Reageert niet op betaalverzoek om geld terug te betalen. Betaalverzoek gezonden, vanwege niet leveren dekbed. Ook door Ultrabo opgelicht? Doe aangifte bij de politie en ACM (Autoriteit Co... Toon meer
Ultrabo
Goede klant gerichte service, Pakketjes altijd netjes op tijd, in tegenstelling tot vele andere bedrijven! Ook de vragen, snel en netjes beantwoordt! Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Een aantal dagen geleden een mooi pak besteld. De bestelling mega snel ontvangen en zeer tevreden over de kwaliteit. Ik zal zeker vaker bestellen via deze website!
Dit is een oplichting zaak mensen Bestelling worden niet geleverd je bent echt je geld kwijt DUS WEES GEWAARSCHUWD. OPLICHTERS ZIJN HET .
Topper
Telefoonhoesje besteld en snel ontvangen. Goede service, erg tevreden.
Goede webshop altijd Optijd goed spul
Topservice!
Topservice!! Eerst verkeerde hoesje besteld, contact gehad geen problemen netjes terug gestuurd en als nog een goed hoesje ontvangen.
Leuke onderneming!
Oplichters!!!!!!!!!!!
Hoesje besteld maar was niet wat ik ervan verwacht had. Dus wilde ik deze retour doen. Men accepteert de retour echter niet en wil mij 30% korting geven. Ik vraag om een adres, krijg ik geen antwoord op.
De reden dat ze de retour niet accepteren is dat het niet meer verkoopbaar is. Alle beschermelementen zitten er nog op. Het heeft er alle schijn van dat dit bedrijf zich niet aan de webwinkel voorwaarden houdt. Bestel hier niks! En mensen die via Klarna bestellen en betalen; neem contact op met Klarna.
Wil je toch iets terugsturen dan is er een adres wat ik gevonden heb
Peerboltestraat 12
5301 VG ZALTBOMMEL
Niet tevreden geld terug
Niet tevreden geld terug? Nooit geld terug ontvangen
Oplichterij!!
Als ik een lagere score kon geven dan deed ik het.
Heb een gsmhoesje besteld, wordt kapot geleverd. Het gsmhoesje zit los in de verpakking zonder kartonnetje in waardoor het door de levering beschadigd geraakt is in de envelop.
Heb ik een mail gestuurd, waarop zij antwoorden dat zij hier niets aan kunnen doen, zij hebben het niet beschadigd opgestuurd, het enige dat ze voor mij kunnen betekenen is 30% restitutie in koopwaardig op hun site.
1. Pak jullie goederen deftig in als jullie het versturen.
2. 0,0% dienstverlening.
3. Wordt geproduceerd in China waar het gemaakt is voor €0,30 en er €30 voor vragen.
Degoutant.
Ik ben erg tevreden goede kwaliteit
Ik ben erg tevreden goede kwaliteit, snel binnen
goede service
Heb eergisteren een telefoon hoesje…
Heb eergisteren een telefoon hoesje gekocht en nog een product netjes optijd geleverd en goeie kwaliteit 😁
Ben opgelicht
Ben opgelicht. Zou rollen met bio lawn ontvangen (snelgroeiende grasmatjes met zaden en voeding) , kreeg echter in plastic gefrommelde katoenen doekjes met geen enkele werking !