Reageert niet op betaalverzoek om geld terug te betalen. Betaalverzoek gezonden, vanwege niet leveren dekbed. Ook door Ultrabo opgelicht? Doe aangifte bij de politie en ACM (Autoriteit Co... Toon meer
Ultrabo
Goede klant gerichte service, Pakketjes altijd netjes op tijd, in tegenstelling tot vele andere bedrijven! Ook de vragen, snel en netjes beantwoordt! Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Een aantal dagen geleden een mooi pak besteld. De bestelling mega snel ontvangen en zeer tevreden over de kwaliteit. Ik zal zeker vaker bestellen via deze website!
Dit is een oplichting zaak mensen Bestelling worden niet geleverd je bent echt je geld kwijt DUS WEES GEWAARSCHUWD. OPLICHTERS ZIJN HET .
Dit is een oplichting zaak mensen
Dit is een oplichting zaak mensen
Pas op dit is een oplichter
Reageert niet op betaalverzoek om geld terug te betalen.
Betaalverzoek gezonden, vanwege niet leveren dekbed.
Ook door Ultrabo opgelicht?
Doe aangifte bij de politie en ACM (Autoriteit Consument & Markt).
Alle emails van de politie doorgestuurd naar Ultrabo/van Oort.
Kennelijk is hij bang geworden en heeft het geld teruggestort.
Heeft 4 weken geduurd om hem zover te krijgen
Op 31 mei 2024 verfkit besteld tot op…
Op 31 mei 2024 verfkit besteld tot op heden niks ontvangen. Op mails wordt niet geantwoord
4 april sandalen besteld
4 april sandalen besteld, niets ontvangen, zelfs geen mailtje terug.
Ik hoop van niet maar denk wel dat ik opgelicht ben.
Zo niet dan verandert ik mijn mening hier.
5 mei dekbedden besteld
5 mei dekbedden besteld. 1+1 gratis. Wel een bevestiging, maar geen reactie op andere mails van onze kant mogen ontvangen. Ook nog € 2,00 betaald voor versnelde afhandeling. Ben bang dat ik naar mijn geld kan fluiten.
Wees gewaarschuwd als je hier wilt kopen.
Opgelicht!…
Ik heb 22 maart dekbedden zonder hoes besteld. 1+1 gratis.
Het leek een prachtige aanbieding maar heb tot op heden niks ontvangen. Ik heb meerdere emails verstuurd met de vraag waar mijn dekbedden blijven maar krijg hier geen antwoord op. Telefonisch contact is niet mogelijk omdat er geen telefoonnummer van dit bedrijf te vinden is. Ik voel me behoorlijk opgelicht!
communicatie heel slecht
communicatie heel slecht, meerdere beloftes worden niet nagekomen.
product niet leverbaar, maar je geld terug ho maar. ik vind het oplichting!!
“ mijn advies is niks bestellen “
vandaag mijn bestelling netjes…
vandaag mijn bestelling netjes ontvangen,wegens drukte bij ultrabo,heb ik wel wat moeten wachten,maar heb men bestelling netjes ontvangen
Communicatie is slecht
Communicatie is slecht. Besteld product was niet leverbaar en dat hoor je dan nadat je zelf 2 mailtjes moet sturen. Vervolgens bieden ze aan het geld terug te storten. Dit laatste gebeurde dus ook niet en ondanks verschillende mailtjes waarin ik aangaf aangifte te gaan doen werd er niet gereageerd. Pas toen ik daadwerkelijk aangifte heb gedaan en de ACM geïnformeerd werd er gereageerd en wilde ze alsnog binnen 8 dagen leveren. Toen ik voet bij stuk hield en zei dat was afgesproken dat ik mijn geld terug zou krijgen. Werd dit diezelfde dag nog gedaan, echter na aftrek van €7,95 annuleringskosten. Kortom van klantvriendelijkheid nooit gehoord waardoor ik dus ook nooit meer iets zal bestellen bij ULTRABO. Wees dus gewaarschuwd.
Dames pak
Pas op !!Oplichters zij het. Niks hier bestellen!!
Oplichters! Heb een verkeerd product gekregen die gebruikssporen bevat. Nadat ik het product retour wilde sturen kon ik geen adres vinden om te retourneren. Ik heb ze gemaild. Of ik mijn rekening nummer wil doorgeven dan krijg ik 50 procent terug. Dat wilde ik niet. Nogmaals adres gevraagd. Geen reactie meer. Zelfs na meerdere mailtjes te hebben gestuurd en aangegeven heb dat als ik binnen 3 dagen niets hoor aangifte ga doen. Dieven zijn het !
Heb een hogedrukreiniger besteld netjes…
Heb een hogedrukreiniger besteld netjes op gelevert levering duurde vrij lang maar kreeg netjes antwoord nadat ik hier na vroeg per mail
Erg onbetrouwbaar bedrijfje
Erg onbetrouwbaar bedrijfje. Sturen niets op maar incasseren wel je geld. Laten vervolgens niets meer van zich horen.
KOOP/BESTEL HIER NIETS.....OPLICHTERS!
Oplichters zijn het
Oplichters zijn het, bestel en koop hier niets, want je krijgt niet geleverd wat je besteld en betaald hebt.
Na weken wachten en mailen wanneer ik de ontbrekende producten van mijn bestelling kan verwachten, helaas wordt er niet gereageerd op mijn mail.
Misschien is ophalen in Zaltbommel een optie...
“We zouden graag uw feedback ontvangen…
“We zouden graag uw feedback ontvangen op het product ontvangen!” NOOIT EEN PRODUCT ONTVANGEN
Top webshop
Goede klant gerichte service,
Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Het pakketje was keurig geleverd alleen…
Het pakketje was keurig geleverd alleen ik vroeg me af over de levertijd daar kreeg ik netjes antwoord op binnen 2 uur dus vriendelijk personeel en pakketje was ook keurig
Goeie prijs goeie kwaliteit.
Super goeie kwaliteit snelle service en…
Super goeie kwaliteit snelle service en snel binnen👍