Buitenlamp gekocht. Deze blijkt helaas niet waterdicht te zijn. Netjes nieuwe lamp geleverd door Buitenbloempot.nl. Fijne service, dus daarom 5 sterren van ons!
We hebben bij Tuinetc. 2 prachtige bloembakken besteld, die netjes de volgende dag bij ons thuis werden afgeleverd. Prima service en afhandeling door dit bedrijf. Mochten we in de toekomst weer wat... Toon meer
Eerst gebeld of product op voorraad was, had al bij enkele web-winkels "mis-gegrepen". Deze had er nog 1 liggen, werd direct voor mij gereserveerd. Zelf direct via webshop besteld, betaald. Product we... Toon meer
Had nog een lastminute cadeau nodig voor een feest, de volgende dag had ik het al in huis. Helaas maar 1 van de 2 benodigde bloempotten omdat deze niet op voorraad was, ja kan gebeuren toch! Mijn tele... Toon meer
Deventerstraat 9, 7575EM, Oldenzaal
- 0857600077
- info@tuinetc.nl
- tuinetc.nl
Fraaie buitenkachel, staat prachtig op het terras bij het water
De buitenkachel is op tijd geleverd, het is nu wachten op het mooie weer! Wel alvast een klein vuurtje gemaakt, het is een fraaie aanwinst op ons terras!
Goede levering
Snelle goede levering, alleen de verwerking van het bestelde en de bij behorende mail duurde een dag langer maar komt misschien omdat ik in het weekend besteld had
product zeer snel geleverd en goed verpakt!!
Eenvoudige bestelling,netjes verpakt en afgeleverd,communicatie via de mail prima.
Object buitenverlichting precies zoals op de foto. Alles netjes, ben tevreden.
Kan er verder niet veel aan toevoegen.
Overzichtelijk, duidelijk en vlot
Ik ging voor een 2-tal schaduwdoeken en kwam op tuinetc. nl terecht.
Prima overzichtelijke website, duidelijke produktinformatie en vlotte afhandeling!
Aanradertje!
Snelle service!
Bij de omschrijving stond binnen 3-7 dagen wordt uw product geleverd. Hij was er al binnen 2 dagen!
Bloom lamp precies zoals ik deze me had voorgesteld. perfect!
Geweldige mooie lamp. Enige vreemde is dat de lamp, volgens de beschrijving, bij regen binnen gezet moet worden. Dit stond niet bij de omschrijving op internet en lijkt me ook vreemd want het is een buitenlamp.
Verder is de lamp geweldig mooi.
top!!!
Keurig zoals bestelt afgeleverd de volgende dag Top kwaliteit, vraag me hoe het kan dat het in de winkel zo veel duurder is.
Perfecte oplossing
Het 'rolgordijn schaduwdoek' is de perfecte oplossing voor onze tuinpaviljoen tegen een betaalbare prijs! Tuinetc.nl heeft supersnel, zonder afleverkosten het rolgordijn binnen één dag geleverd, helaas was niet de juiste kleur geleverd. Één telefoontje was voldoende om het probleem op te lossen. De andere dag werd de goede kleur rolgordijn geleverd. Er werd gelukkig geen ingewikkelde oplossing voorgesteld, het rolgordijn werd gewoon omgeruild! Wij zijn uiterst tevreden over deze prima service, maar ook over de kwaliteit van het 'rolgordijn schaduwdoek'. Een echte aanrader!
vertrouwd kopen
de aankoop is bevallen alleen het effect van één doek is mij tegengevallen en denk er dan over om een tweede doek er bij te plaatsen,maar verder geen klachten en keurig behandeld. Over de aflevering zou wat meer gecommuniseerd kunnen worden van datum en tijd.
Nog niet alles binnen
Word goed te woord gestaan en willen fout herstellen

Antwoord van Tuinetc.nl
Prima, veilige betaling en vlotte levering!
prima kwaliteit, snelle levering
Fijne duidelijke website, goede prijs en kwaliteit.
Snelle levering...., wat wil je nog meer....!!
En ook niet onbelangrijk...., gratis levering....!!
Wij hebben een zonnerolgordijn besteld, zijn dik tevreden.
Snelle, goede bezorging.
Goed te vinden op de site en makkelijk te bestellen. Is goed verpakt bezorgd zodat het niet snel stuk gaat.
prima bedrijf
via internet besteld: zou graag aan het einde van de bestelling een mededeling krijgen dat het wordt verwerkt en b.v. dank voor Uw bestelling.
Nu staat dat er niet en ik heb dus 3 x op de knop gedrukt om bestelling te plaatsen, blijken 3 bestellingen geworden te zijn. Was onduidelijk voor mij als niet ervaren internetter.
Bestelling gisteren afgeleverd, heb tuincentrum gebeld om de andere foute bestellingen te annuleren, werd keurig te woord gestaan.
Een mooi en duurzaam schaduwdoek als een object in je tuin.
Ik was mijn parasol helemaal zat. Stond altijd in de weg en altijd dat in- en uitklappen, wanneer het eens regende of te hard waaide. Heb nu een prachtig schaduwdoek, in een driehoekvorm, gespannen over mijn terras. kan mij nu overal vrij bewegen. Niets staat in de weg en het is ook nog eens een mooi object in je tuin.
Goede afhandeling en heel snel!
Ik wilde graag iets retour zenden en een nieuw doek er voor in de plaats (van ander materiaal). Afhandeling ging vlot, vriendelijk en naar volle tevredenheid!
vlotte bestelling, vlotte betaling, vlotte levering! alles oké!
Alles verloopt vlot en duidelijk en de potten zijn nog goedkoper ook! Een aanrader!
Zeer snelle levering.
Snelle levering. Wellicht handig om tracking van het pakket aan te bieden.
tevreden
verbaasd over de goede werking en het vertrouwen.
Bij de geleverde goederen was 1 bloempot stuk waarvan ik jullie onmiddellijk op de hoogte heb gebracht, tot mijn grote verbazing hebben jullie zonder probleem mij een nieuwe toegestuurd, waarvoor dank.
Ik zou het iedereen aanraden om bij jullie te kopen.
Mvg
Bart