Verdado Couture

Ik heb een bestelling gedaan van jurken, na 14 dagen wachten kreeg ik helaas flodder kwaliteitjurken. Totaal anders dan op de leuk gepresenteerde foto. Schijnt door, is dun van stof en modelloos. I... Toon meer

2 setjes besteld, 1 nude en 1 zwart. De zwarte waren helaas niet mooi, heel streperig, net of er een verkleuring in zat. In eerste instantie heb ik nieuwe ontvangen, maar die waren helaas al niet vee... Toon meer

Goede service! Ik wilde een jurkje retour sturen maar vanwege de hoge retour kosten naar China, wat ze me ook verteld hadden, besloten dit niet te doen. Als tegemoetkoming mocht ik een ander artikel,... Toon meer

1. Kledingwinkel

Verdado Couture is een webwinkel die zich specialiseert in het verkopen van fashion producten.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Een fantastische service!

Ik was aangenaam verrast door de fantastische service! Helaas konden mijn orthopedische zolen niet in de bestelde schoenen waardoor ik deze diende te retourneren. Ik mocht kosteloos iets anders bestellen tegen dezelfde prijs of hoger. Gezien het retourneren hoge kosten voor mij zou meebrengen, werd ik geadviseerd dit niet te doen en iemand blij te maken met de schoenen. Wat een service! Dank je Rick!

27 augustus 2023

Ik heb de bestelling ontvangen en de…

Ik heb de bestelling ontvangen en de inhoud is voor mij veel te groot. Ik wil dit terugsturen maar dat zal me € 25 kosten en er is geen formulier bij het pakje dat ik kan gebruiken om terug te sturen.

26 augustus 2023
Logo Verdado Couture

Antwoord van Verdado Couture

Geachte Josee,

In ons systeem zie ik staan dat je jouw pakje kosteloos mocht omruilen voor een andere maat. In dit geval heb je dus ook geen 25 euro hoeven te betalen voor de retournering. Mocht je toch nog ergens tegen aan lopen, wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice! :)

Patrick
Dispute Manager

Netjes opgelost, zeer tevreden

Maatvoering van hetgeen ik besteld had was niet passend, maar is allemaal netjes opgelost waardoor ik de stelletjes die ik had uitgezocht mooi passend heb gekregen zonder tegengesputter of problemen. Prima geregeld.

22 augustus 2023

Ik vind het een prima klantvriendelijk bedrijf

Ik vind het een prima bedrijf, heel goed en snel reagerend op de mail, ik had een pak besteld maar er is een hele andere kleur toegestuurd en de maat was verkeerd, ik krijg een ander pak toegestuurd en mag het ontvangen pak weggeven. Wat een service, waar vindt je dit nog! Blij mee.

18 augustus 2023

Geweldige site!

Geweldige site!
Ik had mij vergist in de maat van een jurk. Ik heb gratis de juiste maat toegestuurd gekregen, én ik mocht de foute maat houden. Ik heb hiermee iemand anders blij gemaakt!

17 augustus 2023

Bestelling op tijd

Bestelling op tijd , maar alleen jammer dat het niet paste, maar gelukkig mocht ik nieuwe bestellen en de te kleine aan iemand cadeau doen. Bedankt verdado fashion voor de goede service

11 augustus 2023

Verdado geeft vertrouwen en is vertrouwd…

Verdado heeft me een heel vertrouwd en fijn gevoel gegeven toen ik aangaf dat ik door mijn "handicap" het kledingstuk, dat ik met vol overtuiging bij hun had besteld, niet aan kon trekken. Het was dus niet een verkeerde maat of kleur, maar puur, onpractisch gekozen door mij, omdat er een rits " op de rug" zit, waar ik absoluut niet bij kan. Het was geen probleem, voor Verdado, het kledingstuk hoefde niet teruggestuurd, ik mocht iemand anders er blij mee maken, Toppers!! En ik mocht zelf een NIEUW setje uitkiezen zonder extra bijbetaling, zelfs als dat setje iets duurder uit zou vallen was dat..ook geen probleem. Maakt dat Verdado boven aan mijn lijstje staat nu, want ook de ruime keuze waar ik uit kon kiezen en de kwaliteit van mijn nieuwe setje, die ik met veel plezier draag, is top. Dankjewel, mens onder de mensen.

10 augustus 2023

Had een jumpsuit besteld maar was veel te groot (lijkt gezien de overige reviews veel voor te komen). Gemaild om te retourneren. Helaas kwam het antwoord in de spam terecht. Maar zelfs na 4 weken toch nog een kleinere maat kunnen bestellen zonder dat ik de andere hoefde terug te sturen. Ben zeer tevreden over deze service. Nou maar hopen dat de nieuwe wel past; moet ik nl. nog ontvangen.

8 augustus 2023

Jumpsuit te groot en te lang voor mijn…

Jumpsuit te groot en te lang voor mijn lengte.
Na wat mailtjes met een snelle reactie mocht ik de jumpsuit houden omdat retour sturen te prijzig is, en een ander artikel uitzoeken. Top service!

Prima service!

Prima service!
Toen het artikel mij veel te groot bleek te zijn heeft men toegezegd mij gratis een nieuw artikel toe te zenden zonder dat ik het eerste artikel hoef terug te sturen.

8 augustus 2023

Top antwoord op verzoek ruilen

Bestelde lente jumpsuit in uitverkoop bleek maat te klein. Gemaild of ik kon ruilen. Zelfde dag verrassend antwoord dat grotere maat onderweg was en dat te kleine maat aan iemand mag weggeven omdat terugsturen duurder is plus uit klantenservice. Dit noem ik nog een top en verrassend. Dus dikke pluim voor Verdado!

7 augustus 2023

Prima contact

Dit bedrijf doet zijn naam eer aan ik heb dit product besteld let op.deze jurk komt uit China bestel dus wel 2 maten groter dan je normaal hebt dan heb je geen gedoe met terug sturen verder de jurk is prachtig voor die prijs ik heb goed contact gehad met dit bedrijf altijd gelijk mail terug prima dat kan je niet stijf zeggen van een bedrijf op Facebook maar dit bedrijf is wel te vertrouwen

4 augustus 2023

Had iets besteld en pastte niet.

Had iets besteld en pastte niet.
Hierover gemaild en direct een oplossing gezocht waardoor ik voor dezelfde prijs iets anders kon kiezen.
Hierover nog een aantal keer op en neer gemaild.
Zeer vriendelijk en goede afhandeling.
Leuke jurk in de plaats ontvangen!
Zeer betrouwbaar!

3 augustus 2023