TV Outlet

Bedrijf is inmiddels failliet verklaard! Wij hadden al in februari al 2 TV schermen besteld, deze zijn niet op tijd geleverd, daarna herhaaldelijk contact opgenomen en aankoop ontbonden. Tot op heden... Toon meer

Zeer tevreden over mijn ervaring met TV Outlet. Het bestelproces verliep eenvoudig en overzichtelijk, en de prijs-kwaliteitverhouding is echt top. Je merkt dat ze scherpe aanbiedingen hebben zonder in... Toon meer

Mijn ervaring met TV Outlet was positief. De TV die ik kocht was een stuk goedkoper dan bij andere bekende winkels. Product was goed verpakt aangekomen. Contact over de levering van het product v... Toon meer

Na veel gesteggel over de mail het geld van een geannuleerde bestelling retour gekregen. Bestelling was eerst niet goed verwerkt waardoor het lang duurde. Klantenservice is erg traag en ookal ben je i... Toon meer

1. Televisiewinkel

Bij TV Outlet profiteert u niet alleen van een scherpe prijs, maar ook van maximale zekerheid: 100 dagen niet-goed-geld-terug garantie Minimaal 3 jaar garantie op uw aankoop (alleen deze week nog gratis 6 jaar garantie) Levering via betrouwbare transporteurs met tracking Direct bereikbaar voor persoonlijk advies Wij combineren dus het prijsvoordeel van een online specialist met de service en zekerheid die u mag verwachten van een betrouwbare aanbieder.

• Hugo van der Goeslaan 2, 5613 LG, Eindhoven, Nederland

• tvoutlet.tv

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

(7.614)

2.608 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

PAS OP, KOOP HIER NIETS

Koop hier aub niets mensen, dit zijn oplichters en ik heb het strenge vermoeden dat de positieve reviews hier nep zijn.

Op 23 september 2025 een TV bij hun gekocht die ze nooit geleverd hebben. Na tig smoesjes gehoord te hebben heb ik hun gevraagd om mijn geld terug te storten, hier wacht ik nog steeds op...

Zowel ik als een incassobureau heeft contact met hun opgenomen, maar helaas nog steeds zonder succes.

Helaas ben ik in "de mooie deal" getrapt en kan ik hoogstwaarschijnlijk fluiten naar mijn geld, had ik eerst maar op Trustpilot gekeken...

Er is alleen mailcontact met hun mogelijk, dit moet al genoeg zeggen. Elk fatsoenlijk en eerlijk bedrijf heeft een klantenservice die je kunt bellen, dit heeft TV Outlet niet.

Trap niet in hun standaard antwoorden die zij hier geven op de reviews en kijk aub goed naar de 1 sterren beoordelingen, dan weten jullie genoeg over hun manier van zaken doen.

23 september 2025

Antwoord van TV Outlet

Beste Thijs, Wat vervelend om dit te lezen! Alle crediteringen worden binnen 10 werkdagen verwerkt door onze administratie. Wanneer u heeft betaald met een vorm van krediet ontvangt u geen geld terug. De lening wordt dan beeindigd. U hoeft dan niet meer te betalen. Op basis van de hier beschikbare gegevens kan ik geen bestaande klant vinden. Wellicht schrijft u hier onder een pseudoniem of via het account van iemand anders. Stuur een mail naar service@tvoutlet.tv met als onderwerp MGL5167. Dan gaan we dit direct voor u oppakken!

Top kwaliteit voor een mooie prijs!

Ik heb een Samsung 4K QLED 65" Smart TV bij TVOutlet gekocht die van €1500,- afgeprijsd was naar €1166,-. Een mooie korting voor zo'n grote TV natuurlijk. De zending was helaas vertraagd maar werd snel opgelost. Lekker genieten van de mooie TV.

10 december 2025

2 maanden moeten wachten op een tv die…

2 maanden moeten wachten op een tv die niet geleverd werd, daarna 3 maanden moeten wachten totdat ik mijn geld terug had en ook nog eens in 2 betaaltermijnen aangezien ze het niet in 1x terug konden betalen..! (Twv €800). Klantenservice draait volledig op Ai en telefoontjes worden in suriname beantwoord en zij kunnen niet meer dan je vraag doorzetten naar hun Ai backoffice. Niet in zee gaan met deze club, tenzij je geen waarde hecht aan tijd en geld

22 februari 2026

Beste "Lange Fransie",

Wat vervelend om dit te lezen!

Oplicht bedrijf.

Oplicht bedrijf.
Bestelling komt helemaal niet.
Als je bestelling wil annuleren krijg je je geld niet terug.

1 juni 2025

Antwoord van TV Outlet

Beste, Wat vervelend om dit te lezen! Op basis van de hier beschikbare gegevens kan ik geen bestaande klant vinden. Wellicht schrijft u hier onder een pseudoniem of via het account van iemand anders. Stuur een mail naar service@tvoutlet.tv met als onderwerp MGL567. Dan gaan we dit direct voor u oppakken!

Je gaat lang wachten als je wat verwacht

2 maanden wachten op je bestelling en het word maar niet geleverd. Vervolgens annuleer ik me bestelling, krijg je het geld niet terug: “binnen 2-5 werkdagen krijg je het gestort of “2 weken na het annuleren van je bestelling”.
Tv-Outlet, geef me mijn geld en laten we dit afsluiten.

Ordernummer: 144419

18 februari 2026

In juni 2025 heb ik een bestelling…

In juni 2025 heb ik een bestelling geplaatst van €529 en dit bedrag via bankoverschrijving betaald. Kort daarna heb ik de bestelling geannuleerd. Ondanks deze annulering heb ik het betaalde bedrag nooit terug ontvangen.

In de maanden daarna heb ik ongeveer 20 keer contact gehad via e-mail met medewerkers van TVoutlet. Er werden meerdere keren toezeggingen gedaan dat het bedrag zou worden terugbetaald, maar dit is nooit gebeurd.

Na het uitblijven van een oplossing heb ik een formele ingebrekestelling verstuurd. Ook hierop volgde geen daadwerkelijke terugbetaling.

Uiteindelijk heb ik het dossier moeten overdragen aan een incassopartij. In april 2026 heb ik, vanwege de kosten en onzekerheden van verdere juridische stappen, ingestemd met een regeling waarbij de vordering is verkocht. Hierdoor krijg ik slechts 30% van mijn geld terug.

Mijn advies: koop hier niets! Op basis van mijn ervaring en vergelijkbare signalen van andere consumenten raad ik dit bedrijf sterk af. Ik vind het zorgwekkend dat dit soort situaties kunnen blijven voorkomen.

Voor mij persoonlijk een harde maar leerzame les. Gelukkig kan ik dit bedrag missen, maar dat had voor anderen heel anders kunnen uitpakken.

24 april 2026

OPLICHTING!

BESTEL HIER NIKS!! Het is een nepbedrijf! Je kunt op hun site geen eens een review plaatsen en alle reviews die er wel op staan zijn nep! Ze leveren niet en laten je wel betalen. Hierna kun je fluiten naar je centen en word je telkens afgewimpeld met standaard e-mails waarin ze terugbetaling beloven. In werkelijkheid krijg je je geld helemaal niet terug! Wij zijn al bijna een jaar verder en we hebben nog steeds recht op een terugbetaling. Elke week mailen, maar er komt geen euro meer terug.. Ook leuk dat ze onder iedere negatieve recensie reageren dat je ze kunt mailen, maar allemaal met hetzelfde kenmerk. OPLICHTERS!

24 april 2026

Oplichters eerste klas

Voor zolang de review nog niet verwijderd is!!!!! Laat je niet misleiden door deze oplichter(s)!!!! ruim een half jaar geleden een televisie en strijkijzer besteld, en nooit geleverd wat er besteld is. Telefonisch wordt je afgeserveerd door een call center die inhoudelijk niets kan vertellen en mails worden pas na twee dagen beantwoord. Je krijgt hele nette vriendelijke mails met duizend maal excuses, maar afspraken nakomen…, echt niet. Partij formeel in gebreke gesteld en ondanks toezeggingen wordt er niet uitbetaald. Voor alle medewerkers die bij tv-outlet werken, ga snel een nieuwe baan zoeken! Voor zo’n trieste club wil je toch niet werken?

23 april 2026

Antwoord van TV Outlet

Bestelling geplaatst van TV op 16/03 en…

Bestelling geplaatst van TV op 16/03 en 1503,06 euro betaald.
Levertermijn zou 4 tot 10 werkdagen zijn
Op heden nog steeds niets ontvangen
Mijn ordernr is 453560
Vandaag aankoop geannuleerd

Zal er advocaat op zetten als ik deze week geen geld ontvang

Na een dag krijg ik bericht dat ze binnen de 10 werkdagen mijn geld zeker gaan terugstorten.

We zijn nu 11 werkdagen verder en nog steeds niets ontvangen van geld
Dit lijkt zeer sterk op een scam.

Indien vandaag niets ontvangen wordt dit advocatenwerk, zeer voorzichtig zijn met dit bedrijf. Score bij Trustpilot lijkt absoluut niet realistisch.

Men blijft tijd rekken, giftvouchers voorstellen ipv terug te betalen, zogezegd verkeerd begrepen etc.
Vandaag dossier doorgestuurd naar advocaat, we zullen zien of dit helpt, zoniet wordt het dagvaarding.

16 maart 2026

Antwoord van TV Outlet

Beste Lieven, zoals u weet is de terugbetaaltermijn 10 werkdagen na annulering. Zoals aangegeven kunnen wij uiteraard ook de bestelling verzenden. Wij zien graag een antwoord op onze email tegemoet, dat praat makkelijker dan een review.

Ik wil graag mijn ervaring delen met TV…

Ik wil graag mijn ervaring delen met TV Outlet. In het begin verliep het contact niet helemaal soepel, maar na verder contact werd ik steeds beter geholpen.

Wat ik vooral waardeer, is dat er uiteindelijk goed werd meegedacht en er een passende oplossing is geboden. De communicatie werd duidelijker en ik kreeg het gevoel dat mijn situatie serieus werd genomen.

Al met al ben ik tevreden over de service. Ondanks een wat moeizame start is alles netjes en klantvriendelijk opgelost, en daar ben ik erg blij mee.

1 februari 2026

Nooit iets bestellen!

We hebben een tv besteld op 26 maart, en tot op heden hebben we niks meer gehoord. Bellen heeft geen zin, automatisch bandje die naar de website stuurt, contact via email verloopt via automatische berichten zonder dat er een fatsoenlijk antwoord volgt over een oplossing.Echt waardeloos! En we zijn niet de enige lees ik, trap er dus niet (ook) in!

26 maart 2026

Antwoord van TV Outlet

TV OUTLET ZIJN OPLICHTERS!!!

Oplichters en bedriegers!!! Mijn man heeft zijn geld al 3 maanden niet teruggekregen. Oplichters!!! 🤬🤬🤬

8 januari 2026

Tv Toshiba

Ik heb een Toshiba TV besteld ben er heel blij mee. werd snel geleverd goede kwaliteit en betrouwbaar.

1 april 2026