Vestiaire C is een prima site om leuke items aan te kopen. Begeleidt het proces tussen koper en verkoper goed. En wanneer een verkoper teleurstellend handelt krijg je snel je geld terug en een aardige... Toon meer

Verkopers mogen replica verkopen,vb een fake Delvaux voor 1250€,zonder schaamte.Ik maak er een melding van,kreeg als antwoord dat ze niks verkeerd zien.De foto´s zijn nochtans overduidelijk,zijn zogen... Toon meer
Zeer fijne en betrouwbare site. Wanneer er iets niet goed gaat, dan lossen ze het allemaal netjes op. Erg fijne en prettige klantenservice
Snelle, duidelijke communicatie. Je wordt bij elke stap geïnformeerd. Alleen wordt er niet duidelijk aangegeven wat er niet in orde is als een aangeboden artikel niet geaccepteerd wordt. Voor de r... Toon meer
Vestiaire Collective is the ultimate destination for pre-loved luxury fashion, with up to 80% off vs. retail prices and more than 15 years of authentication expertise.
53 Rue de Châteaudun, 75009, Paris, Frankrijk
Vraagt klanten om een review
Er is een Fake tas geleverd, het label wat wel op de foto stond zit er niet in en het is ook geen leer. Ik wil mijn geld terug, schandalig dit. De eerste keer dat ik iets koop zonder korting, tas ook veel kleiner dan op de foto paspop.

Antwoord van Vestiaire Collective
Goede service en mogelijkheid tot betaling wanneer het product geleverd is!

Antwoord van Vestiaire Collective
Pakket nog steeds niet ontvangen staat al paar dagen dat het in griekenland is

Antwoord van Vestiaire Collective
Geachte weer verkocht met mededeling nooit gebeurt maar ras was vies en vol kruimels haben 90 euro zonde v t geld mus koop nooit meer!!!

Antwoord van Vestiaire Collective
Ik had een tas besteld die van echt leer zou zijn. Bij aankomst bleek het geen leer te zijn. Ik heb VC via foto,s ingelicht en ik kon de tas terug sturen naar de verkoopster en heb mijn geld terug gekregen. Ik ben blij met VC want de verkoopster hield vol dat het echt leer was en dat ze er ervaring mee had. Gelukkig zag VC al via de foto,s dat dit niet zo was en heeft mij gelijk gegeven. Ik kan alleen maar zeggen , ben een hele blije klant al jaren . Mooie producten en een fijne klantentervice.

Antwoord van Vestiaire Collective
Van aankoop tot levering vlotte, overzichtelijke en verzorgde procedure. Product voldoet volkomen aan de verwachtingen en app/site doet wat het belooft.

Antwoord van Vestiaire Collective
op zich verliep de verkoop goed. Alleen vind ik wel dat VC toch een hoog % commissie claimt, bijna 1 derde van de verkoopprijs en voor de goedkopere kledingsstukken een nog veel groter gedeelte. Dat maakt het dan ook veel minder interessant maakt om via jullie te verkopen en waardoor ik ook veel minder gebruik maak van jullie website en zal dat in toekomst nog nog minder doen, want de commissie naar de verkopers toe is nog verhoogd en was al heel hoog! Ik verkoop dan ook nog geen 20% duurdere merken via jullie, maar veel vaker via andere platforms en ik denk dat ik niet de enige ben.

Antwoord van Vestiaire Collective
Slechte service - komt de belofte niet na- opvolging van bestelling blijft dagen ongeroerd, terwijl ze beloven om dagelijks te rapporteren

Antwoord van Vestiaire Collective
Verschrikkelijke firma. Veel show maar er werkt niks naar behoren - mijn heel verhaal wil ik niet doen - maar ze zijn onbetrouwbaar , de ene keer overdreven en de andere laten zij alles op zijn beloop
Dossier 67694487 - zonder correct antwoord blijft mijn rating ongewijzigd - hoe kan ik die mensen aan het verstand brengen dat ze mij een handtas laten kopen in Litouwen einde mei, (ik vermoed zonder expertise)want zoja had ik ze niet gekocht , deze handtas werdk onmiddellijk terug in verkoop gezet (te klein) door VC met de vaste tekst van de vorige eigenaar - nu wordt deze handtas afgekeurd bij een nieuwe verkoop !!!

Antwoord van Vestiaire Collective
Geweldig aanbod van top merken. Je kan het laten controleren en je kan op verschillende manieren afrekenen.

Antwoord van Vestiaire Collective
Twee hele mooie tassen gekocht,alleen jammer dat ik mijn Gucci tshirt niet bij jullie verkopen mag

Antwoord van Vestiaire Collective
Super goed verlopen en het tasje is inderdaad echt als nieuw ! Aanrader