Upway France Reviews

22.169

4,4

‘t Is even een stap: je e-bike wegdoen omdat je je niet meer veilig voelt op de weg. Knoop doorgehakt en besluit genomen. Realistisch aanbod gekregen, en ja gezegd. Fiets werd netjes in afgesproken... Toon meer

Ik kocht 2 weken geleden een bakfiets bij Upway. Deze kwam vandaag aan. Hou er dus rekening mee dat de geschatte levertijd niet klopt. Upway zelf heeft een dikke week nodig om de fiets in o... Toon meer

Via upway inmiddels 2 fietsen gekocht en zijn uitermate tevreden. Van 1 fiets was de gps module defect en door lokale fietshandel kunnen laten repareren met toestemming van Upway. Geld de dag erna al... Toon meer

Twee mooie fietsen gekocht, helaas met een paar mankementen. Deze kon ik laten repareren bij de lokale fietsenwinkel en de kosten werden overgenomen door Upway. Echt super aftersales. Verder goede pri... Toon meer

Uitstekend

22K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(22.169)

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer tevreden met de aangekochte…

Zeer tevreden met de aangekochte E-bike. Enige minpuntje vind ik toch wel de bezorging ervan. Op jullie site staat vermeld dat hij binnen 2 dgn wordt verzonden. Jammer dat ik alsnog 15 dgn heb moeten wachten. Maar verder zeer tevreden.

De beoordeling aangepast naar 5 sterren. Dit na telefonisch contact met Upway. Ze gaven aan met een andere bezorgdienst te gaan werken.

27 december 2025

Hi Ron en Mariek!

Fijn dat jullie tevreden zijn met de e-bike! We betreuren het zeer dat de bezorging langer duurde dan verwacht. We hebben nieuws hierover wat we graag persoonlijk met jullie delen en ik zal daarom volgende week telefonisch contact opnemen.

Groetjes,

Upway support

Super klantenservice

Super klantenservice, erg behulpzaam bij vragen en zelfs toen de lader niet leek te werken kon ik gewoon een andere kopen in een lokale winkel en hebben ze het aankoopbedrag terugbetaald.

Bedankt aan Djordy, Dieuwke en Cindy!

15 januari 2026

Als ik ooit weer een 'nieuwe' fiets nodig heb, koop ik 'm hier!

Omdat we nogal schrokken van de prijzen voor e-bikes, gingen we op zoek naar een tweedehandse. Ik ontdekte Upway, die refurbished fietsen aanbiedt. Daar zijn we groot fan van, hergebruiken. Na maanden zoeken en inlezen hebben we hier een elektrische fiets besteld. We wilden een stabiele fiets met een middenmotor, van hoge kwaliteit en die vooral veilig was. Het werd een Flyer. Omdat we al een keer mis hadden gegrepen door te lang twijfelen, gingen we best snel over tot bestellen. Online ook meteen een verzekering afgesloten, fijn dat dat een optie is.
De fiets kwam er snel. De afleverdatum klopte, dat was heel erg fijn, want de bezorgers hadden het druk rond kerst. Nu konden we in de kerstvakantie mooi oefenen met de fiets.
De fiets zat in een grote doos. Uitpakken, stuur recht zetten, trappers erop en gaan. Hij rijdt als een zonnetje.
En de fiets is nog mooier dan op de foto. Robuust, spaakreflectors, goede verlichting. Alleen geen bel, die hebben we er later opgezet. Verder was alles compleet, het onderhoudsboekje zat erbij, de gebruiksaanwijzing, etc. De fiets is perfect onderhouden en opgeknapt, hij lijkt wel in nieuwstaat!
We hebben 'm nu een maandje en dat is eigenlijk wel kort om uitgebreid te reviewen, maar vooralsnog zijn we 100% tevreden.
Ik schrijf niet vaak reviews, maar voor Upway maak ik graag een uitzondering. Want ik kan het echt aanraden. Als ik ooit weer een 'nieuwe' fiets nodig heb, dan koop ik 'm hier!

17 december 2025

Hi Astrid!

Wauw wat een geweldige review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de aankoop! We zijn blij te horen dat de fiets aan de verwachtingen voldoet en dat je de snelle levering waardeert. Bedankt voor de aanbeveling en het delen van je positieve ervaring met Upway. We waarderen dit enorm!

Vele mooie groene km's nog gewenst!

Het Upway team

Tevreden over mijn e-bikes van Upway

Ik heb bij Upway twee e-bikes gekocht en ben er erg tevreden mee. De kwaliteit van de fietsen is goed, de prijs was scherp en het bestelproces verliep soepel. Levering was snel en alles werkte zoals beloofd. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbare e-bikes voor een goede prijs.

23 december 2025

De snelheid waarmee alles werd…

De snelheid waarmee alles werd gerealiseerd, en de uitgebreide communicatie daaromtrent.
Alleen jammer dat mijn ketting eraf lag bij levering en deze met veel moeite terug geplaatst is kunnen worden daar deze dubbel zat aan de binnenzijde van het voorste tand wiel.
Verder een top product rijd als nieuw

15 december 2025

Prima bedrijf.

Geweldig assortiment aan fietsen.

15 december 2025

Antwoord van Upway France

Bedankt Mark! Fijn dat ons grote aanbod in de smaak valt. We waarderen de feedback enorm :)

Echt een super goede en fijne…

Echt een super goede en fijne fietsleverancier, fiets heel netjes en goed klaargemaakt en helemaal in orde bij levering, schoon, netjes alles goed afgesteld en nagekeken, perfect en heel goed ingepakt en zonder ook maar 1 beschadiging aangekomen, ook de site en informatie over de fiets en de bezorging was super, ook de levertijd indicatie was echt goed ingepland en levering was ook perfect binnen de afgesproken tijd.
Een Echte aanrader om daar een hele mooie en goede fiets te kopen en ook voor een hele goede prijs, en eventueel ook nog uit te breiden met extra garantie (zou het zeker aanraden voor de prijs)

11 januari 2026

Super!!

Heel prettige ervaring. De bestelde fiets is keurig afgeleverd en binnen een week. Zag er prima uit. Na plaatsing bestelling bleek dat we nog recht hadden op korting. Dit gemeld en het werd gelijk netjes en snel geregeld. Top ervaring!

21 december 2025

Goede service en garantie Upway

Ik heb een Tenway fiets bij Upway gekocht met garantie op de fiets en accu. De fiets is zo goed als nieuw maar de accu is helaas niet helemaal goed (stop na 38%).

Nadat ik Upway heb geïnformeerd kreeg ik een zeer geruststellende mail terug hoe dit gefixed kan worden, geen gezeur maar oplossingsgericht, was echt top! De accu word nu onder garantie vervangen.

11 januari 2026

Snel antwoord gekregen op vragen due ik…

Snel antwoord gekregen op vragen due ik op de website stelde, helder en duidelijk. Ik werd op de hoogte gehouden van de levering van mijn bestelling.
Een artikel wat ik had mee besteld bij mijn fiets paste niet. Ook dit werd goed opgelost.

12 december 2025