Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Han holder hvad han lover ! vi har fået en Panasonic luft/vand pumpe af VARMEPUMPE FYN. Christian Maack er en rigtig håndværker der laver tingene færdig første gang-dejligt. Og så har han nogle sup... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varmepumpefyn har 100% levet op til aftale og mere end det. Hvis man kunne giver mere end 5 stjerner havde vi gjort det. Utrolig flinke og rare mennesker og Christian som er ejeren er utrolig imø... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,7

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

professionelt udført arbejde…

Vi valgte Varmepumpe Fyn ene og alene på grund af de fine anmeldelser, og nu vil vi også gerne varmt anbefale firmaet til andre. Alle aftaler blev overholdt, og arbejdet blev udført til perfektion. Vi er bare så glade for det flotte og gode resultat! Virkelig professionelt udført arbejde.

21 november 2025

5 stjerne oplevelse ⭐️

Utrolig service fra både Signe (sekretær) og Rene (montør).

Professionelle, venlige, punktlige og bare generelt fremragende service.

Sådan en positiv oplevelse. Tusind tak Signe og Rene!

6 mei 2025

Den varmeste anbefaling herfra

Vi har netop fået installeret en varmepumpe fra Varmepumpe Fyn, som erstatning for vores gamle og knapt fungerende oliefyr. Som nye husejere var vi usikre og havde masser af spørgsmål, men Christian, ejeren af firmaet, tog os i hånden lige fra det første uforpligtende møde. Han var yderst imødekommende og tålmodig, og tog sig virkelig tid til at besvare både de spørgsmål, vi havde, og dem, vi ikke engang havde tænkt på.

Da installationen skulle finde sted, var teamet både effektive, professionelle og meget omhyggelige. Det var tydeligt, at de var virkelig dygtige til deres håndværk. Alt i alt har det været en tryg og behagelig proces, og vi kan kun på det varmeste anbefale Varmepumpe Fyn og Christian. 5 stjerner herfra!

12 september 2024

KÆMPE OPLEVELSE

KÆMPE OPLEVELSE
Efter at vi havde besluttet at fravælge fjernvarme, med de mange usikkerhedsmomenter der er deromkring, besluttede vi at vælge varmepumpe til afløsning af vort 22 år gamle gasfyr.
En leverandør skulle findes.
Valget faldt på Varmepumpe Fyn, hvor vi havde besøg af Christian Maack.
Vi gennemgik sammen ønsker og muligheder, hvorfra tilbuddet kunne gives.
Tilbuddet indeholdt alt uden tillæg til det ene eller anden. Meget enkelt og let forståeligt.
De stillede præcis kl 7 den aftalte dag. De to montører, der var særdeles hyggelige og venlige, gik omgående igang. Midt på formiddagen kom en elektriker til, der var af samme kaliber som de andre to.
Kl 13:30 var der varme på huset, ryddet op og den gamle installation fjernet.
Fantastisk, simpelthen!
Der skulle kun støvsuge.
Så kommer vi til fakturaen. Den var på øre som tilbuddet. Perfekt som alt andet hos Varmepumpe Fyn.

Vi kan varmt anbefale Varmepumpe Fyn.

PS! Der er nu gået ca 2 måneder og vore udgifter ser ud til at blive reduceret med 40 til 45% i forhold til gennemsnittet fra 2022 og 2023 i samme periode.

7 februari 2024

Stor anbefaling herfra

Super service og vejledning! Trods udfordringer mht. etagen mv. blev resultatet så fint. Rigtig venlig montør og alt i alt en rigtig god oplevelse. Vil klart anbefale!

4 maart 2024

Kommer til tiden

Kommer til tiden
Prisen holder
God rådgivning
De rydder op efter sig
Fint udført arbejde
Alt hvad man kan forvente af en god håndværker

25 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Christian og Varmepumpefyn teamet…

Christian og Varmepumpefyn teamet levede helt op til vores forventninger og mere til. Christian har været en stor hjælp fra starten af og igennem hele processen.
Vi er super glade for vi valgte ham og teamet til vores jordvarme projekt.
Stor anbefaling herfra.

25 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Installation af luft til luft…

Installation af luft til luft varmepumpe d. 3/4-23. Absolut kompetent og behagelig montør. Pertentlig og veludført opsætning. Grundig forklaring af anlæggets muligheder efterfølgende. Alt i alt top notch og størst mulig anbefaling herfra.

3 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jordvarme. Fik leveret og monteret nyt anlæg til…

Fik leveret og monteret nyt anlæg til jordvarme. Aftaler, levering og montering levede 100% op til forventningerne. Alt blev lavet til aftalt tid og pris, og efterfølgende blev der ryddet op. Alt var perfekt, og montørerne var fantastisk søde og gav sig god tid til at svare på alle spørgsmål. Kan helt sikkert anbefales, og vil ikke tøve med at bruge firmaet igen.

14 februari 2023

Over forventning :D

Varmepumpefyn har 100% levet op til aftale og mere end det.
Hvis man kunne giver mere end 5 stjerner havde vi gjort det.
Utrolig flinke og rare mennesker og Christian som er ejeren er utrolig imødekommende og behjælpelig.
Efter flere forskellige tilbud gik vi tilbage og kontaktede Christian som havde givet os vores første tilbud og han kunne levere hurtigere (måneder før end de andre) og han holdt prisen på trods af vi kom tilbage efter tilbuddet udløb.
Vi kan stærkt anbefale andre at tage kontakt til varmepumpe fyn hvis man går og gerne vil skifte fra et dyrt gas- eller oliefyr som os.

7 april 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varmepumpe Fyn kan klart anbefales i…

Varmepumpe Fyn kan klart anbefales i særdeleshed. De laver et rigtig pænt stykke arbejder, er seriøse og serviceminded. Vi har udskiftet et træpillefyr med en 16 kwh luft til vandpumpe, og det kører så fint. Er der spørgsmål ringer man bare til firmaet - så er der svar med det samme.

3 november 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top professionelle og super behagelige :-)

Varmepumpe Fyn har igennem nogle år installeret og serviceret to varmepumper for os, og både Christian (ejeren) og de øvrige medarbejdere er altid top-professionelle :-) Alle aftaler er altid blevet overholdt og de altid super søde og behagelige at tale med.
Kan varmt anbefales.

12 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik tidligere på sommeren…

Vi fik tidligere på sommeren installeret en luft til luft varmepumpe fra Bosch. Vi er yderst tilfredse med denne ekstra luksus i de varme sommernætter, samt hele processen med tilbudsgivning, overholdelse af leveringstid samt installation og introduktion af de forskellige funktioner. Mine største anbefalinger af Christian og resten af hans profesionelle team. 👍🏻

10 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Installation af luft til vand varmepumpe

Når man laver aftaler med ejeren Christian, så bliver disse holdt til fulde. Det gælder både i tilbudbudsafgivelsen og i udførelse af arbejdet. God rådgivning af mulige løsninger for netop vores behov. Vi kan i den grad anbefale denne virksomhed, hvis du skal have installeret en varmepumpe

22 juni 2021

Is dit jouw bedrijf?