Het pakket is netjes verzonden en de koerier nam initiatief het pakket veilig op te bergen aangezien we niet thuis waren. Echter, we hadden besteld op een moment dat we enkele dagen thuis waren. Het... Toon meer

Allicht door wat officiele vakantiedagen in mei, maar de levering liet wel wat op zich wachten. Maar eens geleverd, bestaat de kunst erin om de pictografische assemblage richtlijnen te kunnen ontcijfe... Toon meer

Hele mooie stevige hangmat. Vlot geleverd. Na ontvangst meteen opgehangen en ik ben er super blij mee. Zo blij dat ik meteen een extra bijpassend dekentje en kussentje heb besteld! Nu is de relax-e... Toon meer

Fijn bedrijf. Behulpzaam en goed advies. Vriendelijk, attent, goed bereikbaar. Standaard stevig, solide, de tweepersoons hangmat ligt heerlijk. Blij mee, dank je wel Tropilex.

1. Algemene winkel

Premium hammocks and hanging chairs from Tropilex. Hand made in Colombia. Hammocks with 100% FSC, OEKO-TEX en One Percent for the Planet certificate. Free shipping and returns!

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goed product

Goed product, mooi afgewerkt.

28 augustus 2024

Hallo deur Dhr. Tom,
We zijn zo dankbaar dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Bedankt voor het achterlaten van een geweldige feedback!

26 juli 2024

Antwoord van Tropilex

Bedankt voor uw recensie! We zijn blij om te horen dat je blij was met de snelle levering. Als er iets is wat we kunnen doen om uw ervaring nog beter te maken, laat het ons dan weten. We waarderen je feedback en kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

Goede kwaliteit en stevig

Alles ging heel vlot. En de kwaliteit van de standaard is geweldig.

28 juli 2024

Antwoord van Tropilex

Hartelijk dank voor de fantastische beoordeling met 5 sterren! We zijn blij om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent met de kwaliteit van de stand. Uw tevredenheid is onze topprioriteit en het is fijn om te weten dat we goed werk hebben geleverd. Als je nog iets nodig hebt of feedback wilt geven, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te zijn!

Snelle levering en super kwaliteit

Snelle levering en super kwaliteit. Hangmat is heerlijk zacht en ligt voortreffelijk.

22 juli 2024

Antwoord van Tropilex

Bedankt voor de fantastische 5-sterren recensie! We zijn blij om te horen dat je geniet van de zachtheid en het comfort van de hangmat. Het is geweldig om te weten dat zowel de kwaliteit als de snelle levering aan uw verwachtingen voldeden. We kijken ernaar uit om u te voorzien van meer prachtige ervaringen in de toekomst!

Geen drempels maar oplossingen

Kreeg per ongeluk de verkeerde fixing set, werd meteen opgelost door kosteloos de juiste op te sturen. Geen drempels maar oplossingen 10/10. Werkt zoals geadverteerd.

30 juni 2024

Antwoord van Tropilex

Heel erg bedankt voor je positieve feedback en je begrip! We zijn blij dat we het probleem snel voor je konden oplossen. Veel plezier met het gebruik van ons product en als je nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er om je te helpen!

Mooi product

Snel geleverd. Goed verpakt. Makkelijk te monteren. Materialen van een goede kwaliteit. En het ligt super.

28 juni 2024

Antwoord van Tropilex

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterren recensie! Het is fantastisch om te weten dat je tevreden bent over de kwaliteit van de materialen en dat je bestelling je verwachtingen overtreft. Als u in de toekomst nog feedback heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Fijn weekend!

Alweer snel geleverd en correct geleverd!

Het was niet onze eerste bestelling bij Tropilex en opnieuw was alles zeer snel en in goede staat geleverd. Waar voor dank!

24 juni 2024

Antwoord van Tropilex

Bedankt dat u een trouwe klant bent en voor uw fantastische vijfsterrenbeoordeling! We zijn blij dat je weer een geweldige ervaring met ons hebt gehad. Snel leveren en zorgen dat de artikelen in uitstekende staat aankomen is iets waar we bij elke bestelling naar streven. We waarderen je voortdurende steun en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Gezien bij iemand in de tuin

Gezien bij iemand in de tuin, echt een leuk ding om te zien. Gemakkelijk te bestellen via webshop.
Het gebruik is fantastisch/relax.

24 juni 2024

Hallo Henrik,
Hartelijk dank voor uw lovende recensie! We zijn blij om te horen dat je het leuk vond om ons product in actie te zien en dat je het bestellen via onze webshop gemakkelijk vond. We streven ernaar producten te leveren die ontspanning bevorderen en vreugde brengen, en we zijn blij dat je het fantastisch vond. Als je vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met ontspannen!

De hangmatstandaard easy is moeilijk in…

De hangmatstandaard easy is moeilijk alleen in elkaar te zetten.
Kwaliteit is wel stevig genoeg om erin te hangen.
De man die ik aan de telefoon heb gehad was behoorlijk onklantvriendelijk.
Ik raad het niet aan om hier iets te bestellen.

9 februari 2024

Antwoord van Tropilex

De hangmatstandaard Easy wordt juist door klanten aanbevolen vanwege zijn simpele ontwerp. Mocht je niet tevreden zijn kan je de hangmatstandaard altijd gratis retourneren.

Geweldige service

Geweldige service, mooi duurzaam product de kleurige family hangmat. Nu het mooie weer nog!

23 februari 2024

Prima!

Fijn bedrijf.
Behulpzaam en goed advies.
Vriendelijk, attent, goed bereikbaar.
Standaard stevig, solide, de tweepersoons hangmat ligt heerlijk.
Blij mee, dank je wel Tropilex.

3 oktober 2023

Familiehangmat en en standaard beiden erg fijn!

Familiehangmat top. Metalen standaard ook. Mooier in het echt dan op de plaatjes en fijn dat hij een beetje meebuigt.

Ligt heerlijk alles bij elkaar. Later nog een regenhoes besteld (wat erg veel heen en weer rennen scheelt) en stoffen pocket voor spullen.
Een ster eraf vanwege de verzending en niet zo duidelijke communicatie. Zoals beloofd werd hij dezelfde dag nog verzonden en vol verwachting thuis gebleven om er meteen van te kunnen genieten (Saturday delivery stond op website vervoerder vermeld).

Het was dat weekend heel warm en had het vrij gehouden voor luieren. Toen einde van de dag niets was gekomen pas uitgevonden dat grote verzendingen meestal een dag extra kosten. Op maandag was het weer al minder. Dus misschien goed rekening mee te houden als tijd belangrijk is. Maar zeker aanrader bij Tropilex te kopen.

Update: Opgehoogd naar 5 sterren vanwege top klantenservice. De eerste regenhoes was na 1,5 jaar versleten
(stof heel dun geworden en scheurde), ondanks dat hij in de winter binnen was was gehaald. Deze is gratis vervangen voor een nieuwe hoes die blijkbaar een upgrade heeft ondergaan want is van veel dikkere kwaliteit, dus ik denk dat die veel langer mee zal gaan. Ik ben zeer tevreden en vind dit bedrijf, ook na jaren, nog steeds een aanrader.

31 juli 2023

Hallo Marianne,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. We zijn zo blij dat je van onze hangmat houdt. Het spijt ons te horen dat we niet aan uw leveringsverwachtingen hebben voldaan en we zullen hard werken aan het gebied dat u hebt genoemd. Nogmaals bedankt voor het kiezen van ons bedrijf!

Vegas hangmat

De Vegas hangmat is een mooi product dat ook netjes geleverd werd. Het is een grote twee persoons hangmat. Wij wilden er een tweede kussen bij bestellen om zo tegenover elkaar te kunnen liggen. Kussens bleken echter niet apart leverbaar. Als er dus iets met je kussen aan de hand is zal je een complete set moeten kopen.

30 juni 2023

Hoi Mark,
Bedankt voor de beoordeling. Je feedback is erg belangrijk voor ons, we zullen kijken naar de punten die je hebt genoemd. Bedankt dat je klant bij ons bent!

De hangmat is echt prachtig en ligt…

De hangmat is echt prachtig en ligt heerlijk. Wat een fijne en soepele stop. Een verbeterende versie van onze oude hangmat. En ook nog super snel geleverd.

25 mei 2023

Antwoord van Tropilex

Bedankt voor de goede feedback Mieke! We zijn zo blij dat je onze hangmat en onze service echt geweldig vond. Het team is erg blij met zo'n goede beoordeling. Bedankt!

Klantenservice heeft een flinke…

Klantenservice heeft een flinke attitude en kan niet toegeven wanneer er iets mis gaat. Erg onbeleefd.

Edit: en wordt telkens onbeleefder en verspreidt onjuistheden.
Voor de klanten die dit lezen, gebruik geen 14mm boor voor de bevestigingsset.

1 juni 2023

Hallo Yoeri,
We hebben je een vergoeding betaald voor het door jou onjuist monteren. Hoe dit moest stond wel in de handleiding. Vervolgens werd je geïrriteerd nadat mijn collega Kees je naam één keer met "ou" schreef dit terwijl je hem aldoor Kaas noemde in de mail maar goed. Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag. Ik wens je tot slot natuurlijk nog vele fijne uren toe in de hangmat!
Groetjes Maurits

Prachtige hangmat in regenboog kleuren

Gewoon heel vlot geleverd en direct in gebruik genomen. Prachtige hangmat.

20 mei 2023

Hoi Leendert,
Hartelijk dank voor de geweldige recensie! We zijn blij dat je blij bent met je aankoop. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer van dienst te zijn.

Práchtige hangmat van zeer stevig…

Práchtige hangmat van zeer stevig materiaal. Voelt stevig en solide, super gave kleur en héél erg leuk met de franjes 👌🤩

2 april 2023

Hoi Simone,
Heel erg bedankt voor de fantastische review! We doen veel moeite om ons product zo goed en plezierig mogelijk te maken. Nogmaals bedankt voor de steun :)