Keyhole Reviews 305

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hvis den sidste medarbejdere, var den første jeg snakkede med ville det have været 5*,men pga den første kvindelige medarbejdere hun var kort for hovedet og lyttede ikke rigtig til at jeg var ikke k... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

The service is good, The app is utter garbage, not available in all stores, I needed to switch my store manually; it took 3 hours, and I called Apple support. App does not work with older a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har virkelig været glad for keyhole. Selvom de normalt ikke blander sig i sager mellem lejer og udlejer, hjalp de mig på vej, da udlejer ikke var til at rykke i. De har igennem min “sag” bare være... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En virkelig vellykket og utmerket opplevelse, preget av troverdighet, god behandling og fleksibilitet. Jeg anbefaler dem til alle, og jeg har fortalt hele familien og vennene mine om at jeg har hatt k... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vastgoedbeheerder
  2. Huurdersverzekeringsmaatschappij

Geschreven door het bedrijf

Keyhole er den finansielle partner for udlejere, der ønsker fleksible depositumløsninger til deres lejere. Vi tilbyder både traditionelle depositumskonti og moderne depositumsgarantier – så lejerne kan vælge den løsning, der passer dem bedst. Enkel opsætning, tryghed for udlejer og en bedre lejeoplevelse for lejer.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

dere er så fine

dere er så fine og vi er fornøyd

31 oktober 2024

Hei Parisa 😊

Tusen takk for de fine ordene! Vi er så glade for at du er fornøyd – det betyr mye for oss! 🙌

Det er nemt og lige til

Det er nemt og lige til at benytte Keyhole til sit indskud. Altid god service hvis man har spørgsmål og brug for hjælp

3 november 2024

Hej Nanna😊

Mange tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på!🙌 Vi er glade for at høre, at du synes, det er nemt at bruge Keyhole til dit depositum, og at du har fået god service😀

Veldig god løsning

En fin løsning som er lett å sette igang elektronisk

26 oktober 2024

Hei 😀

Tusen takk for de 5 stjernene – det setter vi stor pris på! ⭐ Vi er glade for å høre at du er fornøyd med vår depositumsløsning, og vi håper du har kommet godt på plass i din nye leiebolig 🏠

veldig hyggelig team

veldig hyggelig team, svar kom alltid raskt. fordelen er korrespondanse via e-post og profesjonalitet
hilsen
marzena

1 november 2024

Hei Marzena 😊

Tusen takk for din anmeldelse! Vi er glade for å høre at du har hatt en god opplevelse med teamet vårt 🙌

Takk for at du valgte Keyhole og vår depositumsløsning 🔑

Fin og brukervennlig løsning

Fin og brukervennlig løsning, 10/1

25 oktober 2024

Hei Anders 😊

Tusen takk for de 5 stjernene! ⭐ Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss, og at du har valgt Keyholes depositumløsning 🔑

Vi håper du har kommet godt på plass i din nye leiebolig!

God opplevelse

Ryddig og god kommunikasjon. God oversikt og lett å komme i kontakt med ved spørsmål

4 oktober 2024

Hei Audhild😊

Takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at du hadde en god opplevelse, og at du satte pris på vår kommunikasjon og tilgjengelighet🙌 Vi jobber hardt for å sikre at våre kunder får god oversikt og rask hjelp når det trengs.

Takk for at du valgte Keyhole! 🔑

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Extra muskler til at forhandle med…

Extra muskler til at forhandle med udlejer. Fordel at de ikke bare kan holde fast i depositum, og det er nu deres ansvar og ikke lejer at bringe uenigheder under huslejenævnet.

2 oktober 2024

Hej Arnar 😊

Tusind tak for de 5-stjerner - sætter vi stor pris på ⭐Vi er glade for at du valgte, at benytte dig af vores depositumsløsning 🔑

Perfect, no issues

4 oktober 2024

Dear Klaus😊

Thank you for your 5-star review⭐ We very much appreciate it and are happy you chose Keyhole as part your deposit solution! 🔑

Hurtig svar og behandling

Hurtig svar og behandling. God rådgivning når spørgsmål opstår.

28 september 2024

Hejsa😊

Mange tak for din anmeldelse! Vi er utrolig glade for, at du har givet os 5-stjerner for vores depositumsløsning og gode support ⭐🔑

Held og lykke med dit nye lejemål! 🏠

God samarbejde

God samarbejde

26 september 2024

Hej Anne-Lise 😊

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse - det sætter vi stor pris på! ⭐ Vi er glade for, at vi kunne tilbyde dig Keyhole Deposit, så du snart kan flytte ind i din nye lejebolig uden at skulle indbetale et stort kontant depositum 🔑

Bra opplevelse

Bra opplevelse, lett å bruke

17 september 2024

Hei Maria 😊

Tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse!⭐ Vi er utrolig glade for at du har hatt en god og enkel opplevelse med din Keyhole onboarding – vi streber etter å gjøre prosessen rask og enkel.

Lykke til med din nye leiebolig 🔑

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det sier ut bra som bra løsning om…

Det sier ut bra som bra løsning om depositum.

11 september 2024

Hei Petya 😊

Takk for anmeldelsen din! Vi er utrolig glade for at du har valgt å benytte deg av vår depositumløsning til din nye leiebolig 🙌

God og hurtigt service

Det er helt klart en god oplevelse at benytte Keyholes tilbud. Selve processen er forbavsende hurtig og det er nemt via appen. God service... så det er meget anbefalelsesværdigt.

29 augustus 2024

Hej John 😊

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores depositumsløsning, og at du fandt processen både hurtig og nem via vores app 🔑

Vi håber, at du er kommet godt på plads i dit nye lejemål!

Fin og hurtig hjelp

Fin og hurtig hjelp! Dere er super!

25 augustus 2024

Hei Catherine 😊

Tusen takk for de 5 stjernene⭐Vi setter stor pris på anmeldelsen din, og er glade for at du har valgt å benytte deg av Keyholes depositumløsning 🔑

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Noget hænger ikke sammen!

Opdatering primo (11/10/24 - nu tre stjerner):
Appen er blevet opdateret - og fungerer nu. Har dog stadig ikke overblik over de informationer jeg har afgivet (adgange til personlige økonomidata)? Mangler dertil overblik over hvilke lejemål der er tilgængelige med deres service. Kan se detaljer om lejemål valgt på en liste (generel søgning fx postnr.), eller specifik adresse. Dog uden informationer om leje mv., hvilket nok er det vigtigste for brugeren. Ved godt at formålet ikke er boligformidling, men ville nu være fedt hvis man kunne se tilgængelige boliger i et valgt område - med lejeniveau og udlejer. Betaler evt. gerne for kontaktoplysninger, så der burde være en levedygtig forretningsmodel ved at tilføje den funktion?
Noget andet er, at det ikke er gennemskueligt om det betragtes som en "ansøgning" ved at gennemføre "tilføj lejemål"-processen? Har ikke gennemført af netop den grund. For jeg ved ikke om udfyldelsen er bindende på nogen måde? Er ikke oplyst i FAQ.
Dertil virker det mere som en låneformidling, idet Deposit Split synes at være det primære (eneste?) produkt der tilbydes? Har endnu ikke fundet lejemål hvor Keyholde Deposit tilbydes. Hvilket er den service jeg blev interesseret i.

Opdatering:
Det er ikke min telefon den er gal med, men appens design. Hvis ikke man formår at få apps til at virke 100%, burde man måske ikke basere hele sin forretningsmodel på at være app baseret? Jeg ville i hvert fald ikke stole på at de ville kunne håndtere det mindste der har med økonomi at gøre.

Oprindelig review (24/8/24 - en stjerne):
Kan godt undre mig over rating her på trustpilot, når rating er så usandsynlig dårlig i Google Play? Hele konceptet bygger jo på brugen af appen?
Min oplevelse:
Installerede appen for noget tid siden. Udfyldte det der skulle og gav adgang til mine økonomidata. Herefter..... intet. Intet svar, ingen mail, ingen information i appen. Kan ikke tilføje lejemål, intet virker. Kontakter Keyhole, råd: Afinstaller og prøv igen. Done. Nu: Appen kan end ikke åbnes?! Bliver hængende på åbningsbilledet. Skal jeg være bekymret for mine data? Bliver de solgt? Er dette svindel?

24 augustus 2024
Review zonder uitnodiging

Opdateret svar på anmeldelse (d. 11/10/24):

Hej Gitte.

Tak for din opdaterede anmeldelse, som vi gerne vil følge op på. Det er godt at høre, at vores app-opdatering har hjulpet dig ind i appen igen. Vi vil endnu engang understrege, at vi kun indsamler de data, der er nødvendige for, at vi kan tilbyde vores løsninger. Du har altid ret til at tilbagekalde dine data, hvilket du gør ved at skrive til info@usekeyhole.com. Du kan læse meget mere om vores privatlivspolitik her: https://usekeyhole.com/da-dk/privatliv-datasikkerhed/privatlivspolitik

Vi sætter pris på din feedback, som vi tager med videre i vores udvikling. Faktisk er flere af dine pointer allerede noget, vi arbejder på. Lige nu har vi en liste over de udlejere, der er Keyhole partnere, og som kan tilbyde Keyhole Deposit. Keyhole Deposit kræver nemlig, at din udlejer er Keyhole partner og kan invitere dig. Du finder listen over Keyhole partnere her: https://usekeyhole.com/da-dk/partnerliste

For at bruge Keyhole Deposit kræves der netop en invitation fra udlejer. Invitationen giver adgang til din Deposit ansøgning i Keyhole appen. Derfor kan løsningen heller ikke vælges i appen, hvis du ikke har en invitation. Keyhole Split kan derimod benyttes til alle lejemål, hvor udlejer har et gyldigt CVR-nummer, og du kan derfor starte ansøgningen uden invitation direkte i appen.

Vi håber, at du vil tage et kig på listen over Keyhole partnere, så du forhåbentlig kan finde en udlejer, der tilbyder Keyhole Deposit til et ønsket lejemål.

___
Hej Gitte.

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med vores app, og vi forstår din frustration.

Først og fremmest vil vi gerne forsikre dig om, at vi tager sikkerheden af dine data meget alvorligt. Dine oplysninger bliver ikke solgt eller delt, og vi indsamler kun de data, der er nødvendige for at kunne tilbyde vores Keyhole-produkter. Vi er meget opmærksomme på, at nogle Android-modeller oplever fejl, som vi arbejder på at forbedre.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre. Derfor vil vi sætte stor pris på, hvis du kontakter vores support på +45 71 74 71 24, så vi kan tage hånd om problemet og sikre, at alt fungerer korrekt for dig.

Vi håber, at vi får mulighed for at rette op på din oplevelse.

Venlig hilsen,

De var virkelig min redning

De var virkelig min redning

30 juni 2024

Hej Karina 😊

Mange tak for de 5 stjerner⭐ Vi er utrolig glade for, at vi kunne hjælpe dig godt videre i din nye lejebolig 🙌

Lees meer over geverifieerde reviews.