Ik heb een bestelling gedaan van jurken, na 14 dagen wachten kreeg ik helaas flodder kwaliteitjurken. Totaal anders dan op de leuk gepresenteerde foto. Schijnt door, is dun van stof en modelloos. I... Toon meer
Verdado Couture
Bestelde lente jumpsuit in uitverkoop bleek maat te klein. Gemaild of ik kon ruilen. Zelfde dag verrassend antwoord dat grotere maat onderweg was en dat te kleine maat aan iemand mag weggeven omdat te... Toon meer
2 setjes besteld, 1 nude en 1 zwart. De zwarte waren helaas niet mooi, heel streperig, net of er een verkleuring in zat. In eerste instantie heb ik nieuwe ontvangen, maar die waren helaas al niet vee... Toon meer
Goede service! Ik wilde een jurkje retour sturen maar vanwege de hoge retour kosten naar China, wat ze me ook verteld hadden, besloten dit niet te doen. Als tegemoetkoming mocht ik een ander artikel,... Toon meer
Verdado Couture is een webwinkel die zich specialiseert in het verkopen van fashion producten.
Nederland
- info@verdado.nl
- verdado-mode.nl
Fleece panty s
Fleece panty besteld s-m.
Duurde erg lang voordat bezorgd werd. De panty is niet passend bij boven benen en er zit geen fleece in de voet.
Mail gestuurd maar reactie is dat ik er iemand anders maar blij mee moet maken.
Uiteindelijk erachter gekomen dat het product uit China komt.
Na dit review geplaatst te hebben, werd er opnieuw via de mail contact opgenomen en voorgesteld om een grotere maat pantys toe te sturen
De eerdere maat mogen we houden.
Dus toch nog opgelost.
Fleece panty 's besteld XL
Fleece panty 's besteld XL
Veel te smal , dikke naden waardoor het aftekent onder kledij , bruinzwarte kleur ipv zwart , geen egale geweven stof
Voeten zijn niet mee in fleece
Retourneren mag niet
Zeer teleurstellend

Te klein
Ik had fleece panty’s besteld die tot maat 3 x xl zouden gaan .
Tot mijn verbazing kreeg ik xl opgestuurd wat uiteraard niet paste .
Een mail gestuurd met foto’s erbij waar om gevraagd was.
Netjes diverse mailtjes gehad , hun oplossing,zoek maar iets anders uit .
Nu een leuk vest binnen gekregen, en de panty’s mocht ik gewoon houden om iemand met de feestdagen er blij mee te maken .
Dat komt wel goed ,nogmaals bedankt.

Jammer jammer jammer
Jammer jammer jammer, als de buit binnen is ontdek je pas dat je via buitenland besteld hebt, en dus niet kan retouren. Ze zijn vriendelijk en bieden je nieuwe spullen aan, maar die zijn bij mij NIET geleverd. Bij mij bleek ook nog dat ik 2x dezelfde maat geleverd kreeg terwijl ik 2 verschillende maten besteld had.
Ik ben er weer eens ingetrapt.
Helaas zag ik toen ik besteld had pas dat het een Chinees bedrijf was...die leuke soepelvallende jurk blijkt een stijf, slecht genaaid geval dat nauwelijks lijkt op de foto.
Terugsturen natuurlijk geen optie. Veel te duur. Wanneer gaat de overheid een eind maken aan de invoer van troep van Chinese bedrijven die zich verbergen achter Europese namen en zich niet houden aan Europese regelgeving.

Antwoord van Verdado Couture
Goede service en alles geleverd volgens…
Goede service en alles geleverd volgens afspraak.
Vandaag hetvervangende vest ontvangen
Vandaag hetvervangende vest ontvangen. Geweldige service, waar voor hartelijk dank. Marijke
Ik heb een jurk besteld en deze ook…
Ik heb een jurk besteld en deze ook ontvangen. Helaas was de jurk te klein. Ik heb dit gemeld en snel was alles opgelost. Daar was echt super blij mee!
Misbruik van Trustpilot?
Verdado Fashion maakt op Instagram en hun website reclame met een Trustpilot score van 4,5 ster, terwijl de teller op de Trustpilot site zelf stokt op 3,5 ster. De reviews van hun website komen qua datum en inhoud ook niet overeen met de 'echte' Trustpilot reviews. Schimmige business, dus.
Wat een schande
Wat een schande, denk je iets te bestellen via een Amsterdams bedrijf, doordat t al een behoorlijke tijd in beslag nam voordat ik t in huis had, kreeg ik al mijn twijfels , en ja hoor kwam gewoon uit China,wat een troep, paste voor geen meter de 3 bh’s voor 30€ ,als je op Chinese website kijkt , kan t gewoon voor de helft van die prijs, tja zo kan ik ook rijk worden !!
Ik wil ook andere mensen waarschuwen voor deze valse en oplichters website Verdado , je kan ze niet eens bellen 🤷🏻♀️ ik ga ook zeker aangifte doen , hoeveel mensen zijn hier al in getrapt !!
Niks bestellen bij deze oplichters, die gewoon alles uit China laten komen. Wat doe ik nu met de bestelde producten?!? Ga t zeker niet betalen dat is zeker !! Zie jullie wel in de rechtbank, ben heel boos 😡 en heel teleurgesteld !!

Antwoord van Verdado Couture
Grijs huispak besteld in maat XL
Grijs huispak besteld in maat XL, na weken komt hij eindelijk binnen, blijkt China te komen. Maat veel te klein, waarschijnlijk Chinese maat. Dus terugsturen, maar blijken gigantische kosten aan te zitten. Enorme spijt want toch weer 40 euro en zonde van mijn geld. Kan wat anders uitzoeken maar niet blij mee, wil gewoon geld terug.

Waardeloos
Wat een waardeloos bedrijf komt gewoon uit China past het niet krijg je 3 keer een aanbieding met korting om iets anders te kopen wat ik niet wil maar dat makkelijk terug sturen kun je vergeten wat op de site staat want dat kost gewoon 25 euro wat een waardeloos bedrijf. Om te huilen zit je met iets wat je niet past.belachelijk.

Ik heb een jas besteld
Ik heb een jas besteld. Die was te klein. Ik wilde het retourneren en kreeg te horen dat ik die jas mocht geven aan iemand die de jas wel past. Ik heb de jas weg gegeven aan een persoon die het niet breed heeft en er erg blij mee is. Zelf kreeg ik vandaag mijn maat. Super de service en wat een mooi gebaar. Bedankt ook namens degene die nu een nieuwe jas heeft die ze nodig heeft. Het was erg fijn om dat te mogen doen. Bijzonder. Dank u wel
Mijn bestelde artikel was veel te groot
Mijn bestelde artikel was veel te groot.
Na contact een ander artikel uitgezocht.
Vrij snel is dit artikel geleverd.
Nette afhandeling en ik ben er blij mee.
Hartelijk dank.
Een goede email communicatie!!
Een goede email communicatie!!! Vriendelijk geholpen!!!
Waardeloos, zou even verder zoeken
Slecht retourbeleid. Maat van de bestelde artikelen (BH's) klopt niet. Retourneren is niet mogelijk. 30 euro betaald voor precies niks dus eigenlijk. Reactie klantenservice: misschien dat je iemand anders in je omgeving er blij mee kan maken?
De meest stompzinnige reactie ever....
fFrans Wiersma zeer goed behandeld.2

Antwoord van Verdado Couture
Wat een onzin om via China retour te…
Wat een onzin om via China retour te moeten sturen! Ik ga toch geen artikel van 39,95 retour zenden voor 25 euro aan verzendkosten!!! Wat een afgang! Nooit meer bestellen via dit bedrijf!

Hier niet kopen!
Hier niet kopen!! Dit is dropshipping, en wat je koopt komt totaal niet overeen met het plaatje. Het is echt rommel, en het geld niet waard!! Wanneer je iets retour wil sturen moet je het zelf betalen, en omdat het naar China gaat kunnen de kosten oplopen tot €25. Dus wees gewaarschuwd!!!

Antwoord van Verdado Couture
Mijn bestelling was te klein
Mijn bestelling was te klein. Het is keurig opgelost door Verdado. Ik krijg een vervangend (zelf uitgezocht) artikel opgestuurd. Dit gaat allemaal heel snel via een keurige mail.
Deze site is zeer zeer betrouwbaar en Verdado bedankt voor jullie snelle en keurige services. Ga zo door .