankrig, blev jeg sendt til Roissy, som er 15 km. derfra. Tør jeg stole på det, som ellers kommer ud af Trivago?

7 augustus 2016

Hej Ole

Tak for din feedback. Vi har desværre ingen hoteller specifikt i Ambonnay, men du kan se en oversigt over hoteller i Champagne her: http://www.trivago.dk/champagne-ardenne-35736/hotel

Jeg beklager, at du havde en dårlig søgeoplevelse, og jeg håber ikke, det har afskrækket dig fra at bruge trivago igen. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på info@trivago.dk.

Marie Andersen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Få styr på jeres udbyder..!!! Get control of those who selling hotel rooms in your site.

Low cost holiday and hoteling is bankrupt and steeling people's money and holiday.
And you trivago has a responsibility , because you are offering the deals in your site.
Do not trust trivago.
Clean up in your homepage before you selling the hotel rooms

18 juli 2016

Dear Malik,

trivago compares prices from over 250+ travel websites, to help you find your ideal hotel for the best price. Unfortunately, one company behind four travel brands compared on trivago now seems unable to continue serving its customers. On 15 July 2016, the lowcosttravelgroup, of which Lowcostholidays & Hoteling are part, released in a statement that they have ceased trading. After the message came out, we instantly stopped showing their rates; however, we realise that a lot of their customers are still left alone in a state of uncertainty.

Should you have made a booking, we recommend following the guidelines of the lowcosttravelgroup's administration company. We have placed these in our FAQs for our users' convenience: company.trivago.co.uk/support You can also email the administration company at lowcosttravelspain@smith.williamson.co.uk

Please feel free to contact us for further advice at info@trivago.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Reagerer ikke på gentagne afmeldelser af nyhedsbreve!

Deltog for et halv års tid siden i konkurrence hos andet firma. Har siden modtaget 7-10 nyhedsbreve fra Trivago. Disse har jeg hver gang afmeldt, men lige lidt sker der! Hvad skal man gøre, for at slippe for det spam??

23 april 2016

Kære Lisbeth,

trivago sender ikke mails til dig, men har flere partnere som sender nyhedsbreve ud med indhold om os. Når man deltager i konkurrencer giver man ofte lov til at andre samarbejdpartnere må kontakte én via mail. Det er formenligt derfor du modtager disse nyhedsbreve.

Ikke desto mindre bør man naturligvis kunne afmelde sig :)

Kontakt os gerne via vores kunderservice på info@trivago.dk hvis du oplever problemer med at blive afmeldt, så hjælper vi dig gerne.

Venlig hilsen,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

gode priser, men ikke altid

Jeg bruger en del søgemaskiner til hoteller. Jeg synes den finder ok priser, men det er ikke altid, synes jeg i forhold til f.eks. booking.com. Derfor bruger jeg altid flere søgeværktøjer på een gang. Så er man sikker.

7 april 2015
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nem måde at finde de lavester priser

Når man søger på Trivago, er det nemt og overskueligt. I mit tilfælde blev jeg viderestillet til bookingsiden, Amoma.com, hvor jeg bestilte hotelværelse. Da jeg var lidt usikker på, hvorvidt bestillingen var blevet sendt til hotellet, kontaktede jeg hotellet og fik bekræftet, at bestillingen var modtaget og alt i orden.

Eneste minus er angående Trivagos søgefunktion. Jeg synes ikke det er nemt nok at slippe for hostels med fleresengsstuer i søgningerne.

17 maart 2015
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.