Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Horrible delivery and customer service. I paid extra for fast delivery. The driver passed by my appartment without delivering and took the package directly to a diatribution point at his convenience.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte et par shorts online da de var udsolgt i fysisk forretning.Fik dem leveret til forretningen.De var desværre for små.Kunne ikke fåes i nr større.Kunne kun byttes til anden vare i forretningen og... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

My son needed to change a pair of trousers, which was a gift, to a different size. He brought the receipt. Without telling him, the assistant returned the money to the payer and took his trousers. Now... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et par slim straight jeans i str w32", størrelsen passer perfekt til talje 86cm. Figuren er slim ikke skinny med lige ben fra knæ og ned. Kvaliteten kan nemt sammenlignes med jeans til dobbelt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel
  2. Herenmode
  3. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Uniqlo Co., Ltd.

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,0

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

ELendig kundeservice

ELendig kundeservice! Har returneret to pakker. Den første for over en måned siden og den anden over to uger siden. Har kontaktet kundeservice to gange men intet hørt fra dem. Har ingenting hørt fra dem og ingen penge modtaget.

15 december 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har haft dårlige erfaringer med at…

Jeg har haft dårlige erfaringer med at modtage penge retur for returnerede varer. Idag er det 20 dage siden jeg returnerede en pakke og stadig ingen penge tilbage på min konto. Irriterende at skulle vente og tjekke konto over så lang en periode.
Deres kontaktmail er lukket ned så kun chatbox til rådighed og det har ikke været til nogen hjælp.

10 december 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

If I could give minus 5 stars I would!

If I could give minus 5 stars I would!
It has been two weeks now that i am waiting for clear response regarding my lost order. I have to follow up every other day and waste my time. The customer support keeps on asking the same questions. I just dont understand how the company can treat customers this way. Never again!

2 december 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God kundeservice - på engelsk!!

Da jeg sendte en mail (på engelsk) til Uniqlo UK om en manglende vare i min levering, fik jeg straks svar om, at Uniqlo havde undersøgt sagen, og at der var foretaget en del leverance, således at jeg ville modtage den manglende vare i løbet af nogle dage - og angav samtidig track & trace nr. Varen er modtaget efter 2 dage. Fin kundeservice - omend det skal foregå på engelsk!!

1 december 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I don't recommend ordering here

I don't recommend ordering here. The size chart online isn't correct, so I ordered all my clothed in the wrong size. Now I have to return all of it, and they charge 19DKK for it and I have to wait 24 hrs because online it says my order hasn't been dispatched.

28 november 2021

Elendig kvalitet

Elendig kvalitet, har købt en strik til 400 kr og efter at havde den på to gange er den begyndt at travle op... Og kan ikke få kontakt til deres kundeservice på deres hjemmeside...

18 november 2021

Betale for returering!

Hvis man betaler med PayPal, kan man IKKE returnere en vare i en af deres butikker. Man er i stedet tvunget til at BETALE for en returlabel hos dem. Det burde Uniqlo skrive, hvor man vælger betalingsform!!!!

30 oktober 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Første og nok sidste gang

Bestilte en jakke d. 13 oktober som jeg stadig ikke har modtaget. Jeg har skrevet med kundeservice som var umiddelbart hjælpsomme, men leveringstiden at de allerede har trukket pengene er simpelthen bare været under al kritik.

25 oktober 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pengene kommer ikke retur!

Lige som mange andre får jeg heller ikke mine penge retur for en varer, jeg måtte returnere grundet størrelsen.
At komme igennem til kundeservice er umuligt så jeg har nu ufrivilligt doneret 599kr til firmaet. Aldrig igen!

18 oktober 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte en dynejakke d.23 sep,total…

Bestilte en dynejakke d.23 sep,total dårlig kvalitet og slet ikke som på foto. Sendte den tilbage næste dag,og har som overhovedet ikke hørt fra dem og hverken fået mine penge tilbage, har sendt mail til dem flere gange,men de svare ikke. Køber ALDRIG noget der igen og vil ikke anbefalet stedet til nogen.

13 oktober 2021

Virkelig ringe kundeservice.

Virkelig ringe kundeservice.
Jeg har sent nogle vare retur jeg har endnu ikke, hverken modtaget refusion eller blot en bekræftelse herpå.
Nærved umuligt at få kontakt til kundeservice.
Dårlig oplevelse med Uniqlo.

5 oktober 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Was treated like rubbish by a member of…

Was treated like rubbish by a member of staff that I had asked for a price check on a reduced item. The person tried to refuse to help although being the only person on the till and said to me "well what do you want me to do about it". They could not be bothered basically. At the end of a painful process I said that she didn't seem to want to be there. The reply was "I don't". Uniqlo do not hire people who don't want to work in customer service!

28 september 2021

Kaotisk Uniqlo butik på Strøget i København

Uniqlos butik på Strøget i København er grufuld. Det er totalt håbløst at finde rundt, da der er mange forskellige niveauer og der ikke er noget system i hvor de har hvad. Har spurgt ekspedienter, der heller ikke kunne finde rundt i det og bare bad mig lede .....
Så kan man jo købe online - Men det koster nu 49 kroner at returnere en vare købt online, så det er også lidt risikabelt at købe online og få en vare, der ikke lever op til forventningerne.
Man kan bytte i butikken, hvis altså man kan holde butikken ud - Bortset fra, at hvis man har købt med Pay Pal kan man ikke engang bytte varer i butikken.
Det er ikke god kundeservice.

18 september 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Der' intet tøj der passer mig ♫

Uniqlo i København er ikke som jeg havde håbet, det ville være. I modsætning til i Japan, hvor jeg altid kan finde noget der passer mig, er tøjet i København enten altid for stort eller for småt i en eller anden kapacitet. Der er ikke en eneste størrelse på tøj til overkroppen, hvor det enten ikke er for stramt ved taljen, eller er for stort og poset og har for lange ærmer. Kort sagt er der faktisk ikke en eneste størrelse fra XS til L der passer perfekt overhovedet. Det er en kæmpe ommer.

15 september 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Levering som lovet

Levering som lovet. Jeg har kun oplevet, at min jakke blev leveret inden for den periode, som var oplyst på hjemmesiden.
Størrelsen de anbefalede på hjemmesiden passede heldigvis.

8 september 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der var hul i cardigan, som jeg opdagede, da jeg kom hjem

Jeg købte en cardigan, som jeg brugte sammen dag, så opdagede jeg 3 huller i ærmet, som nok kommer fra alarmen, som blev taget af. Da jeg kontaktede kundeservice dagen efter, sagde de at jeg skulle ind i butikken, men pga. ferie, så kunne jeg ikke komme ind. Så jeg skulle sende billeder af cardiganen, som jeg imellemtiden havde vasket, da det har været meget varmt. Så fik jeg at vide at de ikke ville gøre noget, da det ikke var en fabrikationsfejl.

21 juli 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.