Goede site en service! Vooral het versiebeheer vind ik erg waardevol. Als iets verkeerd is gegaan, ga je gewoon een paar versies terug. Het uitwisselen van bestanden met anderen werkt uitstekend.... Toon meer
Van leverancier overgestapt op vBoxx en tot nu toe zeer positief, reageren snel, product werkt goed, ziet er verzorgd uit en staat op Nederlandse bodem. Aanrader!
vBoxx is a Dutch provider of secure and independent cloud solutions, trusted by businesses across Europe. We offer a wide range of services tailored for professionals and organizations that value privacy, flexibility, and personal support: vBoxxFiles – GDPR-compliant cloud storage and file sharing vBoxxConnect – privacy-first email, calendar, and collaboration tools vBoxxVault – automated, secure backup for files and servers Custom NAS hosting – your own private storage environment, managed by us Offsite backups & disaster recovery – to keep your data safe at all times All services run on our own infrastructure in ISO 27001-certified data centers in the Netherlands — 100% EU-based, with no third-party access. At vBoxx, you get direct access to real experts. No call centers, no ticket queues — just fast, personal support when you need it. Secure. Independent. Professional. That’s the vBoxx way.
Regulusweg 5, 2516 AC, The Hague, Nederland
- +31 70 2060091
- info@vboxx.nl
- vboxx.nl
deskundig en goed bereikbaar
De helpdesk nam snel contact op na mijn vraag over advies. De medewerker was deskundig en heeft mijn vragen heel goed beantwoord en via teamviewer adequaat hulp geboden met een aantal wijzigingen in de instellingen.
Wat een service!
We hebben zeer positieve ervaringen met de produkten en service van vBoxx. En dit tegen een betaalbaar tarief. Opvallend hoe snel en vakkundig we worden geholpen als er een vraag of probleem is. Er wordt altijd uitgebreid de tijd genomen om iets op te lossen als dit nodig is. Aanrader!
Als je professionele ondersteuning zoekt..
Al vanaf 2018 enorm prettig en professioneel contact en uitstekende IT-ondersteuning ontvangen. Met name Chris Koppenaal heeft hierbij een grote rol gespeeld. Dank daarvoor!
Goede omgeving om je data veilig te…
Goede omgeving om je data veilig te behouden.
Van leverancier overgestapt op vBoxx en…
Gemak, veilig en eenvoudig
Prettig geholpen met het opstarten van de cloud en het toevoegen van het eigen logo. Verder wijst het gebruik zich vanzelf. Goede feedback van klanten ontvangen vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het goede overzicht. Een aanrader voor een efficiënte bedrijfsvoering, waarbij er voldoende aandacht is voor veiligheid.
Fijne samenwerking met vboxx
Na eerdere samenwerking met vboxx, die we door een andere werkwijze stop gezet hadden, dacht ik direct weer aan vboxx toen de noodzaak zich weer voor deed. Fijne tools, snelle (re)acties, goede service! Blij mee!
Prima Cloud service
Prima Cloud service, Wij zijn erg tevreden over VBoxxCloud Overzichtelijk, snel, eenvoudig blij met eigen bedrijfslogo,
Wij delen naar tevredenheid grote hoeveelheden met onze opdrachtgevers.
Aanrader!!
Super tevreden over vBoxx! Zeer gebruiksvriendelijk en goede klantenservice! Deze zal je overigens door deze intuïtieve applicatie niet snel nodig hebben ;-) En nog heel goed betaalbaar ook! Kortom, een aanrader!
Al sinds 2015 klant en de service…
Al sinds 2015 klant en de service blijft geweldig!

Zeker een aanrader!
Sindskort overgegaan naar vBoxxCloud en ben erg te spreken over de professionele service, gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheden van dit product. Ik word snel en adequaat geholpen, met vBoxxCloud is het eenvoudig om bestanden veilig te beheren en te delen met meerdere gebruikers. Zeker een aanrader!

Fijne oplossing
Fijne oplossing om informatie veilig op te slaan. Gebruiksvriendelijk, veel opties en goede service.

Antwoord van vBoxx
Goede uitleg en demontratie van de…
Goede uitleg en demontratie van de mogelijkheden vooraf en prima ondersteuning bij de migratie.
We maken met veel plezier gebruik van…
We maken met veel plezier gebruik van VBoxx de uitleg was helder en het gebruik ook !
Fijne cloudopslag voor een goed prijs…
Fijne cloudopslag voor een goed prijs en een erg goede service!
prima cloud
Als eerste een goede uitleg, waar de tijd voor werd genomen.
Het product is duidelijk en makkelijk in gebruik.
kortom helemaal top
Een toegevoegde waarde voor mijn bedrijf!
Voor mijn administratiekantoor Achter de Cijfers zocht ik een cloudoplossing om volgens de AVG wet bestanden te kunnen delen met mijn klanten. Met vBoxx heb ik deze gevonden. De snelle en hulpvaardige helpdesk hebben mij goed op weg geholpen in de erg intuïtieve applicatie. De cloudomgeving is mooi te personaliseren, en de online basic officeprogramma's zijn zeker een toegevoegde waarde! Deze hoef je eigenlijk niet meer zelf aan te schaffen. Een toegevoegde waarde voor mijn bedrijf!
Prima product en service.
Sinds kort zijn wij voor ons bedrijf Postverzorging.nl bij vBoxx "in de cloud" gegaan. Wij zijn tot dusver heel erg tevreden over de goede begeleiding die wij daarbij van hen hebben gekregen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we met onze verbintenis met vBoxx een zeer goede keuze hebben gemaakt!
Prima En veilige Cloud
Een heel goed product voor het bewaren, delen en bewerken van bestanden. Hele goede persoonlijk service! Ik ben erg tevreden.
Een hele goede service en heel…
Een hele goede service en heel gemakkelijk in gebruik.