Goede site en service! Vooral het versiebeheer vind ik erg waardevol. Als iets verkeerd is gegaan, ga je gewoon een paar versies terug. Het uitwisselen van bestanden met anderen werkt uitstekend.... Toon meer
Voor mijn administratiekantoor Achter de Cijfers zocht ik een cloudoplossing om volgens de AVG wet bestanden te kunnen delen met mijn klanten. Met vBoxx heb ik deze gevonden. De snelle en hulpvaardige... Toon meer
Van leverancier overgestapt op vBoxx en tot nu toe zeer positief, reageren snel, product werkt goed, ziet er verzorgd uit en staat op Nederlandse bodem. Aanrader!
Prettig geholpen met het opstarten van de cloud en het toevoegen van het eigen logo. Verder wijst het gebruik zich vanzelf. Goede feedback van klanten ontvangen vanwege de gebruiksvriendelijkheid en h... Toon meer
vBoxx is a Dutch provider of secure and independent cloud solutions, trusted by businesses across Europe. We offer a wide range of services tailored for professionals and organizations that value privacy, flexibility, and personal support: vBoxxFiles – GDPR-compliant cloud storage and file sharing vBoxxConnect – privacy-first email, calendar, and collaboration tools vBoxxVault – automated, secure backup for files and servers Custom NAS hosting – your own private storage environment, managed by us Offsite backups & disaster recovery – to keep your data safe at all times All services run on our own infrastructure in ISO 27001-certified data centers in the Netherlands — 100% EU-based, with no third-party access. At vBoxx, you get direct access to real experts. No call centers, no ticket queues — just fast, personal support when you need it. Secure. Independent. Professional. That’s the vBoxx way.
Regulusweg 5, 2516 AC, The Hague, Nederland
- +31 70 2060091
- info@vboxx.nl
- vboxx.nl
Medewerkers van Vboxx helpen je goed…
Medewerkers van Vboxx helpen je goed met het inrichten van het systeem. Ze nemen écht de tijd voor je! Veel mogelijkheden om je eigen branding toe te passen.
Vboxx voor ons koeriersbedrijf
Als koeriersbedrijf zijn we overgegaan van Dropbox naar Vboxx. De cloud van Vboxx werkt prima, snelle synchronisatie van bestanden, overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. De vragen die we hebben worden snel beantwoord, telefonisch en/of online via de "chat". Kortom Top.
Overgestapt van Dropbox op Vboxx
Deze maand overgestapt van Dropbox op Vboxx. Zeer gebruiksvriendelijke dienst, met persoonlijke en goede klantenservice. Goed geholpen door de klantenservice. Gemakkelijke overstap. Gerust gevoel dat mijn data in goede handen is.
Fijn systeem om al onze documenten op 1…
Fijn systeem om al onze documenten op 1 plek te hebben en te kunnen delen. Erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Tevens super behulpzame helpdesk
Top,
Hallo,
Ik gebruik vBoxx cloud vanuit 2 locaties met verschillende computers.
Erg tevreden met zo' n harde schijf in de cloud. Geen gedoe meer met wat waar staat. Meteen in de opstart alles gereorganiseerd, had ik eerder moeten doen. Ook het toegang geven van anderen in een door jouw bepaalde map lijkt me ideaal, maar heb ik nog niet uitgeprobeerd.
Service en begeleiding is prima op orde.
Top,
Henk Thissen

Zeer tevreden met vBoxx
Vanwege de AVG op zoek gegaan naar een betrouwbare en stabiele Cloud oplossing. Na een test periode besloten om hier definitief mee te gaan werken. Ben erg blij met de "Sync tool" en de mogelijkheid om gast-accounts aan kan maken, zodat ik veilig documenten kan delen.
Sinds een paar weken maken wij gebruik van vBoxx en zou dit zeker aanbevelen.
Salon Elvira
Heel tevreden met vBoxxCloud en VBoxx
Wij werken nu enige tijd met vBoxxCloud en zijn daar heel content mee. vBoxx is een Nederlandse organisatie die de AVG als uitgangspunt hanteert en geen gegevens in Amerika opslaat. We hebben dus ook geen “last van de Amerikaanse wetgeving” die de overheid in staat stelt om in alles een vinger aan de pols te kunnen houden. Via vBoxx kunnen wij niet alleen onze gegevens in een beveiligde omgeving opslaan, maar kunnen wij ook op een veilige manier bestanden delen.
Heel prettig was de manier waarop vBoxx ons kennis liet maken met het systeem. Ook na het sluiten van de overeenkomst staat vBoxx open voor vragen en suggesties, waarbij het contact op een plezierige wijze verloopt.
Handig is dat de beheerders het systeem als een aan de computer gekoppelde harde schijf kunnen benaderen. Tevens kun je een groot aantal gastgebruikers toegang geven tot bepaalde mappen. Per gastgebruiker kun je bevoegdheden toekennen aan welke mappen toegang wordt verleend en vervolgens lees- dan wel schrijfbevoegdheid toekennen.
Kortom, wij zijn enthousiast over het systeem en over vBoxx.
Al een aantal jaren maak ik gebruik van…
Al een aantal jaren maak ik gebruik van Vboxx, met alle tevredenheid. Het geeft mij een veilig gevoel , werkt gemakkelijk en is AVG-proof. De eerste contacten waren erg prettig en behulpzaam. Voelde gelijk vertrouwd.
Systeem werkt snel en al die jaren nog nooit met een storing te maken gehad.
It's really fine!
vBoxx is een goed bedrijf waar je zeker…
vBoxx is een goed bedrijf waar je zeker met vertrouwen je klanten kan onderbreng. Support is lekker snel, en achter de helpdesk zitten mensen die verstand van zeken hebben. Nee zoek je een goede partner voor Cloud oplossingen vBoxx gewoon doen.
Dé AVG-compliant vervanger voor Dropbox.
Gebruiksvriendelijk product en betrouwbare (en AVG-compliant!) vervanger voor Dropbox. Vriendelijke en klantgerichte medewerkers.
Vboxx - een écht aanrader!
Sinds een paar weken werk ik met Vboxx en deel bestanden met klanten van mijn administratiekantoor; ik dacht dat het best ingewikkeld zou zijn, maar door de enorm vriendelijke en behulpzame medewerkers van Vboxx snel op gang geholpen; de online-demonstratie kan ik écht iedereen aanraden! Als je al twijfelt, dan twijfel je daarna niet meer! Tot nog werkt het perfect en met de sync-tool ook nog eens heel erg snel! En dat allemaal AVG-proof! Ik ben heel erg tevreden!
Ik maak sinds kort gebruik van vBoxxcloud.
Ik maak sinds kort gebruik van vBoxcloud en het bevalt prima en is een grote stap die wij gemaakt hebben ten opzichten van de komende AVG wetgeving.
En heb je toch nog vragen, worden deze erg snel beantwoord.
Ik kan deze dienst aan iedereen aanbevelen.
Dennis Peters
Mega Storage
AVG-veilige cloudservice
N.a.v. de nieuwe privacywetgeving vanaf 25 mei 2018 zocht ik naar een in Nederland gevestigd alternatief voor een veilig en AVG-proof backup-systeem voor mijn bestanden en werk als grafisch vormgever. Ik ben zeer tevreden met de oplossing en service van v-Boxx. Het werkt heel transparant en overzichtelijk. Je kunt vanaf alle apparaten bij je bestanden in de cloud en kunt ze ook nog eens makkelijk en veilig delen delen met anderen als dat nodig is. Gedelete bestanden kun je tot een zelf instelbare termijn nog terughalen, net als oudere revisies van je bestanden. Ideaal. Verder is de helpdesk zeer behulpzaam, snel en accuraat. Ze denken en kijken met je mee waar nodig en werken met een vaste contactpersoon. Ik kan het iedereen aanraden.
Een mooie veilige AVG gecertificeerde…prima cloud
Een mooie veilige AVG gecertificeerde omgeving voor het opslaan van mijn bestanden..
Super helpdesk

Dik tevreden
Eenvoudig in gebruik, makkelijk om documenten te delen. Snelle helpdesk. Kortom, dik tevreden

Wat een super systeem!
Wat een super systeem!
Vanuit huis werken en toch allemaal de zelfde bestanden kunnen inzien, zelfs op locatie op je telefoon!
Wij zijn helemaal blij.
Ik gebruik vBoxx nu een paar weken en …
Ik gebruik vBoxx nu een paar weken en naar volle tevredenheid.
vBoxx Cloud voor MKB
We gebruiken vBoxx nu een aantal weken met meerdere gebruikers.
Het synchroniseren gaat razendsnel.
Data is goed te beheren vanuit de cockpit.
Erg goede service!
Vboxx werkt uitstekend
Vboxx werkt uitstekend, we gebruiken het met 2 gebruikers en het werkt perfect. We kunnen niet tegelijk werken in het zelfde document waardoor we geen problemen krijgen. Ik krijg op mijn computer bericht als mijn collega een document heeft toegevoegd. Ik ben er blij met deze manier van werken.
Melinda