Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Toimitus oli nopea. Kattovalaisimen asennuksessa oli ongelmia Suomalaisen standardin huomioiden. Ei valmista koukkuripustusta. Samoin ei kattorasiaan tarkoitettu kisko sopinut mittojensa puolesta. Y... Toon meer
Hyvä informaatio prosessin aikana. Tavara saapui kunnossa. Vain yksi huomautus: Paketti saapui vaurioittuneena ja onneksi reikä oli sillä puolella, jossa ei ollut lamppua. Paketin tekijöille vois... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Riippuvalaisimet
Seinävalaisimet
Kattovalaisimet
Ulkovalaisimet
Yksi Pohjois-Euroopan laajimmista design valaisin valikoimista!
Contactgegevens
Rabanusstraße 14-16, 36037, Fulda, Duitsland
- 020 787 1616
- info@valaisinmestari.fi
- valaisinmestari.fi
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Olen erittäin tyytyväinen niin…
Olen erittäin tyytyväinen niin tuotteeseen, kuin toimitukseenkin!!
Luotettava verkkokauppa
Tuote tuli annetussa ajassa kotiovelle. Kiitos hyvästä palvelusta.
Tyytyväinen lampun ostaja
Olin alkujaan epäileväinen, mutta lamppu oli jopa parempi kuin kuvittelin ja tuli hyvin pakattuna Saksasta nopealla toimituksella. Kaupalla oli laaja valikoima ja kokonaisuudessaan olen tyytyväinen. Jatkossakin uskallan tuolta tilata.
Tuote täytti odotuksen🤗
Хорошие люстры по разумной цене
Купили две одинаковые люстры на 6 ламп в гостинную. Люстры соответствуют описанию и картинкам на сайте, прибыли в ожидаемый срок, хорошо упакованы. Мы довольны покупкой.
Suosittelen
Tuote oli hyvin pakattu ja toimitettiin nopeasti. Tuote vastasi odotuksia.
Kiitos nopea ja hyvin pakatusta…
Kiitos nopea ja hyvin pakatusta toimituksesta! Shampanjalasit tulivat ehjänä perille.
Pikainen toimitus haluamalleni…
Pikainen toimitus haluamalleni tuotteelle. Tuote laadukas.
Toimituksen viivästyksestä informoitiin…
Toimituksen viivästyksestä informoitiin eli asiakas oli ajan tasalla tilauksensa suhteen. Viivästystä myös pahoiteltiin.
Sain juuri sellaisen tuotteen mitä olin…
Sain juuri sellaisen tuotteen mitä olin tilatessa toivonut saavani. Laatu vastasi kuvausta.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Tilauksen tulo kesti 4 kuukautta eikä sittenkään kaikki onnistunut.
Tilasin huhtikuussa valaisimen jonka toimitus luvattiin olevan alle kaksi viikkoa. Valaisimen tulo kesti 3 kk mutta se ei tullut kuitenkaan kokonaisena. Lukemattomien sähköpostien, valokuvien lähettelyn ja epämääräisten laskujen tulon jälkeen luovutin varaosien odottelun. Niitä ei koskaan tullut. Sain kyllä pienen korvauksen, siitä kiitos.
Koko projektiin tuhlautui 4,5 kk.

Hyvä tuote, kehno kuljetuspalvelu
Valaisin oli ihana ja erinomaisesti pakattu. Kuljetuksessa oli kuitenkin kummaa viivettä ja seuranta ei ihan aina tuntunut olevan ajan tasalla. Lopulta valaisin tuotiin ulko-ovelle, mutta sisään sitä tuotu vaikka olin antanut ovikoodin ja puhelinnumeroni. Kuljetuspalvelun kanssa ei siis sujunut, näin auton pihalla, mutta valaisin tuotiin vasta seuraavana päivänä, vaikka olin sovittuna päivänä kotona. Eivät edes pahoitelleet sähläystä. Jouduin soittamaan monta kertaa ja selvittää, missä se on ja milloin se siis tulee. Valaisin oli kuitenkin aivan perfect, kun se vihdoin saapui!

Antwoord van Valaisinmestari.fi
Kaikkia maksettuja tuotteita ei tullut…
Kaikkia maksettuja tuotteita ei tullut perille. Paketti oli kolhiintunut ja avattu ja sieltä puuttui kaksi maksettua -ilmeisesti rikkoontunutta (?)tuotetta.

En ole saanut valaisinta
En ole saanut valaisinta. Seurantatiedot ei päivity ja minulle ei ole vastattu kysymykseen toimituksesta jonka olen laittanut asiakaspalveluun sähköpostilla.

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.