Venalum Reviews

2,4

OPLICHTING! PAS OP! HIER GEEN BESTELLINGEN PLAATSEN!! Vorig jaar hier besteld en toen ging alles goed, dus nu geen reviews gelezen voordat ik besteld heb - maar had ik het maar gedaan want ook ik... Toon meer

Afgelopen zondag avond heb ik een 5l ipa container besteld. Maandag avond kreeg ik een melding van DHL dat ze dinsdag middag kwamen leveren en dit is inderdaad gebeurd! Een hele fijne prijs en een... Toon meer

Mijn bestelling in goede orde ontvangen , maar wel veel te laat ,aangezien er op de website gemeld wordt vandaag besteld voor 13.00 uur is morgen in huis kunnen ze dit beter verwijderen of veranderen... Toon meer

Ik heb nog steeds geen bericht gehad dat mijn bestelling is opgestuurd of onderweg is naar mij. Ik vind het maar langs duren voordat mijn bestelling überhaupt wordt verstuurd of dat ik een reactie... Toon meer

Slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

OPLICHTING! PAS OP!

OPLICHTING! PAS OP! HIER GEEN BESTELLINGEN PLAATSEN!!

Vorig jaar hier besteld en toen ging alles goed, dus nu geen reviews gelezen voordat ik besteld heb - maar had ik het maar gedaan want ook ik ben erin getrapt: Bestelde na 4 weken NOG niet ontvangen. Op mails wordt niet gereageerd, telefonisch onbereikbaar. Ik heb een melding gedaan bij de Autoriteit Consument & Markt en de ACM ook gewezen op deze reviews en de Google-reviews. Betalingen richting deze webshop moeten onmiddelijk worden stopgezet!

Update 18-november: Website is door de ACM offline gehaald!

17 november 2022

Ik heb nog nooit een slechte review…

Ik heb nog nooit een slechte review geschreven. Maar dit slaat alles. 21 Oktober iets besteld. Nog niet ontvangen. Diverse emails gestuurd, no respons, gebeld, telefoon niet bereikbaar.
Zo idioot dat je niemand bereiken kunt.

5 november 2022

Bestelling gedaan eind augustus '22

Bestelling gedaan eind augustus '22. Dikke twee maand verder nog niet geleverd. Ik vrees dat de zaak failliet is en er niks meer komt. Geld kwijt. Mailen en bellen zonder gehoor. Wat mij betreft de laatste keer. En ik ben precies niet de enige. Dat dit zomaar kan is onaanvaardbaar.

30 oktober 2022

Geef hier geen geld uit. Geld is weg.

Ik ben vandaag zelf Dordrecht gereden om mijn reeds betaalde spullen te halen.
Het zogenaamde bedrijf kwam op mij over als een zooitje ongeregeld balancerend op het randje van omvallen. Ik had de laatste voorraad...verder zijn er nog wat aftandse electro materialen te halen waar ze totaal geen kennis van hebben.

28 oktober 2022

Nog altijd niets mogen ontvangen:

Nog altijd niets mogen ontvangen:
loze beloftes!
(Geen wonder dat verzending gratis is, als er niets wordt verzonden!
Zie overigens reviews op eigen website)
Een groothandel die een bandje draait “Er is op dit moment niemand aanwezig om u te woord te staan”
is een niet serieus te nemen bedrijf
QED
(O, en teruggebeld worden na inspreken? Wat denkt u zelf?)

12 oktober 2022

Na betaling geen reactie meer gehad op…

Na betaling geen reactie meer gehad op gestelde vragen over de levering.
Zit al meer dan een week te wachten op mijn product en heb ook geen email gekregen vanwege de vertraging.
Ik vind dit ronduit slecht van venalum, ik krijg nog geen antwoord op mijn gestelde vragen maar wel of ik mijn mening wil geven over jullie!
Nou, bij deze, ronduit slecht in de communicatie!

17 oktober 2022

Al vaker besteld en altijd goed gegaan tot nu

Al vaker besteld en altijd goed gegaan. Nu begin september besteld, op 18 september en mail dat dpd komt bezorgen. Dpd geeft aan het pakket nog niet ontvangen te hebben. Venalum meerdere keren gebeld, maar nemen niet op en op mail reageren ze ook niet.
Heel jammer dit.

15 oktober 2022

Onbereikbaar per telefoon

Onbereikbaar per telefoon, geen enkele reactie op e-mails.
We hebben 14 dagen geleden besteld en vooruit betaald en ondanks meerdere verzoeken per mail nog steeds geen informatie over een leverdatum.
Jammer maar wij gaan nooit meer bij dit bedrijf bestellen.

7 oktober 2022

vroeger goed, nu niet meer..

Net als bij velen anderen hier: vroeger nooit problemen gehad, maar recent is dit bedrijf een ramp om mee te werken. Bestelde goederen worden niet geleverd, geen reaktie op mails, chat werkt niet niet. Vermijd dit bedrijf!

3 oktober 2022