Na een eerdere bestelling van wat samples, welke van goede kwaliteit bleken, maarliefst 48 onderbroeken besteld. 35 onderboeken geleverd gekregen als besteld en 16 onderbroeken die ik helemaal niet ha... Toon meer
Onderbroeken zijn fantastisch vandaar 2 sterren ipv 1 ster. Klantenservice is drama ik heb 160 euro uitgegeven voor 11 onderbroeken. Vervolgens een pakketje gekregen met 6 stuks maar. Mail gestuurd m... Toon meer
Boxershorts zijn op zich prima, alleen 1 boxershort te weinig ontvangen, ook na 4 dagen wachten op levering. Twee e-mails naar support gestuurd en na meer dan week nog geen reactie. Telefoonnummer ont... Toon meer
Wij regelen dat mannen altijd frisse boxershorts in huis hebben zodat zij zorgeloos hun ding kunnen doen.
Mussengang 8D, 9711RP, Groningen, Nederland
- support@underdog.nl
- underdog.nl
Ik wil geen andere boxers meer!
Top boxers!
Lekker zittende boxers, duidelijk in communicatie en fijne klantenservice! Je krijgt elke maand een ander design.
Prettige onderbroeken & goede service voor een betaalbare prijs
Prettige onderbroeken, die maandelijks zonder zorgen bezorgd worden! ik ben een erg enthousiaste afnemer van dit product en dat alles voor een zeer schappelijke prijs. Kan het zeker aanraden, erg benieuwd naar de print van volgende maand
Top service voor een betaalbare prijs!
Slechte kwaliteit boxers
Slechte kwaliteit boxers, slechte communicatie, slechte website.
Goede kwaliteit
Goede boxers; klein maar'tje
Tot nu toe twee boxers ontvangen; leuke prints en goede pasvorm. Ik twijfel nog over wat ik van de stof vind, want deze zit voor mij op een 7/10.
Goed product
Zeer prettige losse onderbroeken die ook na een langere tijd nog heerlijk zitten. Ben er erg blij mee
Teleurstellend
Ik zou zou de gratis boxer binnen 3 a 5 werkdagen ontvangen maar ik heb nooit iets gekregen...
Als je hiervan houdt...
Als je van de wijde boxershort houdt is dit jouw product. De fijne katoenen stof schuurt niet en blijft mooi in de wasmachine. 1 keer in de boxershort niet bezorgd of nooit aangekomen. Gemaild binnen 24 werd er een nieuwe opgestuurd door een zeer vriendelijke klantenservice medewerker. Zeer tevreden
Elke maand een nieuwe boxer
Elke maand een nieuwe boxer van goede kwaliteit en een perfecte pasvorm voor een losse boxer. Leuk concept en verrekte handig 🤙🏽
Hele fijne boxers, aanrader !
Hele fijne boxers, materiaal is lekker zacht en blijft ook zacht. Misschien wel een maatje groter pakken dan normaal voor een nog fijnere pasvorm
Helemaal top
Ik ben erg tevreden met de boxers van Underdog, ze zijn mooi en zitten heerlijk. En dan worden ze ook nog eens aan je deur geleverd, helemaal top!
De onderbroeken zitten erg lekker
Goede kwaliteit voor een scherpe prijs!
De onderbroek zit ontzettend lekker!
De onderbroek zit ontzettend lekker!
Ik voel me mega vrij in de onderbroek. Ik draag er vaak de Underdog onderbroek tijdens t slapen, wat zeker aan te raden is!!