Buitenlamp gekocht. Deze blijkt helaas niet waterdicht te zijn. Netjes nieuwe lamp geleverd door Buitenbloempot.nl. Fijne service, dus daarom 5 sterren van ons!
We hebben bij Tuinetc. 2 prachtige bloembakken besteld, die netjes de volgende dag bij ons thuis werden afgeleverd. Prima service en afhandeling door dit bedrijf. Mochten we in de toekomst weer wat... Toon meer
Deventerstraat 9, 7575EM, Oldenzaal
- 0857600077
- info@tuinetc.nl
- tuinetc.nl
geen reactie op mails !! (is ondertussen opgelost)
15 potten besteld maar door slechte beschermd bij opsturen beschadigd( potten in elkaar gestoken zonder bescherming)
heb hierover gemaild maar nu +- 2 weken later nog geen reactie van bloempotetc.nl
wat normaal onder tuinetc.nl valt ? (was verpakt in doos met plakkers van tuinetc.nl)
mail naar 'info@bloempotetc.nl' verstuurd op 30/08
mail naar 'info@tuinetc.nl' net verstuurd (09/09) na deze mail wel een vlugge reactie ontvangen
(enkele dagen later)
het mailen via info@tuinetc.nl liep vlot en zijn samen tot een GOEDE oplossing gekomen
hoop dat ze ook een bekijken waarom mail naar info@bloempotetc.nl nooit beantwoord is

Antwoord van Tuinetc.nl
Goede mooie producten voor een zeer aantrekkelijke prijs en met prima service
Mooie producten. Prima prijs. Goede service.
Daarnaast een mooie overzichtelijke site.
Een opmerking: de bankbetaling gaat via een buckaroo. Dit is verwarrend omdat tuinetc dit niet duidelijk vermeldt.
Tevreden!
Ik was bekend met het product. Snelle en keurige levering,
binnen 3 dagen geleverd zoals afgesproken
Via de website heb ik de elho round pure high besteld.
Deze kwam netjes verpakt op de afgesproken datum binnen.
Hij staat nu in de kamer te pronken met een mooie plant erin.
Voor een volgende aankoop kom ik zeker nog een keer terug.
Zeer goed en snel
Zondag besteld, dinsdag al in huis. Goede prijzen en snel geleverd. Zeker aan te raden!
Snelle levering!
Had nog een lastminute cadeau nodig voor een feest, de volgende dag had ik het al in huis. Helaas maar 1 van de 2 benodigde bloempotten omdat deze niet op voorraad was, ja kan gebeuren toch! Mijn telefoonnummer genoteerd, 2 dagen later belden ze terug omdat ze een nieuwe zending binnen hadden met de door mij gewenste bloempot. Bedrijf biedt ook alternatieven aan, denkt met de klant mee om oplossingen te vinden. Prima service!
Wat een service !!
Maandag 2 mooie grote potten van Elho online gekocht en dinsdag al in huis.
Dat is nog eens service...
Had nog wel een vraagje even naar de winkel opgebeld en meteen een duidelijk antwoord.
Meneer heeft de potten uit het magazijn gehaald en meteen apart gehouden om ze te versturen.
Zeker tot een volgende keer !!!
Mvg mevr de Geus
uitstekend en volgens afspraak thuis ontvangen
prima snelle levering
Prima bloembakken en zeer snel geleverd
2 bloembakken besteld die van goede kwaliteit zijn tegen een zeer mooie prijs en ook zeer snel geleverd
Super,snelle,fantastische service!!!
Aantrekkelijke prijzen ,duidelijke, overzichtelijke pagina's.
Kortom als ik weer wat nodig heb weet ik waar ik moet wezen!
Perfect!
Bij Tuinetc.nl twee tuinpotten van Elho gekocht. Vooraf telefonisch contact gehad en hierna de bestelling geplaatst. De tuinpotten werden twee dagen later bezorgd. PERFECT!
Uitstekend
Snelle levering, mooi product. Puntje van verbetering: product zal los, onbeschermd in de doos, waardoor kans op beschadiging. Anders waren het 5 sterren geworden.
Mooie producten, uitstekende voorwaarden, telefonisch prima bereikbaar en snel geleverd
Al een tijdje op zoek naar Nesling onderdelen, o.a. een zware tuinpaal. Zelfs die versturen ze bij Tuisetc heel snel en gratis toe. Van te voren even gebeld en vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. De volgende dag de spullen keurig via DHL ontvangen. Bij Tuinetc hebben ze het goed voor elkaar.
Aanrader !
Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering. Meer moet dat niet zijn.
Goedkoop, aandacht en wat een service!!!!
Wij weten dat dit bedrijf er alles aan doet om iets te realiseren. Wij wilde iets met spoed, er werd meegedacht en alles aan gedaan. Zeer persoonlijk en geen nummer zoals bij velen. Goede informatie wanneer bestelling komt, nette en snelle aflevering. Als wij iets nodig hebben weten wij waar wij moeten zijn, ook ivm de goedkope prijs. Blijf zo doorgaan met Uw mooie producten, warmte en service die wij ondervonden. Tot ziens en met vriendelijke groet, Aleida Touber
Perfecte dienstverlening!
vandaag besteld, morgen in huis! Super.
Duidelijke site en snelle levering.
Site is duidelijk.
Lage verzendkosten.
Prima communicatie.
Lage prijs.
Zeer goed en snel geholpen
Eerst gebeld of product op voorraad was, had al bij enkele web-winkels "mis-gegrepen". Deze had er nog 1 liggen, werd direct voor mij gereserveerd. Zelf direct via webshop besteld, betaald. Product werd nog dezelfde dag verzonden (tevens email met bevestiging) en werd de volgende dag bezorgd, TOP
niet gekregen wat ik besteld had
ZZIgg Zagg Pot Grijs 38x25 cm 8711355428334 Heb ik niet gekregen maar 38.38.25 ontvangen .Ik hou het wel maar is wel slordig

Antwoord van Tuinetc.nl