Het pakket is netjes verzonden en de koerier nam initiatief het pakket veilig op te bergen aangezien we niet thuis waren. Echter, we hadden besteld op een moment dat we enkele dagen thuis waren. Het... Toon meer

Allicht door wat officiele vakantiedagen in mei, maar de levering liet wel wat op zich wachten. Maar eens geleverd, bestaat de kunst erin om de pictografische assemblage richtlijnen te kunnen ontcijfe... Toon meer

Hele mooie stevige hangmat. Vlot geleverd. Na ontvangst meteen opgehangen en ik ben er super blij mee. Zo blij dat ik meteen een extra bijpassend dekentje en kussentje heb besteld! Nu is de relax-e... Toon meer

Fijn bedrijf. Behulpzaam en goed advies. Vriendelijk, attent, goed bereikbaar. Standaard stevig, solide, de tweepersoons hangmat ligt heerlijk. Blij mee, dank je wel Tropilex.

1. Algemene winkel

Premium hammocks and hanging chairs from Tropilex. Hand made in Colombia. Hammocks with 100% FSC, OEKO-TEX en One Percent for the Planet certificate. Free shipping and returns!

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Levering en bestelling gingen vlot

Levering en bestelling gingen vlot, hangmat is een topper!

Alleen het touw brak al na een week…

Verder tevreden met de hangmat.

23 augustus 2022

Hallo Miranda,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring met ons. Laat het ons weten als je iets nodig hebt we zijn er om je te helpen.

Heerlijke en stevige hangmat

Heerlijke en stevige hangmat. Keurig op tijd geleverd.

11 augustus 2022

Hallo Louis,
We zijn zo blij dat we voor u de juiste keuze hebben gemaakt. Dank u voor de geweldige feedback. Geniet van je dag in je nieuwe hangmat!

Mooie hangmat mét een verrassing

De hangmat is zoals beloofd op de site van Tropilex. Ligt geweldig. Mooie kwaliteit en er zat een mooie tas bij van dezelfde stof. Dat was een extra positieve verrassing.

3 augustus 2022

Hallo Jan-Willem,
We zijn ontzettend dankbaar dat je de tijd hebt genomen om een 5-sterren review voor ons achter te laten. We werken heel hard om de beste hangmat aan te bieden en we zijn zo blij om het resultaat te zien. We hopen u snel van dienst te kunnen zijn!

Top!

Snelle levering, super mooie kwaliteit!
Enorm blij met het resultaat!!

30 juli 2022

Hallo Myrthe,
Hartelijk dank voor uw mooie feedback. We kunnen niet wachten om u van dienst te zijn bij uw volgende aankopen.

Geweldige hangmat

Geweldige hangmat, goede kwaliteit en snelle levering.
Ligt heerlijk!!

30 juni 2022

Hallo Mervouw,
Bedankt voor de 5-sterren review. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Mooie hangmat

Mooie hangmat! Prima kwaliteit.

6 mei 2022

Antwoord van Tropilex

Dank je wel CorryNe! Geniet van je dag in je nieuwe hangmat :)

Chillmodus

Alles is op tijd en netjes geleverd, inmiddels chill ik elke dag wel even in mijn hangstoel, heerlijk!

27 april 2022

Hallo Claudia,
We zijn zo blij om te weten over de geweldige ervaring die je hebt gehad. Heel erg bedankt en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Helaas pindakaas en zoek het maar uit.

Goede bereikbaarheid, snelle verzending en goede retourpolicy. Minpunt is dat de bevestigingsmaterialen bij ontvangst bleken te zijn gemaakt van van verzinkt staal ipv RVS. Op de website staat enkel “metaal”. Maar daadoor zijn ze niet geschikt voor toepassing met eikenhout en andere looizuur houdende (hard)hout soorten. Dus we hebben nog geen oplossing hoe we de hangmat nu aan onze eiken pergola gaan maken. Jammer want tropilex denkt verder niet mee hoe we dit kunnen oplossen. “Helaas!” is de reactie.

26 april 2022

Hallo Speleman,
We zijn ongelooflijk dankbaar dat u de tijd heeft genomen om een 5-sterren review voor ons achter te laten.

Snelle levering en goede service

Snelle levering, er was een bout niet goed en na een mailtje met foto opgestuurd werd het direct opgepakt en er werd een nieuwe opgestuurd TOP

13 april 2022

Hallo,

Dank u voor het delen van uw 5-sterren review. We zijn blij dat het team erin geslaagd is om met één bout aan uw wensen te voldoen.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst van dienst te zijn!

Snel geleverd

Snel geleverd. Mooie kwaliteit en helemaal verliefd op deze kleur.

4 april 2022

Hoi,
We zijn zo dankbaar dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het is ons een genoegen om klanten zoals u van dienst te zijn. Nog een fijne dag!

Fijn bedrijf

's Middags om 14.00 uur besteld, de volgende ochtend om 09.15 uur al binnen. Top hangmat en supersnelle levering.

16 oktober 2021