Keyhole Reviews 305

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hvis den sidste medarbejdere, var den første jeg snakkede med ville det have været 5*,men pga den første kvindelige medarbejdere hun var kort for hovedet og lyttede ikke rigtig til at jeg var ikke k... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

The service is good, The app is utter garbage, not available in all stores, I needed to switch my store manually; it took 3 hours, and I called Apple support. App does not work with older a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har virkelig været glad for keyhole. Selvom de normalt ikke blander sig i sager mellem lejer og udlejer, hjalp de mig på vej, da udlejer ikke var til at rykke i. De har igennem min “sag” bare være... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En virkelig vellykket og utmerket opplevelse, preget av troverdighet, god behandling og fleksibilitet. Jeg anbefaler dem til alle, og jeg har fortalt hele familien og vennene mine om at jeg har hatt k... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vastgoedbeheerder
  2. Huurdersverzekeringsmaatschappij

Geschreven door het bedrijf

Keyhole er den finansielle partner for udlejere, der ønsker fleksible depositumløsninger til deres lejere. Vi tilbyder både traditionelle depositumskonti og moderne depositumsgarantier – så lejerne kan vælge den løsning, der passer dem bedst. Enkel opsætning, tryghed for udlejer og en bedre lejeoplevelse for lejer.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Nor easy to use

16 februari 2025

Hi Carlos.

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that you found the app difficult to use. We’re always looking to improve, and your input helps us do just that.

If you have any specific suggestions or areas you struggled with, we’d love to hear more. Feel free to reach out to our support team at support@usekeyhole.com. We’re here to help!

Thanks again for giving us a try, and we hope to make your experience better in the future.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Christine som jeg snakkede med var den…Utrolig fin behandling

Christine som jeg snakkede med var den sødeste ansatte jeg havde talt med og utrolig hjælpsom så hun skal have al den ros der findes.

15 februari 2025

Hej Lisbeth😊

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at Christine har givet dig en så positiv oplevelse. Vi sætter stor pris på din ros, og vi sørger for, at hun får det at vide – det vil helt sikkert gøre hendes dag! 🙌

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, at du kommer godt på plads i din nye lejebolig 🔑

Very helpful and fast

Very helpful and fast. They have great support team.

13 februari 2025

Hi Alireza😊

Thank you very much for your 5-star review⭐ We are very happy to hear that you had a great experience and that our support was very fast to help 🙌

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det er bra service og mye forståelse

Det er bra service og mye forståelse. Den hjelper meg mye og jeg tenker i denne servicen.

4 februari 2025

Hei Hussein 😊

Tusen takk for din anmeldelse – det setter vi stor pris på! 🙌

Vi er utrolig glade for at du har valgt Keyholes depositumløsning, og vi håper at du kommer godt på plass i din nye leiebolig 🔑

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fedt koncept og det virker

Meget fedt koncept og det virker, minimumspris og god service!

1 februari 2025

Hej Daniel 😊

Tusind tak for de 5-stjerner - det sætter vi stor pris på! ⭐ Vi er utrolig glade for at høre, at du synes godt om vores koncept og service 🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The company solve the problem of the…

The company solve the problem of the people as soon as possible . Whatever questions asked they replied and suggest good ideas

26 januari 2025

Hi Jaiprakash☺️

Thank you very much for your 5-star review—we truly appreciate it! We're happy to hear that you received helpful suggestions from our support team🙌

Very happy to use keyhole thanks

Very happy to use keyhole thanks

16 januari 2025

Hi Daniele😊

Thank you for your kind words! We're thrilled to hear that you're happy using Keyhole, and we're happy to have you onboard!🔑

Enkel å bruke

Enkel å bruke

9 januari 2025

Hei Bjørn☺️

Vi er glade for å høre at din opplevelse med Keyhole fortjener 5 stjerner! Tusen takk ⭐

Vi jobber alltid for å gjøre det så enkelt som mulig for brukerne våre, så det er flott å høre at du synes det fungerer godt 🙌

Ikke fornøyd

12 januari 2025

Hei Mo.

Takk for anmeldelsen din, selv om vi er lei oss for å høre at opplevelsen din med oss kun har fortjent 1 stjerne.

Vi vil gjerne høre fra deg hva vi kan gjøre bedre for å optimalisere kundeopplevelsen hos Keyhole. Vi vil derfor sette stor pris på å høre fra deg, slik at vi kan rette opp i opplevelsen din med Keyhole.

Du er alltid velkommen til å kontakte vårt supportteam på +45 71 74 71 24 eller sende en e-post til support@usekeyhole.com.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Vennlig hilsen,
Christine
Keyhole Support

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dere er beste i Norge dette er min…

Dere er beste i Norge dette er min oplevelse

2 januari 2025

Hei Marwan☺️

Tusen takk for de 5 stjernene og de vennlige ordene⭐ Vi setter stor pris på at du deler din positive opplevelse med oss. Det betyr mye for oss 🙌

Bra servic hyggelig folk

20 december 2024

Hei Hasan☺️

Tusen takk for din anmeldelse! ⭐ Vi er glade for å høre at du har hatt en god opplevelse med oss – og håper at du trives godt i din nye leiebolig👌

f Camara

16 december 2024

Hei Fatou☺️

Tusen takk! Vi setter stor pris på din anmeldelse og er glade for å høre at din opplevelse med Keyhole fortjener 5 stjerner ⭐👌

Alt i orden

Alt i orden, inntil nå jeg ser alt bra. veldig fornøyd

26 november 2024

Hei Geraldo☺️

Tusen takk for din anmeldelse! Vi er utrolig glade for at du har valgt å benytte deg av Keyholes depositumløsning ⭐

Vi håper du har kommet godt på plass i din nye leiebolig! 🔑

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er et kjempe fint tilbud istedenfor…

Det er et kjempe fint tilbud istedenfor å betale inn masse penger på et depositum

1 december 2024

Hei Brit☺️

Tusen takk for din anmeldelse! Vi er utrolig glade for å høre at du setter pris på vår depositumløsning, som gjør at du slipper å betale et stort kontant depositum ved innflytting 🙌

Vi håper du har kommet godt på plass i din nye leiebolig!

Ikke å anbefale

Dårlig system ved utflytting og overføring av garantien. Hun som flyttet ut av kollektivet ble trukket, samtidig som jeg ble trukket 4 ganger, noe som ikke gir mening når det skal være én leiegaranti på ett hushold. Hun som flyttet ut sendte også mail i forkant at utflytting for å unngå å bli trukket dobbelt.
Vår erfaring med Keyhole er at det er et rotete system og vanskelig å gjøre seg forstått med. Vi opplever også dårlig informasjon ved overføring av garanti.
Vil ikke anbefale det videre.

5 december 2024
Review zonder uitnodiging

Hei Ida.

Takk for at du deler din opplevelse, selv om vi er lei oss for å høre at du ikke har vært fornøyd.

Garantien er stilt som sikkerhet overfor din utleier, og det er derfor utleier som bestemmer hvordan garantien skal settes opp og sendes til. Som jeg nevnte i telefonen, har utleier invitert deg til din egen garanti og ikke som overtakelse av fraflyttet leier i kollektivet. Derfor har det ikke vært en overføring av garanti, men derimot opprettelse av en helt ny garanti. Din innflyttingsdato var satt til september, og du har derfor blitt belastet månedlige premier for din aktive periode. Disse betingelsene gjennomgikk du også da du fullførte din Keyhole-onboarding.

Vi er lei oss for å høre at du mener det er et rotete system. Vi tar tilbakemeldingen din videre og vil gjøre vårt beste for å forbedre brukeropplevelsen, samt onboarding- og utflyttingsprosessen. Du er derfor mer enn velkommen til å kontakte oss på support@usekeyhole.com eller på +45 71 74 71 24 dersom du har ytterligere tilbakemeldinger.

Vennlig hilsen
Christine (Keyhole Support)

Effektiv

Effektiv, automatisk

8 november 2024

Hei Ahmed☺️

Tusen takk for din anmeldelse! Vi er veldig glade for å høre at din opplevelse med Keyhole fortjener 5 stjerner ⭐

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig system i avslutting av garantien

Har ikke noe godt system når det kommer til å avslutte/ overføre garantien. Nå har det skjedd gjentagende ganger at folk i samme leilighet blir trukket for garanti flere ganger, fordi det blir rot i overgangen til garantien fra en leietaker til en ny. (Selv om jeg sendte Mail til dem i forkant av utflytting for å unngå dobbeltrekk av garanti) Dette er ikke godt nok og gjør det ikke fristende å bruke dette selskapet igjen.

1 december 2024
Review zonder uitnodiging

Hei Veslemøy.

Takk for at du deler din opplevelse, selv om vi er lei oss for å høre at du er misfornøyd med Keyhole.

Jeg forstår frustrasjonen din rundt avslutningen av garantien.
Garantien fungerer som sikkerhet for utleieren din, og vi trenger derfor en bekreftelse fra utleieren før garantien kan avsluttes. Den 28. november 2024 meldte du fra om at du skulle flytte ut 1. desember 2024. Vi tok kontakt med utleieren samme dag, men siden dette falt på en helg, kan svartiden være noe forsinket.

Vi venter fortsatt på bekreftelse fra utleieren, som også må sende inn sluttoppgjøret. Dette må være betalt før garantien kan avsluttes. Vi forstår at dette kan være frustrerende.

Vi følger opp saken og kontakter deg så snart sluttoppgjøret er klart. Du er alltid velkommen til å kontakte oss på +45 71 74 71 24 eller support@usekeyhole.com hvis du har spørsmål eller ønsker en oppdatering.

Vennlig hilsen
Christine (Keyhole Support)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Keyhole garanti for depositum til lejlighed

At jeg blev hjulpet til at få en lejlighed
Det er jeg dybt taknemmelig for

14 november 2024

Hej Kirsten ☺️

Tusind tak for den fine anmeldelse ⭐ Vi er utrolig glade for, at vi med vores depositumsløsning kunne hjælpe dig med at flytte ind i din nye lejlighed 🔑

Dere spammer mailen min

Dere spammer mailen min, jeg har aldri vært kunde hos dere og håper inderlig jeg aldri trenger å bli kunde heller.

16 november 2024

Hei Jonny.

Takk for at du deler din mening.

Du har mottatt en automatisk e-post sendt fra vårt system angående fraflytting og bruk av vår depositumgaranti/leiegaranti. Vi forstår at det kan ha gått en stund siden du flyttet fra denne adressen, og beklager dersom dette har skapt forvirring. Tidligere har vi vært nødt til å oppbevare informasjon i en viss tidsperiode, men dette er nå blitt oppdatert. Vi har derfor slettet dine data, og du mottar derfor ikke lenger e-poster fra Keyhole.

Enda en gang beklager vi forvirringen dette har skapt.

100%

fantastic👍

6 november 2024

Hei Affa😊

Tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse! ⭐ Vi er glade for at du har valgt å bruke Keyholes depositumløsning.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.