Tuinetc.nl Reviews

TrustScore 5 uit 5

5,0

Buitenlamp gekocht. Deze blijkt helaas niet waterdicht te zijn. Netjes nieuwe lamp geleverd door Buitenbloempot.nl. Fijne service, dus daarom 5 sterren van ons!

We hebben bij Tuinetc. 2 prachtige bloembakken besteld, die netjes de volgende dag bij ons thuis werden afgeleverd. Prima service en afhandeling door dit bedrijf. Mochten we in de toekomst weer wat... Toon meer

Eerst gebeld of product op voorraad was, had al bij enkele web-winkels "mis-gegrepen". Deze had er nog 1 liggen, werd direct voor mij gereserveerd. Zelf direct via webshop besteld, betaald. Product we... Toon meer

Had nog een lastminute cadeau nodig voor een feest, de volgende dag had ik het al in huis. Helaas maar 1 van de 2 benodigde bloempotten omdat deze niet op voorraad was, ja kan gebeuren toch! Mijn tele... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goedkoop, snel en een beetje slordig verpakt

De bestelde producten waren bij tuinetc.nl goedkoper dan elders. Ik hoefde geen verzendkosten te betalen en de levering ging erg snel. Helaas was de plantenspray niet goed verpakt, waardoor deze was gaan lekken. De verzending heeft hierdoor vertraging opgelopen, aangezien GLS (pakketdienst) het pakketje opnieuw heeft moeten inpakken. Volgende keer dus iets meer tijd besteden aan het inpakken en dan is alles perfect!

26 juli 2013

Snelle en goede service

Ik had iets besteld en de volgende dag geleverd, alleen was er iets fout gegaan met de betaling, vriendelijk medewerking van het personeel

24 juli 2013

Uitnodigende website, en goede afhandeling van het transport van mijn aankoop

Beste Lezer,
Voor het eerst bij jullie een mooie Bloom pot besteld. Het bestellen via internet ging gemakkelijk en is heel duidelijk en overzichtelijk. Na de zeer snelle levering( jullie maken dit ook waar) had ik nog vragen en heb ik telefonisch contact met jullie gezocht. Wederom werd ik correct geholpen, en voelde ik me echt een gewaardeerde klant. Mijn complimenten hiervoor!!! Ik ben zeer tevreden met de Bloompot en verheug met al op het feit dat ik deze snel kan opsieren met een mooie plant. Hierdoor krijgt mijn tuin een mooiere uitstraling.

Bedankt voor de goede services en wellicht tot een volgende aankoop.
Met de hartelijk groet,

Jeanet smit

snelle en goede service

Zondag besteld. Dinsdag ontvangen.
Goed via de mail op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats zou vinden.
Keurig verpakt en afgeleverd.

Prima service

goed

snelle levering en goed ontvangen .een aan rader.
en veilig winkelen.

22 juli 2013

Levering vlot !!

Ik heb geen enkele opmerking over de bestelling, deze was zeer snel. alleen ontbrak de afsluitdop in de verpakking waardoor ik op dit moment er nog niets aan heb.
Daarom zou ik u willen adviseren de spullen voordat ze de deur uit gaan te controleren of alles compleet is, in mijn geval is het jammer dat je moet wachten totdat alles in orde is om de pot te kunnen vullen.

21 juli 2013
Logo Tuinetc.nl

Antwoord van Tuinetc.nl

Beste heer/mevrouw van 't Wout,

Dank voor het plaatsen van uw review.
Wij vinden het fijn om te horen dat u uw bestelling vlot heeft ontvangen.

Wij betreuren echter het feit dat uw bestelling onvolledig verstuurd is. Wij zullen u de missende afsluitdop vandaag per post toesturen. U kunt deze vanaf morgen thuis bezorgd verwachten.

Klantenservice | Tuinetc.nl

Een super goede webshop,met perfecte,snelle service!

Prachtige Elho bloempotten besteld! Bij levering bleek dat ik een te grote maat had besteld!
Na telefonisch contact, kon ik zonder problemen en zonder extra kosten de potten omruilen, dit alles was binnen 2 dagen geregeld!
Heb al diverse keren bij Tuinetc. besteld,zal zeker niet de laatste keer zijn,

20 juli 2013

Perfect service

Ik kan niet anders zeggen . Snel, vriendelijk, efficient. En ook nog heel tevreden met het product.

20 juli 2013

perfecte onlineshop en snelle levering aan huis

Voor de 2e keer binnen een jaar mooie Elho plantenbakken gekocht via Tuinetc.nl
De webwinkel is een aanrader. Binnen 2 dagen had ik de bestelling binnen. Het scheelt een hoop gesjouw, want ze worden thuisbezorgd. Gratis zelfs omdat de bestelling meer dan € 50,00 was.
En wat ook nog heel fijn was, de scherpe prijs.
Ik ben in zijn totaliteit helemaal tevreden.

13 juli 2013

correcte afhandeling van de bestelling

De informatie (de status van de bestelling) en de afhandeling is uiterst vertrouwenwekkend

13 juli 2013
Logo Tuinetc.nl

Antwoord van Tuinetc.nl

Beste heer/mevrouw Smid,

Dank voor het plaatsen van uw review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling. Uw waardering in sterren (1 van 5) geeft echter de indruk dat u niet geheel tevreden bent.

Mochten wij u ergens mee van dienst kunnen zijn of mist u benodigde informatie, dan vernemen wij dit graag.

Klantenservice | Tuinetc.nl

Zeker reden om vaker te bestellen!

Goede communicatie,service(heel belangrijk) en levering.
De materialen zijn ontzettend mooi, op de foto was voor ons niet helemaal duidelijk hoe de glanslaag was,maar toen de
Vazen geleverd werden was het super!!
In een woord reden om vaker te bestellen!!

7 juli 2013

Het verloop van de bloempot.

Wij hadden een witte bloempot bestelt en de levering was vlug , maar toen wij het uit pakte was het geen witte maar een grijze pot.
Een telefoontje gepleeg, en zij bevestige dat wij een witte bestelt hadden.
Kregen gelijk een witte toegestuurd en een dag later werd de grijze opgehaald.
Wel veel werk voor een bloempot, drie dagen voor thuis gebleven maar uiteidelijk
is alles toch goed gekomen.
Tom Vink.

6 juli 2013