Buitenlamp gekocht. Deze blijkt helaas niet waterdicht te zijn. Netjes nieuwe lamp geleverd door Buitenbloempot.nl. Fijne service, dus daarom 5 sterren van ons!
We hebben bij Tuinetc. 2 prachtige bloembakken besteld, die netjes de volgende dag bij ons thuis werden afgeleverd. Prima service en afhandeling door dit bedrijf. Mochten we in de toekomst weer wat... Toon meer
Eerst gebeld of product op voorraad was, had al bij enkele web-winkels "mis-gegrepen". Deze had er nog 1 liggen, werd direct voor mij gereserveerd. Zelf direct via webshop besteld, betaald. Product we... Toon meer
Had nog een lastminute cadeau nodig voor een feest, de volgende dag had ik het al in huis. Helaas maar 1 van de 2 benodigde bloempotten omdat deze niet op voorraad was, ja kan gebeuren toch! Mijn tele... Toon meer
Deventerstraat 9, 7575EM, Oldenzaal
- 0857600077
- info@tuinetc.nl
- tuinetc.nl
Klantvreindelijk
Ik heb een open haard besteld voor buiten en wilde deze eind april in huis hebben. Deze was helaas niet op voorraad en er werd meteen aangeboden om het bedrag terug te storten. Dat hoefde niet want in mei zou weer de voorraad worden aangevuld. Op 24 mei kreeg ik een bericht dat de haard maandag 27-5-2013 bezorgd zou worden. Dat klopt en de haard staat nu op zijn plaats in onze tuin.
Hartelijk dank
snel veilig en goed
website goed
informatie uitstekend
snelheid levering uitsekend
Makkelijk om een bestelling te plaatsen en snel geleverd
De service vind ik geweldig en de verzendkosten zeer laag, dan hoef ik niet lang over na te denken om een bestelling te plaatsen.
Net zo makkelijk!!!!
Prima site en prima service!
Ik kan je de site van Tuinetc. van harte aanbevelen. Wij hebben er nu twee keer gebruik van gemaakt en zijn er zeer tevreden over. De bloembakken die we besteld hebben op vrijdag zijn geleverd op dinsdag (maandag was tweede pinksterdag). Alles was keurig ingepakt in noppenfolie en karton. De prijs is concurrerend met de tuincentra terwijl
daar de bakken in en op elkaar staan en dus al rijkelijk voorzien zijn van krassen als je ze koopt.
Wel goed, maar nog niet perfect
De schaduwdoek was snel geleverd. Duidelijke ophanginstructies stonden al op het internet. Het zou een volledig pakket horen te zijn, maar er ontbraken schroeven. Dus moesten we toch op het laatste moment nog naar een bouwmarkt rijden, en dat kost dan weer een uur. We hebben nog een minpuntje. Het oprolmechanisme gaat via een dik helderwit touw, en dat zie je nu zo zichtbaar hangen, terwijl de andere 3 dunne ijzeren lijnen wegvallen tegen de achtergrond.
Ik ben er blij mee, heb absoluut geen spijt, maar het had iets scherper gemoeten bij tuinetc.nl
alles prima afgehandeld tot nu toe.
zo als ik al schreef, alles goed in orde snelle levering goed verpakt prima gebruiksaanwijzing alles o k.
prima llevering, snel en in goede staat
Kom zeker nog eens terug.
Bloempotten
Snelle levering. Mooie bloempotten. Graag volgende keer weer.
Prachtige Elho bloempotten
De grote lichtgevende Elho bloempotten werden die we besteld hadden werden de volgende dag al geleverd. Zowel onze kamer als onze tuin zijn nu sfeervol verlicht!
De bestelling werd erg snel geleverd.
Wat ik verwarrend vond is dat ik na de bestelling geen orderbevestiging of iets dergelijks ontvangen heb. Ik had me juist voorgenomen om een te bellen toen de postbode voor de deur stond met het pakket.
Snelle en goede levering.
Snelle levering, kwalitatief goede spullen
Het zonnescherm besteld en netjes binnen de aangegeven levertijd (die 1 dag bedroeg) geleverd gekregen. Het scherm hangt en ben erg tevreden over de kwaliteit hiervan.
Vlotte service, keurig veroakt en afgeleverd
Bedankt voor de snelle verwerkeing ven verzending
Supersnelle en netjes geregeld.
2 mooie potten van Elho besteld. Voordelig en snel in huis. Raad deze site zeker aan bij mijn vrienden en collegas.
Uitstekend
Ik heb bestelling geplaatst en snel bevestiging gekregen. Vervolgens alle bestelde onderdelen na 2 dagen al keurig afgeleverd. Top.
Superservice!
De door mij bestelde bloempotten van Bloom waren helaas niet direct leverbaar.
Omdat ik ze met spoed nodig had, hebben ze met mij meegedacht en zijn de potten nog dezelfde dag dat de voorraad werd aangevuld naar mij verstuurd. Eigenlijk zouden ze pas een dag later verstuurd worden. Maar door deze goede service had ik ze toch precies op tijd binnen.
mooie potten besteld, goede prijs en goede service!
goede prijs en snel geleverd!
suprise doos
prima levering snel en correct.I
In het kader van milieu zou ik zeggen dat de verpakking wel wat kleiner kan,2 dunne pakjes van 41x57 en 1cm dik in een doos van 40x60x40 , 90%lucht
Snelle en correcte levering!
Wij hebben 2 zonneschermen van Nessling gekocht. Ze zijn netjes binnen 1.5 dag geleverd en waren goed verpakt. Via email netjes op de hoogte gehouden over de status van de order en track en trace gegevens gekregen.
Kortom: erg netjes allemaal.
Super artikel en heel snel geleverd
De bloempotten die ik besteld heb zijn van prima kwaliteit en prijs. De artikelen zijn goed en snel verstuurd.