TV Outlet

Bedrijf is inmiddels failliet verklaard! Wij hadden al in februari al 2 TV schermen besteld, deze zijn niet op tijd geleverd, daarna herhaaldelijk contact opgenomen en aankoop ontbonden. Tot op heden... Toon meer

Zeer tevreden over mijn ervaring met TV Outlet. Het bestelproces verliep eenvoudig en overzichtelijk, en de prijs-kwaliteitverhouding is echt top. Je merkt dat ze scherpe aanbiedingen hebben zonder in... Toon meer

Mijn ervaring met TV Outlet was positief. De TV die ik kocht was een stuk goedkoper dan bij andere bekende winkels. Product was goed verpakt aangekomen. Contact over de levering van het product v... Toon meer

Na veel gesteggel over de mail het geld van een geannuleerde bestelling retour gekregen. Bestelling was eerst niet goed verwerkt waardoor het lang duurde. Klantenservice is erg traag en ookal ben je i... Toon meer

1. Televisiewinkel

Bij TV Outlet profiteert u niet alleen van een scherpe prijs, maar ook van maximale zekerheid: 100 dagen niet-goed-geld-terug garantie Minimaal 3 jaar garantie op uw aankoop (alleen deze week nog gratis 6 jaar garantie) Levering via betrouwbare transporteurs met tracking Direct bereikbaar voor persoonlijk advies Wij combineren dus het prijsvoordeel van een online specialist met de service en zekerheid die u mag verwachten van een betrouwbare aanbieder.

• Hugo van der Goeslaan 2, 5613 LG, Eindhoven, Nederland

• tvoutlet.tv

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

(7.618)

2.612 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters na 5 maanden nog geen tv en…

Oplichters na 5 maanden nog geen tv en kunnen niet terug betalen, omdat ze de middelen niet hebben. Reageren vaak niet of duurd heel lang. Inmiddels juridisch bezig en bureau onrecht benaderd.

Klootzakken hebben lopen rekken met mails omdat ze met faillissement bezig waren

16 juni 2026

Beste "Mevrouw Charite
",

Wat vervelend om dit te lezen!

Alle crediteringen worden binnen 10 werkdagen verwerkt door onze administratie. Wanneer u heeft betaald met een vorm van krediet ontvangt u geen geld terug. De lening wordt dan beeindigd. U hoeft dan niet meer te betalen.

Op basis van de hier beschikbare gegevens kan ik geen bestaande klant vinden. Wellicht schrijft u hier onder een pseudoniem of via het account van iemand anders.

Stuur een mail naar service@tvoutlet.tv met als onderwerp MGL1023. Dan gaan we dit direct voor u oppakken!

Helaas opgelicht

Helaas opgelicht , duizend en 1 smoesjes en vele excuses verder.
Wij zijn al 5 maanden bezig ons geld terug te krijgen.
U kunt als klant zelf de verhalen googelen.
Let ook op voor de vele nep reviews!
Koop uw TV elders. Laatste mail van TV outlet met belofte was van 8 juni 2026. Waarschijnlijk gaat het 'bedrijf' reagereen op dez review door te zeggen dat onze achternaam en ordernummer ect etc niet bekend is.

8 juni 2026

Koop niet bij dit bedrijf!

Koop niet bij dit bedrijf, ze ontvangen je geld en kunnen de levering niet vervullen. Ze antwoorden steeds snel op je email maar steeds met loze beloftes. Al 34 mails en drie maanden verder en nog steeds mijn geld niet teruggekregen. De product manager zou mij contacteren maar kwam niets van in huis. Vandaag aangifte gedaan en mijn rechtsbijstand ingeschakeld. Pure bedrog. Bestelling 453687
EDIT: Het bedrijf nam contact op en beloofde mij binnen de 14 dagen terug te betalen. Ik laat hier nog weten als ze hun belofte nakomen en pas ik dan mijn review aan.

20 maart 2026

Beste "M.M.",

Wat vervelend om dit te lezen!

Stuur een mail naar service@tvoutlet.tv met als onderwerp MGL567. Dan gaan we dit direct voor u oppakken!

TV nooit ontvangen en geen geld teruggekregen

TV nooit ontvangen, geld nog steeds niet volledig terug.

Op 24 december 2025 heb ik via In3 een televisie besteld bij TV Outlet. De tv is echter nooit geleverd. Ondanks dat de bestelling niet is uitgevoerd, heb ik nog steeds niet mijn volledige geld teruggekregen. Ik mis op dit moment nog altijd €128.
Inmiddels heb ik meer dan 100 e-mails gestuurd. Iedere keer word ik aan het lijntje gehouden en krijg ik geen duidelijke oplossing of concrete terugbetaling. Maanden later wacht ik nog steeds op mijn geld.
Ik vind het schokkend dat een bedrijf in Nederland op deze manier met klanten omgaat. Mijn ervaring met TV Outlet is zeer teleurstellend en ik zou anderen aanraden om voorzichtig te zijn voordat zij hier een aankoop doen.

Update: op het moment van schrijven is het openstaande bedrag van €128 nog steeds niet terugbetaald.

24 december 2025

Antwoord van TV Outlet

Wij verzoeken Trustpilot deze review te verwijderen dan wel nader te onderzoeken, omdat deze:

niet-verifieerbare claims bevat;
eenzijdige conclusies trekt over de dienstverlening;
geen objectief bewijs bevat voor de gepresenteerde stellingen;
een algemene waarschuwing aan consumenten bevat;
een lopend geschil publiekelijk presenteert als vaststaand feit;
in strijd kan zijn met de Trustpilot User Guidelines en het Content Integrity Policy.
De betreffende review

De review bevat onder meer de volgende passages:

"TV nooit ontvangen, geld nog steeds niet volledig terug."

"Ik mis op dit moment nog altijd €128."

"Inmiddels heb ik meer dan 100 e-mails gestuurd."

"Iedere keer word ik aan het lijntje gehouden."

"Ik zou anderen aanraden om voorzichtig te zijn voordat zij hier een aankoop doen."

Strijdigheid met Trustpilot-richtlijnen
1. Niet-verifieerbare claims

De reviewer doet diverse uitspraken over:

leveringen;
terugbetalingen;
communicatie;
aantallen verzonden e-mails;
openstaande bedragen.

Deze beweringen zijn voor derden niet objectief controleerbaar op basis van de review.

2. Subjectieve kwalificaties gepresenteerd als feit

De reviewer stelt:

"Iedere keer word ik aan het lijntje gehouden."

Dit betreft een persoonlijke interpretatie van communicatie en intenties van de onderneming.

Dergelijke kwalificaties zijn subjectief en niet objectief verifieerbaar.

3. Ontbreken van objectieve bewijsstukken

Hoewel bedragen en data worden genoemd, bevat de review geen:

betalingsbewijzen;
correspondentie;
verificatie van de gestelde feiten.

Hierdoor kunnen derden de juistheid van de beweringen niet controleren.

4. Algemene waarschuwing aan consumenten

De reviewer schrijft:

Dit is een algemene aanbeveling richting andere consumenten die verder gaat dan het beschrijven van een persoonlijke ervaring.

5. Eenzijdige voorstelling van een lopend geschil

De review beschrijft uitsluitend het standpunt van de reviewer zonder volledige context van het dossier, de communicatie of eventuele lopende afhandeling.

Hierdoor ontstaat een onvolledig beeld van de situatie.

Verzoek

Gezien bovenstaande verzoeken wij Trustpilot:

deze review nader te onderzoeken;
de reviewer te verzoeken objectief verifieerbaar bewijs aan te leveren voor de gepubliceerde stellingen;
de review te verwijderen indien deze onderbouwing niet kan worden verstrekt.

Deze review bevat diverse niet-verifieerbare claims en presenteert een lopend geschil op een wijze die voor derden niet controleerbaar is. Hierdoor voldoet de review niet aan de vereisten voor een objectieve consumentenreview.

Terugbetaling toegezegd

Terugbetaling toegezegd, maar niet uitgevoerd"
Op 21 mei 2026 heb ik bij TV Outlet een monitor besteld voor €535,80 (bestelling #461545).

Op 1 juni 2026 ontving ik schriftelijk de bevestiging dat mijn bestelling was geannuleerd en dat het volledige aankoopbedrag zou worden terugbetaald via dezelfde betaalmethode.

Tot op heden heb ik geen terugbetaling ontvangen.

Sindsdien heb ik meerdere keren contact opgenomen met het bedrijf. Op veel berichten ontvang ik uitsluitend automatisch gegenereerde antwoorden. Telefonisch is het mij niet gelukt om een medewerker te spreken.

Op een later moment werd mij gevraagd om opnieuw mijn IBAN-nummer en het terug te betalen bedrag door te geven, ondanks het feit dat de annulering reeds was bevestigd en deze gegevens bekend waren.

Omdat de terugbetaling uitblijft heb ik inmiddels een formele ingebrekestelling verzonden, een melding gedaan bij de politie en klachten ingediend bij verschillende consumentenorganisaties.

Mocht het probleem alsnog worden opgelost, dan zal ik deze review uiteraard aanpassen. Op dit moment kan ik helaas geen positieve ervaring delen.

1 juni 2026

Geachte heer Daineko,

Wij hebben kennisgenomen van uw review en willen hierbij nadrukkelijk reageren op de daarin geschetste voorstelling van zaken.

Allereerst betwisten wij dat er sprake is van onwil of het bewust niet nakomen van afspraken. Uw annulering en het openstaande terug te betalen bedrag zijn bij ons bekend en staan geregistreerd voor verdere afhandeling. Dat de terugbetaling nog niet heeft plaatsgevonden, is voor u uiteraard vervelend, maar dit betekent niet dat er sprake is van oplichting, onrechtmatig handelen of het bewust achterhouden van gelden.

Daarnaast herkennen wij ons niet in de suggestie dat er niet op uw berichten wordt gereageerd of dat u uitsluitend automatische antwoorden ontvangt. Vanuit onze kant zijn meerdere e-mails aan u verzonden met een verzoek om aanvullende bevestiging en/of informatie, waaronder de benodigde betaalgegevens ter controle van de terugbetaling. Wij verzoeken u dan ook dringend om inhoudelijk te reageren op onze eerdere e-mails, zodat wij uw dossier correct en volledig kunnen blijven behandelen.

Dat opnieuw om uw IBAN en het terug te betalen bedrag is gevraagd, is geen teken dat uw annulering niet bekend zou zijn, maar een controlemoment binnen onze administratieve afhandeling. Zeker bij handmatige terugbetalingen is het van belang dat de juiste gegevens nogmaals worden bevestigd, zodat er geen betaling naar een onjuist rekeningnummer plaatsvindt.

Wij nemen uw melding, ingebrekestelling en klacht serieus, maar bestrijden iedere suggestie dat TV Outlet zich schuldig zou maken aan illegale praktijken of opzettelijk klanten zou benadelen. Uw dossier betreft een lopende administratieve afhandeling en geen kwestie van kwade trouw.

Wij verzoeken u daarom om op onze openstaande e-mails te reageren en de gevraagde gegevens te bevestigen. Zodra wij deze reactie hebben ontvangen, kunnen wij uw dossier verder oppakken en u nader informeren over de vervolgstappen.

Wanstaltig frustratiebedrijf

Bestelling al na 1 uur dezelfde dag geannuleerd, na telefonisch bevestiging te vragen of dit mogelijk was. Tot op de dag van vandaag (bijna 4 maanden later, besteld en geannuleerd op 27 februari) nog steeds niet het volledige aankoopbedrag terug. Excuusjes na excuusjes. Al +- 30 mailwisselingen en bijna net zoveel valse beloftes van terugbetaling van hun kant. Ik heb inmiddels de helft maar ga nu toch juridische stappen ondernemen voor de andere helft. Waarschuwing, ga hier NOOIT mee in zee. Bespaar je geld en frustratie.

12 juni 2026

Beste "RUTGER",

Wat vervelend om dit te lezen!

Stuur een mail naar service@tvoutlet.tv met als onderwerp MGL512. Dan gaan we dit direct voor u oppakken!

Bestel hier niet zonder je goed te informeren. Mijn ervaring is zeer negatief.

Ik heb op 20 maart 2026 een televisie besteld via de website en het volledige bedrag (€986,06) vooraf betaald. Volgens de website was het product op voorraad en zou levering binnen 10 werkdagen plaatsvinden.

De levering heeft niet binnen deze termijn plaatsgevonden. Na meerdere keren contact bleek dat het product niet op voorraad was en dat de levertijd onzeker was. Vervolgens werd mij een alternatief aangeboden, waarvoor ik op 28 april €350 heb bijbetaald, met de mededeling dat dit product op voorraad was en op korte termijn geleverd kon worden.

Ook dit product is niet binnen de aangegeven termijn geleverd. Uiteindelijk heb ik op 16 mei een ander en aanzienlijk goedkoper model ontvangen dan het product waarvoor ik heb betaald. Dit model komt niet overeen met de gemaakte afspraken.

Na ontvangst heb ik contact opgenomen met de verkoper en deze in gebreke gesteld, waarbij ik heb verzocht om correcte nakoming of terugbetaling. Er zijn meerdere keren toezeggingen gedaan over een mogelijke omruiling, maar deze zijn niet concreet uitgevoerd. Ook na het ontbinden van de overeenkomst heb ik geen terugbetaling ontvangen.

Wat mij daarnaast opvalt, is dat producten als ‘op voorraad’ worden aangeboden terwijl dit achteraf anders blijkt, dat leveringen worden uitgesteld en dat wordt voorgesteld om tegen bijbetaling over te stappen naar alternatieve producten. Tevens blijft terugbetaling uit, ondanks verzoeken daartoe.

Op basis van openbare reviews en meldingen van andere consumenten constateer ik dat er meerdere vergelijkbare ervaringen worden gedeeld. Dit wekt bij mij de indruk dat dergelijke situaties vaker voorkomen en dat het bedrijf er mogelijk op grotere schaal een beroep en/of gewoonte van heeft gemaakt om op deze wijze te handelen.

Voor mij is dit aanleiding geweest om de overeenkomst te ontbinden, aangifte te doen bij de politie en melding te maken bij ACM ConsuWijzer.

Daarnaast heeft TV Outlet mij nadien benaderd met het verzoek en de sommatie om de door mij gedane aangifte in te trekken. Gezien de gang van zaken en het uitblijven van een oplossing heb ik hier geen gehoor aan gegeven.

Bestelnummer: 453696

20 maart 2026

Helaas geen reacties op m’n e-mails

Beste tv-outlet,

Met verbazing lees ik de goede reviews en bij mijn nemen jullie de moeite niet om de reageren op m’n e-mails en ook niet op de mails van mijn advocaat!!
Ja, je leest het goed, ik heb een jurist ingeschakeld omdat ik mijn geld terug wil. Bijdeze vraag ik jullie om gewoon te reageren op de e-mails, dan komt het helemaal goed.
Groetjes Majda

Beste "Majda",

Wat vervelend om dit te lezen!

Stuur een mail naar service@tvoutlet.tv met als onderwerp MGL541. Dan gaan we dit direct voor u oppakken!

⭐ 1/5

⭐ 1/5

SLECHT HOOR! MIJN REVIEUWS WORDEN NU STEES GERAPPORTEERD DOOR TVOUTLET!

Ik wil alleen mijn geld terug. Het verhaal is als volgt:

Op 2 april heb ik een televisie besteld bij TVoutlet.tv. De leverdatum werd vervolgens meerdere keren uitgesteld. Omdat ik het vertrouwen verloor dat de televisie daadwerkelijk geleverd zou worden, heb ik de bestelling uiteindelijk geannuleerd.

Sindsdien ben ik al weken bezig om mijn geld terug te krijgen. Ondanks talloze e-mails, meerdere excuses, toezeggingen en zelf opgelegde termijnen van het bedrijf heb ik mijn terugbetaling nog steeds niet ontvangen.

In de correspondentie heeft het bedrijf erkend dat er achterstanden zijn in de verwerking van refunds en dat zij zich in een reorganisatie- en herfinancieringstraject bevinden. Ook zijn meerdere toegezegde termijnen verstreken zonder dat de betaling is uitgevoerd.

Op het moment van schrijven wacht ik nog steeds op de terugbetaling van mijn geld. Inmiddels aangifte gedaan bij de politie en gemeld bij diverse instanties en zal zeker verdere stappen nemen.

Mijn advies: bestel hier niet.

hierbij mijn terugkoppeling op jullie reactie:
Beste TV Outlet,

Opmerkelijke reactie trouwens.

U geeft aan dat crediteringen binnen 10 werkdagen worden verwerkt, terwijl ik inmiddels al sinds begin mei bezig ben om mijn geld terug te krijgen. Mijn bestelling met ordernummer #457854 is geannuleerd nadat de leverdatum meerdere keren werd uitgesteld en ik het vertrouwen in een correcte levering verloor.

Sindsdien heb ik tientallen e-mails met jullie organisatie gewisseld. In die correspondentie hebben jullie onder andere bevestigd:

* dat de bestelling is geannuleerd;
* dat ik recht heb op een terugbetaling;
* dat het openstaande bedrag €449,90 bedraagt;
* dat mijn rekeningnummer is geregistreerd;
* dat er sprake is van achterstanden in refunds;
* dat uw organisatie zich in een reorganisatie- en herfinancieringstraject bevindt;
* dat meerdere door jullie gestelde termijnen niet zijn gehaald.

In een van jullie laatste e-mails heeft u zelf aangegeven dat de terugbetaling binnen 5 tot 10 werkdagen verwerkt zou worden. Ook die termijn is inmiddels verstreken.

Als het daadwerkelijk klopt dat refunds binnen 10 werkdagen worden verwerkt, dan verwacht ik dat het bedrag van €449,90 vandaag nog op mijn rekening staat.

Ik zal delen van onze e-mailcorrespondentie hieronder plaatsen zodat andere consumenten zelf kunnen beoordelen of uw publieke reactie overeenkomt met de werkelijkheid.

Ordernummer #457854

Hierbij de laatste email die ik vandaag van jullie heb ontvangen;
Geachte heer .,

Bedankt voor uw bericht.

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het feit dat uw terugbetaling nog steeds niet is uitgevoerd. Wij begrijpen uw teleurstelling en frustratie volledig, zeker gezien de eerdere toezeggingen, de verstreken termijnen en de impact die deze situatie heeft op uw schoonvader.

Wij erkennen dat het openstaande bedrag van €449,90 aan u verschuldigd is. Ook begrijpen wij dat u inmiddels weinig waarde meer hecht aan verdere excuses of algemene updates. Toch vinden wij het belangrijk om transparant te blijven over de huidige situatie.

De vertraging is niet het gevolg van onwil om aan onze verplichtingen te voldoen. Er wordt momenteel gewerkt aan een oplossing voor de openstaande dossiers, maar door de financiële situatie waarin wij ons bevinden zijn wij helaas niet in staat om op dit moment de door u gestelde termijn van 24 uur te garanderen. Wij begrijpen dat dit voor u teleurstellend is.

Wij nemen kennis van uw voornemen om verdere stappen te ondernemen. Tegelijkertijd willen wij u vriendelijk verzoeken om hier vooralsnog van af te zien. Dergelijke trajecten leiden niet tot een snellere behandeling van uw dossier en veroorzaken in de praktijk vaak extra vertraging door aanvullende administratieve afhandeling.

Wij begrijpen dat uw geduld inmiddels zwaar op de proef is gesteld. Ondanks het uitblijven van de gewenste oplossing wordt er nog steeds gewerkt aan de afhandeling van de openstaande dossiers en blijft het de intentie om aan de bestaande verplichtingen te voldoen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het lange wachten en het ontstane ongemak.

TV Outlet Service Specialist

Een TV voor iedere portemonnee!

Beste "Faith",

Wat vervelend om dit te lezen!

Stuur een mail naar service@tvoutlet.tv met als onderwerp MGL127. Dan gaan we dit direct voor u oppakken!

geen levering

NOOIT HIER BESTELLEN. Op 19/05 een standaard simpel beeldscherm besteld en helaas meteen betaald (normaal doe ik dat altijd achteraf). En tot op heden geen beeldscherm ontvangen en krijg ook geen antwoord op mijn email wanneer het nu geleverd wordt.

Geen anoniem account
Mijn naam is A. Schuurbiers en besrelnummer 461476. Waar blijft mijn antwoord, mijn beeldscherm of mijn geld retour.

Beste "Flashy Fox",

Wat vervelend om dit te lezen!

In april een TV besteld nooit geleverd

In april een TV besteld. Deze zou geleverd worden binnen 4-6 werkdagen. Tot op heden: koerier is pakket kwijt, koerier meld dat product kapot is er komt een nieuwe aan, niet meer te leveren wilt u een andere, we storten het geld terug, enz kortom nog niks terug ontvangen. Dit bedrijf moet echt een heel groot bedrijf zijn aangezien ze constant reageren met andere namen en pas na 5 dagen.
Ik ga komende week aangifte doen.

Beste "Mark Zorgman",

Wat vervelend om dit te lezen!

Stuur een mail naar service@tvoutlet.tv met als onderwerp MGL447. Dan gaan we dit direct voor u oppakken!

sinds 07-12-2025 een bestelling…

sinds 07-12-2025 een bestelling geplaatst voor mijn kind nooit me bestelling ontvangen maar een ding jullie komen er niet zomaar vanaf. Ik begrijp niet dat ze hiermee weg komen ongelooflijk.
stelletjes BOEFEN .

Beste " Venny James",

Wat vervelend om dit te lezen!

Stuur een mail naar service@tvoutlet.tv met als onderwerp MGL237. Dan gaan we dit direct voor u oppakken!

Dit is een van de standard antwoorden…

Dit is een van de standard antwoorden van dit mooie bedrijf

Wat vervelend om dit te lezen!

Stuur een mail naar "service tvoutlet.tv"met als onderwerp MGL5337. Dan gaan we dit direct voor u oppakken!

Antwoord van TV Outlet

⚠️ Waarschuwing betreffende deze review - nummer 25 van dit account, kijk maar na

Deze review is afkomstig van een nepaccount en betreft een nepreview. De schrijver komt niet voor in onze klantendatabase, heeft geen contact met ons opgenomen en reageert niet op verzoek om aanvullende informatie. Hierdoor kunnen wij bevestigen dat dit bericht niet gebaseerd is op een daadwerkelijke ervaring met ons bedrijf.

Wij willen benadrukken dat deze review enkel lijkt bedoeld om onze reputatie te schaden. Zowel de review als het account van de betreffende gebruiker zijn inmiddels bij Google gerapporteerd.

Zie ook het recente artikel van NOS over deze werkwijze:
👉 “Oplichters chanteren bedrijven met neprecensies op Google”

Wij hechten grote waarde aan transparantie en echte klantbeoordelingen. Mocht u vragen hebben of oprechte feedback willen delen, neem dan gerust rechtstreeks contact met ons op.

comentaar op antwoord tv outlet

ik heb de tv in 2023 gekocht gelukig heb ik alles utgeprint ,ik betaalde 1949 euro hiervoor kyk myn vorige revieuws er word als ik het goed begryp dat tv outlet beweert dat ik hem op crediet heb gekocht dat begryp ik uit hun antwoord ze zyn daar echt van de pot gerukt ,toen ik hem betaalde wou ik voor de zekereheid het bedrag eerst in twee keer betalen maar heb dat in een keer gedaan omdat ik anders geen 5 jaar garantie maar 2 jaar kreeg dus ook hier liegen ze weer mee, alle mail wiseling van af het begin is uitgeprint, omdat ik het na dat hy op een vlonder werd bezorgt en er by de reperatie volgens my een gebruikt printje in de tv werd gezet en omdat hy niet zoals wers beloofd naar boven werd gebrach,ik heb ondertussen op advies van een jurist alle zg outles een mail gestuurd met dezelfe boodschap, dat ik hiet geen mail van tv oul mag neer zetten, anders deed ik dat word vervolg

30 december 2025

Zeer teleurstellende ervaring met TV Outlet

Update op mijn eerdere review.

Na opnieuw contact met TV Outlet heb ik een schriftelijke reactie ontvangen waarin het bedrijf bevestigt dat de terugbetaling van €620,71 nog steeds niet is uitgevoerd.

In dezelfde e-mail geeft TV Outlet aan:

geen exacte betaaldatum te kunnen geven;
geen transactiereferentie te kunnen verstrekken;
geen betalingsbewijs te kunnen bezorgen;
dat eerdere aangekondigde termijnen inmiddels zijn verstreken.

Hoewel excuses worden aangeboden voor de vertraging, wacht ik op het moment van schrijven nog steeds op de terugbetaling.

Ik zal deze review aanpassen zodra het bedrag daadwerkelijk op mijn rekening is ontvangen.

Beste " Patrick",

Wat vervelend om dit te lezen!

Stuur een mail naar service@tvoutlet.tv met als onderwerp MGL542. Dan gaan we dit direct voor u oppakken!

GEEN TV, WEL BETAALD

GEEN TV, WEL BETAALD! ‘BEDRIJF’ LIJKT NU MET NOORDERZON VERTROKKEN. Want in tegenstelling tot eerder reageren ze nergens meer op en is nu al enkele dagen bestelling plaatsen niet meer mogelijk.

Beste "J",

Oplichters! Koop hier niets

Wij hebben in augustus 2025 een tv besteld. Deze nooit geleverd. Telkens als wij naar een track and trace vroegen gaf het bedrijf aan dit binnen 10 werkdagen te sturen. Op gegeven moment gingen ze zelf zo ver te beweren dat de tv die wij hadden besteld niet meer voorradig was en dat wij een ander model moesten kiezen, waarvoor meer geld moest worden neergelegd. Ook hierna is er nooit een tv opgestuurd, zelfs niet na meermaals bellen en mailen.

Wij zijn al zes maanden bezig ons geld terug te vorderen en hebben hiervoor juridische stappen ondernomen, toch blijven ze ons afhouden en maken ze het geld niet over. Telkens met een ander excuus. Wij hebben zo een 40 mails gestuurd gedurende het jaar. We zijn er klaar mee en willen ons geld terug.

Het zijn oplichters. Ze reageren op je mail maar doen vervolgens niets.

Koop hier absoluut GEEN producten!!

Leer van onze fout.

Beste "D.B.",

Wat vervelend om dit te lezen!

Stuur een mail naar service@tvoutlet.tv met als onderwerp MGL5137. Dan gaan we dit direct voor u oppakken!

Pure fraude!

ik bestelde ee tv in december '25. Tot op heden nog niets ontvangen juni'26. Iedere keer is er een andere uitvlucht, nochthans staat het toestel op de webshop nog steeds beschikbaar met 4 stuks in stock. Ik vroeg meerdere malen het bedrag terug te storten, maar daar krijg ik helemaal geen reactie op, want het toestel is net verzonden,.... Ondertussen worden de vertragingen op de huidige situatie gestoken, wat dat ook maar kan betekenen en moet ik nog meer geduld hebben. Ik kan jullie dus maar 1 goed advies geven, koop hier niets want door omstandigheden kunnen ze niet leveren en kunnen ze je geld niet terugstorten, pure fraude!

8 juni 2026

Mijn ervaring met TV Outlet is zeer…teleurstellend!

Mijn ervaring met TV Outlet is zeer teleurstellend.

Na mijn bestelling heb ik mijn aankoop geannuleerd,wegens niet kunnen leveren en zou ik een terugbetaling van €620,71 ontvangen. Ondanks meerdere contacten, herinneringen en toezeggingen is deze terugbetaling maanden later nog steeds niet uitgevoerd.

In een recente e-mail erkent TV Outlet zelf:

dat de terugbetaling nog openstaat;
dat mijn rekeninggegevens correct zijn ontvangen;
dat eerdere verwerkingstermijnen zijn verstreken.

Als verklaring verwijst het bedrijf naar interne reorganisaties, herfinanciering en administratieve achterstanden.

Hoewel ik begrip kan hebben voor interne problemen, vind ik het onaanvaardbaar dat een terugbetaling na zo'n lange periode nog steeds niet is uitgevoerd. De communicatie bestaat voornamelijk uit excuses en algemene verklaringen, zonder concrete betalingsdatum of betalingsbewijs.

Op basis van mijn persoonlijke ervaring kan ik TV Outlet niet aanbevelen.

Beste "Patrick Lachapelle",