Bestelling gedaan voor mijn kinderen, leuke site ze hebben spullen wat je hier niet kan kopen. Maar dat er nog eens invoerrechten betaald moet worden staat nergens vermeld. Vriendin had ook besteld... Toon meer
Bestelling geplaatst ter waarde van nog geen 60 euro, moet ik ineens bijna 30 euro betalen om invoerrechten te betalen. Heb geprobeerd contact op te nemen met het bedrijf dat ik dat niet ga doen, o... Toon meer
Hele fijne webwinkel voor skincare en make-up. Ik doe meerdere aankopen per jaar en altijd goede ervaringen. Recent contact gehad met klantenservice ivm een fout in mijn account. Victoria heeft me h... Toon meer
Een pakketje besteld van onder de €60, moet ik ineens €30 aan invoerkosten betalen. Dit staat nergens aangegeven op de site en is dus erg onduidelijk. Oplichting dus. ———————————————————— Na dez... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Pakket kwijt en krijg geen enkele oplossing al meer als 2 weken geleden gemeld en hoor helemaal niks.
Geld kwijt en geen pakket waardeloos!
Schijnbaar moet je eerst een slechte review plaatsen voor er gereageerd word. Als het goed is krijg ik mijn geld terug.

Antwoord van Space NK
Op 29 nov een bestelling geplaatst gelijk geannuleerd omdat ik het niet vertrouwde kreeg ik een mail terug prima we gaan het annuleren en dat het binnen 5 dagen word bijgewerkt nooit gebeurd en als nog een betaling gekregen van klarna dat ik
Het moet betalen

Antwoord van Space NK
Product leeg geleverd. Zit gewoon niks in

Antwoord van Space NK
Hier absoluut niets bestellen.
Mijn bestelling werd maar deels geleverd; een groot deel heb ik nooit ontvangen. Alles blijkt bovendien uit Engeland te komen, wat nergens duidelijk vermeld stond. Er is geen echte helpdesk — alleen een nutteloze chatrobot waar je totaal niet mee verder komt. Dit bedrijf is simpelweg onbetrouwbaar.

Antwoord van Space NK
Ik heb bij spacenk op 11-11-2025 bestelling geplaats. Maar nog geen post of bestelling ontvangen ze teageren niet op mijn vraag?

Antwoord van Space NK
Ik was heel erg bang geworden door alle reviews, maar ze verkochten iets wat ik nergens anders kon kopen. Dus ik heb het maar gewoon gedaan. Na een week kwam alles gewoon netjes binnen.

Antwoord van Space NK
Ik heb 27 november een order geplaatst en ik heb nu nog steeds niks binnen terwijl ze zeggen dat het pakket al verzonden is maar dpd geeft aan dat ze helemaal niks ontvangen hebben. SPACENK reageert op niks. Dus denk dat ik kan fluiten naar mijn producten

Antwoord van Space NK
Ze zeggen dat GLS het bestelde artikel heeft afgeleverd. Maar na meerdere pogingen is dit niet gelukt.
Verzoek tot teruggave geld wordt niet op gereageerd.
Zeer slechte service en klantonvriendelijk. Ik raad deze webshop niet aan.

Antwoord van Space NK
Ik heb een halve bestelling binnen gekregen. Ben nu al een week verder en wordt van het kastje naar de muur gestuurd en van niemand een concreet antwoord waar de rest van mijn producten is. Jammer! Ik zal de rest retour sturen en hopelijk krijg ik dan mijn geld terug want dat is ook altijd nog maar de vraag. Klantenservice is bagger en reageert amper.

Antwoord van Space NK
Mijn pakket is kwijt geraakt
Mijn pakket is kwijt geraakt doordat hij bij een pakketpunt aangaf dat ie al opgehaald was terwijl ik die week op vakantie was en terwijl ik door dpd goed geholpen ben kunnen die zien hem nergens meer in hun systeem vinden. Dus ik contact opgenomen met de klantenservice van space nk en die reageren niet eens.
Het was een cadeau voor mijn dochter dus ik een teleurgesteld kind en mijn geld kwijt. Ik bestel hier nooit meer iets

Antwoord van Space NK
Had een bestelling gedaan (wat opeens nu veel duurder is).
Dus hebben ze mij maar iets heel anders gestuurd.
Had parfum besteld maar kreeg creme van een heel ander merk.
Zelfs bij het retourneren gaat het fout omdat het bestelnummer niet correspondeert met wat ik eigenlijk besteld heb.
Echt schandalig!!
Ook wordt er niet gereageert op mailcontact .
Weg geld.....

Antwoord van Space NK
Ik heb iets besteld. Dit is zonder mij weten meteen retour gezonden. Elke keer als ik contact met space nk probeer te zoeken, word ik doorverwezen naar hun shipping organisatie. Ondertussen heb ik nog steeds niks gehoord, maar ben ik wel mijn geld kwijt. Tegelijkertijd probeer ik het nummer van hun site te bellen en daar krijg ik te horen dat het nummer niet in gebruik is.

Antwoord van Space NK
Mijn bestelling kwam kapot aan, maar na goed contact met Marc van de klantenservice, is alles heel netjes en snel opgelost! Heel fijn

Antwoord van Space NK
Bedrijf reageert snel en verkoopt mooie spullen. Alleen kunnen ze mij niet verder helpen met een probleem van mijn pakket. Ze verwijzen mij door naar global e maar hun reageren gewoon NIET. En ik zit nu met een groot probleem……… en dat is dan toch 3 sterren helaas.

Antwoord van Space NK
Meerdere malen naar tevredenheid bestelt bij Spacenk. Fijne webwinkel met leuke producten die niet overal te koop zijn in Nederland.
Bij mijn laatste bestelling moest ik plotseling wel 29,15 euro invoerrechten betalen op een bestelling ongeveer 52 euro. Gelukkig heeft SpaceNK het heel netjes en snel opgelost.

Antwoord van Space NK
Update: SpaceNK doet het op trustpilot overkomen alsof ze mee denken over een oplossing. Maar dat is niet zo. Het is drie weken later en er komt geen enkele reactie. De betaling staat dus nog steeds open voor een product wat ik nooit opvangen heb. Helaas, voor mij geen SpaceNK meer op deze manier.
Mijn pakket is vermist. Dit zou afgeleverd zijn op een pakketpunt, maar daar was het niet. DPD geeft aan dat er iets verkeerd is gegaan met de bezorging en verwijst naar de verkoper voor een onderzoek. SpaceNK verwijst naar Global-E. Maar zij reageren niet, net zoals bij alle anderen hieronder. Het probleem wordt niet opgelost en ondertussen staat er een betaling nog open voor een bestelling die ik nooit ontvangen heb. Ik ga het nu maar via Klarna proberen, want SpaceNK neemt als verkoper geen enkele verantwoordelijkheid.

Antwoord van Space NK
Als je je registreert als nieuwe klant, krijg je een promocode van 20% korting bij je eerste bestelling. Log je in en je vult conform instructies de promocode in, dan krijg je de melding dat deze promocode niet van toepassing is. Dus die promo-code is een mooi lokkertje dat achteraf niet blijkt te werken, maar ondertussen hebben ze wel jouw e-mailadres om je te spammen met allerlei mails.

Antwoord van Space NK
Teleurgesteld in space nk, jullie zijn veel te gericht op influencers.
De betalende klant krijgt niet eens de samples die je bij je bestelling kon selecteren.
Ik heb voor €300,- de advent kalender gekocht.
Vervolgens heb ik een uitprobeer setje van tatcha na besteld.
De 2 testers zaten er niet bij geleverd en er was een gedoe met mijn €10,- korting voucher die ik bij mijn advent had gekregen (dit is uiteindelijk wel netjes opgelost)
Ook mijn partner had iets besteld, en ook hij kreeg de geselecteerde samples niet.
Richt je meer op de tevredenheid van betalende klanten is mijn advies.

Antwoord van Space NK
Ik heb de adventskalender besteld op 11 september. Binnen no-time was hij er, namelijk op 15 september!! Ondertussen werd ik via e-mail steeds op de hoogte gehouden wat de status van de verzending was. Ik ben zeer tevreden!

Besteld hier niks
Je bent je spullen en je geld kwijt!
En als je mail stuur krijg je in Engels antwoord waar je niks aan heb!
Het is een groot gezeik. Helaas.